You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Ενα χταποδι εκανε προβλεψη πως θα νικησει η ρεαλ.
τα χταποδια ειναι για να τα τρωμε τωρα στη νηστεια οχι για να προβλεπουν αγωνες
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ναι γιαυτο ο <<paul>>τα χταποδια ειναι για να τα τρωμε τωρα στη νηστεια οχι για να προβλεπουν αγωνες
οσες προβλέψεις εκανε στο μουντιαλ βγηκανε ;) ;) ;) ;) ;)
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Tι γκαντεμης εισαι συ ρε...αναποδα...
Επισκέπτης
Παλι κουβας χτες.
Για σημερα λεω να ριξω κατι ψιλα στα παρακατω
Οντενσε 1, Κοπενχαγη 2, Αουε 1, Στανταρ Λιεγης 1, και Αννοβερο 2.
Για σημερα λεω να ριξω κατι ψιλα στα παρακατω
Οντενσε 1, Κοπενχαγη 2, Αουε 1, Στανταρ Λιεγης 1, και Αννοβερο 2.
Kαλησπερα. 154=Οσναμπιρικ-ΦΣΒ Φρανκφουρτης=1, 157=Γκεντσλερμπιρλιγκι-Ι.Μπουγιουκσεχιρ=οβερ, 160=Χακεν-Ερεμπρο=οβερ, 161=Στανταρτ Λιεγης-Λοκερεν=1, 163=Ιπσουιτς-Νοργουιτς=2 Τα επαιξα στον οπαπ καλα κερδη σε ολους.. ΥΓ..Σημερα διαβασα μονο το Ιπσουιτς Νοργουιτς τα αλλα δεν με ενδιαφερουν..Τα αλλα μου τα εδωσε ο φιλος προποτζης μου.Τωρα αν ειμουν κερδισμενος θα επαιζα μονο αποδεκτο αυτο το δυσκολο παιχνιδι.. Ειναι ΜΕΓΑΛΟ ντερμπι !!! Παιζουν ολλα μεσα.. αλλα πηστευω αυτος ο αγωνας για την νοργουιτς ειναι ολα τα λεφτα... Αν θελει να πιασει την 2 θεση που οδηγει στην απευθειας ανοδο!!..Μιας και η Καρντιφ παιζει με το αλογο της κατηγοριας ΚΠΡ.. και ασχετος η αδιαφορη ΚΠΡ χασει.. η κερδισει.. η Νοργουιτς ξεροντας οτι θεωρητικα η ΚΠΡ θα θελει να δειξει ποιος ειναι το αφεντικο στην κατηγορια και ενδεχομενος η καρντιφ να υποστει μια ηττα απο το αλογο της κατηγοριας αυτος ο αγωνας να ειναι η τελικη της ευκαιρια για την απευθειας ανοδο..Ολα αυτα θεωριτικα παντα χωρις να το εχω παιξει μονο αποδεκτο.. Λεω τι θα εκανα αν ειχα κερδος...Απο την στιγμη που δεν εχω κερδος... δεν το εχω παιξει το παιχνιδι σαν μονο αποδεκτο.. Τα λογια μου ειναι σαν μη λεγομενα.. Αφου δεν ειναι πραξη δεν υπαρχει κατασταση..Και φυσικα ουτε το προτεινω σαν μονο αποδεκτο... Απλα εδω κανουμε αναφορα για τις σκεψεις μας.. αλλα και τις πραξεις μας φυσικα..Η προιστορια ειναι εναντιων της η πιο προσφατη..Αλλα ειναι φετος καλυτερη ομαδα με μεγαλυτερο κινητρο.. εχει η νοργουιτς την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη..Αυτα σαν συμπληρωματικα απο τις σκεψεις μου.. Φυσικα εβαλα λιγα ευρω στην 5αδα
Επισκέπτης
Tην ποτανα την Οντενσε μ΄εστειλε κουβα.
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τελικά έπρεπε να το παίξεις μονό...εγώ πάντως το έπαιξα όβερ...Αγγλία παίζω μόνο όβερ και γκολ/γκολ...ποτέ σημεία163=Ιπσουιτς-Νοργουιτς=2 Τα επαιξα στον οπαπ καλα κερδη σε ολους.. ΥΓ..Σημερα διαβασα μονο το Ιπσουιτς Νοργουιτς τα αλλα δεν με ενδιαφερουν..Τα αλλα μου τα εδωσε ο φιλος προποτζης μου.Τωρα αν ειμουν κερδισμενος θα επαιζα μονο αποδεκτο αυτο το δυσκολο παιχνιδι.. Ειναι ΜΕΓΑΛΟ ντερμπι !!! Παιζουν ολλα μεσα.. αλλα πηστευω αυτος ο αγωνας για την νοργουιτς ειναι ολα τα λεφτα... Αν θελει να πιασει την 2 θεση που οδηγει στην απευθειας ανοδο!!..Μιας και η Καρντιφ παιζει με το αλογο της κατηγοριας ΚΠΡ.. και ασχετος η αδιαφορη ΚΠΡ χασει.. η κερδισει.. η Νοργουιτς ξεροντας οτι θεωρητικα η ΚΠΡ θα θελει να δειξει ποιος ειναι το αφεντικο στην κατηγορια και ενδεχομενος η καρντιφ να υποστει μια ηττα απο το αλογο της κατηγοριας αυτος ο αγωνας να ειναι η τελικη της ευκαιρια για την απευθειας ανοδο..Ολα αυτα θεωριτικα παντα χωρις να το εχω παιξει μονο αποδεκτο.. Λεω τι θα εκανα αν ειχα κερδος...Απο την στιγμη που δεν εχω κερδος... δεν το εχω παιξει το παιχνιδι σαν μονο αποδεκτο.. Τα λογια μου ειναι σαν μη λεγομενα.. Αφου δεν ειναι πραξη δεν υπαρχει κατασταση..Και φυσικα ουτε το προτεινω σαν μονο αποδεκτο... Απλα εδω κανουμε αναφορα για τις σκεψεις μας.. αλλα και τις πραξεις μας φυσικα..Η προιστορια ειναι εναντιων της η πιο προσφατη..Αλλα ειναι φετος καλυτερη ομαδα με μεγαλυτερο κινητρο.. εχει η νοργουιτς την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη..Αυτα σαν συμπληρωματικα απο τις σκεψεις μου.. Φυσικα εβαλα λιγα ευρω στην 5αδα
Ναι μαν..Δεν εινα οτι εχασα. που δεν το επαιξα.. Με το να κερδισω αυτο που διαβασα και σκεφτηκα.. δεν θα ειχα <σωθει>..ουτε θα ειχα αναπτυξει την σκεψη μου.. γιατι δεν θα εκανα αυτο που εκανα.. Δηλαδη να μην παιξω λογο χασουρας..Εξηγησα τους λογους που δεν το επαιξα...Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε..οι σκεψεις μας για να εχουν αληθοφανια πρεπει να της πιστεψουμε..Αν το επαιζα εφοσον δεν εχω κερδος θα ειχα δρασει παρορμητικα..Ανεξαρτητος αν βγηκε το ματς η οχι..Τελικά έπρεπε να το παίξεις μονό...εγώ πάντως το έπαιξα όβερ...Αγγλία παίζω μόνο όβερ και γκολ/γκολ...ποτέ σημεία
Ξερεις μαν.. μεχρι πριν λιγο καιρο.. ελεγα και εγω το οτι το οβερ στην αγγλια και το γκολ-γκολ ειναι πιο ευκολο ..Αλλα με αρκετη σκεψη καταλαβα οτι το σημειο ειναι πιο ευκολο στην αγγλια ..Γιατι σκεφτεσαι για 33% και οχι για 3 γκολ η να σκοραρουν και οι δυο ομαδες το τελικο αποτελεσμα ειναι πιο ευκολο..Πρεπει να γυρισουμε μηπως στην απλοτητα.. του παρελθοντος.. δηλαδη πριν 8-9-10 χρονια που παιζαμε μονο.. σημεια.. Και κερδιζαμε.. συχνα πυκνα..Μηπως οι μπουκ μας παρεσυραν με τις δεκαδες ενναλακτικες με τα οβερ τα γκολ-γκολ τα 4-6 γκολ, τα ημιχρονα..,τα ημιχρονα τελικα. μηπως και μονοι μας πεσαμε στην παγιδα.. και σκεφτομαστε 10δες πραγματα.. Με αποτελεσμα να χανουμε την ουσια.. που ειναι το τελικο αποτελεσμα..Τελικά έπρεπε να το παίξεις μονό...εγώ πάντως το έπαιξα όβερ...Αγγλία παίζω μόνο όβερ και γκολ/γκολ...ποτέ σημεία
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
τα προπα σημερα ειναι κλειστα η ανοιχτα ως τις 4;
ο οπαπ παντως δεν εχει σε αυτο το κουπονι μεγαλες διαφορες στις αποδωσεις με τις ευρωπαικες
γενικα υπαρχουν εταιριες που ο οπαπ εχει αρκετες διαφορες ( betfair , bet365 ) και εταιριες που δεν εχει σημαντικες διαφορες ( bwin ) .
το προβλημα ειναι οι τριαδες που ζηταει , γιατι εκει η γκονιοτα πολλαπλασιαζετε και δεν λεει ...
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Κλειστά είναι σήμερα, θα ανοίξουν αύριο μέχρι τις 4τα προπα σημερα ειναι κλειστα η ανοιχτα ως τις 4;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K