Νέα

Στοιχειωμενο σπιτι καστελα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί σχετικά με το στοιχειωμένο σπίτι που δεσπόζει στην Καστέλλα.

Μεταφυσικά φαινόμενα ή άλλος ένας αστικός μύθος;

Πριν από κάποια χρόνια το εν λόγω σπίτι αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε άρθρα και εκπομπές!

Κάποιοι μιλούσαν για περίεργες φιγούρες που εμφανίζονταν στο σκοτάδι και διάφορα άλλα παράδοξα!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...Το σπίτι αυτό πιθανότατα ανήκε στη γνωστή οικογένεια των Μαυρομιχαλαίων γεγονός που δικαιολογείται από το μονόγραμμα της εξώπορτας.

Οι θρύλοι που το στοιχειώνουν δεν είναι  λίγοι ενώ  ο μύθος αυτός που  μιλάει για μια κοπέλα που βιάστηκε και σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι από έναν Τούρκο, προφανώς την περίοδο της τουρκοκρατίας, προκαλεί τον μεγαλύτερο τρόμο!

123unnamed

Κι αυτό διότι,  από τότε, σύμφωνα με φήμες, το πνεύμα της κοπέλας κατοικεί μέσα στο σπίτι, τρομοκρατώντας κάθε επίδοξο επισκέπτη.

Το οίκημα έχει δύο πλευρές, η μία είναι πάνω στην αμμουδιά στην παραλία Βοτσαλάκια και η άλλη είναι προς τη μεριά του δρόμου

Σύμφωνα με συζητήσεις,  πολλοί άνθρωποι που πάνε στην περιοχή, έστω κι αν δεν γνωρίζουν για το εν λόγω  σπίτι, λένε ότι όταν βρίσκονται εκεί έχουν την αίσθηση ότι κάποιος τους παρακολουθεί.

Από την άλλη, αρκετοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για έναν ακόμη αστικό μύθο και ένα δημιούργημα της ανθρώπινης φαντασίας που "διψά" για περιπέτεια!

Πάντως είτε πρόκειται για έναν ακόμη μύθο είτε πρόκειται για φανταστικές περιγραφές το σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο ερειπωμένο κτίριο εξάπτει την περιέργεια!

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
:( :( :(

Συνημμένα

• 17_big.jpg
    17_big.jpg
    73,9 KB · Εμφανίσεις: 9

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Μεταφυσικά φαινόμενα ή άλλος ένας αστικός μύθος;
Εφόσον φαντάσματα, καλικάτζαρες, διαβόλια, τριβόλια δεν υπάρχουν, αστικός μύθος. Για την ακρίβεια ιστορίες γι' αγρίους.
ΥΓ. Μ' αρέσει που ασχολούνται με τα "μεταφυσικά" φαινόμενα κάποιοι. Παίζουν στα δάχτυλα τα φυσικά και είπαν να επεκταθούν ασούμε.

blackmetalbeast

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Eδώ και πολλα χρόνια ακούω ιστορίες για το συγκεκριμένο σπίτι...όχι μόνο ότι έχει παιχτεί σε εκπομπές αλλά και διάφορα από γνωστούς. Ο ένας είχε μπεί μέσα πριν χρόνια και είχε τραβήξει φωτογραφίες με μια πρώιμη digital μηχανή και σε πολλές από αυτές υπήρχαν τα γνωστά orbs. Κάποιος άλλος ισχυρίζεται ότι κάτι είδε κάποιο βράδυ στην εξωτερική πλευρά παραθύρου ενώ βρισκόταν μέσα και μάλιστα σε όροφο.  Εγώ από την άλλη δεν εχω δει ποτέ τίποτα ούτε εχω αισθανθεί κάτι περίεργο.

blackmetalbeast

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εφόσον φαντάσματα, καλικάτζαρες, διαβόλια, τριβόλια δεν υπάρχουν, αστικός μύθος. Για την ακρίβεια ιστορίες γι' αγρίους.
ΥΓ. Μ' αρέσει που ασχολούνται με τα "μεταφυσικά" φαινόμενα κάποιοι. Παίζουν στα δάχτυλα τα φυσικά και είπαν να επεκταθούν ασούμε.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να ασχολείται με ότι γουστάρει..Και στην τελική χρειαζόμαστε κάτι τέτοια για να ξεφεύγουμε λίγο απ' την ωμή καθημερινότητα και τη μιζέρια. Ξέρω πολλούς που τη βγάζουν κάθε βράδυ βλεποντας τον κώδικα μυστηρίων και άλλα ανάλογα στο youtube για να ξεχνάνε τα προβλήματα τους.

Elsa_21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ο καθένας έχει δικαίωμα να ασχολείται με ότι γουστάρει..Και στην τελική χρειαζόμαστε κάτι τέτοια για να ξεφεύγουμε λίγο απ' την ωμή καθημερινότητα και τη μιζέρια. Ξέρω πολλούς που τη βγάζουν κάθε βράδυ βλεποντας τον κώδικα μυστηρίων και άλλα ανάλογα στο youtube για να ξεχνάνε τα προβλήματα τους.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Το ωραίος της υπόθεσης με τα μεταφυσικά είναι ότι κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι υπάρχουν και κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν!  :grin:
Στην φαντασία του ανθρώπου όλα υπάρχουν  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Το ωραίος της υπόθεσης με τα μεταφυσικά είναι ότι κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι υπάρχουν και κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν!  :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
συνηθως βεβαια αυτος που ισχυριζετσι οτι υπαρχει κατι οφειλει και να το αποδειξει, και οχι το αντιθετο... :sunglasses:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
αν σας εμφανιζόταν καμιά βαμπιρίνα η φαντασματίνα και ήταν μουνάρα την γαμούσατε ?  :zfuck:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.300
Πόντοι
7.885
Μάγκες έχω γαμήσει στην παραλία εκεί δίπλα και ήταν πολύ ρομαντικά  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Πέρσι τέτοια εποχή,συνήθως ξημερώματα δεν κυκλοφορεί ψυχή από εκεί κι επίσης η περιοχή στα δεξιά είναι κατασκότεινη  :orchestra:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Βρες και βάλε την σκηνή με Μόνικα Μπελούτσι Βαμπίρ να ξεροχύσουμε.

Υπέρτατο βρυκολακοπούτανο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τα παραφυσικα ειναι αυτα που δεν εχει ανακαλυψει ακομα η επιστημη!!! Αν ελεγες καποτε οτι υπαρχουν μικροσκοπικα πλασματα αορατα στο γυμνο ματι που προκαλουν ασθενειες θα σε κλειναν στο τρελαδικο!

Ειμαι βεβαιος οτι υπηρχουν σημεια γεωγραφικα με ενεργειες που οφελουν η βλαπτουν τον ανθρωπο. Και πιστευω παρα πολυ στα φαντασματα!

blackmetalbeast

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες έχω γαμήσει στην παραλία εκεί δίπλα και ήταν πολύ ρομαντικά  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Πέρσι τέτοια εποχή,συνήθως ξημερώματα δεν κυκλοφορεί ψυχή από εκεί κι επίσης η περιοχή στα δεξιά είναι κατασκότεινη  :orchestra:

Ο Πειραιάς είναι πολύ ρομαντικό μέρος και το συγκεκριμένο σημείο τα σπάει...το είχα τιμήσει χρόνια πριν με μια παντρεμένη milfocougar και πιο προσφατα με πατσαβουροξέκωλη που φπρούσε λαιμαριά με κρίκο στο λαιμό και την είχε δεi kinky. Κάποιοι παλαιοί μου είπαν ότι τη δεκαετία του 70 στο μικρό νησάκι τα βράδυα (αλλα και την ημέρα από την αθέατη προς την παραλία μεριά) γινόταν χαμός.  :orchestra: :pipa2: :zfuck: :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom