Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σαντος pame gera  φορτοσα βwin santos khpeloyxos 1.22  kai bet365 asiatiko 0 sto 1,16 :rockon: :rockon: :rockon:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπέρα σας...

εχετε να προτεινετε καποιο καλο στοιχημα διαρκείας για του χρονου?

Αλλα να χωθει καλο χρημα για να αξιζει η αναμονή...

εχω σκεφτει ενα καλο..

ολυμπιακος πρωταθλητης ελλαδας ( για μενα 90 τς εκατο σιγουρο)   1.65

Ρεαλ να φτάσει στους 4 τουλαχιστον του τσ.λ                      1.90

Μπάγερν πρωταθλητρια γερμανιας                                   1.60

αποδοση 4-5

στην παρουσα φαση συμφωνω με τα 2 πρωτα ...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - AB81338323I  Ώρα στοιχήματος:  23/06/2011 00:41:00 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Σάντος 0.0 Σάντος v Πενιαρόλ
(Επιπλέον Ασιατικό Χάντικαπ) 23/06/2011 Κανένα 1.16 Κερδισμένο
Σύνολο:  200,00  Νίκη:  32,00  Κέρδη:  232,00 
Συνολικό στοίχημα: 200,00  Συνολικά κέρδη:  232,00 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:Λεπτομέρειες κουπονιού
Είδος στοιχήματος Μονό στοίχημα
Επικύρωση στοιχήματος μέσω Web
Νούμερο κουπονιού στοιχήματος 1RZRR9CEKJ
Ημερομηνία 23/6/2011 12:37 πμ
Απόδοση 1.22
Ποντάρισμα ανά στοίχημα 200.00 EUR
Πόντοι 1200
Πιθανό κέρδος 244.00 EUR
Ημερομηνία Διοργάνωση Στοίχημα πρόβλεψη Αποτέλεσμα Odds
23/6/2011 2:50 πμ
Σάντος - Πενιαρόλ Kυπελλούχος Σάντος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: βγηκε και το σημερινο μεροκαματο  απο τα αποδιτιρια σημερα + 76 εθρος  χαλαρα!! :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
η ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ εχει να χασει απο την τρελεμποργκ στην εδρατης 16 !!!!!!!! χρονια  :2funny: :2funny: :2funny: :think: :think: :think: αλλα η αποδοση ειναι μικρη ρε γαμοτο@@!!!! τι να κανω??  και μια ερωτηση για τσακαλους εκτος απο βετ365 και βwin πια αλλη ετερια ειναι καλη για μονα αποδεκτα???  μεχρι το απογεθμα εχουμε ορες ακομα!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Betfair εννοείται τύπε μου
exei kales apodoseis?? ασιατικο χαντικαπ δινει ?? πληρομες γρηγορες ?? καμια αλλη?? kai σας κανο αυτη την ερωτηση γιατι περιμενοντας την σαντος να πεξη διαβασα σε κατι φορουμ ατι η βwin λεει αμα κερδιζεις συνεχεια σε στελνει αβαβα !!!!  δεν ξερο αν αλλητηευη !!!  θποτε το χειμονα που θα φορτονο αρκετα ευρο καλητερα σπασμενο το φορτομα σε πολλες ετεριες για ξεκαρφομα!!! ας γραψει οπιος εχει προσοπικη εμπειρια σε αυτο!!!

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
384
Πόντοι
4.455
exei kales apodoseis?? ασιατικο χαντικαπ δινει ?? πληρομες γρηγορες ?? καμια αλλη?? kai σας κανο αυτη την ερωτηση γιατι περιμενοντας την σαντος να πεξη διαβασα σε κατι φορουμ ατι η βwin λεει αμα κερδιζεις συνεχεια σε στελνει αβαβα !!!!  δεν ξερο αν αλλητηευη !!!  θποτε το χειμονα που θα φορτονο αρκετα ευρο καλητερα σπασμενο το φορτομα σε πολλες ετεριες για ξεκαρφομα!!! ας γραψει οπιος εχει προσοπικη εμπειρια σε αυτο!!!

Σε μονα παιχνιδια εχει απαιχτες αποδοσεις.. και προφανως δινει ασιατικο χαντικαπ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλημερα.. Σαντος 1 μονο αποδεκτο  οχι οπαπ κε οχι στο ιντερνετ καλα κερδη σε ολους..Το πονταρισμα ειναι σοβαρο..Το βλεπω ασσο απο εδω μεχρι το Πακαεμπου που θα γινει ο αγωνας.. Σε ενα παιχνιδι τελικος μεσα στην εδρα της γηπεδουχου που εχει πολυ παραπανω ποιοτητα παιζω ασσο... Τιπ αλλο.. Το βλεπω ασσσο με οβερ μονοπλευρο..Ειναι βραζιλια Ουραγουαη στην εδρα Της βραζιλιας..Εχω δει την σαντος το θελουν πιο πολυ εχουν καλητερη ομαδα Μην αναφερω ονοματα...ΥΓ.. Ασχετα απο ολλα αυτα που σας ειπα (στην ουσια δεν ειπα τιποτα δεν αναλυσα)Ειμαι φολα σαντος ομαδα του πελε που για μενα ειναι ινδαλμα κε λατρεια μου..Τεσπα το πονταρισμα μου ειναι και συναισθηματικο....Τα λεφτα ειναι απο δανεικα που ειχα δωσει..  που μου επιστραφηκαν μετα απο 1 χρονο σημερα. Το πονταρισμα εγινε μολις τωρα... εκει που ανεφερα πιο πανω :) στο χερι :tits2:!!!ι... Ο Αγωνας ειναι σε απευθειας μεταδοση απο την bet365 στις 3.50 ξημερωματα  ελλαδος.. δηλαδη σε 2 ωρες και 50 λεπτα απο τωρα..ΥΓ.. Το επαιξα εκει που το επαιξα γιατι την αποφαση την πηρα μολις τωρα και δεν ειχα λεφτα στο ιντερνετ τα εκανα αναλυψη την δευτερα...
εβγαλα την χασουρα απο την λακουρουνια.. Ας παω τωρα να παρω το κασερι... :grin:Για σου νταβαριτς μεροκαματιαρη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΥΓ..Επρεπε να τελειωσει 3-0 Για πλακα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εβγαλα την χασουρα απο την λακουρουνια.. Ας παω τωρα να παρω το κασερι... :grin:Για σου νταβαριτς μεροκαματιαρη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΥΓ..Επρεπε να τελειωσει 3-0 Για πλακα
17 συνεχομενα merokamata oikodomhs αυτον τον καιρο ειναι βαλσαμο λεμε!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: poytana oykrania soy rxomai!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  ρε τι κανει ο ανθροπος για να γαμησει!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: ρε μαγκες σοβαρα τορα το μεροκαματο στην οικοδομη μαζι με το ενσημο ποσο εχει παει>????? αντε να βγαλω ακριβος το προγραμα!!!

Συνημμένα

• 63.jpg
    63.jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 17

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
384
Πόντοι
4.455
17 συνεχομενα merokamata oikodomhs αυτον τον καιρο ειναι βαλσαμο λεμε!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: poytana oykrania soy rxomai!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  ρε τι κανει ο ανθροπος για να γαμησει!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: ρε μαγκες σοβαρα τορα το μεροκαματο στην οικοδομη μαζι με το ενσημο ποσο εχει παει>????? αντε να βγαλω ακριβος το προγραμα!!!

Γιατι συγκεκριμενα ουκρανια φιλε?  :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:s&m_1:
Γιατι συγκεκριμενα ουκρανια φιλε?  :grin:
εκει οι γυνεκες ειναι ασχημες και παρθενες για αυτο παο ειμαι παλεον αρχον!!! φορτοσα την  ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ γιατι αυριο τα παιχνιδια ειναι :jerking: :jerking: :jerking:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και βλεπο ολοι της οικοδομης εισαστε εδω μεσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλα ρε κανενας δεν ξερη ποσο ειναι το μεροκαματο???  ρεεε ρεεεε εμεις στα νιατα μας το μεροκαματο της οικοδομης το ειχαμε σαν σημειο αναφορας για ολες της οικονομικες δραστιριοτιτες !!!  αρεεε ελλαδαρααααα

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
384
Πόντοι
4.455
:s&m_1: εκει οι γυνεκες ειναι ασχημες και παρθενες για αυτο παο ειμαι παλεον αρχον!!! φορτοσα την  ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ γιατι αυριο τα παιχνιδια ειναι :jerking: :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny:

Βουλγαρια ρουμανια σου κακοπεφτε?  :grin:

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
384
Πόντοι
4.455
και βλεπο ολοι της οικοδομης εισαστε εδω μεσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλα ρε κανενας δεν ξερη ποσο ειναι το μεροκαματο???  ρεεε ρεεεε εμεις στα νιατα μας το μεροκαματο της οικοδομης το ειχαμε σαν σημειο αναφορας για ολες της οικονομικες δραστιριοτιτες !!!  αρεεε ελλαδαρααααα

Φιλος μου που δουλευει εκει να μην παιρνει κανα 40αρι 50αρι τη μερα?  :huh:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

Βουλγαρια ρουμανια σου κακοπεφτε?  :grin:
oti einai ευρωπαικο μακριααααααααααα!!!!!!!!!!!  ουυυσσσσσσσσσττττττττ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: εκτος ευρωπης και οσο πιο μακρυα γινετε!!!!!!!!  ayto to asdor poy to brikes??? μου θημηζει  ΑΣΔΕΝ !!  :2funny: :2funny: :2funny:

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
384
Πόντοι
4.455
oti einai ευρωπαικο μακριααααααααααα!!!!!!!!!!!   ουυυσσσσσσσσσττττττττ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: εκτος ευρωπης και οσο πιο μακρυα γινετε!!!!!!!!  ayto to asdor poy to brikes??? μου θημηζει  ΑΣΔΕΝ !!   :2funny: :2funny: :2funny:

κυριολεκτικα ΑΣΝΑΙ επρεπε ναναι  :grin:

Απο counter strike παλια δεν ξερω αν εχεις υποψιν  :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
:s&m_1: εκει οι γυνεκες ειναι ασχημες και παρθενες για αυτο παο ειμαι παλεον αρχον!!! φορτοσα την  ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ γιατι αυριο τα παιχνιδια ειναι :jerking: :jerking: :jerking:
Nταβαριτς η σουηδια ειναι σαν την αγγλια :) :)το αναφερω απλα :)Καλα κερδη :)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom