You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
και μόλις το έχασα 0-3 το ματςSelfoss
0-2
Fjolnir
στο 25 που ήταν ήδη 0-2 έπαιξα 2 ευρώ στο Under 2.5 , δηλαδή να μην μπει άλλο γκολ, με απόδοση 13,5
καθαρά 25 ευρώ.... το ματσάκι είναι στο 32 και πάει καλά.
το στησιμο της χρονιας
ουτε τα προσχηματα δεν κρατησαν
να ληξη εστω 1-0
μετα το 70 λες και επαιζε η μπαρτσα με την τραχανοπλαγια ... και τους εδινε 13 ...
Kαι κατι αλλο παιδια που σαν μαλακας σημερα δεν ακολουθησα..Η ιρλανδια ειναι τζαμι πρωταθλημα σαν την ελλαδα απλα δεν ειναι στημενο σαν την ελλαδα αλλα τεριαζει στον τροπο παιχνιδιου δηλαδη του ελληνικου χωρις στημενη διαιτησια...Νικητρια στηλη ακομα μια φορα η ιρλανδια..Το ξαναλεω ειναι σαν εμας με κανονικη διαιτησια χωρις πουστια...Καμια σχεση ε αγγλια...Μα καμια..Τωρα γιατι δεν επαιξα και τα τρια ματς αυτα αλλα εβαλα μονο την σλιγκο ροβερς μαλακια μου...Εχασα την νιμ σε 2 δελτια...Τα λεμε αυριο
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
η καρντιφ τα 10 τελευτεα παιχνιδια μονο σε ενα δεν ειχε σκοραρει!!!! η αλλη στην εδρα της δεν εβγαλε γκολ!!!!! αλλα στατιστικα και εχτες και σημερα τα καραφορτομενα αγκλικα παιχνιδια στον ασσο βγηκαν χιναρια αντε σε 3 λεπτα φευγη η γκαντεμια αυριο παλι!!! και η ρεντινγκ και η φορεστ εχτες πιραν ολο το πονταρισμα!!!! και ηρθαν χειναρια!!!! αυτα να τα θιμομαστε!!!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
να ησουν ο μονοςεχασα σε 2 κουπονια την νιμ..υγεια πανω απο ολλα
εγω να φανταστεις στο 2-0
χτυπαγα το κεφαλι μου που δεν την επαιξα
αλλα αποδηχθηκε σωτηριο τελικα
και κατι ακομα πολλα οβερ η β γαλλιας
τι σκατα την επιασε
Ενταξη ειναι πλειοφ παιζουν για το αποτελεσμα μαν..Γαμα την μερα κε το 13 αυτα ειναι μαλακιες.. Αγγλια αν παιζεις ματς πρεπει να τα περιμενεις αυτα..Ειχα πει αν νικησει η τοτεναμ μεσα στην σιτι θα επαιζα τον ασσο της λιβερπουλ στο παρανομο 2000 ευρω Μετα την ηττα της απο την σιτι μαλακωσα φυσικα θα παιξω λιβερπουλ.. αλλα καμια σχεση Με το ποσο που ειχα πει αν κερδιζε η τοτεναμ.. μεσα στην σιτι..Τεσπα πρεπει να καθησουμε και να διαβασουμε να δουμε εμεις πως βγαινουν τα ματς..Η τοτεναμ εχει μια νικη σε 10 ματς Αλλα τωρα καιγεται..Οπως και η θελτα με την σαλαμανκα ηταν χαλια αλλα εκει που εφτασε ηθελε τον ενα βαθμο και ο πορποτζης μου που την ειχε ασσο εχασε 1400 ευρω σε 4 δελτια...Θελει μελετη αλλο κανονικη διαρκεια πρωταθληματος αλλο τα πλαιοφ στα πλαιοφ παιζουν με βαση το αποτελεσμα αφου απο δυο αγωνες εξαρτατε αν θα πανε τελικο για ανοδο η οχι..Πρεπει να διαβασουε μονοι μας εχει ψωμι ητο σαββατοκυριακο πρεπει να καθησουμε και να διαβασουμε ΥΓ.. ΝΤΑΒΑΡΙΤς ΘΑσου πω ενα πραγμα μαν αγγλια μην παιζεις με βαση τα φορτωματα το εχω πει εδω αρκετες φορες..ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΖΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΦΟΡΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!! ΘΑ ΠΑΜΕ ΦΥΛΚΑΚΗ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΥΓ2.. ΑΝ ΤΟ ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΓΟΥΛΒΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΤς ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ 1,30 ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ τΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟη καρντιφ τα 10 τελευτεα παιχνιδια μονο σε ενα δεν ειχε σκοραρει!!!! η αλλη στην εδρα της δεν εβγαλε γκολ!!!!! αλλα στατιστικα και εχτες και σημερα τα καραφορτομενα αγκλικα παιχνιδια στον ασσο βγηκαν χιναρια αντε σε 3 λεπτα φευγη η γκαντεμια αυριο παλι!!! και η ρεντινγκ και η φορεστ εχτες πιραν ολο το πονταρισμα!!!! και ηρθαν χειναρια!!!! αυτα να τα θιμομαστε!!!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
h gkantemia omos aderfe apo prosopikh peira bgenei!!!!! οπος και Η ΚΟΛΟΦΑΡΔΙΑ!!!! Υ.Γ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΖΕΙς ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΦΟΡΤΟΜΑΤΑ !!! ΑΛΛΑ ΠΑΝΝΤΑ ΤΑ ΦΟΡΤΟΜΑΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΟΝΟΥΝ ΤΙΝ ΑΝΤΗΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΝ ΕΤΕΡΙΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΦΟΡΤΟΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙς ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!Ενταξη ειναι πλειοφ παιζουν για το αποτελεσμα μαν..Γαμα την μερα κε το 13 αυτα ειναι μαλακιες.. Αγγλια αν παιζεις ματς πρεπει να τα περιμενεις αυτα..Ειχα πει αν νικησει η τοτεναμ μεσα στην σιτι θα επαιζα τον ασσο της λιβερπουλ στο παρανομο 2000 ευρω ετα την ηττα της απο την σιτι μαλακωσα φυσικα θα παιξω λιβερπουλ αλλα καμια σχεση ε το ποσο που ειχα πει αν κερδιζε η τοτεναμ μεσα στην σιτι..Τεσπα πρεπει να καθησουμε και να διαβασουμε να δουμε εμεις πως βγαινουν τα ματς..Η τοτεναμ εχει μια νικη σε 10 ματς Αλλα τωρα καιγεται..Οπως και η θελτα με την σαλαμανκα ηταν χαλια αλλα εκει που εφτασε ηθελε τον ενα βαθμο και ο πορποτζης μου που την ειχε ασσο εχασε 1400 ευρω σε 4 δελτια...Θελει μελετη αλλο κανονικη διαρκεια πρωταθληματος αλλο τα πλαιοφ στα πλαιοφ παιζουν με βαση το αποτελεσμα αφου απο δυο αγωνες εξαρτατε αν θα πανε τελικο για ανοδο η οχι..Πρεπει να διαβασουε μονοι μας εχει ψωμι ητο σαββατοκυριακο πρεπει να καθησουμε και να διαβασουμε
Ο πιο κερδισμενος ανθρωπος που ξερω στο στοιχημα αυτος που δεν εχει χασει δηλαδη ειναι στα λεφτα του...Δεν εχει ιδεα απο φορτωματα... υπολογιστες... διαδυκτιο...Παιζει πολλα κουπονια μικρα τον 2 τον 3ευρω μεχρι 10- 15 ευρω την ημερα.. και διαβαζει με την πληρη λεπτομερεια..Πραγμα που εγω που παιζω τα 10πλασια απο αυτον να πηγαινω κουβα...Και φυσικα και με λιγοτερα ματς... αφου παιζω παραπανω λεφτα.. ..Πρωτα απο ολλα ειναι οτι ενω αυτος θα παιξει 15 ευρω 4με -5 κουπονια θα εχει πολυ λιγοτερο αγχος... απο οτι εγω που θα παιξω 3-4 κουπονια 30 -21 30 -21 ευρω.. εχει καθαροτερο μυαλο.. και διαβαζει 5 φορες πιο πολυ απο εμενα.. υπολογιζει τις βαθμολογιες τα επομενα παιχνιδια με το 1/6 απο τα λεφτα που παιζω εγω.. Σεβεται και τα 2 ευρω που παιζει ενω εγω οχι ...Παιζω μονα αποδεκτα 500 ευρω και τα χανω.. και αυτος παιζει 5αδα 4,5 ευρω και την πιανει..Τα παντα εχουν να κανουν με το πως σεβεσαι τα λεφτα.. με την απληστια που εχουμε σαν ανθρωποι... και την παρορμητικοτητα ...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
καλα ρε ενα παιχνιδι διαλεξααντε ρε θα κανουμε καμια ολονυχτια
ξεκιναει σε λιγο ο αγωνας της κολοn μες την ουρακαν
και εχουμε συνεχια μεχρι το πρωι με γοδοι κρουζ
αντε να κανουμε κανα μαγικο σημερα
και αναβληθηκε
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δεν παιζεσαι με τιποτα!!!!!!!!!καλα ρε ενα παιχνιδι διαλεξα
και αναβληθηκε
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΓΑΤΑ απο το αβαταρ σου και βαλε κανα λαγο καλα λεει ο μαυροκορακας ο αλλος σε φοναζουν και μαυρο γατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πρεπει να κανουμε αγιασμο στο θρεντ!!!!καλα ρε ενα παιχνιδι διαλεξα
και αναβληθηκε
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ΑΓΓΕΛΙΑ ΙΔΩΤΗ
.Εαν μπουχτησες απο την οικονομικη κριση και τους μεγάλους κουβαδες που τρως ηρθε η ωρα να εργαστεις σε ενα εξαιρετικο περιβάλλον στην συγγρου
Πολλες θεσεις εργασιας απευθυνονται σε αυτους που βαρεθηκαν την οικονομικη δυσμένεια που θελουν να κανουν καριέρα στον χωρο του πορνο η με παθητικο τροπο η με ενργητικο
Συγκεκριμενα ζητουνται:
ΤΡΑΒΕΛΙΑ
ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ
ΑΝΤΡΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΥΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 65+
ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ
ΑΝΤΡΕΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥΣ
ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΓΚΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΝ ΓΚΕΙ
ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΥΡΙΩΝ 55+
ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΣΧΗΜΩΝ ΚΥΡΙΩΝ
ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΥΡΙΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ (120 ΚΙΛΑ+)
υπάρχουν πολλες θεσεις εργασιας η οποιες λογω των κουβαδων που θα αυξανονται και των θεσεων εργασιας να μειονωνται θα χαθουν και αυτες
προλάβετε
πριν κανετε την τραβεστι στο τελος
Τηλ 0090 3090 3940 0021
Ζητηστε τον κυριο λάκη παλλιως κουβανος του στοιχηματος και σημερινος τραβελοφιλος
ΔΙΑΘΕΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ :450
.Εαν μπουχτησες απο την οικονομικη κριση και τους μεγάλους κουβαδες που τρως ηρθε η ωρα να εργαστεις σε ενα εξαιρετικο περιβάλλον στην συγγρου
Πολλες θεσεις εργασιας απευθυνονται σε αυτους που βαρεθηκαν την οικονομικη δυσμένεια που θελουν να κανουν καριέρα στον χωρο του πορνο η με παθητικο τροπο η με ενργητικο
Συγκεκριμενα ζητουνται:
ΤΡΑΒΕΛΙΑ
ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ
ΑΝΤΡΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΥΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 65+
ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ
ΑΝΤΡΕΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥΣ
ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΓΚΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΝ ΓΚΕΙ
ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΥΡΙΩΝ 55+
ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΣΧΗΜΩΝ ΚΥΡΙΩΝ
ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΥΡΙΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ (120 ΚΙΛΑ+)
υπάρχουν πολλες θεσεις εργασιας η οποιες λογω των κουβαδων που θα αυξανονται και των θεσεων εργασιας να μειονωνται θα χαθουν και αυτες
προλάβετε
πριν κανετε την τραβεστι στο τελος
Τηλ 0090 3090 3940 0021
Ζητηστε τον κυριο λάκη παλλιως κουβανος του στοιχηματος και σημερινος τραβελοφιλος
ΔΙΑΘΕΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ :450
Ο πιο κερδισμενος ανθρωπος που ξερω στο στοιχημα αυτος που δεν εχει χασει δηλαδη ειναι στα λεφτα του...Δεν εχει ιδεα απο φορτωματα... υπολογιστες... διαδυκτιο...Παιζει πολλα κουπονια μικρα τον 2 τον 3ευρω μεχρι 10- 15 ευρω την ημερα.. και διαβαζει με την πληρη λεπτομερεια..Πραγμα που εγω που παιζω τα 10πλασια απο αυτον να πηγαινω κουβα...Και φυσικα και με λιγοτερα ματς... αφου παιζω παραπανω λεφτα.. ..Πρωτα απο ολλα ειναι οτι ενω αυτος θα παιξει 15 ευρω 4με -5 κουπονια θα εχει πολυ λιγοτερο αγχος... απο οτι εγω που θα παιξω 3-4 κουπονια 30 -21 30 -21 ευρω.. εχει καθαροτερο μυαλο.. και διαβαζει 5 φορες πιο πολυ απο εμενα.. υπολογιζει τις βαθμολογιες τα επομενα παιχνιδια με το 1/6 απο τα λεφτα που παιζω εγω.. Σεβεται και τα 2 ευρω που παιζει ενω εγω οχι ...Παιζω μονα αποδεκτα 500 ευρω και τα χανω.. και αυτος παιζει 5αδα 4,5 ευρω και την πιανει..Τα παντα εχουν να κανουν με το πως σεβεσαι τα λεφτα.. με την απληστια που εχουμε σαν ανθρωποι... και την παρορμητικοτητα ...
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εδω εχει προγνωστικα με χρηση νευρωνικου δικτυου .Αν και δεν βλεπω πολλες επιτυχιες , ριξτε του μια ματια
Αν καποιος θελει να κατασκευασει ενα συστημα νευρωνικων δικτυων στο excel
Αν καποιος θελει να κατασκευασει ενα συστημα νευρωνικων δικτυων στο excel
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Στην μπετ365, εχει 2,5 αποδοση για each way 1 εως 4, στο 1/4 για την Γαλλια...Φαινεται σιγουρο...Το υπολογισα, παιρνεις καπου 2,1 αποδοση αν νικησει και σχεδον τα φταλε σου πισω αν πλασαριστει ως την τεταρτη θεση...και ο ξεφτιλας ο οπαπ δινει 2,1 αποδοση για νικη...
Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγώ έπαιξα 100 ευρώ με απόδοση 1.47 στην betfair να βγει η Γαλλία 1-4ή θέση. Αλίκη του 104 σου έρχομαι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K