Νέα

Στο μυαλό της evabb

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν με πολυαπασχολει αν ειναι ή οχι κοριτσι
η παρουσια της εδω κ το νικνεημ της δειχνουν να ειναι κοριτσι... τωρα αμα πισω απ αυτο ειναι ο βαγγελης χου κεαρς? δις ιζ βιρτουαλ ρεαλιτε *P

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
λογικα πρεπει να ειναι.παντως καποια που μπαινει εδω ως κοριτσι ειναι αγορακι ...με ροζουλια... ;) ;) :cheesy: :2funny:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
δεν με πολυαπασχολει αν ειναι ή οχι κοριτσι
η παρουσια της εδω κ το νικνεημ της δειχνουν να ειναι κοριτσι... τωρα αμα πισω απ αυτο ειναι ο βαγγελης χου κεαρς? δις ιζ βιρτουαλ ρεαλιτε *P

αγνωστε αι βουλε του κυριου.............. :grin: :grin: :grin: :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τιιιιιιιιιι???? εχουμε αποδειξεις για καποια? χα χα

νιιιτσααα μην μου πεις??? :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ως κοριτσι μπαινει εδω...και θα θελε να γεννηθει κοριτσι...ειναι αγορακι και τοσο θηλυπρεπες που δεν παει αλλο...και εγω τυχαια το εμαθα,αυτα και μην ρωτατε αλλα..τελος. :rolleyes: :rolleyes:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ γραφει κ πολλα? ή ειναι κανα νικνεημ με λιγα ποστς που δεν θα το θυμομασταν?

(κατινες mode on *P )

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ερωτηση κρισεως.......ειναι κοριτσι? :think: :think: :think:

Ωραία ερώτηση, ρε φίλε.  :thumbsup:

τωρα αμα πισω απ αυτο ειναι ο βαγγελης χου κεαρς?

Θα συμφωνήσω αλλά μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Το θέμα αυτό όμως έχει κι άλλες διαστάσεις.

δις ιζ βιρτουαλ ρεαλιτε

:thumbsup:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω μαρη δε γραφω με ροζουλια....εγω το αντιπαθω το ροζουλι.....με κοκκινο γραφω συνελθε :P

αααααααααααλλες γραφουν με ροζουλια :2funny:

Να ρωτησω κατι? για ποιο λογο συζητηαμε την ευα? εγινε κατι το οποιο εχασα? ποιοι ειναι οι ιντερνετοαυνανες??

εγω παντως (επειδη μαλλον ειναι λευκωμα και λεμε την αποψη μας) τη συμπαθω την ευα :cheesy: και συμφωνω σχεδον με ολα οσα λεει :cheesy: και εχει και πλακα και ειναι το δευτερο γκομενακι μετα την μπαιτ με το οποιο ταιριαζω τοσο πολυ :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γκομενακι φινο με σκανδιναυικα χαρακτηριστικα και βρεττανικο φλεγματικο χιουμορ και φιλοναδα μου.....να κανουνμε καμια κατασταση? και αν ναι τι θα κερδισω εγω? :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παλι καλα που ειπες το 2ο νιτσα... γιατι θ αρχισω να ζηλευω... κ θα σου κανω σκηνες... *P

εγω γραφω με ολα τα χρωματα του ουρανιου τοξου στο τσατ κυρια μου... που μου ριχνεις σποντιτσες... :crazy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ασε ρεεεεε...... μιλα.......πες τι σειρα ηουνα και που.....μικρε καστρατε του φορουμ :P (που γραφεις και με ροζουλι)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ως κοριτσι μπαινει εδω...και θα θελε να γεννηθει κοριτσι...ειναι αγορακι και τοσο θηλυπρεπες που δεν παει αλλο...και εγω τυχαια το εμαθα,αυτα και μην ρωτατε αλλα..τελος. :rolleyes: :rolleyes:

Πολλά αγοράκια έχουν περισσότερη θηλυπρέπεια από τα κοριτσάκια. Επομένως είναι εύκολο, σε ένα περιβάλλον σαν κι αυτό εδώ, να παραστήσουν τα κοριτσάκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom