Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ενα χταποδι εκανε προβλεψη πως θα νικησει η ρεαλ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
δεν με ακουτε και στεναχωριεμαι :sunglasses:
τι λετε για παρατα τωρα μπαρτσα ρεαλ η ισοπαλια :think:

Επισκέπτης
Παλι κουβας χτες.

Για σημερα λεω να ριξω κατι ψιλα στα παρακατω

Οντενσε 1, Κοπενχαγη 2, Αουε 1, Στανταρ Λιεγης 1, και Αννοβερο 2.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα. 154=Οσναμπιρικ-ΦΣΒ Φρανκφουρτης=1,    157=Γκεντσλερμπιρλιγκι-Ι.Μπουγιουκσεχιρ=οβερ,     160=Χακεν-Ερεμπρο=οβερ,     161=Στανταρτ Λιεγης-Λοκερεν=1,    163=Ιπσουιτς-Νοργουιτς=2 Τα επαιξα στον οπαπ καλα κερδη σε ολους..  ΥΓ..Σημερα διαβασα μονο το Ιπσουιτς Νοργουιτς τα αλλα δεν με ενδιαφερουν..Τα αλλα μου τα εδωσε ο φιλος προποτζης μου.Τωρα αν ειμουν κερδισμενος θα επαιζα μονο αποδεκτο αυτο το δυσκολο παιχνιδι.. Ειναι ΜΕΓΑΛΟ ντερμπι :)!!! Παιζουν ολλα μεσα.. αλλα πηστευω αυτος ο αγωνας για την νοργουιτς ειναι ολα τα λεφτα... Αν θελει να πιασει την 2 θεση που οδηγει στην απευθειας ανοδο!!..Μιας και η Καρντιφ παιζει με το αλογο της κατηγοριας ΚΠΡ.. και ασχετος η αδιαφορη ΚΠΡ χασει.. η κερδισει.. η Νοργουιτς ξεροντας οτι θεωρητικα η ΚΠΡ θα θελει να δειξει ποιος ειναι το αφεντικο στην κατηγορια και ενδεχομενος η καρντιφ να υποστει μια ηττα απο το αλογο της κατηγοριας αυτος ο αγωνας να ειναι η τελικη της ευκαιρια για την απευθειας ανοδο..Ολα αυτα θεωριτικα παντα χωρις να το εχω παιξει μονο αποδεκτο.. Λεω τι θα εκανα αν ειχα κερδος...Απο την στιγμη που δεν εχω κερδος... δεν το εχω παιξει το παιχνιδι σαν μονο αποδεκτο.. Τα λογια μου ειναι σαν μη λεγομενα.. Αφου δεν ειναι πραξη δεν υπαρχει κατασταση..Και φυσικα ουτε το προτεινω σαν μονο αποδεκτο... Απλα εδω κανουμε αναφορα για τις σκεψεις μας.. αλλα και τις πραξεις μας φυσικα..Η προιστορια ειναι εναντιων της η πιο προσφατη..Αλλα  ειναι φετος καλυτερη ομαδα με μεγαλυτερο κινητρο.. εχει η νοργουιτς την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη..Αυτα σαν συμπληρωματικα απο τις σκεψεις μου.. Φυσικα εβαλα λιγα ευρω στην 5αδα :)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
ο αλανης που εχει χαθει :rolleyes:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
163=Ιπσουιτς-Νοργουιτς=2 Τα επαιξα στον οπαπ καλα κερδη σε ολους..  ΥΓ..Σημερα διαβασα μονο το Ιπσουιτς Νοργουιτς τα αλλα δεν με ενδιαφερουν..Τα αλλα μου τα εδωσε ο φιλος προποτζης μου.Τωρα αν ειμουν κερδισμενος θα επαιζα μονο αποδεκτο αυτο το δυσκολο παιχνιδι.. Ειναι ΜΕΓΑΛΟ ντερμπι :)!!! Παιζουν ολλα μεσα.. αλλα πηστευω αυτος ο αγωνας για την νοργουιτς ειναι ολα τα λεφτα... Αν θελει να πιασει την 2 θεση που οδηγει στην απευθειας ανοδο!!..Μιας και η Καρντιφ παιζει με το αλογο της κατηγοριας ΚΠΡ.. και ασχετος η αδιαφορη ΚΠΡ χασει.. η κερδισει.. η Νοργουιτς ξεροντας οτι θεωρητικα η ΚΠΡ θα θελει να δειξει ποιος ειναι το αφεντικο στην κατηγορια και ενδεχομενος η καρντιφ να υποστει μια ηττα απο το αλογο της κατηγοριας αυτος ο αγωνας να ειναι η τελικη της ευκαιρια για την απευθειας ανοδο..Ολα αυτα θεωριτικα παντα χωρις να το εχω παιξει μονο αποδεκτο.. Λεω τι θα εκανα αν ειχα κερδος...Απο την στιγμη που δεν εχω κερδος... δεν το εχω παιξει το παιχνιδι σαν μονο αποδεκτο.. Τα λογια μου ειναι σαν μη λεγομενα.. Αφου δεν ειναι πραξη δεν υπαρχει κατασταση..Και φυσικα ουτε το προτεινω σαν μονο αποδεκτο... Απλα εδω κανουμε αναφορα για τις σκεψεις μας.. αλλα και τις πραξεις μας φυσικα..Η προιστορια ειναι εναντιων της η πιο προσφατη..Αλλα  ειναι φετος καλυτερη ομαδα με μεγαλυτερο κινητρο.. εχει η νοργουιτς την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη..Αυτα σαν συμπληρωματικα απο τις σκεψεις μου.. Φυσικα εβαλα λιγα ευρω στην 5αδα :)
Τελικά έπρεπε να το παίξεις μονό...εγώ πάντως το έπαιξα όβερ...Αγγλία παίζω μόνο όβερ και γκολ/γκολ...ποτέ σημεία

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Τελικά έπρεπε να το παίξεις μονό...εγώ πάντως το έπαιξα όβερ...Αγγλία παίζω μόνο όβερ και γκολ/γκολ...ποτέ σημεία
Ναι μαν..Δεν εινα οτι  εχασα. που δεν το επαιξα.. Με το να κερδισω αυτο που διαβασα και σκεφτηκα.. δεν θα ειχα <σωθει>..ουτε θα ειχα αναπτυξει την σκεψη μου.. γιατι δεν θα εκανα αυτο που εκανα.. Δηλαδη να μην  παιξω λογο χασουρας:)..Εξηγησα τους λογους που δεν το επαιξα...Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε..οι σκεψεις μας για να εχουν αληθοφανια πρεπει να της πιστεψουμε..Αν το επαιζα εφοσον δεν εχω κερδος θα ειχα δρασει παρορμητικα..Ανεξαρτητος αν βγηκε το ματς η οχι.. :)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
1Χ Δ.Ε γκλαντμπαχ  τη στουτγκαρδη βλεπω αλλα με μικρο φοβο ιντερ λατσιο στο Χ2 2-3 γκολ τη μπαγερν τη τοττεναμ δε τη παιζω γιατι φορτωνεται πολυ  τσελσι ναι παρολο που ειναι μικρη  γιουβε παει για σπασιμο με κατανια

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ξερεις μαν.. μεχρι πριν λιγο καιρο.. ελεγα και εγω το οτι το οβερ στην αγγλια και το γκολ-γκολ ειναι πιο ευκολο :)..Αλλα με αρκετη σκεψη :idiot: καταλαβα οτι το σημειο ειναι πιο ευκολο :) στην αγγλια :)..Γιατι σκεφτεσαι για 33% και οχι για 3 γκολ η να σκοραρουν και οι δυο ομαδες :) το τελικο αποτελεσμα ειναι πιο ευκολο..Πρεπει να γυρισουμε μηπως στην απλοτητα.. του παρελθοντος.. δηλαδη πριν 8-9-10 χρονια που παιζαμε μονο.. σημεια.. Και κερδιζαμε.. συχνα πυκνα..Μηπως οι μπουκ μας παρεσυραν με τις δεκαδες ενναλακτικες με τα οβερ τα γκολ-γκολ τα 4-6 γκολ, τα ημιχρονα..,τα ημιχρονα τελικα. μηπως και μονοι μας πεσαμε στην παγιδα.. και σκεφτομαστε 10δες πραγματα.. Με αποτελεσμα να χανουμε την ουσια.. που ειναι το τελικο αποτελεσμα.. :)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο οπαπ παντως δεν εχει σε αυτο το κουπονι μεγαλες διαφορες στις αποδωσεις με τις ευρωπαικες

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
τα προπα σημερα ειναι κλειστα η ανοιχτα ως τις 4;

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο οπαπ παντως δεν εχει σε αυτο το κουπονι μεγαλες διαφορες στις αποδωσεις με τις ευρωπαικες

γενικα υπαρχουν εταιριες που ο οπαπ εχει αρκετες διαφορες ( betfair , bet365 ) και εταιριες που δεν εχει σημαντικες διαφορες ( bwin ) .

το προβλημα ειναι οι τριαδες που ζηταει , γιατι εκει η γκονιοτα πολλαπλασιαζετε και δεν λεει ...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
την betfair μην την βάζεις μαζί με τις εταιρίες στοιχημάτων...
είναι ανταλακτήριο και ισχύουν άλλοι κανόνες...

καλό πάσχα,καλή ανάσταση και...καλά αρνιά σε όλους...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

για σημερις : λε μαν , εμπολι και μια ψιλη DNB σασσουολο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom