You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
μπρος στο χρημα τι ειναι η δοξα???Οχι μαν ενταξει πριν δεν καταλαβα..Οχι τι να δωσει το ματς η στοουκ... και να μην παρει κυπελο η σιτι... αν εχει το αβγο στον γκολο... και να χαρισει σαν τιτλο τον πιο παλιο θεσμο... δηλαδη το κυπελο αγγλιας... στην στοουκ... για να βγει τσαμπιονγκς λινγκ η σιτι.... Ουτε στην επιστημονικη φαντασια... ουτε στο πλει στεισον...
αντε καλο βραδυ
Kαλησπερα..Ο προποτζης μου μου ειπε οτι βλεπει πιο πολυ ασσο την λακορουνια...Στην τετραδα που επαιξα.. Η λακορουνια ειναι το μονο ματς που επεσε κατα 0,5.. δεν μου ειπε τιποτα για μονο αποδεκτο.. γιατι το δινει ο οπαπ και φυσικα θα το παιξει στον οπαπ.. σαν μονο αποδεκτο..Σημερα ειχε μονο αποδεκτο την λιβερπουλ(του την εδωσα εγω απο την παρασκευη)και χ Την εβιαν και την λιβερπουλ 2αδα..Δηλαδη εκλεισε 2 κουπονια βαρβατα...Τεσπα..Ακομα δεν εβγαλε η βετ365 τον αγωνα του βολου Με τον ΠΑΟΚ..ενω εβγαλε μονο τον αγωνα της αεκ Με τον παο..
Μαν και εγω ειδα το παιχνιδι της τοτεναμ με την μπλακπουλ.. Λεμε αν νικησει η τοτεναμ..Μπορει και εγω να παιξω αυριο την σιτι ασσο δεν ειναι παραλογο.. Κανω μια αναφορα στο τι μας συμφαιρει σαν παικτες.. Για να φορτωσουμε...Μαν.Σιτι ασσο ημιχρονο (μπορει και 1/1 κοντρα οι μπουκ στα προγνωστικα..αλλωστε εχει κινητρο και ξερουν οτι παμε ψιλιασμενοι και θα πανε να μας την φερουν με απλο αποτελεσμα..ειδα τοτεναμ με μπλακπουλ..ειναι ντεφορμε)
Χ την Ρεαλ αυριο με το χαντικαπ..αυριο 8α παιξουν οι ρεζερβες..ντερμπι προαστειων Β ομαδα της Ρεαλ η Χεταφε με πολλους δικους της παικτες εκει..παιζει δυνατα και το 2πλο που πληρωνει καλα..βασικα αναλογα τα κεφια του Ζοζε..η Ατλετικο και με Χ νομιζω ανετη..σε εδρα που καιγεται για βαθμους..και ενα καλο κλεισιμο το Χ της Βιγιαρεαλ..μακρια απο Λα Κορουνια..ιστορικη ιστορικη αλλα απο μπαλα νιο νιο οι τυποι..καλυτερα Χ2 καλυψη την Μπιλμπαο..
Man συμφωνω με ολα πανω.. κατω... αλα η λακορουνια ειναι ματς μπολ..Δεν ειναι εκει αγγλια...Τεσπα ας κερδισει ο καλυτερος και ο πιο τυχερος...Χ την Ρεαλ αυριο με το χαντικαπ..αυριο 8α παιξουν οι ρεζερβες..ντερμπι προαστειων Β ομαδα της Ρεαλ η Χεταφε με πολλους δικους της παικτες εκει..παιζει δυνατα και το 2πλο που πληρωνει καλα..βασικα αναλογα τα κεφια του Ζοζε..η Ατλετικο και με Χ νομιζω ανετη..σε εδρα που καιγεται για βαθμους..και ενα καλο κλεισιμο το Χ της Βιγιαρεαλ..μακρια απο Λα Κορουνια..ιστορικη ιστορικη αλλα απο μπαλα νιο νιο οι τυποι..καλυτερα Χ2 καλυψη την Μπιλμπαο..
εγω πιστευω οσον αφορα την σιτυ οτι θα περασει και στα μονα του ΟΠΑΠ που παει να μπλοφαρει θα σπασει η σοσιεδαδ με την σαραγοσα στο Χ οποτε καλυτερα μια καλυψη Χ2 και εισαι ησυχος..ψαρωμενοι απο την νικη επι της Μπαρτσα θα φορτωσουνε τον ασσο θα ψαρωσουνε και οι μπουκ και θα βαλλουν και αυτοι χαρτι στον ασσο..
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αδερφια οταν ερχετε φορτομενο κουπονι με πολλα πεχνιδια τον τελευτεο κερο ΣΤΑΝΤΑΡ!!!!!! ΜΙΡΙΖΕΙ ΚΟΥΒΑ!!!!!! κατσε να διαβασουμε αυριο τι λενε και τι πεζουν οι αγκλομαλακες και μην ενθουζιαζεσται!!!! μιριζο κουβα και στανδαρ ι ιδανικη ορα για πονταρισμα ειναι κανα τριορο πριν το πεχνιδι αταν ξερουμε ολα τα δεδομενα !!!!
Συνημμένα
Καλησπερα.. 112=Λα κορουνια-Αθλετικ Μπιλμπαο=1, 106=Μετς-Χαβρη=1, 114=Κλαμπ Μπριζ-Γκενκ=οβερ, 119=Παλερμο-Μιλαν=οβερ, 115=Μαντσεστερ σιτι-Τοτεναμ=οβερ καρφωτα στο ιντερνετ.. Και... Ενα συστημα... 2-3-4-5-6 104=Βαν-Νιμ=2, 109=Σατορου-Ανζε=Χ, 108=Ρεμς-Σενταν=2, 111=Τρουα-Λεμαν=2, 110=Τουρ-Ντιζον=2, 122=Σεν τζοσον-Χαμιλτον=2 ολα στο ιντερνετ καλα κερδη σε ολους...
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
1 τριάδα για σήμερα με σύστημα 2,3
Τρουα - Λε μαν2(2.80)
Παλέρμο - Μίλαν 1(4.00)
Λα κορούνια - Μπιλμπάο 1(2.25)