Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειναι συνδιαζμος προγραματον στατιστικης με υποστηριξη  βασεων δεδομενον πολιπλοκη κατασταση !!! αυτο που ψαχνο εγω που στο διαολο θα το βρουμε???? απλο πραγμα ειναι!!!
τι ψαχνεις παιχτη?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τι ψαχνεις παιχτη?
Παράθεση από: davarits στις χθες στις 17:52
pantos ρε τσακαλοι που θα βρουμε κανα σαιτ η κανα ιντερνετικο τουλς τελος παντον??? για να βλεπουμε την επαληθευση τον σημειον που εδοσαν οι ετεριες στα παιχνιδια στο παρελθον??????? ΕΠΕΙΓΗ !!!!!! ΑΜΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΣ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΕΙ!!!!!!!!! ΑΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥς ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΟΚΙΛΟΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗς ΕΤΕΡΙΕς!!!!!!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ  ΣΤΟ ΠΑΡΟΛΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΑΛΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΞΙΜΑΤΟς ΟΠΑ  ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΗΣΩ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!!! ΕΠΕΙΓΗΗ!!!!!!!!!!!ΨΑΧΝΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ !!!!! ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΙΟΝ!!!!! HEELPPPPPP!!!!!!!!!!! NA TOYS TA PAROYME XONTRAAAAAAA!!!!! HELPPPPPP!!!!!!! ΚΑΝΑ κομπιουτερα χακερ κτλ δεν εχουμε στο θρεντ??????

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παράθεση από: davarits στις χθες στις 17:52
pantos ρε τσακαλοι που θα βρουμε κανα σαιτ η κανα ιντερνετικο τουλς τελος παντον??? για να βλεπουμε την επαληθευση τον σημειον που εδοσαν οι ετεριες στα παιχνιδια στο παρελθον??????? ΕΠΕΙΓΗ !!!!!! ΑΜΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΣ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΕΙ!!!!!!!!! ΑΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥς ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΟΚΙΛΟΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗς ΕΤΕΡΙΕς!!!!!!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ  ΣΤΟ ΠΑΡΟΛΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΑΛΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΞΙΜΑΤΟς ΟΠΑ   ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΗΣΩ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!!! ΕΠΕΙΓΗΗ!!!!!!!!!!!ΨΑΧΝΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ !!!!! ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΙΟΝ!!!!! HEELPPPPPP!!!!!!!!!!! NA TOYS TA PAROYME XONTRAAAAAAA!!!!! HELPPPPPP!!!!!!! ΚΑΝΑ κομπιουτερα χακερ κτλ δεν εχουμε στο θρεντ??????
πολυ σοβαρα  πηρες τον τζογο και δεν ειναι καλο χαλαρωσε  :rolleyes:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε μάγκες..

το στοιχημα δεν ειναι 100 % τζόγος μην λεμε μαλακιες....

ειναι 50-50, μπορεις να βγάλεις λεφτα απο αυτο, οπως εχουμε παει ταμειο ολοι μας και θα ξαναπαμε αρκετες φορες, οπως θα χασουμε επεισης..

υπαρχει περίπτωση να κερδισουμε στην ρουλέτα-σλοτ machines-κουλοχερηδες κλπ?

Οχι... 1 στο εκατομυριο...

τζογος καταντάει εαν το κανεις εσυ ο ιδιος, στο χερι σου ειναι να θεωρειται τζογος η διασκεδαση  ;)

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε μάγκες..

το στοιχημα δεν ειναι 100 % τζόγος μην λεμε μαλακιες....

ειναι 50-50, μπορεις να βγάλεις λεφτα απο αυτο, οπως εχουμε παει ταμειο ολοι μας και θα ξαναπαμε αρκετες φορες, οπως θα χασουμε επεισης..

υπαρχει περίπτωση να κερδισουμε στην ρουλέτα-σλοτ machines-κουλοχερηδες κλπ?

Οχι... 1 στο εκατομυριο...

τζογος καταντάει εαν το κανεις εσυ ο ιδιος, στο χερι σου ειναι να θεωρειται τζογος η διασκεδαση  ;)
πολλοι παιζουν λιγοι κερδιζουν..

υπαρχει ενας αμερικανος λεει που εχει βγαλει δις απο το στοιχημα αλλα πόσοι αλλοι που ειναι χαμενοι..

Αν διαθετεις το αστερι σε καλη μερια.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πολυ σοβαρα  πηρες τον τζογο και δεν ειναι καλο χαλαρωσε  :rolleyes:
χαλαρος ειμε τον χειμονα ειμε οπα !! αλλα εκει δεν εχεις χρονο πρεπει να τα εχεις ετοιμα και με το που παρουσιαστη το τριγονι μπαμ και κατο!!! το χειμονα που περασε τουσ πιρα 9700 ευρα και με της πεινες που ερχοντε οπιος μεινη στην ελλαδα ειτε με τσογο ειτε με ντρογκες ειτε με γινεκες θα ασχολειτε!!! στανδαρ αυτο!!!! τα νεα μετρα τα  ακουσατε!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: θα τα κλησουμε ολα και θα πμε για ψαρεμα!!! :headbang: :headbang: :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πολλοι παιζουν λιγοι κερδιζουν..

υπαρχει ενας αμερικανος λεει που εχει βγαλει δις απο το στοιχημα αλλα πόσοι αλλοι που ειναι χαμενοι..

Αν διαθετεις το αστερι σε καλη μερια.
δις? Οχι ρε, εγω θα ειμουν ικανοποιημενος αν εβγαζα του χρονου , και γενικα εναν συνολικο τζιρο για 4 χρονια κανα 20 χιλιαδες ευρω...

θα θελα ομως  :2funny:

ακους εκει δις  :headbang:

nikos..

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΝΑΙ,εχω κατι δεν ξερω αν σου κανει ,τι θες ακριβως?

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δις? Οχι ρε, εγω θα ειμουν ικανοποιημενος αν εβγαζα του χρονου , και γενικα εναν συνολικο τζιρο για 4 χρονια κανα 20 χιλιαδες ευρω...

θα θελα ομως  :2funny:

ακους εκει δις  :headbang:
δεν εχω προχειρο το ονομα αλλα ειναι ενας αμερικανος που το εκανε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν εχω προχειρο το ονομα αλλα ειναι ενας αμερικανος που το εκανε
ειναι ρεντα, τροπος σκέψης, τυχη, ολα μαζι..

ειναι και σε ποιο ματς θα παει το χερι σου ρε..  ;) ;)

και με ποιον τροπο θα παιξεις..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΝΑΙ,εχω κατι δεν ξερω αν σου κανει ,τι θες ακριβως?
της επαληθευσης τον αποδοσεον τον σημειον που δινουν οι ετεριες στοιχηματον στο παρελθον σε καθε προταθλιμα στο παρελθον  δηλαδη παραδειγμα   αεκ ολιμπιακος   ο ασσοσ1.70 το χ 3.40 το 2 2.75   στο παρελθον ποσες φορες?????? στο σιγκεκριμενο ζετυγαρι  ο ασσος επαληθευτικε στο 1.70 και ποσσες οχι κτλ το ιδιο διλαδη και για το χ και για το διπλο το καταλαβεσ???

nikos..

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δε βγαινουν τα μηνυματα μου........
ελαβες τιποτα?

Stories

Νέο!