baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
για Χti το προτεινεις συναγωνιστα ηδη εβαλα 40 ευρω στον ασσο
και στη βαρκελωνη θα πεσουν πολλα γκολ
για Χti το προτεινεις συναγωνιστα ηδη εβαλα 40 ευρω στον ασσο
ο βιγια εχει κουραστει και απο το μουντιαλ περσι..παληκαρια για να μη μακριγορουμε ο μουρινιο μαλακας δεν ειναι 1 φορα την επαθε,5 τεμαχια ξεφτιληστηκε,επισης διακρινω το τελευταιο μηνα στη μπαρτσα μια πτωση ενδεικτικο και του μη σκοραρισματος απο το βιγια,ο πουγιολ θα λειπει,ο αντριανο και ενας αλλος.εστω και με μισο γκολ θα κερδισει η βασιλισσα
τετοια λεγε μου να μου ανεβαζεις το ηθικογια Χ
και στη βαρκελωνη θα πεσουν πολλα γκολ
καλα ρε κατι ασχετο ο γεωργιου τι εγινε;;;;;
και εγω οταν πηγαινα ταμειο τετοια ελεγα αλλα με γαμουσαν παλιελατε να σας κανω ενα δωρακι πασχαλινο
στοουκ
μαριμπορ
αχαστο διδυμο
για αλλα μια φορα θα κανουμε κηδεια στις στοιιχηματικες εταιριες
ο νεος νεκροθαφτης των μπουκ ειναι εδω
αφου εριξες στοουκ παω να ριξω κατι ψιλα στη γουλβς... 4,8 δινει το διπλοελατε να σας κανω ενα δωρακι πασχαλινο
στοουκ
μαριμπορ
αχαστο διδυμο
για αλλα μια φορα θα κανουμε κηδεια στις στοιιχηματικες εταιριες
ο νεος νεκροθαφτης των μπουκ ειναι εδω
ριξε και το βραδυ θα κανουμε ταμειοαφου εριξες στοουκ παω να ριξω κατι ψιλα στη γουλβς... 4,8 δινει το διπλο
φιλε θα περιμενω πολυεγω συνηθως περιμενω και λιγο την αρχη του ημιχρονου να κοψω κλιμα και μετα το βαζω ...
nai to porto mpenfika ua se xalasei , fae kana giaoyrtiΟποιος παιζει στην william hill
εχω ενα καλο σημειο για πεμτη....
πορτο-βιγιαρεαλ να σκοραρουν και οι δυο ομαδες εστω ενα γκολ αποδοση 1.95.... και οπου να ναι θα παει 2
η βιγιαρεαλ αποκλειεται να μην βαλει ενα γκολ τουλαχιστον η σε περιπτωση που δεν μπαινει η μπαλα μεσα ....
η πορτο καθε ματς βαζει 3-4 γκολ και ενα το τρωει, αλλα αυτη η υπεροψια που εχει τελευταια δεν μαρεσει και δεν αποκλειεται να σκασει και το διπλο...θα το φαει το γκολακι η βιγιαρεαλ εφοσον η αμυνα της ειναι για πλακα....
δεν νομιζω η ουεφα να θελει δυο πορτογαλικες στον τελικο...
τελοσπαντων γκολ/γκολ 1.95 και τα μυαλα στα καγκελα