Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλησπέρα σας...
εχετε να προτεινετε καποιο καλο στοιχημα διαρκείας για του χρονου?
Αλλα να χωθει καλο χρημα για να αξιζει η αναμονή...
εχω σκεφτει ενα καλο..
ολυμπιακος πρωταθλητης ελλαδας ( για μενα 90 τς εκατο σιγουρο) 1.65
Ρεαλ να φτάσει στους 4 τουλαχιστον του τσ.λ 1.90
Μπάγερν πρωταθλητρια γερμανιας 1.60
αποδοση 4-5
exei kales apodoseis?? ασιατικο χαντικαπ δινει ?? πληρομες γρηγορες ?? καμια αλλη?? kai σας κανο αυτη την ερωτηση γιατι περιμενοντας την σαντος να πεξη διαβασα σε κατι φορουμ ατι η βwin λεει αμα κερδιζεις συνεχεια σε στελνει αβαβα !!!! δεν ξερο αν αλλητηευη !!! θποτε το χειμονα που θα φορτονο αρκετα ευρο καλητερα σπασμενο το φορτομα σε πολλες ετεριες για ξεκαρφομα!!! ας γραψει οπιος εχει προσοπικη εμπειρια σε αυτο!!!Betfair εννοείται τύπε μου
exei kales apodoseis?? ασιατικο χαντικαπ δινει ?? πληρομες γρηγορες ?? καμια αλλη?? kai σας κανο αυτη την ερωτηση γιατι περιμενοντας την σαντος να πεξη διαβασα σε κατι φορουμ ατι η βwin λεει αμα κερδιζεις συνεχεια σε στελνει αβαβα !!!! δεν ξερο αν αλλητηευη !!! θποτε το χειμονα που θα φορτονο αρκετα ευρο καλητερα σπασμενο το φορτομα σε πολλες ετεριες για ξεκαρφομα!!! ας γραψει οπιος εχει προσοπικη εμπειρια σε αυτο!!!
εβγαλα την χασουρα απο την λακουρουνια.. Ας παω τωρα να παρω το κασερι...Kαλημερα.. Σαντος 1 μονο αποδεκτο οχι οπαπ κε οχι στο ιντερνετ καλα κερδη σε ολους..Το πονταρισμα ειναι σοβαρο..Το βλεπω ασσο απο εδω μεχρι το Πακαεμπου που θα γινει ο αγωνας.. Σε ενα παιχνιδι τελικος μεσα στην εδρα της γηπεδουχου που εχει πολυ παραπανω ποιοτητα παιζω ασσο... Τιπ αλλο.. Το βλεπω ασσσο με οβερ μονοπλευρο..Ειναι βραζιλια Ουραγουαη στην εδρα Της βραζιλιας..Εχω δει την σαντος το θελουν πιο πολυ εχουν καλητερη ομαδα Μην αναφερω ονοματα...ΥΓ.. Ασχετα απο ολλα αυτα που σας ειπα (στην ουσια δεν ειπα τιποτα δεν αναλυσα)Ειμαι φολα σαντος ομαδα του πελε που για μενα ειναι ινδαλμα κε λατρεια μου..Τεσπα το πονταρισμα μου ειναι και συναισθηματικο....Τα λεφτα ειναι απο δανεικα που ειχα δωσει.. που μου επιστραφηκαν μετα απο 1 χρονο σημερα. Το πονταρισμα εγινε μολις τωρα... εκει που ανεφερα πιο πανωστο χερι
!!!ι... Ο Αγωνας ειναι σε απευθειας μεταδοση απο την bet365 στις 3.50 ξημερωματα ελλαδος.. δηλαδη σε 2 ωρες και 50 λεπτα απο τωρα..ΥΓ.. Το επαιξα εκει που το επαιξα γιατι την αποφαση την πηρα μολις τωρα και δεν ειχα λεφτα στο ιντερνετ τα εκανα αναλυψη την δευτερα...
17 συνεχομενα merokamata oikodomhs αυτον τον καιρο ειναι βαλσαμο λεμε!!!!εβγαλα την χασουρα απο την λακουρουνια.. Ας παω τωρα να παρω το κασερι...Για σου νταβαριτς μεροκαματιαρη
![]()
![]()
![]()
ΥΓ..Επρεπε να τελειωσει 3-0 Για πλακα
17 συνεχομενα merokamata oikodomhs αυτον τον καιρο ειναι βαλσαμο λεμε!!!!![]()
![]()
![]()
poytana oykrania soy rxomai!!!!!
![]()
![]()
ρε τι κανει ο ανθροπος για να γαμησει!!!!!!!!!
![]()
![]()
ρε μαγκες σοβαρα τορα το μεροκαματο στην οικοδομη μαζι με το ενσημο ποσο εχει παει>????? αντε να βγαλω ακριβος το προγραμα!!!
εκει οι γυνεκες ειναι ασχημες και παρθενες για αυτο παο ειμαι παλεον αρχον!!! φορτοσα την ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ γιατι αυριο τα παιχνιδια ειναιΓιατι συγκεκριμενα ουκρανια φιλε?![]()
εκει οι γυνεκες ειναι ασχημες και παρθενες για αυτο παο ειμαι παλεον αρχον!!! φορτοσα την ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ γιατι αυριο τα παιχνιδια ειναι
![]()
![]()
![]()
και βλεπο ολοι της οικοδομης εισαστε εδω μεσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ρε κανενας δεν ξερη ποσο ειναι το μεροκαματο??? ρεεε ρεεεε εμεις στα νιατα μας το μεροκαματο της οικοδομης το ειχαμε σαν σημειο αναφορας για ολες της οικονομικες δραστιριοτιτες !!! αρεεε ελλαδαρααααα
oti einai ευρωπαικο μακριααααααααααα!!!!!!!!!!! ουυυσσσσσσσσσττττττττ![]()
![]()
Βουλγαρια ρουμανια σου κακοπεφτε?![]()
oti einai ευρωπαικο μακριααααααααααα!!!!!!!!!!! ουυυσσσσσσσσσττττττττ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εκτος ευρωπης και οσο πιο μακρυα γινετε!!!!!!!! ayto to asdor poy to brikes??? μου θημηζει ΑΣΔΕΝ !!
![]()
![]()
![]()
ΓΙΑ μαθε αμα μπορεις μαζι με ενσημα κτλ αντε να κανουμε τα κουμαντα μαςΦιλος μου που δουλευει εκει να μην παιρνει κανα 40αρι 50αρι τη μερα?![]()
Nταβαριτς η σουηδια ειναι σαν την αγγλιαεκει οι γυνεκες ειναι ασχημες και παρθενες για αυτο παο ειμαι παλεον αρχον!!! φορτοσα την ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ γιατι αυριο τα παιχνιδια ειναι
![]()
![]()
![]()