Νέα

Στοιχειωμενο σπιτι καστελα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
μαρτυρια 1

''Η πρώτη μου επαφή με το σπίτι αυτό ήταν το 2002 περίπου. Είχα πάει με έναν φίλο και την κοπέλα του στα Βοτσαλάκια. Ξαφνικά η κοπέλα άρχισε να κλαίει χωρίς λόγο και χωρίς να μπορεί να συγκρατηθεί, ενώ έτρεμε πολύ έντονα. Την πήραμε σηκωτή πιο πέρα. Δεν ήξερα τίποτε για το στοιχειωμένο σπίτι τότε.

Το σπίτι αυτό είναι παλιό αρχοντικό και βρίσκεται πάνω από την παραλία "Βοτσαλάκια" και συγκεκριμένα πάνω από τα γήπεδα μπάσκετ. Έχουν μείνει μόνο οι πλαϊνοί τοίχοι, αλλά η μορφή της κοπέλας που εμφανίζεται φαίνεται εκεί που θα ήταν το πάτωμα του 1ου ορόφου. Η μορφή είναι λευκή φασματική και αγναντεύει προς το Σαρωνικό. Έχει μακριά μαλλιά και τα χέρια κολλημένα στο σώμα της. Το πάτωμα σημειωτέον δεν υπάρχει, έχει καταρρέυσει προ πολλού.

Την ιστορία που περιγράφεις για το παρελθόν αυτής της κοπέλλας την έχω ακούσει κι εγώ.

Πολλοί άνθρωποι που πάνε στην περιοχή, έστω κι αν δεν γνωρίζουν για το στοιχείωμα του σπιτιού, λένε ότι όταν βρίσκονται εκεί έχουν την αίσθηση ότι κάποιος τους παρακολουθεί.

μαρτυρια 2

Εδω και μερικές μέρες παρακολουθώ το όμορφο φόρουμ σας και πέφτοντας σε αυτό το θέμα θέλησα να γραφτώ για να σχολιάσω. 
Καλώς ήρθα λοιπόν.
Κι εμένα η εμπειρία μου με αυτό το σπίτι έγινε σε έναν εν λόγω περίπατο με το σχολείο. Περπατούσα με μια συμμαθήτρια μου πηγαίνοντας προς το γήπεδο μπάσκετ(αν θυμάμαι καλα, εχουν περάσει και αρκετά χρόνια). Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου άτομο με μεγάλη διαίσθηση και ένστικτο. Ξαφνικά, για φιγούρα απο ένστικτο ουτε κι εγω ξέρω, της λέω κοίτα μας κοίταζει μια κοπέλα απο το παράθυρο. Την έφερα στο μυαλό μου, αρκετά άσπρη, με κόκκινα μαλλιά και παλαιϊκό φόρεμα. Αληθινά δεν ξέρω αν την φαντάστηκα ή όχι απλά όλα μου βγήκαν τόσο αυθόρμητα όταν τα έλεγα.
Φιλικά

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
:)

Συνημμένα

• weed.jpg
    weed.jpg
    24,2 KB · Εμφανίσεις: 7

blackmetalbeast

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
1

Μας πήραν τα ντουμάνια αλλά δεν πειράζει...αλβανικό να μην είναι μόνο!  :2funny: :2funny:

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• ginaikameaspra.jpg
    ginaikameaspra.jpg
    10,8 KB · Εμφανίσεις: 9

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Κλασικό μέρος .. όλοι μας μια φορά στην ζωή μας έχουμε ρίξει έναν πούτσο απο κάτω.. !!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.300
Πόντοι
7.885
Κλασικό μέρος .. όλοι μας μια φορά στην ζωή μας έχουμε ρίξει έναν πούτσο απο κάτω.. !!

Πριν 2 χρόνια είχα κάνει ακα κρεμπιέ με γυφτορουμούνα από το ρομαντικό μετάξι μέσα στην θάλασσα  :rockon: :rockon: :grin: :grin: και το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα ένα ρομαντικό ακα γαμήσι με μια παλιά μου συμμαθήτρια πάνω στα βότσαλα  :orchestra:,βέβαια ήμουν τύφλα στην 2η περίπτωση και τελευταία στιγμή απέφυγα τον κρεμπιέ  :2funny: :2funny:

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
τελειο μερος για σεξ εκει ειναι και σκοτεινα το βραδυ.. αυτα ειναι :) :)

blackmetalbeast

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Πριν 2 χρόνια είχα κάνει ακα κρεμπιέ με γυφτορουμούνα από το ρομαντικό μετάξι μέσα στην θάλασσα  :rockon: :rockon: :grin: :grin: και το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα ένα ρομαντικό ακα γαμήσι με μια παλιά μου συμμαθήτρια πάνω στα βότσαλα  :orchestra:,βέβαια ήμουν τύφλα στην 2η περίπτωση και τελευταία στιγμή απέφυγα τον κρεμπιέ  :2funny: :2funny:

Ο ακά κρεμπιές στη γυφτορουμούνα είναι πταίσμα σε σχέση με το ότι μπήκες στη θάλασσα στο συγκεκριμένο μέρος! Θυμιζω οτι ο Κηφισός εκβάλει απέναντι..Για να κάνεις μπάνιο εκεί πρέπει να ακολουθήσεις όλη τη διαδικασία με καφέ και πορτοκαλάδα  :rockon:
:2funny: :2funny:

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1

μαγκες δειτε αυτο στο 8 λεπτο και μετα!! να δειτε!! :huh: :huh: :huh:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
[quote author=Don Frantcesco  link=topic=231168.msg6571571#msg6571571 date=1445189353]
Στην φαντασία του ανθρώπου όλα υπάρχουν  :grin:
[/quote]
μη σας τυχη μονο.....!  :badair:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι