Νέα

Στο κλείσιμο πέντε καταστημάτων εντός της Αττικής προχωρά η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzonyboyboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
σιγα σιγα θα μαζευτει η πιατσα...ο ΒΕΝΕΤΗΣ ζηταγε απιστευτα ποσα για φραντσαιζ,υποχρεωνε να παρουν ολα τα πανβακριβα προιοντα του,εριξε την ποιοτητα λογικο να ελθει ο κορεσμος γιατι λεφτα δεν υπαρχουν.Γρηγορηδες εχουν κλεισει,Μικελ το ιδιο Νανου το ιδιο..απο αλυσιδες ο μονος καφες που αξιζει ειναι Κοφι Μπερι
etsi mperi mperi kai τσουρεκοφρυγανια :headbaning2::headbaning1::headbaning2:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
το βραδυ κυκλοφορουσε με την κατασχεμενη τζαγκουαρ (απο χρεη του προηγουμενου ιδιοκτητη) στα βορεια προαστεια και εποπτευε τα μαγαζια του

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Ναι! Άψητο εννοώ!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Επειδή είμαι από χωριό :sunglasses: και η γιαγιά μου αλλά και η μάνα μου με μεγάλωσαν με ζυμωτό ψωμί από προζύμι ξέρω ποιος έχει ποιότητα στο ψωμί. Η απάντηση για την Αθήνα είναι ΚΑΝΕΝΑΣ. Κοροϊδεύουν τον καταναλωτή με δόξα και τιμή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Αν πώ για τον πατέρα μου που αυτός και αν ξέρει από ψωμί....Το χόμπι του είναι παίρνει και να δοκιμάζει από περιοχές που επισκέπτεται ψωμί. Εδώ στην Αθήνα και από που δεν έχει πάρει ψωμί. Αυτό που μου λέει είναι ότι είναι ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ!! Δοκίμασε και από την γνωστή αλυσίδα με όνομα βαρύγδουπο Β******νο και ακόμα γελάει. Το φτιάχνουν δε και σε 3κιλο!!! και σου κόβουν όσο θές με τιμή φωτά, γιατί τάχαμου έχουνε ποιότητα. Ε λοιπόν το ψωμί μέσα είναι νωπό και η εξήγηση είναι απλή. Το μάξιμουμ για να ψηθεί το ψωμί είναι 2 κιλά. Ε αυτοί την είδαν αλλιώς :sunglasses: Αλήθεια γιατί δίνουν όλοι ονόματα βαρύγδουπα στο ψωμί; Πχ. Χωριάτικο:confused: Αγιορείτικο κτλ. Για να πέφτουν στην παγίδα οι καταναλωτές φαντάζομαι....

Πιέτρης Λ. Αλεξάνδρας 197. Να πάρεις προζυμένιο καρβέλι.

Αν το ψωμί είναι άψητο, είναι μαλάκας ο ψήστης. Στα υπόλοιπα μόνο με π.μ.

Eδώ ο Vincent Talleu

(η μόνη δουλειά που σε κυνηγάει το ίδιο το προιόν, δυστυχώς χάλασε κι αυτή)

:sunglasses:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Πανάκριβα είναι, για 2 - 3 πραγματάκια προχθές έδωσα πάνω από 10 ευρω

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
σιγα σιγα θα μαζευτει η πιατσα...ο ΒΕΝΕΤΗΣ ζηταγε απιστευτα ποσα για φραντσαιζ,υποχρεωνε να παρουν ολα τα πανβακριβα προιοντα του,εριξε την ποιοτητα λογικο να ελθει ο κορεσμος γιατι λεφτα δεν υπαρχουν.Γρηγορηδες εχουν κλεισει,Μικελ το ιδιο Νανου το ιδιο..απο αλυσιδες ο μονος καφες που αξιζει ειναι Κοφι Μπερι
etsi mperi mperi kai τσουρεκοφρυγανια :headbaning2::headbaning1::headbaning2:
:grin::grin::grin:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ειχε ωραιο καφε παντως... αλλα τα κουλουρια του πολυ μαλακα ρε πουστη γαμω το τεννε και τη σμυρνη σας

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
Η φάση είναι ότι όλοι οι φούρνοι έχουν γίνει και καφεκοπτεία (χώρια τα κανονικά καφεκοπτεία). Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε γωνία συναντάς και από ένα τέτοιο μαγαζί, όπου έχει οδηγήσει στο κορεσμό. Αναμενόμενο να αρχίσουνε να κλείνουνε σιγά σιγά.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
δυό σχόλια και από μένα.

- με αφορμή τον φίλο παραπάνω που λέει ότι είναι από χωριό θα ήθελα να πω ότι δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο απόλυτοι. Τέλη '70-μέσα '80 πρόλαβα και γω το φούρνο του χωριού στις διακοπές μου, ο οποίος τότε έβγαζε το ψωμί ακόμη με τον παραδοσιακό τρόπο και χαιρόσουν να το τρώς. Επίσης και η μητέρα μου και άλλες νοικοκυρές του χωριού ακόμη έφτιαχναν το δικό τους ψωμί στο κλασικό ξυλόφουρνο. Το παράδοξο είναι ότι σιγά-σιγά κάπου στη δεκαετία των '90 κατέληξε το ψωμί των φούρνων της επαρχίας (τουλάχιστον στα δικά μου μέρη ) να είναι τόσο χάλια που όποτε πήγαινα την έβγαζα με παξιμάδια, μιλάμε για υφή λάστιχο. Παράδοξο είναι γιατί συγκριτικά την ίδια περίοδο στην Αθήνα το ψωμί ήταν αρκετά καλύτερο. Επίσης μια και μιλάμε για το Βενέτη, αν και γενικώς δεν ψωνίζω από αλυσίδες αυτού του είδους, πριν 3-4 χρόνια είχα δοκιμάσει ένα από τα ψωμιά που βγάζει αυτά τα μεγάλα και μου έκανε ευχάριστη εντύπωση ότι σε γεύση και μυρωδιά ίσως και υφή ήταν ουσιαστικά αυτό που θυμόμουν από τα παιδικά μου χρόνια. Από τότε είναι ο μόνος λόγος που έχω μπει 2-3 φορές στο Βενέτη.

- επίσης να πω ότι βρίσκω πολύ θλιβερό να αποτελεί κριτήριο συμπάθειας ή αξιολόγησης μιας επιχείρησης με βάση αθλητικές-οπαδικές προτιμήσεις..

- τέλος αυτό που λέει το αρχικό δημοσίευμα του Βενέτη για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων και την άρνηση τους να μειώσουν τα ενοίκια μου φαίνεται πολύ εύλογο καθώς το έχω ακούσει κατά καιρούς και σε άλλες περιπτώσει πχ. από μαγαζάτορες της γειτονιάς μου που κλείνουν ή φεύγουν. Τα υπόλοιπα, πως συμπεριφέρεται ο Βενέτης ως επιχειρηματίας, την ποιότητα των προϊόντων κλπ. δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρονται, αναιρούν την επικαλούμενη αιτία ;

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Ψόφο και στους παράλογους ιδιοκτήτες ακινήτων ...

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Ειχε ωραιο καφε παντως... αλλα τα κουλουρια του πολυ μαλακα ρε πουστη γαμω το τεννε και τη σμυρνη σας

ΠουΣτράτο και το δικό σου το κουλούρι που παίρνω καθημερινά μαλακό στο έχω κάνει από το μπες βγες ...

:grin:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

ΠουΣτράτο και το δικό σου το κουλούρι που παίρνω καθημερινά μαλακό στο έχω κάνει από το μπες βγες ...

:tooth::tooth::tooth:
URL]]

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ετσι στον εχει κανει ο Αλγερινος;;!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Κλασικός ΠουΣτράτος...σκέφτεται Αραβότουρκους με κάθε αφορμή.:confused:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Σιγα το φρανσαιζ ρε τυπε που η μοναδικη διαφημηση που εκανε ηταν τωρα με τον ντορο που εγινε, αρκετοι ουτε καν τον ηξεραν η τον ειχαν μονο ακουστα

Επειδή είμαι από χωριό :sunglasses: και η γιαγιά μου αλλά και η μάνα μου με μεγάλωσαν με ζυμωτό ψωμί από προζύμι ξέρω ποιος έχει ποιότητα στο ψωμί. Η απάντηση για την Αθήνα είναι ΚΑΝΕΝΑΣ. Κοροϊδεύουν τον καταναλωτή με δόξα και τιμή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Αν πώ για τον πατέρα μου που αυτός και αν ξέρει από ψωμί....Το χόμπι του είναι παίρνει και να δοκιμάζει από περιοχές που επισκέπτεται ψωμί. Εδώ στην Αθήνα και από που δεν έχει πάρει ψωμί. Αυτό που μου λέει είναι ότι είναι ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ!! Δοκίμασε και από την γνωστή αλυσίδα με όνομα βαρύγδουπο Β******νο και ακόμα γελάει. Το φτιάχνουν δε και σε 3κιλο!!! και σου κόβουν όσο θές με τιμή φωτά, γιατί τάχαμου έχουνε ποιότητα. Ε λοιπόν το ψωμί μέσα είναι νωπό και η εξήγηση είναι απλή. Το μάξιμουμ για να ψηθεί το ψωμί είναι 2 κιλά. Ε αυτοί την είδαν αλλιώς :sunglasses: Αλήθεια γιατί δίνουν όλοι ονόματα βαρύγδουπα στο ψωμί; Πχ. Χωριάτικο:confused: Αγιορείτικο κτλ. Για να πέφτουν στην παγίδα οι καταναλωτές φαντάζομαι....

Εχεις φαει ψωμι απο το λιντλ τυπε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom