baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
καλα παιξε εσυ 2σε θελω μαζι μου στο διπλο...
να ριξω εγω 1
αν πονταρει και ο αλανης στο χ
τοτε μιλαμε για σιγουρη διακοπη αγωνα
καλα παιξε εσυ 2σε θελω μαζι μου στο διπλο...
χρηστο για ψυχολογικη κατασταση τζογαδαρου η ψυχολογικα συναισθηματα στοιχηματζη και τη μορφη αυτων σε ολα τα σταδια θα μπορουσα οχι να σου μιλαω ολη μερα,αλλα να γραψω βιβλιο ;) ;)ενταξει παιζει ο προποτζης μου την τριαδα λακορουνια 1, μετς 1, μαλαγα 1 300 ευρω..ΔΕΝ τα παιζω!!!..βλεπω λιβερπουλ!!! απο μονος μου!!! αχαστο διπλο!! οβερ!!! γκολ γκολ!!! και επειδη την περιμενα στο συστημα να παρω 100 ευρω!!! δεν τα επαιξα!!!! ενταξη στοιχηματικα θα ηταν λαθος ΑΛΛΑ ΕΛΛΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ..υποψιν παιζω 95% αγγλια(Την γουσταρω παρα πολυ την αγαπαω εκτος απο το στοιχημα λατρευω την αγγλια ποδοσφαιρικα )...ασχετως αν χανω ...Ποιος ειναι κερδισμενος με αγγλια ..Τεσπα σημερα σκεφτομαι λεω να πονταρω μονο αποδεκτο λακορουνια εχω στο ιντερνετ πολλα ευρω κερδη απο το σαββατοκυριακο και μαλακιζομαι ενταξει παιδια θελώ να χανω ειμαι μαλακας παιζω 10 χρονια στοιχημα και ακομα ειμαι στην αρχη βλεπω ματς και δεν ρισκαρω τα παντα ειναι ενα ρισκο ειμαι δειλος αλλιως δεν εξηγειται να μπορω να κερδισω και να κανω μαλακιες...Ειμαι βλάκας ενα ξερω το σωστο..κανω το αντιθετο...Ρικ συγχαρητηρια μαν μπαμπινο επισης και σε ολους οσους πανε ταμειο..Ενα πραγμα ευχαριστω ασχετα που χανω στο στοιχημα να με εχει ο θεος καλα στην υγεια μου..Και ολο τον κοσμο...Καλα κερδη σε ολους...υγεια πανω απο ολα παιδια το στοιχημα ειναι <για τους ψυχρους δολοφονους>προσωπικα μαλλον δεν το εχω..
Συμφωνω σε ολα... αλλα δεν συμφωνω με τηνατολμια μου.. ειμαι καλος...αλλα δεν με εμπιστευομαι...Ο προποτζης μου παιζει ισπανια..εγω αγγλια...και ομως δεν ακουω τον εαυτο μου...με 3 ευρω σημερα πηρε φιλος 350 και εγω επαιξα σχεδον τα λεφτα που πηρε ο φιλος με τα 3 ευρω...Μαν αν φοβασε..(φοβαμαι δεν ντρεπομαι να το πω σημερα 65χρονων να κερδιζει στην γαλλια και εγω 34 να κανω πιπες)Ενταξει με 3 ευρω τι αγχος να εχεις...Τα εχουμε πει πολλες φορες..σχρηστο για ψυχολογικη κατασταση τζογαδαρου η ψυχολογικα συναισθηματα στοιχηματζη και τη μορφη αυτων σε ολα τα σταδια θα μπορουσα οχι να σου μιλαω ολη μερα,αλλα να γραψω βιβλιο ;) ;)
σκεψου καποια πραγματα επιφανειακα.ποσες φορες κατι που εβλεπες οπως λες δεν το επαιξες???πολλες.
ποσες φορες οταν επαιξες αυτο που εβλεπες το εχασες???πολλες.
ποσες φορες οταν ειπες να απεχεις στοιχηματικα για καποιο διαστημα,οι σκεψεις που εκανες εβγαιναν γιατι πολυ απλα δεν ειχες το αγχος να κερδισεις???πολλες.
ποσες φορες ειπες να πονταρεις 10ε και οταν βγηκε το δελτιο ειπες γιατι δεν πονταρα 100ε ο μλκς???πολλες.
ποσες φορες οταν πονταρες 100ε και εχασες ειπες τι μλκς ειμαι και δεν πονταρα 10ε???πολλες.
ολοι περναμε απο ολα τα σταδια.δεν σημαινει οτι εισαι ασχετος η οτι δεν εισαι ψυχρος δολοφονος.και στα λεω αυτα γιατι σου λεω μπορω να γραψω βιβλιο πιστεψε για την ψυχολογια του παιξιματος.
και στα λεω αυτα γιατι η βδομαδα που περασε κ γω καπως ετσι ενοιωθα.δοξα το θεο πηγα πολυ καλα αλλα επειδη καποια κουπονια δεν τα φορτωσα οσο θα πρεπε ενω μπορουσα και καποια αλλα δεν τα επαιξα καθολου κ βγηκαν στενοχωρηθηκα γιατι ειμαστε στο τελος σαιζον και πρεπει να τα χωσουμε χοντρα γιατι μονο τωρα εχουμε ευκαιρια να αποκτησουμε αποθεμα για τον χειμανα,παντα στοιχηματικα μιλαω.
και υπαρχουν 2 περιπτωσεις.κερδισμενων που εχουν διαφορετικη ψυχολογια.1ον αυτος που ειναι κερδισμενος και λεει συνεχιζω βαραω στα αυτια γιατι εχω ρεντα και 2ον αυτος που λεει ειμαι κερδισμενος θα ρισκαρω καποια λιγα απο τα κερδη για να συνεχισω να εχω κερδη,μια καβατζα δλδ.
εσυ οπως και γω μαλλον βρισκομαστε στην δευτερη κατηγορια ασχετα με τον ανπαιζουμε η δεν παιζουμε ιδια ποσα.
ΤΟΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ.
keep walking...
αδερφε εχουν βγει τιποτα ραδικια καινουργια βιολογικης καλιεργειας απο μεταλαγμενο σπορο ???? πολι ακουσμενος εισαι η μου φενεται ???????? για δοσε μας τα φοτα σου στην νεο-γεωπονικη σε κοβο για πιστιρικα με λαγοποδαρα και μαντοχαντρα πανο απο την τηλεοραση να κανεις βουντου και ξορκια φτου φτου φτου για να κρατησεις το αποτελεσμα να σε καλα παλικαρε τουλαχιστον σε αυτο το θρεντ γελαμε καλαdon't worry ... αναλαμβανω απο δω και περα το live ...
θα τα βγαλουμε χαλαρα οπως χθες την λιβε ...
νορις ειανι ακομα κατσε να διαβασουμε και να δουμε τη πεζουν στο διαδικτιο αδερφεΤι παιζουμε σημερα παιχτες?
αδερφε εχουν βγει τιποτα ραδικια καινουργια βιολογικης καλιεργειας απο μεταλαγμενο σπορο ???? πολι ακουσμενος εισαι η μου φενεται ???????? για δοσε μας τα φοτα σου στην νεο-γεωπονικη
αρχοντα της ψηχοπνευματικης ενεργειας κανε μας μιστες της γνωση σου !!!!! μαθε μασ ντε τι πρεπει να κανουμε στο θρεντ για να ΣΕ ενησχηουμε ψυχοπνευματικα!!!!! και να βγενουν τα παιχνιδια!! Υ.Γ σιγουρα δεν ειναι ραδικια????εγω φταιω φιλε που βγαζω τα ματσακια ... γιατι ρε εχεις παραπονο ? και λιβερ εβγαλα και την ντεπορ και τα μικρα τα γαλλακια ...
και αντι για ευχαριστω εισπρατω την χλευη και την ειρωνια ...
εγω που βαζω οοοοοοοολη μου την θετικη ψυχοπνευματικη ενεργεια ( ) για να ερθουν τα ποθητα αποτελεσματα ...
νομιζεις οτι ειναι ευκολο ? χροοοοονια εξασκησης και διαλογισμου και συγκεντρωσης ( ) απαιτουνται γιαυτατα πραματα ...
τεσπααααααααααα ... δινω τοπο στην οργη γιατι ειμαι υπερανω και θα συνεχιζω να δινω τον αγωνα μου στο live ...
για σημερα θα μελετησουμε λιγουlucky και το απογευμα τα λεμε ...
ασε χθες εφαγα μεγαλο κουβαΤις τελευταιες δεκα μερες εχουμε φαει πολυ κουβα μαγκες... κατι πρεπει να γινει... baros where r u? ριξε τα φωτα σου
δωσε τα σημεια σου μεγαλε αρχοντα της κουβαςασε χθες εφαγα μεγαλο κουβα
το 80% των δελτιων πατωσαν
ευτυχως επαιξα συντηρητικα
και εχασα ενα μικρο ποσο
του προχθεσινου μου κερδους
σημερα ομως μπαινω δυνατα
δωσε τα σημεια σου μεγαλε αρχοντα της κουβας
ασε τα ψοφια και ριξε τα σημεια... ο λαος περιμενει
ασε τα ψοφια και ριξε τα σημεια... ο λαος περιμενει
εχεις εμενα που θελω να παιξω τα αναποδα... λεγε τι ριχνεις και σβελτα
τι εχω πολλους που με ακολουθουν
αντε θα σου πω ενα σημειοεχεις εμενα που θελω να παιξω τα αναποδα... λεγε τι ριχνεις και σβελτα