Μ αυτά που βλέπω έχω ξεραθεί στα γελοία ,τον Φάνη τον πήραν χαμπάρι μέχρι και οι πιτσιρικάδες της γειτονιάς ,τις προάλλες είδα ένα βίντεο, μου το έδωσε ένας κυρ Ανδρέας που έχει μια κάβα απέναντι από τον σπίτι του πανοφανη ,το βίντεο εδειχνε τη Λένα μέσα σ ένα δωμάτιο με τρεις πιτσιρικάδες μικροι στην ηλικία να κάθονται σ ένα γραφείο, η Λένα στη μέση ντυμένη κόλαση, πολύ κλάσατα αλλά και ξεκόλλα ταυτόχρονα ,κοντή μηνί φούστα και κάθονταν συνέχεια σταυροπόδι και φαίνονταν οι Μπουτάρες της και από πάνω μια μπλούζα με ανοιχτό πραγματικά γενναιόδωρα ανοιχτό ντεκολτέ , μια κασέτα έπαιζε δυνατά σε μια αλαμπουρνεζικη γλώσσα δεν έμοιαζε με αγγλικά, σε μια δόση είπε ο ένας πιτσιρικάς ,στα ελληνικά εννοείτε -ελα δασκάλα τα πήγαμε πολύ καλά στο τεστ και αξίζουμε κάποια ανταμοιβή ,και μετά οι τρεις πιτσιρικάδες κατέβασαν τις Βερμούδες τους και πέταξαν έξω τα κοντάρια τους τα οποία ήταν μπορώ να πω αρκετά μεγάλα .η Λένα -πω τι πουτσαρες είν' αυτές πάλι όρθιες είναι .είπε ενώ είχε πιάσει τις δύο πουτσες των δύο πιτσιρικάδων και τις έπαιζε ,ενώ έσκυψε μπροστά στον τρίτο και άρχισε να τον περνει τον πουτσο του στο στόμα της ,και συνέχισε ώσπου τον πήρε όλον μέχρι τη βάση και τότε της είπε αυτος -έτσι σφυξε τώρα τις χειλαρες σου να μου αφήσεις κι άλλο σιμαδι .η Λένα εσφυξε τις χειλαρες της με το έντονο κόκκινο κραγιόν που φορούσε και μετά από λίγο σταμάτησε να σφυγγει τα χείλη της πανω στον πουτσο του πιτσιρικά ,μετά από λίγο τράβηξε το κεφάλι της απ' τον πουτσο του και σηκώθηκε ενώ τώρα φάνηκε καθαρά οτι είχε αφήσει η λενα με το κραγιόν ένα κόκκινο δαχτυλίδι γύρω απ' τον πουτσο του πιτσιρικά που φαινόταν έντονα στη βάση της πουτσας του, ενώ λίγο πιο πάνω είχε ένα ακόμα ίδιο σιμαδι αλλά λίγο πιο ξεθωριασμένο .δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι και οι πιτσιρικάδες βρήκαν τρόπο και του παρτουζωνουν τη γυναίκα μέσ' το σπίτι του!