Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 662K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,5%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 22 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 54 58,1%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    93

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Κάποτε ήταν τοπ θεματάκι.Τωρα με τους μαλάκες που μπηκαν και γράφουν μπαχάλεψε.

Οντως.
Το θυμάμαι σαν τωρα, όταν είχε ξεκινησει το θέμα αυτό. Κάθε ποστ και δάκρυ από τα γέλια(και την αγωνία για την συνέχεια). Πλέον ένα μπάχαλο,κανένας σεβασμός στον πόνο αυτού του ανθρώπου.

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Οντως.
Το θυμάμαι σαν τωρα, όταν είχε ξεκινησει το θέμα αυτό. Κάθε ποστ και δάκρυ από τα γέλια(και την αγωνία για την συνέχεια). Πλέον ένα μπάχαλο,κανένας σεβασμός στον πόνο αυτού του ανθρώπου.
.                              Τη σεβασμός ρε φίλε ασ πρόσεχε ,ακριβό αμάξι και ωραία γυναίκα δεν τα περνεις δε συμφερουνε . Αν ήταν ξύπνιος θα τη χώριζε από νωρίς αλλά αυτός κοιματε όρθιος νομίζει η γυναίκα του τον αγαπάει και τον γουστάρει όπως αυτός.κουνια που τον κουναγιε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.938
Πόντοι
5.506
γουρουνια,βιαστες.....
κατω τα χερια απο την αθωα λενα

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
γουρουνια,βιαστες.....
κατω τα χερια απο την αθωα λενα
. ΧΑ ΧΑ πια αθώα ρε φίλε πλάκα κάνεις η Λένα διψαγε για μεγάλα και χοντρά λουκάνικα .δεν άντεχε ούτε δύο μέρες με το φασόλι του Πάνου .φυσικά δεν τον κερατωσε πρώτη φορά με μας είχε ξαναγίνει πολύ νωρίτερα

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
άλλωστε πια παντρεμένη γυναίκα που δεν ψάχνεται θα έβγαινε έτσι έξω ;

Συνημμένα

• IMG_20200531_213552.jpg
    IMG_20200531_213552.jpg
    10,6 KB · Εμφανίσεις: 127

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Ξέρω σου φαίνεται απίστευτο και μένα το ίδιο μου φαινόταν την πρώτη φορά που την είδα και που να τη δεις κι από κοντά ..μιλάμε ο πατος

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Που να δείτε και  πως τον κουνούσε τον πισινό της .μόνο από κει θα καταλαβαίνατε πως της άρεσε να προκαλεί τα αρσενικά γύρω της .

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Μπορεί να βοηθήσαμε λίγο να μεγαλώσουν κι άλλο τα κέρατα του Πάνου αλλά βι@στες δεν είμαστε

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ελα makis παρα ειναι ψευτικο ολο το σκηνικο οπως το στηνεις.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
. Δε στηνο τίποτα την αλήθεια λέω που δε συμφέρει τον πανο
Ρε φιλε, αν ελεγες αληθεια ,θα μας ελεγες " Η Λενα μενει στην ταδε περιοχη,παει στα ταδε μαγαζια, ελατε να βγουμε να σας τη γνωρισω", ολα τα υπολοιπα ειναι ιστοριουλες για να γελαμε.

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Ρε φιλε, αν ελεγες αληθεια ,θα μας ελεγες " Η Λενα μενει στην ταδε περιοχη,παει στα ταδε μαγαζια, ελατε να βγουμε να σας τη γνωρισω", ολα τα υπολοιπα ειναι ιστοριουλες για να γελαμε.
και ποιος σου είπε ρε φίλε ότι θέλουμε να μαζευτούν άλλη μια ντουζίνα ψωλες για τη Λένα;ποιος θα πρωτογ@μησει μετα

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Ελα makis παρα ειναι ψευτικο ολο το σκηνικο οπως το στηνεις.
. Τώρα για το αν είναι ψεύτικο δεν μπορώ να κάνω κάτι να σε πείσω για το αντίθετο ,αλλά κάποια σκηνικά τα περιγράφει ο ίδιος ο ΠάνοΦάνης και έγιναν όντως.παρολο που μόνο ο ίδιος τα ερμηνεύει με το δικό του τρόπο αλλά οι περισσότεροι έχετε καταλάβει ότι η γυναίκα του τον δούλευε ψηλό Γαζή και τον δουλεύει ακομα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
. Τώρα για το αν είναι ψεύτικο δεν μπορώ να κάνω κάτι να σε πείσω για το αντίθετο ,αλλά κάποια σκηνικά τα περιγράφει ο ίδιος ο ΠάνοΦάνης και έγιναν όντως.παρολο που μόνο ο ίδιος τα ερμηνεύει με το δικό του τρόπο αλλά οι περισσότεροι έχετε καταλάβει ότι η γυναίκα του τον δούλευε ψηλό Γαζή και τον δουλεύει ακομα
....

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Μ αυτά που βλέπω έχω ξεραθεί στα γελοία ,τον Φάνη τον πήραν χαμπάρι μέχρι και οι πιτσιρικάδες της γειτονιάς ,τις προάλλες είδα ένα βίντεο, μου το έδωσε ένας κυρ Ανδρέας που έχει μια κάβα απέναντι από τον σπίτι του πανοφανη ,το βίντεο εδειχνε τη Λένα μέσα σ ένα δωμάτιο με τρεις πιτσιρικάδες μικροι στην ηλικία να κάθονται σ ένα γραφείο, η Λένα στη μέση ντυμένη κόλαση, πολύ κλάσατα αλλά και ξεκόλλα ταυτόχρονα ,κοντή μηνί φούστα και κάθονταν συνέχεια σταυροπόδι και φαίνονταν οι Μπουτάρες της και από πάνω μια μπλούζα με ανοιχτό πραγματικά γενναιόδωρα ανοιχτό ντεκολτέ  ,  μια κασέτα έπαιζε δυνατά σε μια αλαμπουρνεζικη γλώσσα δεν έμοιαζε με αγγλικά, σε μια δόση είπε ο ένας πιτσιρικάς    ,στα ελληνικά εννοείτε                          -ελα δασκάλα τα πήγαμε πολύ καλά στο τεστ και αξίζουμε κάποια ανταμοιβή ,και μετά οι τρεις  πιτσιρικάδες κατέβασαν τις Βερμούδες τους και πέταξαν έξω τα κοντάρια τους τα οποία ήταν μπορώ να πω αρκετά μεγάλα .η Λένα -πω τι πουτσαρες είν' αυτές πάλι όρθιες είναι .είπε ενώ είχε πιάσει τις δύο πουτσες των δύο πιτσιρικάδων και τις έπαιζε ,ενώ έσκυψε μπροστά στον τρίτο και άρχισε να τον περνει τον πουτσο του στο στόμα της ,και συνέχισε ώσπου τον πήρε όλον μέχρι τη βάση και τότε της είπε αυτος -έτσι σφυξε τώρα τις χειλαρες σου να μου αφήσεις κι άλλο σιμαδι .η Λένα εσφυξε τις χειλαρες της με το έντονο κόκκινο κραγιόν που φορούσε και μετά από λίγο σταμάτησε να σφυγγει τα χείλη της πανω στον πουτσο του πιτσιρικά ,μετά από λίγο τράβηξε το κεφάλι της απ' τον πουτσο του και σηκώθηκε ενώ τώρα φάνηκε καθαρά οτι είχε αφήσει η λενα με το κραγιόν ένα κόκκινο δαχτυλίδι γύρω απ' τον πουτσο του πιτσιρικά που φαινόταν έντονα στη βάση της πουτσας του, ενώ λίγο πιο πάνω είχε ένα ακόμα ίδιο σιμαδι αλλά λίγο πιο ξεθωριασμένο  .δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι και οι πιτσιρικάδες βρήκαν τρόπο και του παρτουζωνουν τη γυναίκα μέσ' το σπίτι του!

menios27

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Μ αυτά που βλέπω έχω ξεραθεί στα γελοία ,τον Φάνη τον πήραν χαμπάρι μέχρι και οι πιτσιρικάδες της γειτονιάς ,τις προάλλες είδα ένα βίντεο, μου το έδωσε ένας κυρ Ανδρέας που έχει μια κάβα απέναντι από τον σπίτι του πανοφανη ,το βίντεο εδειχνε τη Λένα μέσα σ ένα δωμάτιο με τρεις πιτσιρικάδες μικροι στην ηλικία να κάθονται σ ένα γραφείο, η Λένα στη μέση ντυμένη κόλαση, πολύ κλάσατα αλλά και ξεκόλλα ταυτόχρονα ,κοντή μηνί φούστα και κάθονταν συνέχεια σταυροπόδι και φαίνονταν οι Μπουτάρες της και από πάνω μια μπλούζα με ανοιχτό πραγματικά γενναιόδωρα ανοιχτό ντεκολτέ  ,  μια κασέτα έπαιζε δυνατά σε μια αλαμπουρνεζικη γλώσσα δεν έμοιαζε με αγγλικά, σε μια δόση είπε ο ένας πιτσιρικάς    ,στα ελληνικά εννοείτε                          -ελα δασκάλα τα πήγαμε πολύ καλά στο τεστ και αξίζουμε κάποια ανταμοιβή ,και μετά οι τρεις  πιτσιρικάδες κατέβασαν τις Βερμούδες τους και πέταξαν έξω τα κοντάρια τους τα οποία ήταν μπορώ να πω αρκετά μεγάλα .η Λένα -πω τι πουτσαρες είν' αυτές πάλι όρθιες είναι .είπε ενώ είχε πιάσει τις δύο πουτσες των δύο πιτσιρικάδων και τις έπαιζε ,ενώ έσκυψε μπροστά στον τρίτο και άρχισε να τον περνει τον πουτσο του στο στόμα της ,και συνέχισε ώσπου τον πήρε όλον μέχρι τη βάση και τότε της είπε αυτος -έτσι σφυξε τώρα τις χειλαρες σου να μου αφήσεις κι άλλο σιμαδι .η Λένα εσφυξε τις χειλαρες της με το έντονο κόκκινο κραγιόν που φορούσε και μετά από λίγο σταμάτησε να σφυγγει τα χείλη της πανω στον πουτσο του πιτσιρικά ,μετά από λίγο τράβηξε το κεφάλι της απ' τον πουτσο του και σηκώθηκε ενώ τώρα φάνηκε καθαρά οτι είχε αφήσει η λενα με το κραγιόν ένα κόκκινο δαχτυλίδι γύρω απ' τον πουτσο του πιτσιρικά που φαινόταν έντονα στη βάση της πουτσας του, ενώ λίγο πιο πάνω είχε ένα ακόμα ίδιο σιμαδι αλλά λίγο πιο ξεθωριασμένο  .δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι και οι πιτσιρικάδες βρήκαν τρόπο και του παρτουζωνουν τη γυναίκα μέσ' το σπίτι του!
.  ΧΑ ΧΑ ΧΑ αυτό για τους πιτσιρικάδες το ξέρω και γω ,μερικές φορές Τον λυπάμαι τον κακομοίρη . Πιο κερατας δε παιζει να υπάρχει. Αλλα που να κουλάντρισει τέτοιο εργαλείο σα τη λενα.
Ωστόσο οι πιτσιρικάδες τα καταφέρνουν μια χαρά.
Πανε συχνά σπιτι για... μάθημα ....γερμανικών αλλα μονο μάθημα δεν κάνουν. Γενικά τα μαθήματα γίνονται όταν λείπει ο πανος. Αλλα μερικές φορές έρχεται.
Ετσι, οι τρεις πιτσιρικάδες είχαν τη λενα μια μερα στα γόνατα στο σαλόνι . Τα πουτσοσκαμπιλα έπεφταν βροχή....

menios27

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
20
Πόντοι
0
δυο τις έριχναν πουτσοσκαμπιλα στα μάγουλα και ένας στο μέτωπο.
Άντε ρε καριολιτσα στήσει κωλο να μπούμε και οι τρεις μαζι.
Οχι οχι αυτο.
Γιατι οχι , πρώτη σου φορά θα ειναι? η μήπως φοβάσαι ´οτι θα γίνεις ξεκωλιαρα. Εισαι ξεκωλιαρα .
Μπορει αλλα είμαι και τσιμπουκλου. Δε θέλετε να κάνετε διαγωνισμό ποιος θα βάλει τον πουτσο του πιο βαθιά στο λαρύγγι μου ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ? και τα πουτσοσκαμπιλα πέφτανε βροχή.
Τα μάγουλα της λενας είχαν κοκκινίσει.
Ξαφνικά Ακούστηκε το κλειδί της πόρτας και μπήκε ο πανος.
Η λενα πετάχτηκε πάνω μάζεψε τις βυζαρες της καταβασέ την φούστα της και σηκώθηκε. Οι πιτσιρικάδες μάζεψαν τις πουτσες τους.
Ο Πανος μπήκε . Είδε τα μάγουλα της λενας κόκκινα. Αγαπη μου γιατι ειναι κόκκινα τα μάγουλα σου?
Οι πιτσιρικάδες χασκογελάγαν ενώ ο πανος δεν πρόσεξε καν τα τεράστια φουσκώματα στα παντελόνια τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom