Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
επεισης το να μην σκοραρει κανενα γκολ η μπραγκα ειναι ωραια επιλογη....

μην ξεχνατε, με ντιναμο κιεβου αυτογκολ , και με λιβερπουλ με ενα πεναλτι....

Επισκέπτης
107 - 1
108 - 1
109 - Χ
110 - 1

Το 109 Ρεαλ Μπαρτσελονα το σκεφτομε και για Χ-Χ, ΗΤ 

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να παιζεται και να προβλεπεται το νικητη σε τετοια διοργανωση,τετοια φαση που ειναι τωρα ημιτελικος με τις 2 καλυτερες ομαδες του πλανητη...ειλικρινα δεν υπαρχουν προγνωστικα και οποιος παει ταμειο/κουβα απο αυτο το στοιχημα ειναι αποκλειστικα θεμα τυχης και τιποτα παραπανο.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
200€  σε νικη της μπαρτσα στο 2,8

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Όποια πρόβλεψη και να κάνεις για αυτό το παιχνίδι σωστή θα είναι...ας κερδίσει ο καλύτερος(η Ρεαλ :grin:)... θα το δείξει και σε high definition η Νετ :sunglasses:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kαλησπερα. 110=Φουλαμ-Μπολτον=Γκολ-Γκολ ΥΓ..Προσωπικα  δεν το επαιξα. γιατι...Με ενα παιχνιδι ποσοστο 1,60 στον οπαπ δεν κανεις χαιρι...Και φυσικα το παραθετω για καποιον που θα θελησει να παιξει συνοδευτικα με καποιες αλλες ομαδες του κοπα λιμπερταδορες και του κυπελου βραζιλιας κτλ.. ΥΓ2..Ενδεχομενος να παιξω ενα σκορ του 2-2 1-1 με ελαχιστα λεφτα.. δηλαδη το βλεπω και ισοπαλια αλλα με γκολ :)..Καλα κερδη σε Ολους..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να παιζεται και να προβλεπεται το νικητη σε τετοια διοργανωση,τετοια φαση που ειναι τωρα ημιτελικος με τις 2 καλυτερες ομαδες του πλανητη...ειλικρινα δεν υπαρχουν προγνωστικα και οποιος παει ταμειο/κουβα απο αυτο το στοιχημα ειναι αποκλειστικα θεμα τυχης και τιποτα παραπανο.
Μαν και εγω ειμαι του ιδιου σκεπτικου με εσενα.. αλλα ο τζογος δεν εχει ορια..Αλλοι βαζουν μονα ζυγα στοιχημα το καθε αμαξι που περναει απο μπροστα τους τον τελευταιο αριθμο τι θα ειναι...Ειναι ενα παιχνιδι οπως τα αλλα.. προσωπικα θα παιξω δελτα εθνικη αγγλιας γιατι εκει μου αρεσει να τζογαρω..Αλλος θελει να τζογαρει σε τελικο τσου λου.. ειναι καθαρα θεμα γουστου και ιδιοσυγκρασιας.. του καθε ανθρωπου ξεχωριστα..Εχω χασει πολλα λεφτα στην αγγλια.. γιατι ειναι το πιο δυσκολο πρωταθλημα του κοσμου.. αλλα χανω λεφτα γιατι ειναι το πρωταθλημα στα ισια και το πιο καθαρο..Αλλος δεν την γουσταρει καθολου γιατι δεν πιανονται..Τα παντα ειναι θεμα φιλοσοφιας.. και γουστου...ΥΓ..εχθες αν ειχα σημα καλο στο mytpy στο ιντερνετ θα παρακολουθουσα το στοουκ-Γουλβς και οχι τον αγωνα σαλκε-Μαντσεστερ γιουναιτεντ..Ενταξη σημερα θα δω το ρεαλ μπαρτσελονα και οχι το φουλαμ-μπολτον..Αλλα την προιγουενη φορα ειχα παρακολουθησει την Ματσαρα Τοτεναμ-Αρσεναλ 3-3 Και οχι το ρεαλ μπαρτσελονα τα παντα ειναι θεμα γουστου..

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

μεεεεεεεεσσιιιιιιιιιιιιιιι !!!!

0-2 ....  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

οχι ασχημα για 10 λεπτα δουλειας ...

και αφου ξεφορτωθηκαμε τον σιχαμουρινιο , προβλεπω εναν τελικο με αρκετα γκολ ...

Επισκέπτης
σημερα νομιζω οτι το 2.55 της μπαρτσελονα ειναι στοιχηματικη ευκαιρια.δεν λεω οτι θα ερθει αλλα σε αυτη την αποδοση νικη της μπαρτσα δεν θα τη βρουμε ουτε στον τελικο.αλλωστε επειδη πλεον θα πανε υποψιασμενη αξιζει.επισης αξιζει και το αντερ αφου το παιχνιδι λογο μουρινιο θα ειναι κλειστο.και ειδικο στοιχημα κοκκινη καρτα σε παιχτη της ρεαλ ο διατητης δεν ειναι ισπανος αλλα γερμανος ;)
ουτε στον υπνο μου να εβλεπα το παιχνιδι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
προσοχη στους διαδικτυακους τιπστερς ...

εδω και λιγο και παρακολουθω ( οχι ακολουθω ) τον didier του betinstyle ο οποιος ομολογουμενος εχει εντυπωσιακο ρεκορ ...

την δευτερα πιανει 0 στα 3 και ξαφνικα στις προτασεις εμφανιζεται ο ασσος της σαραγοσα με αποδοση 1.8 ... αρα εχουμε 1 στα 4 και ζημια -50% περιπου , απο 0 στα 3 και -100%

σημερα δινει τρια ματς , οι αποδοσεις ειναι αρκετα μεγαλυτερες απο αυτες που δινει η sportingbet που υποτιθεται οτι εχει σαν book .

αυτα με καμια 10αρια μερες παρακολουθησης ...

Επισης    μπορεις  να  παρακολουθησεις   και  αυτο   Εδω   βαζουν   τις  προβλεψεις   τους   οι  παιχτες (σαν  και μας  δηλαδη ) το   σαιτ   κραταει  αρχειο  και  στατιστικα   για    τους   παιχτες    ( που  εχουν  κανει   ομως   πρωτα  εγγραφη  ) και  συ  αν  θελεις   ακολουθεις  καποιον   απο  τους   πρωτους   παιχτες    σε  βαθμολογια   στην  καταταξη .
Αν  κανεις  και  συ   εγγραφη  ( ή  καποιος   απο  τους   φιλους   εδω  ) μπορεις   να  δινεις   και   συ   τις   προβλεψεις   σου, αν   εισαι   σωστος    στις   προβλεψεις   σου ,  μπορεις  να  βρεθεις    στα  πρωτα  ονοματα   της   καταταξης .

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Ωπ    ακυρο  φιλε . Τωρα    γραφτηκα  σαν  μελος    και  μου  γραφει  ο,τι    Η πρόσβαση στη σελίδα των προβλέψεων κοστίζει 10 ευρώ για 1 μήνα

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ουτε στον υπνο μου να εβλεπα το παιχνιδι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

σωστα τα ειχες πει φιλε

για αυτο και εγω τα εχωσα  γερα

μπαρτσα με αποδοση 2,80 μονο σε αυτο το ματς θα βρισκαμε και μονο μετα απο 2 μη θετικα αποτελεσματα με τη ρεαλ.

kostas_7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
ουτε στον υπνο μου να εβλεπα το παιχνιδι :rockon: :hερικeadbang3: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μπραβο φιλε. Μερικες φορες είναι λες και το εχεις δει απο πριν το ρημάδι. Έτσι έπιασα προχθες το 0-2 της united. έβλεπα τι έχαναν και δεν το πιστευα. Άμα θέλει...
Για σημερα παίζω 1 ημ. 1 τελ. τα 2 του Europa.

Επισκέπτης
Μπραβο φιλε. Μερικες φορες είναι λες και το εχεις δει απο πριν το ρημάδι. Έτσι έπιασα προχθες το 0-2 της united. έβλεπα τι έχαναν και δεν το πιστευα. Άμα θέλει...
Για σημερα παίζω 1 ημ. 1 τελ. τα 2 του Europa.
περα απο την πλακα αν καθοσουν και το μελετουσες το ματσακι θα εβλεπες οτι καπου εκει θα πηγαινε.η κοκινη καρτα ηταν δεδομενη με γερμανο διατητη και μαλιστα απορω πως αφησε καρτες που ειναι ορισμος[κιτρινη στον ραμος για χερ].οσο για το 2.55 στη μπαρτσελονα αν ξαναδεις γραψε μου ;)τωρα για το αντερ ηταν ενα ρισκο αφου αν ανοιγε το ματς στο πρωτο ημιχρονο θα βλεπαμε αλλο ματς απλα ηταν προβλεψιμος ο τροπος που θα επαιζε ο μουρινιο αρα πηγαινες εκει.σιγουρα το να πιασεις και τα τρια γεγονοτα θελει και τυχη ;)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
για σημερα παιζω

Χ2 διπλη ευκαιρια την βιγιαρεαλ και την μπραγκα.
αποδοση 2,30 εκαστο
δυαδα 5,30

ακομα

οβερ τη μπραγκα.
αντερ την πορτο
δυαδα στο 4,4

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν μπορω να καταλαβω γτ πολλα ατομα εχουν παιξει την πορτο αντερ... αν μπει γρηγορα γκολ θα εχει παρα πολλα γκολ υστερα...

τεσπα....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
σημερα εχω την εξης προσεγγιση για τα δυο ματς.στο πορτο-βιγιαρεαλ ειναι φοβερο αυτη η αποδοση :jerking:παιζει μια ισπανικη ομαδα που ειναι στις 3-4 της ισπανιας με μια πορτο που ειναι οντως καλη ομαδα και μου δινεις το 2 στο 4.80 :o.ε λοιπον θα το παιξω και ας ερθει 5-0.μιλαμε για τις λεγομενες στοιχηματικες ευκαιριες.δευτερη επιλογη θα ελεγα το αντερ αφου δεν νομιζω να ανοιξει το παιχνιδι οι πορτογαλοι αν προηγηθουν θα ειναι ικανοποιημενοι με με μισο μηδεν αν γινει το αναποδο η βιγιαρεαλ θα παιξει και με τον προπονητη στο τερμα :grin:στο αλλο ματς σιγουρα βαρια φανελα η μπενφικα αλλα θυμηθητε η μπραγκα ποσες κηδειες εχει κανει φετος.εκει νομιζω οτι το αντερ εχει τον πρωτο λογο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το ματς πορτο-βιγιαρεαλ ειναι νο μπετ απο ολες της αποψεις, στα γκολ, και στα σημεια..

αν και πιστευω το γκολ/γκολ ειναι η καλυτερη επιλογη μιας κα αν φαει ενα η βιγιαρεαλ δεν θα κατσει με σταυρομενα χερια γτ θα πρεπει να βαλει πολλα στην εδρα και να μην φαει κανενα πραμα απιθανο για το δευτερο με την αμυνα που εχει...

μεσος ορος το γκολ/γκολ 1.80... μια χαρα εινα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom