Επειδή είμαι από χωριό
και η γιαγιά μου αλλά και η μάνα μου με μεγάλωσαν με ζυμωτό ψωμί από προζύμι ξέρω ποιος έχει ποιότητα στο ψωμί. Η απάντηση για την Αθήνα είναι
ΚΑΝΕΝΑΣ. Κοροϊδεύουν τον καταναλωτή με δόξα και τιμή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Αν πώ για τον πατέρα μου που αυτός και αν ξέρει από ψωμί....Το χόμπι του είναι παίρνει και να δοκιμάζει από περιοχές που επισκέπτεται ψωμί. Εδώ στην Αθήνα και από που δεν έχει πάρει ψωμί. Αυτό που μου λέει είναι ότι είναι
ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ!! Δοκίμασε και από την γνωστή αλυσίδα με όνομα βαρύγδουπο Β******νο και ακόμα γελάει. Το φτιάχνουν δε και σε 3κιλο!!! και σου κόβουν όσο θές με τιμή φωτά, γιατί τάχαμου έχουνε ποιότητα. Ε λοιπόν το ψωμί μέσα είναι νωπό και η εξήγηση είναι απλή. Το μάξιμουμ για να ψηθεί το ψωμί είναι 2 κιλά. Ε αυτοί την είδαν αλλιώς
Αλήθεια γιατί δίνουν όλοι ονόματα βαρύγδουπα στο ψωμί; Πχ. Χωριάτικο
Αγιορείτικο κτλ. Για να πέφτουν στην παγίδα οι καταναλωτές φαντάζομαι....