You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Palermo-Milan 1-0
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
goaaaaaaaaaaaaaal palermo 2-0 ...
kane οβερ παλερμο τοτεναμ και διπλο χεταφε και εισαι ν1goaaaaaaaaaaaaaal palermo 2-0 ...
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μαακάρι αλλά από τη στιγμή που άρπαξε το πρώτο η Χετάφε πολύ χλωμό να το γυρίσειkane οβερ παλερμο τοτεναμ και διπλο χεταφε και εισαι ν1
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
1 τριάδα για σήμερα με σύστημα 2,3
Τρουα - Λε μαν2(2.80)
Παλέρμο - Μίλαν 1(4.00)
Λα κορούνια - Μπιλμπάο 1(2.25)
και αλλη μία τριάδα για αύριο
Χαρτσ - Σέλτικ 2(1.44)
Μαρσέιγ - Μπρεστ 1(1.36)
Λόκερεν - Σταντάρ Λιέγης 2(1.75)
καλή τύχη σε όλους
Η πρώτη τριάδα που ήταν για σήμερα... περάσανε και τα 3 ματσ, η τριάδα έβγαζε συνολική απόδοση 25.2 ...να δούμε και την αυριανή τριάδα που θεωρητική μπροστά στη σημερινή που πέρασε, είναι πανεύκολη
ασε χρηστο μας την εκατσε η καριολα η σιτι.μη σου πω τι επαθα.kane οβερ παλερμο τοτεναμ και διπλο χεταφε και εισαι ν1
παιζω 3 δυαδες οβερ.λιλ-παρι η μια δυαδα.ατλετικο-λακορουνια η δευτερη δυαδα και μιλαν-σιτι η τριτη.κατι κερδισαμε.το κακο ειναι αλλου.το ειχα παρολι εξαδα με 50αρικο.πουτανα σιτι
εφαγα και μια ψωλια με το 2πλο της μιλαν.
τουλαχιστον εμεινε το φορτωμενο το δελτιο του τριημερου
ενταξει παιζει ο προποτζης μου την τριαδα λακορουνια 1, μετς 1, μαλαγα 1 300 ευρω..ΔΕΝ τα παιζω!!!..βλεπω λιβερπουλ!!! απο μονος μου!!! αχαστο διπλο!! οβερ!!! γκολ γκολ!!! και επειδη την περιμενα στο συστημα να παρω 100 ευρω!!! δεν τα επαιξα!!!! ενταξη στοιχηματικα θα ηταν λαθος ΑΛΛΑ ΕΛΛΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ..υποψιν παιζω 95% αγγλια(Την γουσταρω παρα πολυ την αγαπαω εκτος απο το στοιχημα λατρευω την αγγλια ποδοσφαιρικα )...ασχετως αν χανω ...Ποιος ειναι κερδισμενος με αγγλια ..Τεσπα σημερα σκεφτομαι λεω να πονταρω μονο αποδεκτο λακορουνια εχω στο ιντερνετ πολλα ευρω κερδη απο το σαββατοκυριακο και μαλακιζομαι ενταξει παιδια θελώ να χανω ειμαι μαλακας παιζω 10 χρονια στοιχημα και ακομα ειμαι στην αρχη βλεπω ματς και δεν ρισκαρω τα παντα ειναι ενα ρισκο ειμαι δειλος αλλιως δεν εξηγειται να μπορω να κερδισω και να κανω μαλακιες...Ειμαι βλάκας ενα ξερω το σωστο..κανω το αντιθετο...Ρικ συγχαρητηρια μαν μπαμπινο επισης και σε ολους οσους πανε ταμειο..Ενα πραγμα ευχαριστω ασχετα που χανω στο στοιχημα να με εχει ο θεος καλα στην υγεια μου..Και ολο τον κοσμο...Καλα κερδη σε ολους...υγεια πανω απο ολα παιδια το στοιχημα ειναι <για τους ψυχρους δολοφονους>προσωπικα μαλλον δεν το εχω..
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
καλημερα..Τερμα οι μαλακιες οτι βλεπω θα το παιζω..επαιξα μονο αποδεκτο τον ΠΑΟΚ μεσα στον βολο αποδοση 2,20 καλα κερδη σε ολους.. το εσκασα.. στο ιντερνετ βετ365..
αυτο καλυτερα να μην το βλεπες
ρε δεν εχουμε πει οτι δεν παιζουμε με οπαδικα κριτιρια
εγω μια φορα εκανα το λαθος να παιξω οπαδικα και λογικα και μου την ακουμπησε ο ατρομητος
paiktika Το βλεπω κινητρο.. κτλ.. φανελα.. φορμα.. οσες φορες επαιξα παρορμιτικα τον ΠΑΟΚ γαμηθικα οσες φορες τον εβλεπα και δεν τον επαιξα βγηκε τωρα τον επαιξα και τον βλεπω δεν θα τον επαιζα απο φοβο ειμαι κουμαροσκυλο του κερατα..και φοβαμαι δεν ειμαι κουμαρτσης τοτε..λεω ας γηνω τωρα..καλα κερδη σε ολους.. και να χασω τωρα επαιξα αυτο που βλεπω χωρις φοβο και παθος..Τα λεφτα εχρονται και φευγουν εμεις μενουμε
αυτο καλυτερα να μην το βλεπες
ρε δεν εχουμε πει οτι δεν παιζουμε με οπαδικα κριτιρια
εγω μια φορα εκανα το λαθος να παιξω οπαδικα και λογικα και μου την ακουμπησε ο ατρομητος
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
εγω θα κανω 2 προβλεψεις απο τωρα και ας βγω λαθοςpaiktika Το βλεπω κινητρο.. κτλ.. φανελα.. φορμα..
παο Χ
βολος 1
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Οποτε θα ερθουν=εγω θα κανω 2 προβλεψεις απο τωρα και ας βγω λαθος
παο Χ
βολος 1
παο-αεκ 2
βολος-παοκ χ
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εγω θα κανω 2 προβλεψεις απο τωρα και ας βγω λαθος
παο Χ
βολος 1
σωστό σε βρίσκω αν και ο βόλος για χ πάει κι αυτός
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
και γιατι το πρωτο να μην ερθει 1Οποτε θα ερθουν=
παο-αεκ 2
βολος-παοκ χ
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
και με ποια κριτιρια να ερθει 2το ΠΑΟΚ παναθηναικος ηταν για 4-1 το ολυμπιακος βολου ΠΑΟΚ γιατι να ερθει ασσος?
ακου να δεις σταθερη ομαδα δεν εισαστε πρωτον
δευτερον παντα τα δινεται ολα στα ντερμπι
και την πατατε μετα
και μην ξεχναμε οτι ο βολος εχει καλη ομαδα
σε θελω μαζι μου στο διπλο... Τα κριτηρια της καλυτερης ομαδας... της ομαδας που εχει 3 βαθμους.. με την ομαδα που εχει 0 βαθμους.. της ομαδας που η φανελα της ειναι 20 τονους.. της ομαδας που το θελει πιο πολυ... της ομαδας που νικησε μεσα στον βολο 0-3 τι αλλο θες?.. Παιζεις ΠΑΟΚ μεσα στον βολο... τι αλλο θες? μην μας φας τα δελτια... παιξε μια φορα φυσιολογικα πλακα κανω οτι γουσταρεις θα παιζεις....και με ποια κριτιρια να ερθει 2
ακου να δεις σταθερη ομαδα δεν εισαστε πρωτον
δευτερον παντα τα δινεται ολα στα ντερμπι
και την πατατε μετα
και μην ξεχναμε οτι ο βολος εχει καλη ομαδα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις