davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Φυσικα... Φορμα... κινητρο..εδρα.. ανανεωσε ο νταγκλις..Η ομαδα εχει παρει ψυχολογια.. παιζει για την φανελα... οι παικτες με τον νταγκλις στον παγκο και με τις 2 μεταγραφες 60 εκατομμυριων σουαρεζ καρολ αναπτερωθηκαν ψυχολογικα... και τωρα βλεπουν τον μεγαλυτερο αγγλικο συλογο οτι τον προσεχουν οι διοικουντες ...Εκει που ηθελε να φυγει ο πεπε ρεινα τωρα λεει δεν παω πουθενα.. και ανυπομονει για την καινουργια χρονια... για του χρονου.... Προιστορια...Φορμα...Κινητρο(βεβαια κινητρο εχει και η αντιπαλος μην τρωτε παπα που λεει ο ρετναπ το χασαμε το παιχνιδι κτλ ειναι αγγλια παιζουν για την φανελα δεν δινουν ματςχρηστο να ριξω απο τωρα τη λιβε , που ειναι ακομα στο 1.8 ?
που εισε αδερφε εση??? τιρασπολ ετοιμος????Για σημερα βλεπω
202 Ανζε - Αζαζιο over
203 Εβιαν - Τρουα 1
208 Σενταν - ναντ 1
213 Ρεντινγκ - Καρντιφ 2
214 Γκαλγουει - Μποεμιαν 2
που εισε αδερφε εση??? τιρασπολ ετοιμος????
την εβιαν καληψε τη στο χ αμα θες και γω αδερφε γαμισετα ειμαι αυτον τον καιρο στοιχημα ποκα κολιτσινα παπα ειμαι!!!!!Πλακα μας κανεις συντροφε ? Με την αφραγκια που εχει πεσει αυτη την εποχη με το ζορι παω για κανα ουζο στις παραλιες της Αχαιας, που λεφτα για Τιρασπολ.
την εβιαν καληψε τη στο χ αμα θες και γω αδερφε γαμισετα ειμαι αυτον τον καιρο στοιχημα ποκα κολιτσινα παπα ειμαι!!!!!![]()
![]()
εκεινο το κρασι που μου λεγες το φιλαξες η το κανες κουπονια???
![]()
![]()
![]()
ειναι το πιο φορτομενο παιχνιδι της ημερας ολα ειναι ανοιχτα θα πεσουν κορμια !! αντε να δουμε σημερα!!!!!!!! και η καρντιφ πεζει επιθεση ξηλοκοπτικηΚρασι μου εχει μεινει πανω απο 400 κιλα. Σκεφτομε οταν ξαναρθω Αθηνα να ανοιξω thread <δινω κρασι δωρεαν>. Και να ερθουν οσοι θελουν στην Ιερα οδο να το μοιρασω.
Αν καποιο φοβαμε για Χ ειναι το 213.
το στησιμο της χρονιαςοι ιταλοι δεν παιζονται ...
κανει το 0-2 η σιενα και μετα τους αφησαν να βαλουν 3 γκολ ... τους κοιτουσαν ...![]()