Μαν καλησπερα.. Σημερα στο πρακτορειο του οπαπ που παιζω.. και το εχει κολλητος μου..Μου λεει ο κολλητος ρε χρηστο μπορει να σε <βρηζω> που παιζεις μονο σχεδον αγγλια ..Αλλα τελικα μηπως εχεις δικιο.. Εκει ειναι ολα τα παιχνιδια στα ισια.. μηπως ειναι καλυτερα να παιζουμε και εμεις αγγλια ..Του λεω σειρα τι να σου πω εσυ ξερεις..Μου λεει η ιταλια δεν ειναι οπως παλια..Του λεω το ξερω παιζω και εγω ..Μου λεει τελικα δεν εισαι τρελος!!!... που παιζεις σχεδον μονο αγγλια που ειναι ολα τα παιχνιδια στα ισια..Του λεω τι να πω ο καθενας παιζει για τον εαυτο του..Τεσπα μαν η ιταλια εχει χαλασει.. παλια οποιος το ηθελε το επερνε..Φυσικα επαιζα και εγω αυτα τα παιχνιδια.. τωρα μονο τις τελευταιες 3 αγωνιστικες.. παιζω ισπανια β εθνικη.. και ιταλια αν προκυψει .. ΥΓ...Και ενα τελευταιο παιδια την αγγλια να μην την παιζεται βαση πονταρισματος στην βετφαιρ oxybet κτλ..Η αγγλια ειναι το πιο καθαρο πρωταθλημα του κοσμου οι αγγλοι παιζουν μονο την καλυτερη ομαδα.. και την φανελα....Δεν βλεπουν προιστορια αδιαφορια το κινητρο που εχει η μικρη ομαδα γιατι παιζει με μια μεγαλη την υποτιμηση της μεγαλης προς την μικρη κτλ κτλ κτλ..αντε μωρη γαμιωλα τορινο γυρνα το ξεκωλιαρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
αντε μωρη γαμιωλα τορινο γυρνα το ξεκωλιαρα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
χαχαχαχα
τι παπαρας που ειναι αυτος ο οπαπ ρε πουστη μ??
Δλδ ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι ενας ανθρωπος?Γενικα ενας οργανισμος?
Δεν ξερουν οτι υπαρχουν χιλιαδες τροποι πληρωμης των κερδων ?
Πολλες εταιριες οπως, william hill,sportingbet,ladbrokes,unibet,coral bet,κλπ
πληρωνουν με επιταγες..
ασε που υπαρχουν τοσοι τροποι στο ιντερνετ,moneybookers,western union,ukash,moneygram......
ποτε στον οπαπ...... ετσι σας γαμει η hill
τι παπαρας που ειναι αυτος ο οπαπ ρε πουστη μ??
Δλδ ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι ενας ανθρωπος?Γενικα ενας οργανισμος?
Δεν ξερουν οτι υπαρχουν χιλιαδες τροποι πληρωμης των κερδων ?
Πολλες εταιριες οπως, william hill,sportingbet,ladbrokes,unibet,coral bet,κλπ
πληρωνουν με επιταγες..
ασε που υπαρχουν τοσοι τροποι στο ιντερνετ,moneybookers,western union,ukash,moneygram......
ποτε στον οπαπ...... ετσι σας γαμει η hill
Ρε μαγκες οι γαμημενες ελληνικες τραπεζες δε μ'αφηνουν κι εμενα να κανω καταθεση σε ξενες εταιρειες, συγκεκριμενα η Αλφα. Γαμω το σπιτι αυτων και του ΟΠΑΠ. Ε βεβαια, το κρατος κανει δωρακια στις τραπεζες, να μην κανουν κι οι τραπεζες στο κρατος? Το θεμα ειναι : για να σου κανει καταθεση η moneybookers παλι ζητα τα λεφτα απο την τραπεζα. Τοτε αρνειται, μολις δει οτι πας να τα βαλεις σε στοιχημα. Πρεπει να φτιαξω 2 λογαριασμους και να "χαριζω" λεφτα απο τον ενα στον αλλο, (αλλα ετσι σου κρατουν 1-2 ευρω αναλογα το ποσο) και μετα απο τον λογαριασμο που "πηρε" τα χρηματα, να καταθεσεις στη στοιχηματικη εταιρεια. Εμενα ομως με ανακαλυψαν και μου τον κλεισαν τον ενα λογαριασμο . Εσεις πως το αντιμετωπιζετε?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ανηξε λογαριασμο moneybookers....Ρε μαγκες οι γαμημενες ελληνικες τραπεζες δε μ'αφηνουν κι εμενα να κανω καταθεση σε ξενες εταιρειες, συγκεκριμενα η Αλφα. Γαμω το σπιτι αυτων και του ΟΠΑΠ. Ε βεβαια, το κρατος κανει δωρακια στις τραπεζες, να μην κανουν κι οι τραπεζες στο κρατος? Το θεμα ειναι : για να σου κανει καταθεση η moneybookers παλι ζητα τα λεφτα απο την τραπεζα. Τοτε αρνειται, μολις δει οτι πας να τα βαλεις σε στοιχημα. Πρεπει να φτιαξω 2 λογαριασμους και να "χαριζω" λεφτα απο τον ενα στον αλλο, (αλλα ετσι σου κρατουν 1-2 ευρω αναλογα το ποσο) και μετα απο τον λογαριασμο που "πηρε" τα χρηματα, να καταθεσεις στη στοιχηματικη εταιρεια. Εμενα ομως με ανακαλυψαν και μου τον κλεισαν τον ενα λογαριασμο . Εσεις πως το αντιμετωπιζετε?
ukash
moneygram
και οταν φορτωσεις τους λογαριασμους αυτους με κερδη απο αυτες της εταιριες ,στην καταθεση στην τραπεζα σου λεει αποκλειστικα μονο απο εκει που τα πηρες ,πχ moneybookers ,δεν δινει καμια αναφορα πως τα πηρες... ;) ;) ;)
αν θες να κανεις καταθεση παρε κανα δυο paysafecard και εισαι μαγκας... ;)
Ναι ρε συ σταμ, στις καταθεσεις απο τα κερδη σου, στα βαζει και απο μονη της η εταιρεια κατ'ευθειαν στην τραπεζα. Εγω λεω για καταθεσεις ΣΤΗΝ εταιρεια (που ειναι και το συχνοτερο φαινομενο αλλωστε :Ρ). Paysafe λες ε? το'χω κανει αλλα βαριεμαι τα περιπτερα και πρεπει να'χω στο νου μου ανα πασα στιγμη να την εχω γεματη.
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τελικά μόνο η eurobank έμεινε που δέχεται τις συναλλαγές? να δούμε για πόσο ακόμα...πάντως στην bet365 που παίζω εγώ σε αφήνει να κάνεις ανάληψη μόνο με τον ίδιο τρόπο που έκανες την κατάθεση...πχ εγώ που έκανα κατάθεση από κάρτα, μπορώ να κάνω αναλήψεις μόνο στη συγκεκριμένη κάρτα...το μόνο που αλλάζει έιναι ότι άμα κάνεις κατάθεση από paysafe, μπορείς να κάνεις ανάληψη μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Βγήκε το καινούριο κουπόνι που έχει αγώνες από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα...το βλέπω πολύ ενδιαφέρον, αγώνες για όλα τα γούστα...πάντως βλέπω σε όλες τις εταιρίες κάτι τρελές αποδόσεις για το κύπελο Ισπανίας Μπαρτσα-Ρεαλ...δεν είναι δυνατόν σε ουδέτερο γήπεδο να δίνουν 1.85 τη Μπάρτσα και 4.00 τη Ρεαλ, ειδικά άμα φορτωθεί πολύ η Μπάρτσα δεν αποκλείετε να φτάσει η Ρεαλ κοντά στο 4.70 .. για να δούμε
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημέρας σας.
Μόλις επικοινώνησα με τρ.Κύπρου επειδη δε μπορούσα να κάνω συναλλαγή. Συγκεκριμένα ήθελα να βάλω 1000 ευρώ στη ΜπετΦαιρ.
Δεν ύπηρχε πρόβλημα από τη τράπεζα, αλλα η μπετφαιρ δε δεχεται κατάθεση πάνω απο 750 ευρώ(κουλό μου ακούγεται αλλα τεσπα) οπότε εκανα 2 κινισεις 750 κ 250 κ ολα καλα τώρα..
Μόλις επικοινώνησα με τρ.Κύπρου επειδη δε μπορούσα να κάνω συναλλαγή. Συγκεκριμένα ήθελα να βάλω 1000 ευρώ στη ΜπετΦαιρ.
Δεν ύπηρχε πρόβλημα από τη τράπεζα, αλλα η μπετφαιρ δε δεχεται κατάθεση πάνω απο 750 ευρώ(κουλό μου ακούγεται αλλα τεσπα) οπότε εκανα 2 κινισεις 750 κ 250 κ ολα καλα τώρα..
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
και για να πουμε την αληθεια στο ματς του περασμενου σαββατου η ρεαλ ηταν πολυ καλυτερη απο το 0-1 και μετα(παιζοντας και με 10)... μην ξεχναμε οτι υπαρχει και ο γατος μουρινιο στον παγκο που γνωριζει πλεον πολυ καλα το παιχνιδι των αντιπαλων... δεν θα ειναι εκπληξη αν η ρεαλ παρει το κυπελο (εξαλου αναμενετε να τα δωσει ολα για εναν ισπανικο τιτλο).Βγήκε το καινούριο κουπόνι που έχει αγώνες από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα...το βλέπω πολύ ενδιαφέρον, αγώνες για όλα τα γούστα...πάντως βλέπω σε όλες τις εταιρίες κάτι τρελές αποδόσεις για το κύπελο Ισπανίας Μπαρτσα-Ρεαλ...δεν είναι δυνατόν σε ουδέτερο γήπεδο να δίνουν 1.85 τη Μπάρτσα και 4.00 τη Ρεαλ, ειδικά άμα φορτωθεί πολύ η Μπάρτσα δεν αποκλείετε να φτάσει η Ρεαλ κοντά στο 4.70 .. για να δούμε
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
μεσα επεσεςεγω βλεπω λιγο ρομα , αλλα θα περιμενω το live ...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
κωλοφαρδος εισαιΔεν το έπαιξα ...
ρωτα και τον αλανι που επαιξε μαντσεστερ
χωρις πλακα αυριο ρεαλ χ2
και πορτο 2
καλες αποδοσης παιξτε και ριχτε και ενα στην υγεια μου
Θα βαλω στο ιντερνετ λεφτα.. ο οπαπ εβγαλε β ισπανιας και μερικα μεξικανικα κτλ κτλ..Την δευτερα εχει 200 ματς αγγλια που λεει ο λογος.. και ο οπαπ εχει 2 (δεν ξερω αν βγαλει συμπληρωματικο κουπονι) :ΥΓ..Αυτην την κιντερμινστερ δεν μπορω να την πιασω με τιποτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K