You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στο κλείσιμο πέντε καταστημάτων εντός της Αττικής προχωρά η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzonyboyboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Μηνύματα
- 6.511
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.219
- Πόντοι
- 2.356
Ο Τάκης Κορωναίος; :SΟ Κορωναίος χρυσή ευκαιρία να ρίξουν πανω του όλες τις κακές επιχειρηματικές κινήσεις
Ξαφνικά, μου θύμησες τα νιάτα μου, ρε τύπε. :S
Respect
Morgan_F
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Μηνύματα
- 426
- Like
- 687
- Πόντοι
- 81
Κρίμα για τους εργαζόμενους μόνο. Για τον πούτσο τα πιο πολλά εκεί.
Και με εκνευρίζει αφάνταστα το ότι όσο πάνε και μπαίνουν στο μέγεθος. Δεν μιλάμε πια για τυρόπιτες, αλλά για τυροπιτάκια με τιμές πάνω από 2 ευρώ !!!!
Αι σιχτίρι κλεφτοκοτάδες
Και με εκνευρίζει αφάνταστα το ότι όσο πάνε και μπαίνουν στο μέγεθος. Δεν μιλάμε πια για τυρόπιτες, αλλά για τυροπιτάκια με τιμές πάνω από 2 ευρώ !!!!
Αι σιχτίρι κλεφτοκοτάδες
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Μηνύματα
- 12.029
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Εδώ οι άλλοι ανοίγουν μαγαζιά και πουλάν κουλούρια.
Σε 2 χρονάκια θα έχουν πάει όλοι άκλαυτοι,ούτε απόσβεση δεν θα προλάβουν να κάνουν.
Τους φουσκώνουν τα μυαλά οι φραντζαϊσάδες και οι μεσάζοντες.
Σε 2 χρονάκια θα έχουν πάει όλοι άκλαυτοι,ούτε απόσβεση δεν θα προλάβουν να κάνουν.
Τους φουσκώνουν τα μυαλά οι φραντζαϊσάδες και οι μεσάζοντες.
μετα τον θανατο των παιδιων της τα εκλεισε και αυτατυποι και η Βεφα ειχε φτιαξει δικτυο φραντσαιζ, τι εγιναν αυτα ?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Μηνύματα
- 28.072
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.168
- Πόντοι
- 6.515
Εδώ οι άλλοι ανοίγουν μαγαζιά και πουλάν κουλούρια.
Σε 2 χρονάκια θα έχουν πάει όλοι άκλαυτοι,ούτε απόσβεση δεν θα προλάβουν να κάνουν.
Τους φουσκώνουν τα μυαλά οι φραντζαϊσάδες και οι μεσάζοντες.
αυτα δουλευουν πολυ ομως, τωρα τι ποιοτητα στα αλευρα εχουν για να βγαινουν τα εξοδα ποιος ξερει ...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Μηνύματα
- 12.029
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Εδώ οι άλλοι ανοίγουν μαγαζιά και πουλάν κουλούρια.
Σε 2 χρονάκια θα έχουν πάει όλοι άκλαυτοι,ούτε απόσβεση δεν θα προλάβουν να κάνουν.
Τους φουσκώνουν τα μυαλά οι φραντζαϊσάδες και οι μεσάζοντες.
αυτα δουλευουν πολυ ομως, τωρα τι ποιοτητα στα αλευρα εχουν για να βγαινουν τα εξοδα ποιος ξερει ...
Ναι,σε 2 χρόνια θα δούμε.
Τυπε σταρχιδι@ς βαζελοι ήταν οι υπάλληλοι..λουκετο ρε μουνι και ψωφο που τολμησες να βαλεις στο στομα σου τον ολυμπιακο μονο για τους εργαζομενους λυπαμαι
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Μηνύματα
- 53.340
- Like
- 53.529
- Πόντοι
- 12.756
σιγα σιγα θα μαζευτει η πιατσα...ο ΒΕΝΕΤΗΣ ζηταγε απιστευτα ποσα για φραντσαιζ,υποχρεωνε να παρουν ολα τα πανβακριβα προιοντα του,εριξε την ποιοτητα λογικο να ελθει ο κορεσμος γιατι λεφτα δεν υπαρχουν.Γρηγορηδες εχουν κλεισει,Μικελ το ιδιο Νανου το ιδιο..απο αλυσιδες ο μονος καφες που αξιζει ειναι Κοφι Μπερι
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Μηνύματα
- 11.051
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Εδώ οι άλλοι ανοίγουν μαγαζιά και πουλάν κουλούρια.
Σε 2 χρονάκια θα έχουν πάει όλοι άκλαυτοι,ούτε απόσβεση δεν θα προλάβουν να κάνουν.
Τους φουσκώνουν τα μυαλά οι φραντζαϊσάδες και οι μεσάζοντες.
αυτα δουλευουν πολυ ομως, τωρα τι ποιοτητα στα αλευρα εχουν για να βγαινουν τα εξοδα ποιος ξερει ...
Ναι,σε 2 χρόνια θα δούμε.
Σε 2 χρόνια δενα θα έχει μείνει τίποτε πουθενά.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Μηνύματα
- 28.072
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.168
- Πόντοι
- 6.515
Εδώ οι άλλοι ανοίγουν μαγαζιά και πουλάν κουλούρια.
Σε 2 χρονάκια θα έχουν πάει όλοι άκλαυτοι,ούτε απόσβεση δεν θα προλάβουν να κάνουν.
Τους φουσκώνουν τα μυαλά οι φραντζαϊσάδες και οι μεσάζοντες.
αυτα δουλευουν πολυ ομως, τωρα τι ποιοτητα στα αλευρα εχουν για να βγαινουν τα εξοδα ποιος ξερει ...
Ναι,σε 2 χρόνια θα δούμε.
Σε 2 χρόνια δενα θα έχει μείνει τίποτε πουθενά.
Λογω κοβιτ η λογω κουλη ???
Επένδυσε στην ποιότητα και όχι στο μέγεθοςΚρίμα για τους εργαζόμενους μόνο. Για τον πούτσο τα πιο πολλά εκεί.
Και με εκνευρίζει αφάνταστα το ότι όσο πάνε και μπαίνουν στο μέγεθος. Δεν μιλάμε πια για τυρόπιτες, αλλά για τυροπιτάκια με τιμές πάνω από 2 ευρώ !!!!
Αι σιχτίρι κλεφτοκοτάδες
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Μηνύματα
- 2.236
- Like
- 1.842
- Πόντοι
- 216
Ποιότητα: Για τον πούτσο
Ποσότητα: Για τον πούτσο
Εξυπηρέτηση: Τραγική
Τιμές φωτιά
Ο "επιχειρηματίας του κώλου" ήθελε να σπρώξει όμως πακετάκια μυρίων και στον Άρη όντας ΗΔΗ ιδιοκτήτης σε άλλη ΠΑΕ μάλλον γιατί πόναγε πολύ τους φούρνους του και ενδιαφερόταν για τους εργαζομένους του.
Χίλιες φορές στα πλυντήρια των Αλβανών παρά στον καραγκιόζη.
Να κάνει κλύσμα με κατεψυγμένη μπαγκέτα και να ψοφήσει παραπέρα...
Ποσότητα: Για τον πούτσο
Εξυπηρέτηση: Τραγική
Τιμές φωτιά
Ο "επιχειρηματίας του κώλου" ήθελε να σπρώξει όμως πακετάκια μυρίων και στον Άρη όντας ΗΔΗ ιδιοκτήτης σε άλλη ΠΑΕ μάλλον γιατί πόναγε πολύ τους φούρνους του και ενδιαφερόταν για τους εργαζομένους του.
Χίλιες φορές στα πλυντήρια των Αλβανών παρά στον καραγκιόζη.
Να κάνει κλύσμα με κατεψυγμένη μπαγκέτα και να ψοφήσει παραπέρα...
c79t
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2017
- Μηνύματα
- 382
- Like
- 188
- Πόντοι
- 1
Επειδή είμαι από χωριό και η γιαγιά μου αλλά και η μάνα μου με μεγάλωσαν με ζυμωτό ψωμί από προζύμι ξέρω ποιος έχει ποιότητα στο ψωμί. Η απάντηση για την Αθήνα είναι ΚΑΝΕΝΑΣ. Κοροϊδεύουν τον καταναλωτή με δόξα και τιμή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Αν πώ για τον πατέρα μου που αυτός και αν ξέρει από ψωμί....Το χόμπι του είναι παίρνει και να δοκιμάζει από περιοχές που επισκέπτεται ψωμί. Εδώ στην Αθήνα και από που δεν έχει πάρει ψωμί. Αυτό που μου λέει είναι ότι είναι ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ!! Δοκίμασε και από την γνωστή αλυσίδα με όνομα βαρύγδουπο Β******νο και ακόμα γελάει. Το φτιάχνουν δε και σε 3κιλο!!! και σου κόβουν όσο θές με τιμή φωτά, γιατί τάχαμου έχουνε ποιότητα. Ε λοιπόν το ψωμί μέσα είναι νωπό και η εξήγηση είναι απλή. Το μάξιμουμ για να ψηθεί το ψωμί είναι 2 κιλά. Ε αυτοί την είδαν αλλιώς Αλήθεια γιατί δίνουν όλοι ονόματα βαρύγδουπα στο ψωμί; Πχ. Χωριάτικο Αγιορείτικο κτλ. Για να πέφτουν στην παγίδα οι καταναλωτές φαντάζομαι....
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Μηνύματα
- 9.502
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Το αν το ψωμί μέσα είναι νωπό δεν εξαρτάται από το βάρος. Υποθέτω ότι νωπό εννοείς άψητο και όχι με αυξημένη υγρασία, που είναι κάτι τελείως διαφορετικό.Επειδή είμαι από χωριό και η γιαγιά μου αλλά και η μάνα μου με μεγάλωσαν με ζυμωτό ψωμί από προζύμι ξέρω ποιος έχει ποιότητα στο ψωμί. Η απάντηση για την Αθήνα είναι ΚΑΝΕΝΑΣ. Κοροϊδεύουν τον καταναλωτή με δόξα και τιμή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Αν πώ για τον πατέρα μου που αυτός και αν ξέρει από ψωμί....Το χόμπι του είναι παίρνει και να δοκιμάζει από περιοχές που επισκέπτεται ψωμί. Εδώ στην Αθήνα και από που δεν έχει πάρει ψωμί. Αυτό που μου λέει είναι ότι είναι ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ!! Δοκίμασε και από την γνωστή αλυσίδα με όνομα βαρύγδουπο Β******νο και ακόμα γελάει. Το φτιάχνουν δε και σε 3κιλο!!! και σου κόβουν όσο θές με τιμή φωτά, γιατί τάχαμου έχουνε ποιότητα. Ε λοιπόν το ψωμί μέσα είναι νωπό και η εξήγηση είναι απλή. Το μάξιμουμ για να ψηθεί το ψωμί είναι 2 κιλά. Ε αυτοί την είδαν αλλιώς Αλήθεια γιατί δίνουν όλοι ονόματα βαρύγδουπα στο ψωμί; Πχ. Χωριάτικο Αγιορείτικο κτλ. Για να πέφτουν στην παγίδα οι καταναλωτές φαντάζομαι....
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Μηνύματα
- 15.657
- Like
- 36.172
- Πόντοι
- 9.931
Επειδή είμαι από χωριό και η γιαγιά μου αλλά και η μάνα μου με μεγάλωσαν με ζυμωτό ψωμί από προζύμι ξέρω ποιος έχει ποιότητα στο ψωμί. Η απάντηση για την Αθήνα είναι ΚΑΝΕΝΑΣ. Κοροϊδεύουν τον καταναλωτή με δόξα και τιμή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Αν πώ για τον πατέρα μου που αυτός και αν ξέρει από ψωμί....Το χόμπι του είναι παίρνει και να δοκιμάζει από περιοχές που επισκέπτεται ψωμί. Εδώ στην Αθήνα και από που δεν έχει πάρει ψωμί. Αυτό που μου λέει είναι ότι είναι ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ!! Δοκίμασε και από την γνωστή αλυσίδα με όνομα βαρύγδουπο Β******νο και ακόμα γελάει. Το φτιάχνουν δε και σε 3κιλο!!! και σου κόβουν όσο θές με τιμή φωτά, γιατί τάχαμου έχουνε ποιότητα. Ε λοιπόν το ψωμί μέσα είναι νωπό και η εξήγηση είναι απλή. Το μάξιμουμ για να ψηθεί το ψωμί είναι 2 κιλά. Ε αυτοί την είδαν αλλιώς Αλήθεια γιατί δίνουν όλοι ονόματα βαρύγδουπα στο ψωμί; Πχ. Χωριάτικο Αγιορείτικο κτλ. Για να πέφτουν στην παγίδα οι καταναλωτές φαντάζομαι....
Δυστυχώς ετσι ειναι τυπε, αγοράζεις ψωμί και σε 24 ωρες εχει γίνει σαν σφουγγάρι δεν τρώγετε, πρέπει να αγοράσεις άλλο, παλια θυμάμαι έτρωγες ψωμι τριων ημερών και ηταν σαν φρέσκο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 338
- Εμφανίσεις
- 13K