davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ναι αλλο πραγμα ειναι αυτο διαβασε προσεκτικα τι ψαχνοδε βγαινουν τα μηνυματα μου........
ελαβες τιποτα?
ναι αλλο πραγμα ειναι αυτο διαβασε προσεκτικα τι ψαχνοδε βγαινουν τα μηνυματα μου........
ελαβες τιποτα?
το εχο αυτο απο παλια υπολογιστης στατιστικον ειναι αυτο την βαση δεδομενον αυτου ψαχνο
ανταλακτιριο και πος παει τι αποδοση εχει??καποιεσ εφημεριδεσ εχουν ποσοστα καθε αποδοσης......παντως εγω εχω αλλο κολπο,παιζω κατα τοθ χ κ περιμενω καποια να βαλει γκολ κ μετα παιζω το χ.χανω μονο απο 0-0
αμα βρεισ σφυραηξερα ενα σαιτ το χουν κλεισει ομως το μπετστατιστικσ
και καθε ποτε πεζεις και ποσα βγαζεις ετσι? στην πραξη δηλαδηπαιζω μονο βετφαιρ....παιζω π.χ στο 50 οταν 1¨3.2 χ¨¨1.9 2¨5.00 παιζω 50 ε οτι δε θα ερθει χ,πληρωνω 45 ευρω.οταν μπει γκολ παιζω το χ στο 5 αποδοσιπ.χ 20 ευρω,αυτα ειναι αναλογα,βαχζω τοσσα ποθ οτι κ να ρθει παιρνω τα ιδια.......απκει να μπει ενα γκολ
κλασικο τραιιντινγκ τα λεμε μανθελει κεφαλαιο γυρω στα 50-70.πρεπει να σε απο πανω μην ισιφαρισει κ την κατσεισ.......καλο βραδυ,μιλαμε αυριο
Nταβαριτς οταν τα χωνω αδερφε το αναφερω εδω100 eyra apo thn χελσιμπρο και 76 απο την σαντος το προι 176 ευρα σημερα απο 7 ιουνι σερι τελος το μαθιμα οπιος καταλαβε καταλαβε!!! και για να κανουμε λιγο επικοδομιτικη σηζητηση χρισταρα σε ολα τα πεχνιδια της α σουιδιας σημερα μονο το διπλο της τσουγραντεν ειταν μη αναμενομενο !!! ολα τα αλλα ηρθαν πανο κατο νορμαλ!!!! αυριο για διαφοτισε μας εση για την ιρλανδια !!!! οχι λογια να τα χοσεις εε!!!! αντε να σε δω και εσενα αποδειξε της θεωριες σου!!! ζεστες σημερα ε??![]()
![]()
![]()
xrhstara to xeimona απο α σουιδιας α φιλανδιας α νορβιγιας τα καρφαβορι με τον τροπο που πεζω στην εδρα τους δεν κανανε διπλο ουτε ΜΙΑ!!! ΦΟΡΑ!!! β νορβιγιας β σουιδιας γαμιετε ο διας αν και πολλες φορες πεερνανε β φιλανδιας δεν πεζο οπος και δεν πεζω λογο πειρας παλαιοτερον ετων ελλαδα ιταλλια τουρκια καθολου τωρα τελευτεα παρακολουθο και κραταο στατιστικα απο ρωσια που την ετοιμαζουν για το κουπονι του οπαπ ιρλανδια περσι 1 στης τρις περιπου τα καραφαβορι μεσα στηνν εδρα τους περνανε τον![]()
![]()
![]()
ειχα ριξει πολλα γελια τελος παντον ο καθενας με την πειρα του και της αποψεισ του τωρα μελεταο το κουπονι του σαβατοκιριακου να το παο 35 μερες σερι τουλαχιστον πριν παο διακοπες
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ρε δεν εχετε ιερο και οσιο![]()
![]()
σε σαιτ με ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ !!!! στο θρεντ με ΤΣΟΓΟ!!! ΜΟΥΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΠΑ!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑς ΠΛΑΚΩΣΕΙ!!!!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝ!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΙΡΛΑΝΔΙΑ Ε????Καλησπερα.. 201=Γιου σι ντι -Ντερι=2 το επαιξα μονο αποδεκτο καλα κερδη σε ολους..Νταβαριτς για να δουμε θα βγαλουμε αυριο την θαλασσα την μονοημερη εκδρομη![]()
Αν βγει τα μισα κερδη στον ασσο της Παρανα-Ικασα=1 φυσικα την βραζιλια β δεν την ξερω δεν εχω ιδεα
κατι οβερ που δεν δινει ο οπαπ κατι ξερει
παραπανω
ΥΓ..Μολις ειδα οτι η β βραζιλιας δεν παιζεται στην βετ365 οποτε μονο ντερι ας βγει και υγεια
YΓ..2 Οχι λαθος την εχει την β εθνικη βραζιλιας οποτε παρανα ασσο αν βγει η ντερι
![]()
![]()
![]()
ΥΓ3...Μηπως ξερει καποιος ποσο ανοιξε ο ασσος της ριβερ πλειτ στην βετ365????Γιατι τωρα τον εχει 1,53 και λιγο με ξενιζει...