BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αφου βγηκα Ι5 επειδη το σηκωνω το σακακι κ δεν με πηραν στα στρατα... *P
για να σας φυγει η περιεργεια κοριτσι ειναι.μια χαρα ειναι εμφανισιακως,τωρα οι αποψεις της μια συμφωνω μαζι της μια οχι,απολυτως φυσιολογικο.συμφωνω με τον τυπο που ειπε οτι οσο υπαρχουν ιντερνετικοι αυνανες παντα θα τπαρχουν και ατομα που τους δουλευουν.αυταααα....
συμφωνω με τον τυπο που ειπε οτι οσο υπαρχουν ιντερνετικοι αυνανες παντα θα τπαρχουν και ατομα που τους δουλευουν.αυταααα....
η λιλα1.ποιος αλλος μπαινει με ροζουλι εκτος απο τη φιδιτσα και την πουτσα στα τουρκικα
ποιο κοριτσακι,αμα δε με κατατοπισεις δε μπορω και να απαντησω.Υπεραπλοποιημένη άποψη, αυτή. Θυμηθείτε το περιστατικό με το κοριτσάκι στο myspace.com . Δεν είναι το ίδιο θέμα αλλά έχει και κοινά στοιχεία, κατά τη γνώμη μου.
η λιλα
καμμια αντιρρηση αλλα οπως ειπες κι εσυ ειναι ασχετο με το τωρινο θρεντ.οσο για τετοιου ειδους καταστασεις οπως με το κοριτσακι παιζουν πολλα ρολο,ειναι πολυπλοκο το γιατι καταληγει καποιος να εγκλωβιστει σε καταστασεις που θα αποβουν μοιραιες.αν και αρκετες φορες οι λογοι ειναι πιο απλοι απ οτι φανταζομαστε,ως εξαιρεση στον κανοναΚαταρχάς, να ξεκαθαρίσω ότι δεν αναφέρομαι στην evabb, ούτε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν είναι κοριτσάκι ή αγοράκι.
Αναφερόμουνα στο κοριτσάκι που αυτοκτόνησε στις ΗΠΑ (έχει ανοιχτεί κι εδώ σχετικό thread). Δεν έχει άμεση σχέση με αυτό που συζητείται εδώ, το ανέφερα για να δείξω ότι υπάρχει ένα interface μεταξύ virtual reality - reality και ότι δεν είναι καθόλου απαραίτητο να είναι κάποιος/ κάποια "ιντερνετοαυνάνας" για να εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε αδιέξοδα.
Είμαι της άποψης ότι οι περισσότεροι από αυτούς (ομοφυλόφιλοι, bi, κρυφοί κ.λπ.) που παριστάνουν τα κοριτσάκια στο Διαδίκτυο, δεν το κάνουν για να σπάσουν πλάκα. Το κάνουν επειδή το έχουν ανάγκη.
σιγουρα.αμα δεν τους δεχεται η πραγματικη κοινωνια της ζωης νομιζουν θα τους δεχτει η ιντερνετικη.ελα ομως που οπως εχει αποδειχτει ειναι το ιδιο και πολλες φορες ακομα πιο επικινδυνη η τελευταια...Είμαι της άποψης ότι οι περισσότεροι από αυτούς (ομοφυλόφιλοι, bi, κρυφοί κ.λπ.) που παριστάνουν τα κοριτσάκια στο Διαδίκτυο, δεν το κάνουν για να σπάσουν πλάκα. Το κάνουν επειδή το έχουν ανάγκη.
αυτοι οι αλλοι εινα απλως αποδειξη του ποσο αρχιζει να αλλοιωνεται ο χαρακτηρας της ζωης.αν καποιος θεωρει ζωη το ιντερνετ σκεψου που φτανουμε...πιθανοτατα.. κ ειναι κ αλλοι που εχουν δει το ιντερνετ ως κανονικη ζωη
πιθανοτατα.. κ ειναι κ αλλοι που εχουν δει το ιντερνετ ως κανονικη ζωη
Εγω ζητω να μετονομαστει το νημα σε <<Μέσα στην evabb>>
ΥΓ. Συγγνωμη μυ σας χαλαω την φαντασιωση αλλα το πιθανεστερο ειναι να ανηκει στην οικογενεια θηλαστικων mbazolous agamidous στατιστικα παντα, ασχετα αν συμφωνα με δηλωσεις των μελων το φορουμ απαρτιζεται απο εμφανισημους ευκαταστατους καλογαμημενους επιστημονες