Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
οβερ για αικ στοκχολμης και τσσκα μοσχας

αποδοση δυαδς 4,00

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Πλεον παιζω 2-3 στοιχηματακια τη βδομαδα ετσι για το καλο  :P μιας και δεν υπαρχουν πολλα ματς γιαυτο εχω ψιλοχαθει και απο το θρεντ  :grin:... σημερα εχω ορεξη να ριξω κανα ψιλο, εχει κανεις μελετησει το προγραμα να μας προτινει καμια τριαδα?

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
384
Πόντοι
4.455
Οπως σας ειχα προειδοποιησει ( προφανως δεν το επαιξα ) η φαλκενμπεργκ ( 13η ) κερδιζει την δεγκερφορς ( 1) 3-0 στο 65'..

ε ρε γλεντια με τους απατεωνες..  :uzi: :uzi: :uzi:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οπως σας ειχα προειδοποιησει ( προφανως δεν το επαιξα ) η φαλκενμπεργκ ( 13η ) κερδιζει την δεγκερφορς ( 1) 3-0 στο 65'..

ε ρε γλεντια με τους απατεωνες..  :uzi: :uzi: :uzi:
"Κατι" πρεπει να επαιζε λοιπον και δεν επαιξε το σεναριο που ελεγα και γω, ενω και η Αποδοση της Ντεγκεφορς δεν επεσε τελικα...
ΕΙναι η πιο μεγαλη ηττα της Ντεγκεφορς εδω και χρονια και η πρωτη στα τελευταια 4 χρονια στην εδρα της φαλκενμπεργκ..
Τωρα τι εγινε, αιντε να το βρεις...
Μπορει παντως να ειχε πολλες απουσιες η Ντεγκε...

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
384
Πόντοι
4.455
"Κατι" πρεπει να επαιζε λοιπον και δεν επαιξε το σεναριο που ελεγα και γω, ενω και η Αποδοση της Ντεγκεφορς δεν επεσε τελικα...
ΕΙναι η πιο μεγαλη ηττα της Ντεγκεφορς εδω και χρονια και η πρωτη στα τελευταια 4 χρονια στην εδρα της φαλκενμπεργκ..
Τωρα τι εγινε, αιντε να το βρεις...
Μπορει παντως να ειχε πολλες απουσιες η Ντεγκε...

Χλωμο κατε με φιλε..
Απλα το πρωταθλημα δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο. Με πολλους παιχτες ερασιτεχνες και η Φαλκενμπεργκ αποσο ξερω εχει μπλεχτει και σε αλλα στημενα..

Οσο για μενα, εβγαλα κατι ψιλα με 1(dnb) Γκετεμποργκ και 2(dnb) Χαμαρμπι.. εστω..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΓΙΑ ΠΙΟ ΜΕΤΑ στο κουπονι στατιστικα την αγκελχομσ βλεπο ΑΛΛΑ ΣΚΕΥΤΟΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Β ΣΟΥΙΔΙΑς ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟς ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ!! :think: :think: :think: ΘΑ ΔΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ  ΑΜΑ ΘΑ ΦΟΡΤΟΣΟ
χ 1-1 δεν το επεξα αλλα περασε και αυτο !!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
λοιπον για τα επομενα η σαντος εχει να χασει στην εδρα της 10 πεχνιδια !!!! αλλα ειναι τελικος :think: :think: και η φιλαδελφια επισις στα τελευτεα πεντε εντος δεν εχει ιτα!!!! τι γνωμη εχετε?? asdor dnb αμα δεν χανεις βλεπεις πος εισε οκ!!! :thumbsup:

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
384
Πόντοι
4.455
λοιπον για τα επομενα η σαντος εχει να χασει στην εδρα της 10 πεχνιδια !!!! αλλα ειναι τελικος :think: :think: και η φιλαδελφια επισις στα τελευτεα πεντε εντος δεν εχει ιτα!!!! τι γνωμη εχετε?? asdor dnb αμα δεν χανεις βλεπεις πος εισε οκ!!! :thumbsup:

σαντος μπορει να ερθει και 5-0 αλλα ειναι τελικος και οι αλλοι ειναι τρελοι οποτε δεν αξιζει η αποδοση για μενα.. παιχταραδες μεν, αλλα..  :dunno:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
tora poy eida τους τσιρους τονν πεχνιδιον  με την ισπανια τι εγινε παλι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
384
Πόντοι
4.455
Ελβετια 1.6 δινει να περασει τωρα στο λαιβ. Αξιζει?  :huh: :huh: :huh:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ελβετια 1.6 δινει να περασει τωρα στο λαιβ. Αξιζει?  :huh: :huh: :huh:
θα περασει κατα την γνομη μου ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΡ21 ΔΕΝ ΠΕΖΕΙς ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΣΕ ΣΟΒΑΡΟς!!!!ΠΕΧΤΗς  τα στατιστικα της ελβετιας ειναι τελεια!!!!

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
384
Πόντοι
4.455
θα περασει κατα την γνομη μου ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΡ21 ΔΕΝ ΠΕΖΕΙς ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΣΕ ΣΟΒΑΡΟς!!!!ΠΕΧΤΗς  τα στατιστικα της ελβετιας ειναι τελεια!!!!

Εχω παιξει και ασιατικο CL και ο,τι αλλη καμενια μπορεις να φανταστεις. :coffee:
Βεβαια τελευταιως για να βγαινει κερδος εχω σοβαρευτει και παιρνοντας ως δεδομενο οτι εχω χασει ο,τι εχω παιξει σε u21 δεν θα παιξω τιποτα.. ισως ριξω κανα ψιλο στο αργεντινικο ομως..  :think: :s&m_2:

nikos..

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μολις επαιξα 100ε ελβετια οβερ 1.5 με 2.15 αποδοση

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
384
Πόντοι
4.455
φιλε davarits.. βλεπω αποδοση πενιαρολ με +3 handicap 1.2..

τι λες?  :)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
φιλε davarits.. βλεπω αποδοση πενιαρολ με +3 handicap 1.2..

τι λες?  :)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πειραματα κανεισ!!!!!!???? χαιντε γιουργιαα και οτι κατσει!!!!  επι πειραματισμου αναμενο τα κλινικα αποτελεσματα για να εκφερω αποψη :2funny: :2funny: :2funny:

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
384
Πόντοι
4.455
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πειραματα κανεισ!!!!!!???? χαιντε γιουργιαα και οτι κατσει!!!!  επι πειραματισμου αναμενο τα κλινικα αποτελεσματα για να εκφερω αποψη :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγουρα ειναι value bet παντως!  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλημερα.. Σαντος 1 μονο αποδεκτο  οχι οπαπ κε οχι στο ιντερνετ καλα κερδη σε ολους..Το πονταρισμα ειναι σοβαρο..Το βλεπω ασσο απο εδω μεχρι το Πακαεμπου που θα γινει ο αγωνας.. Σε ενα παιχνιδι τελικος μεσα στην εδρα της γηπεδουχου που εχει πολυ παραπανω ποιοτητα παιζω ασσο... Τιπ αλλο.. Το βλεπω ασσσο με οβερ μονοπλευρο..Ειναι βραζιλια Ουραγουαη στην εδρα Της βραζιλιας..Εχω δει την σαντος το θελουν πιο πολυ εχουν καλητερη ομαδα Μην αναφερω ονοματα...ΥΓ.. Ασχετα απο ολλα αυτα που σας ειπα (στην ουσια δεν ειπα τιποτα δεν αναλυσα)Ειμαι φολα σαντος ομαδα του πελε που για μενα ειναι ινδαλμα κε λατρεια μου..Τεσπα το πονταρισμα μου ειναι και συναισθηματικο....Τα λεφτα ειναι απο δανεικα που ειχα δωσει..  που μου επιστραφηκαν μετα απο 1 χρονο σημερα. Το πονταρισμα εγινε μολις τωρα... εκει που ανεφερα πιο πανω :) στο χερι :tits2:!!!ι... Ο Αγωνας ειναι σε απευθειας μεταδοση απο την bet365 στις 3.50 ξημερωματα  ελλαδος.. δηλαδη σε 2 ωρες και 50 λεπτα απο τωρα..ΥΓ.. Το επαιξα εκει που το επαιξα γιατι την αποφαση την πηρα μολις τωρα και δεν ειχα λεφτα στο ιντερνετ τα εκανα αναλυψη την δευτερα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

καλησπέρα σας...

εχετε να προτεινετε καποιο καλο στοιχημα διαρκείας για του χρονου?

Αλλα να χωθει καλο χρημα για να αξιζει η αναμονή...

εχω σκεφτει ενα καλο..

ολυμπιακος πρωταθλητης ελλαδας ( για μενα 90 τς εκατο σιγουρο)  1.65

Ρεαλ να φτάσει στους 4 τουλαχιστον του τσ.λ                      1.90

Μπάγερν πρωταθλητρια γερμανιας                                  1.60

αποδοση 4-5

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπέρα σας...

εχετε να προτεινετε καποιο καλο στοιχημα διαρκείας για του χρονου?

Αλλα να χωθει καλο χρημα για να αξιζει η αναμονή...

εχω σκεφτει ενα καλο..

ολυμπιακος πρωταθλητης ελλαδας ( για μενα 90 τς εκατο σιγουρο)   1.65

Ρεαλ να φτάσει στους 4 τουλαχιστον του τσ.λ                      1.90

Μπάγερν πρωταθλητρια γερμανιας                                   1.60

αποδοση 4-5
Η μπαγερν το παιρνει χρονο παρα χρονο ο ολυμπιακος ειναι ελλαδα η ρεαλ αν παρει κε τον νευμαρ και κανα ακομα το σηκωνει κιολας εισαι ταμειο απο τωρα πανε πληρωσοθ  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Η μπαγερν το παιρνει χρονο παρα χρονο ο ολυμπιακος ειναι ελλαδα η ρεαλ αν παρει κε τον νευμαρ και κανα ακομα το σηκωνει κιολας εισαι ταμειο απο τωρα πανε πληρωσοθ  :grin:
οχι για τιποτα αλλο

να μηνει τιποτα για του euro του χρονου τυπε στο τελος της σαιζον  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom