Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Δεν μου απάντησες όμως τι βλέπεις εσύ για φόρτωμα αυτό το τελευταίο σοβαρό στοιχηματικα ΣΚ?
ότι βλέπει όλος ο κόσμος...
λες να τα κρατάω για την πάρτη μου... :2funny: :2funny: :2funny:
Ντεποτρίβο και Σαραγόσα...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
δυαδα αντερ για λυων και μαρσειγ.

αποδοση 5,4

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
κατα τα τις υπαρχουσες πληροφοριες θα ακουμπησω μια δυαδα με αρκετο ρισκο  1 γουιμπλετον-1 γκαζιαντερσπορ στο 4.70 αποδοση στα 50 ευρο...περιμενω επισης την σελτικ και την σαλκε απο χτες που εχω πιασει βαν και αζαξιο............καλη επιτυχια σε οτι και αν παιξετε ...αλλα πολυ φοβαμαι τα σημερινα και ιδιως αυτα που περιμενω.......θα δουμε αργα το βραδυ πως τα πηγαμε

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
αλλη μια δυαδα

οβερ την μπαρτσα και αντερ 3,5 τη ρεαλ.

αποδοση 1,9 και 2,5  αντιστοιχα.

δυαδα στο  4,75

Επισκέπτης
εγω νομιζω οτι το σημερινο προγραμμα δεν παρουσιαζει ενδιαφερον.αυριο ειναι καλυτερο και με περισοτερα παιχνιδια που εχουν ενδιαφερον ;)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

... σαρα , σοσο και τριεστινα ...

το βραδυ δεν θα ειμαι για live . κανονιστε να βγαλετε τα ματσακια .

ευχαριστω ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
στο ματς της ρεαλ

πονταρουμε στο να σκοραρει οποιαδηποτε στιγμη ο ροναλτνο που θελει ενα γκολ για το χρυσο παπούτσι

θα φαει καποιο σπρωξιμο πιστευω  ;)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
στο ματς της ρεαλ

πονταρουμε στο να σκοραρει οποιαδηποτε στιγμη ο ροναλτνο που θελει ενα γκολ για το χρυσο παπούτσι

θα φαει καποιο σπρωξιμο πιστευω  ;)

ναι ρε φιλε

αλλα δινει μολις 1,33 περιπου.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τριαδα Σοσο, Χ2 Λοριαν (πεφτει πλεον το 2) και 1 Ιντεπεντιεντε επαιξα. Μ αρεσει και το γκολ γκολ  / οβερ στο Παρι Λιλ, θα δειξει..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα..255=Σαλαμανκα-Καρταγενα=1,    254=Πονφεραντινα-Κορδομπα=2 τα επαιξα διαδα καλα κερδη σε ολους..ΥΓ..Να αιτιολογισω.. Το πρωτο εινια ματς φωτια το θελουν και οι δυο αλλα εχουμε πει το κινητρο της επιβιωσης ειναι πιο δυνατο η λογικη θα ελεγε οβερ..Αλλα εδω που φτασαμε το αποτελεσμα μετραει το ποσοστο ειναι απαραδεκτο στον ασσο κανονικα δεν θα επρεπε να το παιξω παω με το ελληνικο σκεπτικο καθαρα και γιατι η καρταγενα ειναι πιο ευκολο να μην παει στα πλειοφ απο οτι η σαλαμανκα αν κανει 3στα 3 να σωθει..Η σαλαμανκα με την θελτα δεν με επεισει στο 1-1 εχασε ο κολλητος μου προποτζης ενα τσουβαλι λεφτα τοτε..Τωρα για την κορδομπα παιζει με μια ομαδα που ειναι πεσμενη με νικη εξασφαλιζει την κατηγορια αν αυτο το 2πλο ηταν ελληνικο ματς στην βετφαιρ θα ηταν 1,15 ο οπαπ δεν θα το ειχε ουτε καν στην σκεψη τους ουτε στα ονειρα τους θα μου πεις αφου εχει και αλλα ματς ρε χρηστο θα σας πω με νικη σωθηκε μαθηματικα ειναι απλο...ΥΓ..2 Στο πρωτο παιχνιδι ειμαι λαθος που το επαιξα στο δευτερο ειμαι σωστος..Τωρα μπορει να μην βγει ουτε ενα παιχνιδι υγεια και καλη καρδια :)

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Τι έγινε και πάλι στην Β' Ιταλίας??...το στήσιμο της αρκούδας...χάνει η Τριεστινα που είχε φάει ΤΟ φόρτωμα της αρκούδας και ως δια μαγείας η Αλμπινολεφε το γυρνάει απο 1-0 σε 1-3...Ήμαρτον...
Τουλάχιστον κρίθηκε η παραμονή σήμερα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Τι έγινε και πάλι στην Β' Ιταλίας??...το στήσιμο της αρκούδας...χάνει η Τριεστινα που είχε φάει ΤΟ φόρτωμα της αρκούδας και ως δια μαγείας η Αλμπινολεφε το γυρνάει απο 1-0 σε 1-3...Ήμαρτον...
Τουλάχιστον κρίθηκε η παραμονή σήμερα...
Στην ιταλια πραγματικα δεν ξαναπονταρω σοβαρο δελτιο δεν παει καποιος να ου δωσει τα λεφτα τζαμπα με τιποτα μονο κανα χ σε κανα μικρο συστημα ειναι το πιο στημενο για τους παικτες του στοιχηματος τερμα που τους λεγαμε τζεντλεμαν για μας τους παικτες του στοιχηματος τωρα μας γαμανε απο πισω με ολους τους τροπους ιταλια γερμανια να πανε να γαμηθουν δεν βαζω μεσα την αγγλια γιατι ειναι το πιο αυθεντικο πρωταθλημα αν και στο στοιχημα μου εχει πηδηξει τον γκολο αλλα τουλαχιστον δεν τα στηνουν απλα δεν πιανοντε οι αγγλοι παρα μοναχα με τριπλη...Ιταλια γερμανια ευρωπαικα πρωταθληματα του κωλου εχουν φαει το ζουμι απο τους παικτες ενταξη και η αγγλια μας εχει πηδηξει πατοκωρφα αλλα η αγγλια ειναι ο καθρεφτης της κοινωνιας της ευρωπης στο ποδοσφαιρο ολοι οι κολιτοι μου την βριζουν μεγαλοπαικτες και μη αλλα ολοι την παιζουν..Γιατι ξερουν οτι ειναι καθαρο..Τεσπα εκλεινα μια δυαδα με την πουτανα την  τριεστινα..Τερμα τωρα αυτο ηταν..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μόλις έβαλα 72 ευρώ στην νίκη της σάλκε απέναντι στην duisburg με 1.58 απόδοση.
άμα κάτσει φάση και κερδίσει η σάλκε, το κόβω για κανένα ξεμπουρδέλιασμα εδώ στο νησί

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
για το fair play .

τωρα το εισητηριο του fp το εχει η τοτεναμ και μετα ειναι η φουλαμ ... ΑΛΛΑ μεσω fp παιζει παραπανω προκριματικα οποτε μια ομαδα σαν την τοτεναμ , πιθανοτα δεν θελει να ταλαιπωρηθει και θα κυνηγησει την 5η θεση που δινει καλυτερο εισητηριο .
[/quote
ευχαριστω.
παιδια λιγο προσοχη στην Α ισπανιας.επειδη η προηγουμενη αγωνιστικη βγηκε μονοστηλο,δεν το εχουν σε τιποτα να μας :fuck1: :fuck1: :fuck1: σημερα

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δικιο εχεις . πολλες ομαδες βολευονται και με δυο αποτελεσματα ...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
απόδοση ποσό
Schalke Back   1.58 72.71
Zaragoza Back 1.64 10.00
Deportivo Back 1.63 10.00
Monaco Back  2.32 6.00

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα.. 277=Λα κορουνια-Βαλενθια=1,    278=Λεβαντε-Σαραγοσα=2,    281=Σανταντερ-Αθλετικ Μπιλμπαο=οβερ 2,5 γκολ... Εχω πει απο εχθες οτι θα τα φορτωνα :uglystupid: :idiot: :uglystupid: καλα κερδη σε ολους..ΥΓ..Την Μπιλμπαο την αλαξα στο οβερ σε σχεση με την Χερκουλες την διαδα σαραγοσα.. λακορουνια... επαιξε μονο ο κολλητος προποτζης μου.. προσωπικα το πηρα το οβερ του μπιλμπαο απανω μου... να ανεβασω την αποδοση..Αλλα εδω λεω τι φορτωσα εγω και οχι οι φιλοι μου μακαρι να πληρωσουν μια ακομα φορα οι μπουκ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom