alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
φιλε ειμαι εκτος Αθηνων για τις ημερες των εορτων και μπαινω ιντερνετ με mobile stick (αθλιο σημα) γιαυτο και δεν γραφω συχνα...ο αλανης που εχει χαθει
φιλε ειμαι εκτος Αθηνων για τις ημερες των εορτων και μπαινω ιντερνετ με mobile stick (αθλιο σημα) γιαυτο και δεν γραφω συχνα...ο αλανης που εχει χαθει
κριμα δωσε τα προγνωστικα σουφιλε ειμαι εκτος Αθηνων για τις ημερες των εορτων και μπαινω ιντερνετ με mobile stick (αθλιο σημα) γιαυτο και δεν γραφω συχνα...
σημερα πονταρισα χαλαρα σε δυο τριαδες με συστηματα 2/3 τα εξης σημειακριμα δωσε τα προγνωστικα σου
ο θεος εχει δουλεια αυτο το τριημεροσημερα πονταρισα χαλαρα σε δυο τριαδες με συστηματα 2/3 τα εξης σημεια
Εσκισεχιρ-Τραμπζονσπορ 2
Λειτον-Πιτερμπορο 2
Ντε χααγκ-Τβεντε 2
Τορκι-Γουικομ 1
Λε μαν-Μετς 1
Νοτιγχαμ-Λεστερ 1
και ο θεος βοηθος
κατι θα κανει κ για μας που το ριξαμε στη νηστεια... δεν μπορει θα βοηθησει να βγαλουμε το αρνι της κυριακηςο θεος εχει δουλεια αυτο το τριημερο
υποχρεωσεις
μαλιστα σε βλεπω αντι για αρνακι στη σουβλακατι θα κανει κ για μας που το ριξαμε στη νηστεια... δεν μπορει θα βοηθησει να βγαλουμε το αρνι της κυριακης
το αρνι το εχω κανει ρεζερβε στον χασαπη της γειτονιας (παλιος φιλος κ συμαθητης) εδω και καμια βδομαδα...μαλιστα σε βλεπω αντι για αρνακι στη σουβλα
να σουβλιζεις κοτοπουλο
stanjamesεχω ξεμεινει με 9 ευρω στην χρεωστικη μου καρτα ξερουμε κανενα site που να δεχετε καταθεση σε μικρα ποσα;
οχι....Τι λέτε,αξίζει να ρισκάρω 500 ευρώ σε ένα δελτίο Μακάμπι νηκητής euroleague,Champions League ζευγάρι τελικού Μάντσεστερ- Μπαρτσελόνα,και ζευγάρι τελικού Europa League Μπεμφίκα-Πόρτο?
Τυπε μην ακους τον απο κατω σου,δεν ξερειΤι λέτε,αξίζει να ρισκάρω 500 ευρώ σε ένα δελτίο Μακάμπι νηκητής euroleague,Champions League ζευγάρι τελικού Μάντσεστερ- Μπαρτσελόνα,και ζευγάρι τελικού Europa League Μπεμφίκα-Πόρτο?
Τυπε μην ακους τον απο κατω σου,δεν ξερει
σταματη μιλησε κανεις απο πανω σου
για σημερις : λε μαν , εμπολι και μια ψιλη DNB σασσουολο ...
ενας κομπλεξικοςσταματη μιλησε κανεις απο πανω σου
κατι ψιθυρους ακουω