Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έτσι μωρή σάλκε το τρίμπαλο
κλείδωσε το διπλό, μπήκαν τα φράγκα στην τσέπη

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ γαμήθηκα σήμερα, και στο λάιβ με ντεπορ - λακορούνια με βαλένθια, το οποίο αν και το έπαιξα άσσο, όπως είδατε πριν, τελικά έβαλα κάτι φράγκα στο U2.5 και έβγαλα 35 ευραίους μείον τους 10 που έχασα λόγω προηγούμενο στοιχηματισμό τουτέστιν τη σημερινή ημέρα είχαμαν κέρδος 90 ευραίους.
να είμαστε καλά και γαμάμε καμιά σούφρα πολυτελείας.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
επεσε η λακορουνια?  :o

κριμα

πριν 4-5 χρονια ηταν ομαδαρα :- :- :- :-

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
επεσε η λακορουνια?  :o

κριμα

πριν 4-5 χρονια ηταν ομαδαρα :- :- :- :-
Ε και?Ετσι ειναι η μπαλλα και η "αδιαφορη" Βαλενθια, τα εριξε τα μπαλακια της και μαζι την Λα Κορουνια...
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη του να περιμενω μια ολοκληρη χρονια να παιξω μια αναξιοπιστη ομαδα στο 1,40 μαζι με αλλα δυο-τρια "σιγουρα" επειδη ετσι "λεει" η πιατσα...
Την Βαλενθια την εδιναν με αποδοση 5 εως 6, ειναι δυνατον να αγνοησεις τετοια αποδοση σε μια ομαδα σαν την Βαλενθια?Αυτο ειναι δωρο, μαλιστα!!!
Μα να καθεταικαποιος και να βαζει τριαδα, Λα Κορουνια Οσασουνα και Σαραγοσα και η αποδοση τους να μην φτανει το μονο της Βαλενθια που παιζεται με πιθανοτητα 33,3% και να παιζεις την αποδοση με πιθανοτητα 3,3%???
Πραγματικα αν αυτο δεν ειναι αυτοκτονια, τοτε τι ειναι??????????? :uglystupid: :jerking: :idiot:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μεχρι και ο Φωντας εκραζε τις αποδοσεις που ειχαν αυτα τα ματς και λεει πως δεν παιζονται.....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
σημερα εχασα τα αχαστα που λενε
και επιασα τα απιαστα
απολογισμος σχετικα καλο κερδος
αλλα θα μπορουσα πολυ καλυτερα
δε πειραζει αυριο παλι :cheesy:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σημερα εχασα τα αχαστα που λενε
και επιασα τα απιαστα
απολογισμος σχετικα καλο κερδος
αλλα θα μπορουσα πολυ καλυτερα
δε πειραζει αυριο παλι :cheesy:

αυριο συνομοτουν τα κορακια ευκαιρεια ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χωρίς να έχω δει τα ματς , η ντεπορ δεν είναι ποιοτική ομάδα και μάλλον έπεσε δίκαια . Και βολευοταν με δυο αποτελέσματα . Τεσπαααααα , ας φτιάξουν ομαδα νανεβουν .

Η σημερινή ημέρα ήταν εξαιρετική . Αν αύριο βγουν σιτυ και γουιγκαν θα είναι τέλεια . Επειδή πάλι θα λειπω τα αφήνω στα αξια χέρια σας . Σήμερα τα πήγατε μια χαρά , συγχαρητήρια !!!  :rockon:

Μέχρι το επόμενο ταμείο

Να υγειαινουμε και να  :knockinb:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
                                                                  Ποσό απόδοση
Wolves v Blackburn Blackburn 3.95 10.00
Olympiakos Volos v AEK Over 2.5 Goals 2.1 6.00
Stoke v Wigan The Draw 3.55 6.00

σήμερα πάω κόντρα στον μέντορά μου, ελπίζω να βγουν όπως και τα χτεσινά.

:zfuck: γιατί χανόμαστε
αυτά τα ολίγα

ααα και περιμένω να ταιριαστεί και αυτό
Fixtures 22 May / Aston Villa v Liverpool / Over/Under 2.5 goals Over 2.5 Goals Back 14874704408 22-May-11
11:52   1.85 2.93

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα. 301=Γκρονινγκεν-Χερακλες=1,      315=Τουν-Μπελιτσονα=2,     360=Ολυμπιακος Βολου-Αεκ=2,     375=Νταλας-Σολτ Λεικ=1 καλα κερδη σε ολους.. Τα επαιξα καρφωτα.. αποδοση 27,23 στον οπαπ.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
κατα τα τις υπαρχουσες πληροφοριες θα ακουμπησω μια δυαδα με αρκετο ρισκο  1 γουιμπλετον-1 γκαζιαντερσπορ στο 4.70 αποδοση στα 50 ευρο...περιμενω επισης την σελτικ και την σαλκε απο χτες που εχω πιασει βαν και αζαξιο............καλη επιτυχια σε οτι και αν παιξετε ...αλλα πολυ φοβαμαι τα σημερινα και ιδιως αυτα που περιμενω.......θα δουμε αργα το βραδυ πως τα πηγαμε
το σωσαμε το χθεσινο με σελτικ και σαλκε-βαν αζαξιο προχτες....το ρισκο πηγε ρισκο αλλα γι'αυτο λεγετε ρισκο.............σημερα το κεφαλαιο και το κερδος απο το κερδισμενο δηλ 240 πανε σε δυαδα στουρμ και βασιλεια με 2.40 αποδοση........παλι ρισκο αλλα εγω χανω 240 ευρω και αυτοι το πρωταθλημα.......ελπιζω να κερδισουμε ολοι ..ακολουθω το κινητρο και καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η σημερινή ημέρα ήταν εξαιρετική . Αν αύριο βγουν σιτυ και γουιγκαν θα είναι τέλεια . Επειδή πάλι θα λειπω τα αφήνω στα αξια χέρια σας . Σήμερα τα πήγατε μια χαρά , συγχαρητήρια !!!   :rockon:

Μιλαμε για το καλυτερο Σ-Κ ...  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Μέχρι το επόμενο ταμείο

Να υγειαινουμε και να  :knockinb:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τον παοκ θέλω να δω πως θα πάει στο λάιβ γιατί νομίζω ότι θα το χτυπήσει το ματς

εντιτ: 7 το διπλό στην μπετφαιρ και πέφτει ανεβοκατεβαίνει

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε μάγκες ξέρουμε με τι διάθεση θα ανεβεί ο βόλος στην τούμπα;

το ματσάκι στοιχηματικά στο 1 χ 2 είναι σίγουρο τι θα βγει γι' αυτό και ο άσσος είναι σε απελπιστικά επίπεδα.
από την άλλη τα οβερ/αντερ είναι επίφοβα για τον τρόπο που θα χάσει ο βόλος.
τέλος σκέφτομαι να χώσω ότι έχω διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στην μπετφερ στο να μην σκοράρουν και οι 2 ομάδες το οποίο κινείται στο 1.85 καθώς είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο βόλος δεν θα διακινδυνεύσει την νίκη του πάοκ,πετυχαίνοντας κανένα γκολ, για να βγει σίγουρα στην ευρώπη.

άμα έχετε καμιά γνώμη ή καμιά πληροφορία, ρίχτε την είτε εδώ είτε με πι-εμ.

Υ.Γ. το τηλέφωνο του μπέου το έχει κανείς;
Υ.Γ. μπέο άμα διαβάζεις πορδίλα.κομ στείλε πμ

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του . περιμενε στο live μπας και γινει καμια ομορφια ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom