σαββατο γυρω στο 1.85 η σιτιο τελικος κυπελου στην αγγλια ποτε ειναι??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
καλυτερα κατάκτηση μην παει σε καμια παράταση...σαββατο γυρω στο 1.85 η σιτι
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
μετα απο 4 σερι μερες οπα!!!!!!!!!! πιρα τα αρχιδια του κουβανου!!! το κουπονι δεν ειχε σιγουρο τιποτα η φορεστ ειταν καραφορτομενη !!! και ειδα οτι η θελτα ειχε εξι πεκτες τους τρισ βασικους αμιντικους το βασικο τερματοφιλακα και τον καλητερο πεκτη της ςτον πανγκο !!!!!!!!!!και δεν ειταν φορτομενη η σαλαμαγκα και εντοσ εδρασ και αποδοση 2.5!!!! στο διαδικτιο ετσι την μπουμπουνισα!!!!! και ολα καλα μεχρι που μπικε η παρασκευη και δεκατρις που στα αγκλικοσαχονικα φορουμ φτου φτου λεγαν τα πουστρακια !!! μετο που αλλαξε η μερα ισοφαρισες η θελτα και τουπα του γκουρου να δοση κανα βοτανο !!! στην καυλαντα του αυτος
Συνημμένα
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
εμ επρεπε κατι να πεξω !!! και αψηφισα οτι δευτερη κατηγορια ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟ Ο ΜΑΛΑΚς!!! ΚΑΛΑ!! αλλα δεν ειχε τιποτα αλο σημερα!!!! και το καινουργιο κουπονι βγενει σημερα παρασκευη και δεκατρισ!!!!!!!!!!! ολεεεεεεεεεε
αληθεια τωρα που το λες ειμαι περιεργος τι φορτωμα εφαγε στο λαιβ η νοτιγχαμ,απο το 2ο λεπτο η σουονσι ειχε κοκκινημετα απο 4 σερι μερες οπα!!!!!!!!!! πιρα τα αρχιδια του κουβανου!!! το κουπονι δεν ειχε σιγουρο τιποτα η φορεστ ειταν καραφορτομενη !!! και ειδα οτι η θελτα ειχε εξι πεκτες τους τρισ βασικους αμιντικους το βασικο τερματοφιλακα και τον καλητερο πεκτη της ςτον πανγκο και δεν ειταν φορτομενη η σαλαμαγκα εντοσ εδρασ και αποδοση 2.5!!!! στο διαδικτιο ετσι την μπουμπουνισα!!!!! και ολα καλα μεχρι που μπικε η παρασκευη και δεκατρις που στα αγκλικοσαχονικα φορουμ φτου φτου λεγαν τα πουστρακια !!! μετο που αλλαξε η μερα ισοφαρισες η θελτα και τουπα του γκουρου να δοση κανα βοτανο !!! στην καυλαντα του αυτος
οσο για την σαλαμανκα να σου πω την γνωμη μου.στην β ισπανιας περασαν στην κυριολεξια ολα δλδ 1 γραναδα-1 λας παλμας-οβερ χερεθ-2πλο ελτσε παιζοταν πολυ-οβερ βιγιαρεαλ β-και εσπασε δυστυχως μονο η σαλαμανκα.αυτο κ ο βαζελος(κυριως αυτος)γλιτωσαν τους μπουκ απο βατερλω σημερα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
χαλαρωσεφτου φτου φτου
η συγγρου εχεις πολλες θεσεις εργασιας ακομα
το θεμα ειναι να προλαβουμε
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
εμ σου ειπα το ψαξες το θεμα καθολου?????χαλαρωσε
η συγγρου εχεις πολλες θεσεις εργασιας ακομα
το θεμα ειναι να προλαβουμε
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εμ σου ειπα το ψαξες το θεμα καθολου?????
ε λιγο..
εχει πολλες θεσεις για ολα τα ποστα
μου ειπαν ομως οτι τελη 11 και μεσα του 12 θα αυξηθουν οι αιτησεις
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αδερφε εγω εξηγησα ποσ επεξα κατο απο την δικια μου οπτικη και εμπειρια !!! και οπος εχω γραψει πεζο παντα ενα το πολι δυο πεχνιδια φορτομενα καθε μερα οσο πιο σιγουρα μπορο με καληψη παντα στο πονταρισμα μου παντα και αν χασο το μισο και πανο πονταρισμα μου το περνο πισο!!! ο χρησταρας σημερα εκανε πολυ ορεα προσεγκιση στα πεχνιδια και θα ειταν ιδιετερα χρισιμο να γραφουν ολοι πος το προσεγκιζουν και πος πεζουν !!!ετσι οστε να βελτιονομαστε ολοι!!!!αληθεια τωρα που το λες ειμαι περιεργος τι φορτωμα εφαγε στο λαιβ η νοτιγχαμ,απο το 2ο λεπτο η σουονσι ειχε κοκκινη
οσο για την σαλαμανκα να σου πω την γνωμη μου.στην β ισπανιας περασαν στην κυριολεξια ολα δλδ 1 γραναδα-1 λας παλμας-οβερ χερεθ-2πλο ελτσε παιζοταν πολυ-οβερ βιγιαρεαλ β-και εσπασε δυστυχως μονο η σαλαμανκα.αυτο κ ο βαζελος(κυριως αυτος)γλιτωσαν τους μπουκ απο βατερλω σημερα
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
σιγουρα ?? η θα μας γαμισει κανας πακιστανοκινεζοσς???? στανταρ να δινειςε λιγο..
εχει πολλες θεσεις για ολα τα ποστα
μου ειπαν ομως οτι τελη 11 και μεσα του 12 θα αυξηθουν οι αιτησεις
Kαλησπερα.Πρεπει να ειμαστε συγκεντρωτικοι σαν παικτες το που σου κου που ερχεται εχει ψωμακι..Τωρα σαν λατρης της αγγλιας αυτο που μπορω να πω πως ενα οβερ μπορουν να μας το προσφερουν η ρεντινγκ με την καρντιφ οριακο το βλεπω δηλαδη 2-3 γκολ αλλα 2-3 γκολ λογο ιδιοσυγκρασιας δεν παιζω αρα οδηγουμε στο οβερ... σαν παικτης και οσο μπορω να αισανθω την αγγλια ..Τωρα εχει ψωμι το προγραμμα..Πραγματικα απο ιταλια δεν θελω να παιξω..Υγεια παιδια ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ..Μπορει να βγαλουμε δελτιο και απο την α εθνικη βραζιλιας που ακομα δεν αρχισε το μπραζιλεριο...ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΓΚΕΣ Καλα κερδη σε ολους σε οσους παιξουν το σου κου και μη
να ρωτησω κατι
τι εγεινε τελικα με την ΚΠΡ που ηθελα να της αφερεσουν 15 βαθμους?
γτ σκεφτομουν να την παιξω για 1η θεση τσαμπιονσιπ αλλα αστο καλυτερα για καθε ενδεχομενο..
[/quoteδεν την τιμωρησαν τελικα.. ολα οκ
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
για αυτές τις μέρες γίνεσαι παλαιοημερολογήτης, πιάνεις και 2-3 φορές τα αρχίδια σου το πρωί και φεύγει η γρουσουζιάφτου φτου φτου παντος σε εμας τριτι και δεκατρις ειναι η γκαντεμικι μερα για ολο τον υπολειπο πλανητη ομος ???? τελος παντον αυριο θα δουμε
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
aderfe εση ποσ πεζεις?? πωσ το αντηλαμβανεσε το στοιχημα ??? η πειρα σου τη σου εχει διξει??για αυτές τις μέρες γίνεσαι παλαιοημερολογήτης, πιάνεις και 2-3 φορές τα αρχίδια σου το πρωί και φεύγει η γρουσουζιά
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εγώ διαβάζω λίγο για στοίχημα λόγω περιορισμένου χρόνου.aderfe εση ποσ πεζεις?? πωσ το αντηλαμβανεσε το στοιχημα ??? η πειρα σου τη σου εχει διξει??
ρίχνω καμιά ματιά εδώ αλλά χωρίς να επηρεάζομαι ιδιαίτερα, και μακάρι να μπορούσα να γράφω αρκετά όπως άλλοι.
εγώ αντιλαμβάνομαι τον στοιχηματισμό ως εξής, όντας φοιτητής ας πούμε ότι βάζω 30 ευραίους το μήνα για το στοίχημα, ούτε ευρώ παραπάνω.
παίζω στο ανταλλακτήριο (betfair) ματσάκια ρίχνοντας μια 2 ματιές σε συνθέσεις, γνώμες κτλ, και αν πληρώνει καλά, δηλαδή 2,5-3-4-5 απόδοση το βάζω.
παίζω με 2-3 ευρώ, έχω βάλει και 10 2-3 φορές βέβαια, και ξέρω ότι άμα βγει θα έχω βγάλει καλό χαρτζιλίκι.
παράλληλα όμως έχω και ανοιχτό το ματσάκι και το βλέπω στο live και άμα ψιλιαστώ ότι το χάνω, το τραβάω με μειωμένα κέρδη φυσικά.
υπάρχουν βραδιές που μπορεί να σταμπάρω 2-3 ματς και να τα παίξω και να βγάλω κανενα 10-15 ανά 2-3 μέρες.
υπάρχουν όμως βραδυές που δεν έχω τι να κάνω και παίζω αναγκαστικά και χάνω 10-15 ευρώ σε 2-3 ώρες.
οπότε με απλά λόγια, βλεφαριάζω το πρόγραμμα, σταμπάρω ματσάκια και συνθήκες, ρίχνω το φράγκο και πουλάω το bet ή το κρατάω ανάλογα τις συνθήκες.
μέχρι στιγμής, 1-2 μήνες που είναι στον ιντερνετικό τζόγο είμαι κερδισμένος κατά 30% από αυτά που έχω βάλει, δηλαδή ίσα να κινείται το χρήμα και τίποτε άλλο.
εννοείται πως δεν παίζω πολλά λεφτά σε μικρά ποσοστά γιατί οι στραβές που γίνονται δεν είναι λίγες, όταν παίζεις το φαβορί παίζεις κατά 90% χωρίς μυαλό και αδιάβαστος.
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ooreos o psolias!!!!! η καθε γνωμη ανοιγη οριζοντεςς!!! να αντι για καληψη πχ το τραβας πισο στο ανταλακτιριο!!!!!!! και δεν μου λες αρχιγε τα ρχιδια μου αυριο το πρωι για να φιγει η γκαντεμια με τα διο χερια?? πανο κατο?? αριστερα δεξια??? για πεσ μου την τεχνη!!!!!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τα πιάνεις με όποιο χέρι θες και τα κουνάς κυκλικά για να ευλογήσεις και τους αριστερούς και τους δεξιούς και τους κεντρώους. φεύγει η γκαντεμιά από πάνω σου και διαχέεται παντού.ooreos o psolias!!!!! η καθε γνωμη ανοιγη οριζοντεςς!!! να αντι για καληψη πχ το τραβας πισο στο ανταλακτιριο!!!!!!! και δεν μου λες αρχιγε τα ρχιδια μου αυριο το πρωι για να φιγει η γκαντεμια με τα διο χερια?? πανο κατο?? αριστερα δεξια??? για πεσ μου την τεχνη!!!!!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ααα αδερφε εση εισε καλος!!!! θα το κανο και αμα ολα παν καλα θα σε κανουμε επιτιμο ξεματιαστη του θρεντ εχουμε και τον γκουρου σφεντονα θα τους τα περνουμε!!!!!!!τα πιάνεις με όποιο χέρι θες και τα κουνάς κυκλικά για να ευλογήσεις και τους αριστερούς και τους δεξιούς και τους κεντρώους. φεύγει η γκαντεμιά από πάνω σου και διαχέεται παντού.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K