οτι δεν δειχνει η μπουφου το βλεπω στο :
τα λινκς δουλευουν καλυτερα με firefox αφου κατεβασεις τα αναλογα plugin ...
ευτυχως η σαρα κερδισεγια σημερα θα δω στο live για νικη της σαρα στο β ημιχρονο και νικη της αζαξιο ...
ριξε ριξε.....ευτυχως η σαρα κερδισε
εστω και αν με εκανε καρδιακο τα τελευταια 10 λεπτα
η αζαξιο με πουλησε και μενα αλλα δε πειραζει
ευτυχως τα πηρα απο τη σιτυ
και επειδη σημερα πηγα αρκετα καλα θα μπορουσα και σουπερ
αλλα μην ειμαστε αγνωμονες σκεφτομαι τα βραδυνα λατινικης να ριξω λιγα
εχεται καμια προταση
εριξαριξε ριξε.....
ti gelaw re xaxa
χ ημιχρονο φιλε... ακουσε με.....Για το τσουλου την Τετάρτη τι λετε, αξίζει όποιος πιστεύει στη Ρεαλ να την ποντάρει από σήμερα που είναι στο 2.60 ή να περιμένει λίγο ακόμα μπας και ανέβει? λογικά όπως γίνεται πάντα όλοι θα πέσουν με τα μούτρα στη Μπάρτσα αυτή τη στιγμή η Ρεαλ είναι στο 2.60 και η Μπάρτσα στο 2.62
εγω βλεπω να πεφτουν ολοι στο αντερ και στο χ με τα μουτραΓια το τσουλου την Τετάρτη τι λετε, αξίζει όποιος πιστεύει στη Ρεαλ να την ποντάρει από σήμερα που είναι στο 2.60 ή να περιμένει λίγο ακόμα μπας και ανέβει? λογικά όπως γίνεται πάντα όλοι θα πέσουν με τα μούτρα στη Μπάρτσα αυτή τη στιγμή η Ρεαλ είναι στο 2.60 και η Μπάρτσα στο 2.62
Μόλις ανέβηκε στο 2.70 ο άσσος...δε νομίζω να ανέβει κι άλλοΓια το τσουλου την Τετάρτη τι λετε, αξίζει όποιος πιστεύει στη Ρεαλ να την ποντάρει από σήμερα που είναι στο 2.60 ή να περιμένει λίγο ακόμα μπας και ανέβει? λογικά όπως γίνεται πάντα όλοι θα πέσουν με τα μούτρα στη Μπάρτσα αυτή τη στιγμή η Ρεαλ είναι στο 2.60 και η Μπάρτσα στο 2.62
ποια εταιρεια;;;;;;Μόλις ανέβηκε στο 2.70 ο άσσος...δε νομίζω να ανέβει κι άλλο
περιμενε αυριο θα κλειδωση στο 3Στην bet365 που παίζω εγώ...αλλά βλέπω στη william hill πήγε στο 2.75
ti το προτεινεις συναγωνιστα ηδη εβαλα 40 ευρω στον ασσοπεριμενε αυριο θα κλειδωση στο 3
και το σαλκε μαντσεστερ πιστευω σαλκεΚι εγώ έτσι το βλέπω..θα κερδίσει η Ρεαλ έστω και δύσκολα και μετά στον επαναληπτικό θα παρκάρει το πούλαν όπως και πέρυσι στην περιοχή και άντε να βάλεις γκολ