Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΜΗν ξεχναμε τι ειχε γραψει ο φιλος μας:

Καλημέρα. Σήμερα επιστρέφω μετά από αρκετό καιρό στα σύνθετα συστήματα, καθώς έχω επτά σημεία με τρία στάνταρ και τέσσερα ζητούμενα.

Τα τρία στάνταρ μου είναι η Μπόντο Γκλιμτ, η Χόνεφος και η Ασιρίσκα. Αν τα βάλουμε κάτω θα διαπιστώσουμε ότι και οι τρεις αυτοί γηπεδούχοι υπερέχουν σε δυναμικότητα των αντιπάλων τους. Η Μπόντο Γκλιμτ σκοράρει ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα και είναι η μία από τις τρεις ομάδες που διατηρούν ακόμα το εντός έδρας αήττητο.

Η Χόνεφος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δικαίως θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Τελικα, ο φιλος μας την φωτισε την Κβιντιγκ και εκανε επιλετους την πρωτη της νικη επι της πρωτοπορου..
Στο τσακ ημουν να το παιξω και κολωσα ο ηλιθιος, αφου το ειχε στανταρ ο φιλος εγω κολωσα, τι να πω???

Η Ασιρίσκα έχει πολύ καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παίζει με την Κβίντινγκ που είναι τελευταία αλλά και η μοναδική ομάδα σε όλη τη Σκανδιναβία που δεν έχει κάνει ακόμα ούτε μία νίκη!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΜΗν ξεχναμε τι ειχε γραψει ο φιλος μας:

Καλημέρα. Σήμερα επιστρέφω μετά από αρκετό καιρό στα σύνθετα συστήματα, καθώς έχω επτά σημεία με τρία στάνταρ και τέσσερα ζητούμενα.

Τα τρία στάνταρ μου είναι η Μπόντο Γκλιμτ, η Χόνεφος και η Ασιρίσκα. Αν τα βάλουμε κάτω θα διαπιστώσουμε ότι και οι τρεις αυτοί γηπεδούχοι υπερέχουν σε δυναμικότητα των αντιπάλων τους. Η Μπόντο Γκλιμτ σκοράρει ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα και είναι η μία από τις τρεις ομάδες που διατηρούν ακόμα το εντός έδρας αήττητο.

Η Χόνεφος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δικαίως θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Τελικα, ο φιλος μας την φωτισε την Κβιντιγκ και εκανε επιλετους την πρωτη της νικη επι της πρωτοπορου..
Στο τσακ ημουν να το παιξω και κολωσα ο ηλιθιος, αφου το ειχε στανταρ ο φιλος εγω κολωσα, τι να πω???

Η Ασιρίσκα έχει πολύ καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παίζει με την Κβίντινγκ που είναι τελευταία αλλά και η μοναδική ομάδα σε όλη τη Σκανδιναβία που δεν έχει κάνει ακόμα ούτε μία νίκη!
Τελικα ομως την εκανε τη νικη-διπλο η Κβιντιγκ και ο φιλος την ειχε στανταρ ασο σε συστημα, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Τα λεω καιρο για τον τυπο,δυστυχως δεν το εχω γραψει ποτε εδω.Τον παρακολουθω καθημερινα τα τελευταια 3 χρονια.Η λογικη που εχει ο τυπος ειναι επικυνδυνη για την τσεπη των παικτων.Καλο ειναι να μεινεις μακρια του,και απλα να διαβαζεις τι γραφει αφου εχεις παιξει τα δελτια του.Με ενα πετυχημενο δελτιο τον μηνα οχι ταμειο δεν πας.Αλλα συντομα θα καταληξεις στην φυλακη....Προσπαθησα να ειμαι ευγενικος.Μαζι με τον Κουλουμπη απο το scoreline τους θεωρω απο τους χειροτερους tipsters..

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Μιας και το εφερε η κουβεντα,θεωρω καλους tipsters τον Dider και τον Stylista απο το Bet in Style,τον ανωνυμο απο την κεντρικη προταση του footballbet,τον Μπαιρακταρη απο το scoreline,τον Σμυρνιωτη και τον Κοτσαυτη απο το MatchMoney,μερικες ματιες στα BestTips του Scoreline διαβαζω λιγο Braziliano και ριχνω μερικες ματιες στο BetOnly και στο γνωστο πια Betcosmos...Μακρια απο Betarades.gr,Bookenemy και Diavolako...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μαλλον διαφωνεις ε?

ξέρεις τι κανω εγω?

επειδη εχω ψιλιαστει τι βρωμια παιζουν στην κινγκμπετ διαβαζω προγνωστικα σωτηρακοπουλου..

παντα δινει δυαδα..

και παντα χάνει το ενα  :2funny: :2funny: :2funny:

παιζω ασπουμε εκεινο που θεωρο σιγουρο που εχει δώσει και το αλλο ανάποδα..

εχω επαλιθευτει 5 φορες  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δε σου βγαινει το στοιχημα και το εριξες στο ποκερ? :2funny:

ειδικα φετος μου βγηκε και καλος τζίρος..

αλλα τι να κανω εγω φταίω?

δεν μπορω... βαριεμαι αφάνταστα... γιαυτο το εριξα στο χαρτι  :birdman:

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
ειδικα φετος μου βγηκε και καλος τζίρος..

αλλα τι να κανω εγω φταίω?

δεν μπορω... βαριεμαι αφάνταστα... γιαυτο το εριξα στο χαρτι  :birdman:
ξέρεις τι κανω εγω?

επειδη εχω ψιλιαστει τι βρωμια παιζουν στην κινγκμπετ διαβαζω προγνωστικα σωτηρακοπουλου..

παντα δινει δυαδα..

και παντα χάνει το ενα  :2funny: :2funny: :2funny:

παιζω ασπουμε εκεινο που θεωρο σιγουρο που εχει δώσει και το αλλο ανάποδα..

εχω επαλιθευτει 5 φορες  :2funny:

Με βρισκεις απολυτα συφωνο....Νο1 παπαγαλακια...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε μάγκες..

labdokes παίζει κανεις?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τρως τις μπλοφες αμασητες ? :dancing:

αρχαριος ειμαι στο πόκερ.. στο στοιχημα δεν ξερω πως να δωσω τιτλο, εκει δεν χωράει τιτλος  ;)
απλα η εμπειρια..

1 χρονο παιζω..

;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

μαλιστα..

ειναι κορυφαια εταιρεια παντως σε πολλα θεματα..

εδω δεν μπορω να καταλαβω γιατι στην ελλαδα κυριαρχει αυτο το μονοπωλιο bet365,betfair,bwin..

προσωπικα μονο η μπετφερ μαρεσει για της αποδοσεις, αλλα κραταει προμηθεια  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom