Νέα

Στο κλείσιμο πέντε καταστημάτων εντός της Αττικής προχωρά η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tzonyboyboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
581
Like
374
Πόντοι
26
Δεν με εντυπωσίασε ποτέ η ποιότητα των προϊόντων του και ήταν κι ακριβός. Κρίμα για τους εργαζόμενους.
 

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Μηνύματα
6.497
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Ο Κορωναίος χρυσή ευκαιρία να ρίξουν πανω του όλες τις κακές επιχειρηματικές κινήσεις
Ο Τάκης Κορωναίος; :S

Ξαφνικά, μου θύμησες τα νιάτα μου, ρε τύπε. :S

Respect
 

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
426
Like
687
Πόντοι
81
Κρίμα για τους εργαζόμενους μόνο. Για τον πούτσο τα πιο πολλά εκεί.
Και με εκνευρίζει αφάνταστα το ότι όσο πάνε και μπαίνουν στο μέγεθος. Δεν μιλάμε πια για τυρόπιτες, αλλά για τυροπιτάκια με τιμές πάνω από 2 ευρώ !!!!
Αι σιχτίρι κλεφτοκοτάδες :angry:
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
33.491
Like
14.109
Πόντοι
2.606
λουκετο ρε μουνι και ψωφο που τολμησες να βαλεις στο στομα σου τον ολυμπιακο μονο για τους εργαζομενους λυπαμαι
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
28.043
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
τυποι και η Βεφα ειχε φτιαξει δικτυο φραντσαιζ, τι εγιναν αυτα ? :confused:
 
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.029
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εδώ οι άλλοι ανοίγουν μαγαζιά και πουλάν κουλούρια.:headbang:
Σε 2 χρονάκια θα έχουν πάει όλοι άκλαυτοι,ούτε απόσβεση δεν θα προλάβουν να κάνουν.
Τους φουσκώνουν τα μυαλά οι φραντζαϊσάδες και οι μεσάζοντες.
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
28.043
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Εδώ οι άλλοι ανοίγουν μαγαζιά και πουλάν κουλούρια.:headbang:
Σε 2 χρονάκια θα έχουν πάει όλοι άκλαυτοι,ούτε απόσβεση δεν θα προλάβουν να κάνουν.
Τους φουσκώνουν τα μυαλά οι φραντζαϊσάδες και οι μεσάζοντες.

αυτα δουλευουν πολυ ομως, τωρα τι ποιοτητα στα αλευρα εχουν για να βγαινουν τα εξοδα ποιος ξερει ...
 
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.029
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εδώ οι άλλοι ανοίγουν μαγαζιά και πουλάν κουλούρια.:headbang:
Σε 2 χρονάκια θα έχουν πάει όλοι άκλαυτοι,ούτε απόσβεση δεν θα προλάβουν να κάνουν.
Τους φουσκώνουν τα μυαλά οι φραντζαϊσάδες και οι μεσάζοντες.

αυτα δουλευουν πολυ ομως, τωρα τι ποιοτητα στα αλευρα εχουν για να βγαινουν τα εξοδα ποιος ξερει ...

Ναι,σε 2 χρόνια θα δούμε.
 

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Μηνύματα
10.233
Κριτικές
2
Like
9.325
Πόντοι
2.456
λουκετο ρε μουνι και ψωφο που τολμησες να βαλεις στο στομα σου τον ολυμπιακο μονο για τους εργαζομενους λυπαμαι
Τυπε σταρχιδι@ς βαζελοι ήταν οι υπάλληλοι..:confused::confused::confused:
 

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
52.914
Like
52.709
Πόντοι
12.756
σιγα σιγα θα μαζευτει η πιατσα...ο ΒΕΝΕΤΗΣ ζηταγε απιστευτα ποσα για φραντσαιζ,υποχρεωνε να παρουν ολα τα πανβακριβα προιοντα του,εριξε την ποιοτητα λογικο να ελθει ο κορεσμος γιατι λεφτα δεν υπαρχουν.Γρηγορηδες εχουν κλεισει,Μικελ το ιδιο Νανου το ιδιο..απο αλυσιδες ο μονος καφες που αξιζει ειναι Κοφι Μπερι
 

Pornofan

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Μηνύματα
5.728
Like
8.456
Πόντοι
2.356
Ψοφο ο μαλακας. Απ'ό,τι διαβασα το εκανε ως εκβιασμο στους απανταχου ιδιοκτητες να κατεβασουν τα ενοικια οσο γουσταρει ο παπαρας. Εχουμε γεμισει κομμουνια ... επιχειρηματιες.
 

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Μηνύματα
2.255
Like
1.328
Πόντοι
216
Βζζζιιιιιιιιιιιιιιννννν η αναπτυξη ζαγαρια μου
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εδώ οι άλλοι ανοίγουν μαγαζιά και πουλάν κουλούρια.:headbang:
Σε 2 χρονάκια θα έχουν πάει όλοι άκλαυτοι,ούτε απόσβεση δεν θα προλάβουν να κάνουν.
Τους φουσκώνουν τα μυαλά οι φραντζαϊσάδες και οι μεσάζοντες.

αυτα δουλευουν πολυ ομως, τωρα τι ποιοτητα στα αλευρα εχουν για να βγαινουν τα εξοδα ποιος ξερει ...

Ναι,σε 2 χρόνια θα δούμε.

Σε 2 χρόνια δενα θα έχει μείνει τίποτε πουθενά.
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
28.043
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Εδώ οι άλλοι ανοίγουν μαγαζιά και πουλάν κουλούρια.:headbang:
Σε 2 χρονάκια θα έχουν πάει όλοι άκλαυτοι,ούτε απόσβεση δεν θα προλάβουν να κάνουν.
Τους φουσκώνουν τα μυαλά οι φραντζαϊσάδες και οι μεσάζοντες.

αυτα δουλευουν πολυ ομως, τωρα τι ποιοτητα στα αλευρα εχουν για να βγαινουν τα εξοδα ποιος ξερει ...

Ναι,σε 2 χρόνια θα δούμε.

Σε 2 χρόνια δενα θα έχει μείνει τίποτε πουθενά.

Λογω κοβιτ η λογω κουλη ???
 

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Μηνύματα
225
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Κρίμα για τους εργαζόμενους μόνο. Για τον πούτσο τα πιο πολλά εκεί.
Και με εκνευρίζει αφάνταστα το ότι όσο πάνε και μπαίνουν στο μέγεθος. Δεν μιλάμε πια για τυρόπιτες, αλλά για τυροπιτάκια με τιμές πάνω από 2 ευρώ !!!!
Αι σιχτίρι κλεφτοκοτάδες :angry:
Επένδυσε στην ποιότητα και όχι στο μέγεθος :confused:
 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.233
Like
1.825
Πόντοι
216
Ποιότητα: Για τον πούτσο
Ποσότητα: Για τον πούτσο
Εξυπηρέτηση: Τραγική
Τιμές φωτιά

Ο "επιχειρηματίας του κώλου" ήθελε να σπρώξει όμως πακετάκια μυρίων και στον Άρη όντας ΗΔΗ ιδιοκτήτης σε άλλη ΠΑΕ μάλλον γιατί πόναγε πολύ τους φούρνους του και ενδιαφερόταν για τους εργαζομένους του.
Χίλιες φορές στα πλυντήρια των Αλβανών παρά στον καραγκιόζη.
Να κάνει κλύσμα με κατεψυγμένη μπαγκέτα και να ψοφήσει παραπέρα...
 

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Μηνύματα
382
Like
188
Πόντοι
1
Επειδή είμαι από χωριό :sunglasses: και η γιαγιά μου αλλά και η μάνα μου με μεγάλωσαν με ζυμωτό ψωμί από προζύμι ξέρω ποιος έχει ποιότητα στο ψωμί. Η απάντηση για την Αθήνα είναι ΚΑΝΕΝΑΣ. Κοροϊδεύουν τον καταναλωτή με δόξα και τιμή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Αν πώ για τον πατέρα μου που αυτός και αν ξέρει από ψωμί....Το χόμπι του είναι παίρνει και να δοκιμάζει από περιοχές που επισκέπτεται ψωμί. Εδώ στην Αθήνα και από που δεν έχει πάρει ψωμί. Αυτό που μου λέει είναι ότι είναι ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ!! Δοκίμασε και από την γνωστή αλυσίδα με όνομα βαρύγδουπο Β******νο και ακόμα γελάει. Το φτιάχνουν δε και σε 3κιλο!!! και σου κόβουν όσο θές με τιμή φωτά, γιατί τάχαμου έχουνε ποιότητα. Ε λοιπόν το ψωμί μέσα είναι νωπό και η εξήγηση είναι απλή. Το μάξιμουμ για να ψηθεί το ψωμί είναι 2 κιλά. Ε αυτοί την είδαν αλλιώς :sunglasses: Αλήθεια γιατί δίνουν όλοι ονόματα βαρύγδουπα στο ψωμί; Πχ. Χωριάτικο:confused: Αγιορείτικο κτλ. Για να πέφτουν στην παγίδα οι καταναλωτές φαντάζομαι....
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Επειδή είμαι από χωριό :sunglasses: και η γιαγιά μου αλλά και η μάνα μου με μεγάλωσαν με ζυμωτό ψωμί από προζύμι ξέρω ποιος έχει ποιότητα στο ψωμί. Η απάντηση για την Αθήνα είναι ΚΑΝΕΝΑΣ. Κοροϊδεύουν τον καταναλωτή με δόξα και τιμή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Αν πώ για τον πατέρα μου που αυτός και αν ξέρει από ψωμί....Το χόμπι του είναι παίρνει και να δοκιμάζει από περιοχές που επισκέπτεται ψωμί. Εδώ στην Αθήνα και από που δεν έχει πάρει ψωμί. Αυτό που μου λέει είναι ότι είναι ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ!! Δοκίμασε και από την γνωστή αλυσίδα με όνομα βαρύγδουπο Β******νο και ακόμα γελάει. Το φτιάχνουν δε και σε 3κιλο!!! και σου κόβουν όσο θές με τιμή φωτά, γιατί τάχαμου έχουνε ποιότητα. Ε λοιπόν το ψωμί μέσα είναι νωπό και η εξήγηση είναι απλή. Το μάξιμουμ για να ψηθεί το ψωμί είναι 2 κιλά. Ε αυτοί την είδαν αλλιώς :sunglasses: Αλήθεια γιατί δίνουν όλοι ονόματα βαρύγδουπα στο ψωμί; Πχ. Χωριάτικο:confused: Αγιορείτικο κτλ. Για να πέφτουν στην παγίδα οι καταναλωτές φαντάζομαι....
Το αν το ψωμί μέσα είναι νωπό δεν εξαρτάται από το βάρος. Υποθέτω ότι νωπό εννοείς άψητο και όχι με αυξημένη υγρασία, που είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.577
Like
35.931
Πόντοι
9.931
Επειδή είμαι από χωριό :sunglasses: και η γιαγιά μου αλλά και η μάνα μου με μεγάλωσαν με ζυμωτό ψωμί από προζύμι ξέρω ποιος έχει ποιότητα στο ψωμί. Η απάντηση για την Αθήνα είναι ΚΑΝΕΝΑΣ. Κοροϊδεύουν τον καταναλωτή με δόξα και τιμή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Αν πώ για τον πατέρα μου που αυτός και αν ξέρει από ψωμί....Το χόμπι του είναι παίρνει και να δοκιμάζει από περιοχές που επισκέπτεται ψωμί. Εδώ στην Αθήνα και από που δεν έχει πάρει ψωμί. Αυτό που μου λέει είναι ότι είναι ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ!! Δοκίμασε και από την γνωστή αλυσίδα με όνομα βαρύγδουπο Β******νο και ακόμα γελάει. Το φτιάχνουν δε και σε 3κιλο!!! και σου κόβουν όσο θές με τιμή φωτά, γιατί τάχαμου έχουνε ποιότητα. Ε λοιπόν το ψωμί μέσα είναι νωπό και η εξήγηση είναι απλή. Το μάξιμουμ για να ψηθεί το ψωμί είναι 2 κιλά. Ε αυτοί την είδαν αλλιώς :sunglasses: Αλήθεια γιατί δίνουν όλοι ονόματα βαρύγδουπα στο ψωμί; Πχ. Χωριάτικο:confused: Αγιορείτικο κτλ. Για να πέφτουν στην παγίδα οι καταναλωτές φαντάζομαι....

Δυστυχώς ετσι ειναι τυπε, αγοράζεις ψωμί και σε 24 ωρες εχει γίνει σαν σφουγγάρι δεν τρώγετε, πρέπει να αγοράσεις άλλο, παλια θυμάμαι έτρωγες ψωμι τριων ημερών και ηταν σαν φρέσκο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom