satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 22.079
- Πόντοι
- 5.956
Ιστορικός.Αρχαιολόγος τυπε???
Ιστορικός.Αρχαιολόγος τυπε???
Η ερώτηση του 1.000.000 δολαρίων .Τελικά θα το μπουμπουνίσει το καράβι ο Αντώνακης ή παπάρια μέντολες?
Γεμάτοι αγωνία περιμένουμεΤελικά θα το μπουμπουνίσει το καράβι ο Αντώνακης ή παπάρια μέντολες?
Το ξανάκανε το 1993.Γεμάτοι αγωνία περιμένουμε
μπας και μας σώσει ο Αντώνης !!!!!!
Πάλι !
Απο αμφορείς ξέρεις μάστορα??? Έχει η Κουλα ακόμα στοκ από τον σκατογερα??Ιστορικός.
Λάτρεις των Αρχαίων όλοι τους.Απο αμφορείς ξέρεις μάστορα??? Έχει η Κουλα ακόμα στοκ από τον σκατογερα??
Τύποι, αυτή η φυλλάδα φαίνεται άκρως ψυχαγωγική και καλτ. Σαν να την αρθρογραφουν μέλη του σάη φαίνεταιΔείτε αυτό.
![]()
Το πρόβλημα με τον Αντωνάκη είναι πως και αυτός βρυκόλακας είναι και δεν τον έχει σε εκτίμηση ο λαός.Αν ο Σαμαρας κανει κομμα θα χτυπησει 2ψηφιο ποσοστο πολυ γρηγορα ,δεξιοτερα της ΝΔ ειναι σχεδον το 30% του εκλογικου σωματος και δεν κανουν ζημια μεχρι τωρα γιατι τα κομματα που υπαρχουν ειναι αστεια με ακομα ποιο αστειους αρχηγους.
Ο σαμαρας (δεν τον εχω σε ιδιαιτερη υποληψη BTW) εχει ενα εκτοπισμα οπως και να το κανουμε.
Τον αγαπά όλη η Μεσσηνία.Το πρόβλημα με τον Αντωνάκη είναι πως και αυτός βρυκόλακας είναι και δεν τον έχει σε εκτίμηση ο λαός.
Με όλη την Μεσσηνία δεν βγαίνεις στην Βουλή.Τον αγαπά όλη η Μεσσηνία.
Ο Αντώνης είναι της αντρικής ,της ευθείας σχολής.Και όχι της τεθλασμένης.Με όλη την Μεσσηνία δεν βγαίνεις στην Βουλή.
Απο την άλλη, όσο ακούω απο τον περίγυρο μου (και ΝΔ και οχι), δεν μιλάνε και με τα καλύτερα λόγια.
Η στάση του ήταν μάλλον υπερβολική και υβριστική...
Μεγάλη κουβέντα λες. Αντρίκια βέβαια είναι οταν λες κάποιο μειοδότη με στοιχεία.Ο Αντώνης είναι της αντρικής ,της ευθείας σχολής.Και όχι της τεθλασμένης.
Μα δεν είπε το Γεραπετρίτη μειοδότη ο Σαμαράς.Μεγάλη κουβέντα λες. Αντρίκια βέβαια είναι οταν λες κάποιο μειοδότη με στοιχεία.
Όταν το πετάς έτσι είναι κάτι άλλο.
Μην ξεχνάμε και αυτά που γράφονται, οτι δηλαδή ΄ήθελε κάποια θέση που δεν πήρε.
Αντρίκια βέβαια ήταν να μας πει και τι έγινε και το free wifi που δεν έγινε ποτέ!!!!
Ενώ ο Ανδρέας ήτο "ανεξέλεγκτος" ;Την Ν.Δ την ελέγχει το Ελληνοαμερικανικό λόμπυ, δηλαδή ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ!
Ανεξέλεγκτο είχε μόνο το τσουτσούνι του ο Ανδρέας. κατά τον αξέχαστο Χάρρυ Κλυνν.Ενώ ο Ανδρέας ήτο "ανεξέλεγκτος" ;
Επειδή θα διαφωνήσουμε και δεν θέλω δημόσια αντιπαράθεση μαζί σου,ένα θα πω και σταματώ.Μα δεν είπε το Γεραπετρίτη μειοδότη ο Σαμαράς.
Ο Γεραπετρίτης είπε ας χαρακτηριστώ και μειοδότης ,προκειμένου να εξασφαλίσω ησυχία με την Τουρκία.
Να διαβάσουν όλοι αυτό για να δουν πόσο καλά διαπραγματεύονται όλες οι Κυβερνησάρες μας στο Αιγαίο μετά το 74.Επειδή θα διαφωνήσουμε και δεν θέλω δημόσια αντιπαράθεση μαζί σου,ένα θα πω και σταματώ.
Ο Γεραπετρίτης είπε "αν είναι κάτι καλό για την πατρίδα θα το κάνω και ας με πουν μειοδότη". Αρα το θέμα είναι τι είναι καλό για την πατρίδα. Μεγάλη και ατέρμονη συζήτηση.
Ούτε απο κοντά δεν θα βγάλουμε άκρη.
Γιαυτό σταματώ.
Ήτανε μαζί φαντάροι τύπε;Ο Σαμαράς είναι προσωπικός φίλος του Τραμπ και ο Κούλης ξέρει ότι η κίνηση του Καλαματιανού έγινε με τις ευλογίες του.