You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
θελω να ρωτήσω κατι σχετικα με το κόπα αμέρικα
στην αργεντινη ειναι προπονητης ακομα ο χασικλης?
εχει σημασια που ρωτάω..
ε οχι και χασικλης ... τον θιγεις ... κοκακιας ειναι ο ανθρωπος ... και πλεον δουλευει ( λεμε τωρα ) στο ντουμπαι ...
προς Χρηστο και γενικα προς οποιον ασχολειται με αγγλια
λοιπον,η αγγλια βγαζει ομαδα στο γιουροπα λιγκ μεσω του fair play.
εχω ακουσει 2 αποψεις και αν κ εψαξα δεν το βρηκα.οποιος μπορει να βοηθησει.
η 1η αποψη που ειναι και αδιαφορη ειναι οτι τη θεση του fair play την καταλαμβανει η φουλαμ.
η 2η αποψη που εχει και ζουμι ειναι οτι την 1η θεση tou fair play την εχει η τσελσι αλλα επειδη ειναι βγαλμενη στην ευρωπη την παιρνει η 2η ομαδα στην καταταξη του fair play και αυτη ειναι η τοτεναμ.
αν συμβαινει αυτο εχουμε το εξης σεναριο.αν η τοτεναμ περασει την λιβερπουλ στη βαθμολογια την κ βγει στο γιουροπα απο την βαθμολογια την θεση του fair play την παιρνει η φουλαμ που ειναι 3η στην σχετικη καταταξη.
αν ομως η λιβερπουλ περασει την τοτεναμ στη βαθμολογια δεν τρεχει κ τιποτα αφου η τοτεναμ θα βγει μεσω του fair play.
αυτο ισχυει μονο αν η τοτεναμ ειναι πανω απο την φουλαμ στη βαθμολογια του fair play.
και αν συμβαινει αυτο καταλαβαινετε τι εγινε στο λιβερπουλ-τοτεναμ
που θα μαθουμε τι ακριβως ισχυει
η 1η αποψη που ειναι και αδιαφορη ειναι οτι τη θεση του fair play την καταλαμβανει η φουλαμ.
η 2η αποψη που εχει και ζουμι ειναι οτι την 1η θεση tou fair play την εχει η τσελσι αλλα επειδη ειναι βγαλμενη στην ευρωπη την παιρνει η 2η ομαδα στην καταταξη του fair play και αυτη ειναι η τοτεναμ.
αν συμβαινει αυτο εχουμε το εξης σεναριο.αν η τοτεναμ περασει την λιβερπουλ στη βαθμολογια την κ βγει στο γιουροπα απο την βαθμολογια την θεση του fair play την παιρνει η φουλαμ που ειναι 3η στην σχετικη καταταξη.
αν ομως η λιβερπουλ περασει την τοτεναμ στη βαθμολογια δεν τρεχει κ τιποτα αφου η τοτεναμ θα βγει μεσω του fair play.
αυτο ισχυει μονο αν η τοτεναμ ειναι πανω απο την φουλαμ στη βαθμολογια του fair play.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θα πονταρω στο να κατακτήσει η αργεντινη το κοπα αμερικα τελος
απο κεντρο και μπροστα φετος η βραζιλια δεν εχει τιποτα σπουδαιο,παπαρια εχει εναν νιλμαρ που ειναι στα πρωτα βηματα, και κατι αλλους
το μονο που αξιζει ειναι ο ντανι αλβες και ο μαικον
ενο η αργεντινη ειναι και οικοδεσποινα ,εχει μεσι, ντι μαρια,τεβεζ,μαξι ροντριγκεζ, ρικελμε κλπ
ειναι τρελο φαβορι
εξαλου η βραζιλια το πηρε το 2007 και η αργεντινη εχει χρονια να πανηγυρήσει εναν διεθνη τιτλο..
αρα ;) ;) ;) ;)
Επισκέπτης
αυτες τις αποδοσεις που εβγαλε ο οπαπ ειναι για γελια.με αυτο εξοθουν τον κοσμο στο εξωτερικο.και τελικα ισως ειναι καλυτερα να παιζουμε εξω.δεν ξερω ισως τελικα ο οπαπ να εχει πολλους πελατες και να θελει να τους διωξει
Kαλησπερα..Δεν ηθελα να παιξω κατι σημερα αλλα μου εδωσε η βετ365 βονους 5 ευρω και ειπα ας τα παιξω.. 211=Γκρενομπλ-Κλερμον=οβερ, 215=Ρεμς-Εβιαν=2, 220=Ακρινγκτον-Στιβενειτζ=οβερ, 222=Γιου σι ντι-Νταλντακ=οβερ, 223=Μποεμνιαν-Σεντ Πατρικς=οβερ καλα κερδη σε ολους..
Νομιζω η φουλαμ βγαινει.. δεν εχει δεχτει κοκκινη καρτα Ναι φετος επαιξα 90% αγγλια ασχολουμε επειδη ειναι σαν πρωταθλημα το πιο καθαρο και το πιο δικαιο και φυσικα το γουσταρω τρελα για τον ρυθμο που εχει πανω κατω..Αλλα αυτα δεν εχουν καμια σχεση με το στοιχημα σαν πρωταθλημα καταλαβα 1 οτι εχει βαση μονο το οβερ η το γκολ-γκολ σε 2 περιπτωση παντα το οβερ πρωτα και μετα σε κανα καλο αουτσαιντερ τεσπα μαν την κυριακη εχει αγγλια..Λεφτα εχω παρει απο ισπανια και πριν 3-4 χρονια απο ιταλια κε λιγο περσι απο ιταλια τωρα η ιταλια χαλασε Λοιπον τα λεμε για αγγλια την κυριακη προσωπικα βλεπω σιτι 2πλο με την μπολτον που εχει 4 ηττες στην σειρα αλλα αγγλια να πονταρεις λεφτα οταν στην ιταλια χανεις σημεια ειναι τρελα Αυριο εχει ισπανια ο θεος ειναι μεγαλος μπορει να παρουμε πισω κατι απο αυτα που χαναμε ολη την χρονια στην αγγλια κτλ Υπομονη μεχρι την κυριακη για αγγλια τωρα στο μυαλο μου εχω μονο την ισπανια αυριο!!!..προς Χρηστο και γενικα προς οποιον ασχολειται με αγγλια
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Λοιπον, εχω παιξει σε συστημα 2-3-4 Γαλλια Β'
Τα ακολουθα ημιχρονα-τελικα, μιλαμε για τρελες αποδοσεις :
Βαν - Λε Μαν 1-2
Ρεμς - Εβιαν 1-Χ
Ντιζον- Μπουλον 2-1
Τρουα - Λαβαλ 2-1
Στα ημιχρονα εχουν κατσει τα πρωτα σημεια, εκτος απο τη Βαν, που χανει 0-2...
Κατα το 70' που τα βλεπω, εχουν γυρισει οι αλλοι τρεις αγωνες σε ισοπαλια και περιμενω..
Η τρουα λοιπον κανει το 2-1 και μετα απο λιγο το 3-1 και περιμενω τα αλλα δυο, αφου η Βαν ειχε παει περιπατο...
Βασικα ηθελα να βαλει ενα γκολ η Ντιζον και να μη μπει γκολ στο Ρεμς-Εβιαν, πραγμα που το θεωρουσα δυσκολο, καθοτι η Εβιαν, ειναι πολυ κωλοομαδα..
Εβλεπα την Ντιζον που ειχε ισοφαρισει στο 72' και τον κανονικοτατα...
Αποτελεσμα?Δεν εβαλε γκολ η Ντιζον, εμεινε στο 1-1, αλλα εβαλε η Εβιαν και εκανε το 1-2 σε σκορ και το ιδιο σε ημιχρονο- τελικο που εγω το ειχα παιξει 1-Χ... :'(
Για την ιστορια, η Βαν, νικησε με 4-3 απο 0-2 που εχανε στο ημιχρονο και γω που το ειχα παιξει 1-2 ημιχρονο-τελικο και με ειχε στειλει απο το ημιχρονο, καθησε αναποδα, δηλαδη 2-1 ημιχ-τελικο...
Ετσι ειναι αυτα, θες τυχη...
Τα ακολουθα ημιχρονα-τελικα, μιλαμε για τρελες αποδοσεις :
Βαν - Λε Μαν 1-2
Ρεμς - Εβιαν 1-Χ
Ντιζον- Μπουλον 2-1
Τρουα - Λαβαλ 2-1
Στα ημιχρονα εχουν κατσει τα πρωτα σημεια, εκτος απο τη Βαν, που χανει 0-2...
Κατα το 70' που τα βλεπω, εχουν γυρισει οι αλλοι τρεις αγωνες σε ισοπαλια και περιμενω..
Η τρουα λοιπον κανει το 2-1 και μετα απο λιγο το 3-1 και περιμενω τα αλλα δυο, αφου η Βαν ειχε παει περιπατο...
Βασικα ηθελα να βαλει ενα γκολ η Ντιζον και να μη μπει γκολ στο Ρεμς-Εβιαν, πραγμα που το θεωρουσα δυσκολο, καθοτι η Εβιαν, ειναι πολυ κωλοομαδα..
Εβλεπα την Ντιζον που ειχε ισοφαρισει στο 72' και τον κανονικοτατα...
Αποτελεσμα?Δεν εβαλε γκολ η Ντιζον, εμεινε στο 1-1, αλλα εβαλε η Εβιαν και εκανε το 1-2 σε σκορ και το ιδιο σε ημιχρονο- τελικο που εγω το ειχα παιξει 1-Χ... :'(
Για την ιστορια, η Βαν, νικησε με 4-3 απο 0-2 που εχανε στο ημιχρονο και γω που το ειχα παιξει 1-2 ημιχρονο-τελικο και με ειχε στειλει απο το ημιχρονο, καθησε αναποδα, δηλαδη 2-1 ημιχ-τελικο...
Ετσι ειναι αυτα, θες τυχη...
για το fair play .
τωρα το εισητηριο του fp το εχει η τοτεναμ και μετα ειναι η φουλαμ ... ΑΛΛΑ μεσω fp παιζει παραπανω προκριματικα οποτε μια ομαδα σαν την τοτεναμ , πιθανοτα δεν θελει να ταλαιπωρηθει και θα κυνηγησει την 5η θεση που δινει καλυτερο εισητηριο .
τωρα το εισητηριο του fp το εχει η τοτεναμ και μετα ειναι η φουλαμ ... ΑΛΛΑ μεσω fp παιζει παραπανω προκριματικα οποτε μια ομαδα σαν την τοτεναμ , πιθανοτα δεν θελει να ταλαιπωρηθει και θα κυνηγησει την 5η θεση που δινει καλυτερο εισητηριο .
Man περιμενε.. οταν θα τα εχουν παιξει τα παιδια..Δεν ειναι σωστο να σου δωσω δωσουν κατι να παιξεις, χωρις να το εχουμε παιξει εμεις..Αν θες περιμενε αυριο θα δεις προτασεις και μερικοι απο εδω μεσα αυριο θα φορτωσουμε πολλα λεφτα ...Αυριο μαν θα δεις προτασεις τωρα μπορω να σου δοσω ματς που αυριο θα φορτωσω αλλα ειναι βλακια εφοσων δεν τα εχω παιξει να στα δωσω απο τωρα...Περιμενε αυριο τα παιδια βγαζουν τι εχουν παιξει..Τωρα αν θες sony και καλα παιχνιδια χωρις να τα εχω παιξει 278=2, 277=1, 262=οβερ αυτα θα παιξω...αλλα επειδη θα τα παιξω αυριο δεν ξερεις μεχρι αυριο τι γινεται καλα κερδη να εχεις οτι και αν επιλεξεις...ΥΓ.. Αυτα στα λεω γιατι τιγχανει αυριο να ειναι τελευταια αγωνιστικη στην ισπανια και σαν χρηστος εγω αλλα και οι κολιτοι μου θα παιξουμε μονο αυτα τα παιχνιδια...Τωρα δεν τα εχω παιξει ακομα αυτα που σου εδωσα γιατι οταν θα παιξεις πανω απο 200 300 400 ευρω το συζητας με φιλους κουμαροσκυλα με εσενα δεν γινονται απλα τα πραγματα ειναι πολλα τα λεφτα..αυριο κολλητος μου προποτζις μπορει και να παιξει 1000 ευρω αλλος μπορει να παιξει 2000 ευρω μαυτους θα συζητησω και θα καταληξω οριστικα στις επιλογες μου κατα πασα πιθανοτητα θα παιξω αυτην την τριαδα..paidia mou dinete mia duo protaseis
mi grafete katebata
tin protasi k giati me liges lekseis
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το 262 είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι...
όσο εύκολα μπορεί να λήξει 5-5, τόσο εύκολα μπορεί να λήξει και 0-0 αν βαριούνται...
γνώμη μου είναι να παίξεις άλλο ματς σε σημείο,αφού έχεις σκοπό να ''σπρώξεις'' και να αφήσεις τα over...
έχει...λίγο ψάξιμο θέλει...
όσο εύκολα μπορεί να λήξει 5-5, τόσο εύκολα μπορεί να λήξει και 0-0 αν βαριούνται...
γνώμη μου είναι να παίξεις άλλο ματς σε σημείο,αφού έχεις σκοπό να ''σπρώξεις'' και να αφήσεις τα over...
Παίδες στην γείτονα χωρά,την Τουρκιά, ο πολύς τζόγος δεν γίνετε με την Φενερ & Τραμπζο όπως όλοι θα περίμεναν(αφού πάνε για κούπα) αλλά με τα 2 αυριανά ματς της ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ & ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ που χτυπάνε 3 θεση...(Πάντως ο ΟΠΑΠ έχει κλειδώσει ήδη την ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ)....
Πιστεύω ότι αυτή η δυάδα όπως και η δυάδα από Ισπανία, που την έχουν παίξει ακόμα και εξωγήινοι(Κορουνια & Σαραγοσα), αξίζουν για χοντρό φορτο....
Πιστεύω ότι αυτή η δυάδα όπως και η δυάδα από Ισπανία, που την έχουν παίξει ακόμα και εξωγήινοι(Κορουνια & Σαραγοσα), αξίζουν για χοντρό φορτο....
δεν βαριεσε υγεια..<Κερδισμενα> θα παιξω..Αλλα οπως ειπα αυριο θα τα παιξω.. και θα γραψω εδω αφου τα εχω παιξειτο 262 είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι...
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
να την κάνουν ΤΙ την τρίτη θέση;;;Παίδες στην γείτονα χωρά,την Τουρκιά, ο πολύς τζόγος δεν γίνετε με την Φενερ & Τραμπζο όπως όλοι θα περίμεναν(αφού πάνε για κούπα) αλλά με τα 2 αυριανά ματς της ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ & ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ που χτυπάνε 3 θεση...(Πάντως ο ΟΠΑΠ έχει κλειδώσει ήδη την ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ)....
άντε το πολύ-πολύ να κερδίσουν έναν προκριματικό γύρο το καλοκαίρι...
δεν είναι σοβαρό κίνητρο για να ποντάρεις πάνω του...
Η γκαζια δεν είναι που παίζει με την μπεσικτας που έχει στείλει τους μίσους βασικούς διακοπές ?????
Ένας γύρος λιγότερος σημαίνει πιο αργά προετοιμασία και πιο πολλές διακοπές . Για μένα προσωπικά θα ήταν καλό κίνητρο ...
Τεσπα εις αύριο τα σπουδαία .
Καλή νύχτα .
Ένας γύρος λιγότερος σημαίνει πιο αργά προετοιμασία και πιο πολλές διακοπές . Για μένα προσωπικά θα ήταν καλό κίνητρο ...
Τεσπα εις αύριο τα σπουδαία .
Καλή νύχτα .
να την κάνουν ΤΙ την τρίτη θέση;;;
άντε το πολύ-πολύ να κερδίσουν έναν προκριματικό γύρο το καλοκαίρι...
δεν είναι σοβαρό κίνητρο για να ποντάρεις πάνω του...
Δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά ειδικά η ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ απο 2.22 που άνοιξε(1.90 ΟΠΑΠ) έχει κατρακυλήσει στο 1.65 (Κλειδωμένη στον ΟΠΑΠ)...
Εσυ συναγωνιστη τι βλέπεις για φόρτωμα αυτό το τελευταίο σοβαρό στοιχηματικα ΣΚ?
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τώρα τα είπες σωστά...Δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά ειδικά η ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ απο 2.22 που άνοιξε(1.90 ΟΠΑΠ) έχει κατρακυλήσει στο 1.65 (Κλειδωμένη στον ΟΠΑΠ)...
Εσυ συναγωνιστη τι βλέπεις για φόρτωμα αυτό το τελευταίο σοβαρό στοιχηματικα ΣΚ?
στο 2.20...εκεί ναι....το φόρτωμα έγινε από 2.32 που έγινε η αρχή ως το 1.81...
τώρα το βρίσκεις στο 1.65-1.70...
με λίγα λόγια όποιος πρόλαβε πρόλαβε...
ααα και ο οπαπ το είχε στο 2.20 μέχρι το μεσημέρι...και στο 1.90 μέχρι τις 3-4...
τώρα τα είπες σωστά...
στο 2.20...εκεί ναι....το φώρτομα έγινε από 2.32 που έγινε η αρχή ως το 1.81...
τώρα το βρίσκεις στο 1.65-1.70...
με λίγα λόγια όποιος πρόλαβε πρόλαβε...
ααα και ο οπαπ το είχε στο 2.20 μέχρι το μεσημέρι...και στο 1.90 μέχρι τις 3-4...
Δεν μου απάντησες όμως τι βλέπεις εσύ για φόρτωμα αυτό το τελευταίο σοβαρό στοιχηματικα ΣΚ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K