Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 662K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,5%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 22 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 54 58,1%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    93

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Κυριοι...ποιος γραφει αυτα τα σεναρια??????μεχρι και ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ βγαζει το Καπελλο....

Συνημμένα

• nikos_foskolos-1200-768x457.jpg
    nikos_foskolos-1200-768x457.jpg
    39 KB · Εμφανίσεις: 98

menios27

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Λενα γιατι ειναι κόκκινα τα μάγουλα σου?
Δεν ξέρω μωρό μου.
Κύριε πανο μαλον η κυρια λενα εχει πυρετό . Αληθεια λενα?
Ε ε ναι μωρό μου.
Δε υπάρχει θερμόμετρο ομως και αντιπυρετικά. Μήπως να πηγαίνατε να φέρετε οπως είστε ντυμένος.- Άντε βρε έχετε δικιο πάω και γυρίζω σε λίγο.
Μολις η πόρτα έκλεισε πισω του, οι πιτσιρικάδες αρχισαν να γελάνε. Ξανα ξεκουμπωσαν τα φερμουάρ. Και της είπαν Μέχρι να ερθει ο πανος θα σου δώσουμε τα δικά μας φάρμακα σε μορφή....υποθετων

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πάνω απο 14 χρονών δεν είναι το μαλακισμένο που γράφει σαν Μένιος και Μάκης.
Φτιάξε λογαριασμό και σαν Ρένος.

menios27

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Μετά έριξαν τη Λένα και πάλι στα γόνατα ενώ της κατέβασαν τις τσάντες με αποτέλεσμα οι βυζάρες να βγουν έξω .ενώ η Λένα άρχισε και πάλι να τους κάνει   τσιμπουκια και να κάνει στους πιτσιρικάδες πιπες. Ο ένας όπως τον τσιμπουκωνε είπε,Λοιπόν κύριοι συνάδελφοι η λενα φαίνεται ´οτι εχει πυρετό και το καλυτερο σε αυτές τις περιπτώσεις ειναι το υπόθετο. Ειπε με σοβαρότητα . Σωστά πρεπει ομως να βεβαιωθούμε και να αποφασίσουμε την δοσολογίας είπε ο αλλος. Βέβαια .
Οι τρεις πιτσιρικάδες έπιασαν την λενα απο τα μπράτσα την σήκωσαν και την οδήγησαν στο τραπέζι και την έβαλαν να σκύψει. Σήκωσαν τη φούστα έκαναν στην άκρη το στρινγκ ενώ ένας έπιασε ξεδιάντροπα τα κωλομαγουλα της και τα άνοιξε τέρμα.
Αχ μα τι κάνετε. Μα είμαστε γιατροί δεν πρεπει να ντρέπεστε. Ο πρώτος πιτσιρικάς έχωσε το μεσαίο του δάκτυλο στον πισινό της λενας. Άρχισε να το βάζει και να το βγάζει. Λοιπόν συνάδελφοι μου φαίνεται υψηλός πυρετός και τράβηξε το δάχτυλο του . Μετά το έβαλε άλλος. Και ειπε το ιδιο. Ο τρίτος ηταν κατηγορηματικός. Η μονη θεραπεία ειναι δυο υποθέτα ταυτοχρονα και ένα υπογλωσιο.
Αχ γιατι δεν μου δίνεται ένα υποθέτο και δυο υπογλώσσια.
Τι αμφισβητείς την επιστήμη.
Τουλάχιστον θα μου τα βάλετε ήρεμα?
Βέβαια είπαν και έκλεισαν ο ένας το ματι στον αλλο.
Τ´ωρα η σκηνή να ειναι αυτη η απίστευτη γυναικαρα στημένη με στημένο τον κωλο της και τρία τσογλανια να της βάζουν κωλο δάχτυλα , τι να πω.
Οι πιτσιρικάδες άλειφαν τις ψωλες τους με γενναία δόση λιπαντικου. Ο ένας έκατσε στην πολυθρόνα και τράβηξε την λενα πάνω. Σημάδεψε με τον πουτσο την κωλοτρυπιδα αλλα δεν μπήκε. Ένας  αλλος πήγε πίσω της ,και οι δύο εφεραν τα πουτσοκεφαλα στην είσοδο του κωλου της λενας.
Και οι δύο  κοιταχτείκαν με ενα πρόστυχο χαμόγελο. Είπαν 3,2,1 πάμε. Τα δύο πουτσοκεφαλα μπήκαν ταυτοχρονα στην κωλοτρυπιδα της λενας.
Τα ματια της λενας πετάχτηκαν έξω και γουρλσωαν . Αχ αχ αχ , οχι βγάλτε τα οχι ετσι με ξεσκίζετε
Οι πιτσιρικάδες αρχισαν να μπαινοβγαίνουν σα κοκοράκια ενώ έλεγαν ακού την πως κανει λες και ειναι παρθένος ο κωλος της.ενω ο τρίτος δεν έχασε ευκαιρία και είχε αρχίσει να της δίνει τον πουτσο του στο στόμα της. Μετά απο σκληρό γαμισι 30 λεπτών, όπου η λενα πρεπει να ακούστηκε σε όλη τη γειτονιά  βγήκαν και οι δύο σύγχρονησμενα με ενα φλαπ απο τον κωλο της. Της τον ανοιξαν και έβλεπαν τι έκαναν χασκογελώντας .
Της είπαν ελα τ´ωρα ειναι ωρα για χυσιμο.
Η λενα έπεσε πάλι στα γόνατα  άνοιξε το στομα και έβγαλε έξω  την γλωσσα . Κλείσε το στομα αυτα ειναι θεραπεία για τον πυρετό.της είπε ο ένας, Οι πιτσιρικάδες έχυναν μεγάλες ποσότητες σπέρματος στο προσωπο της λενας καλύπτοντας το τελειως ενώ ριπές έπεσαν στο τραπεζάκι του σαλονιού.
Οι πιτσιρικάδες αρχισαν να τρίβουν με τις πουτσες τους το προσωπο της λενας μέχρι που  σπερμα έγινε μια λεπτή κρουστά που κάλυψε καθε γωνία του προσώπου της.
Τοτε ακούστηκε το κλειδί. Πετάχτηκαν ολοι πάνω και η λενα συμαζευτηκε.
Ο πανος μπήκε και ειπε , να έφερα αντιπυρετικά . Μα δεν έχεις πλέον κόκκινο προσωπο και τι ειναι αυτο πάνω στο προσωπο σου.
Τότε ο ένας πιτσιρικάς είπε Να κύριε πανο ο πατέρας μου ειναι φαρμακοποιός και έχω μαζι μια ειδική κρέμα ενυδατική που κανει τον πυρετό να πέφτει.
Α μπράβο παλι καλα βλέπω εχει αποτέλεσμα. Η λενα κοίταζε τον πανο και δεν μπορουσε να πιστέψει ποσο χαζός ηταν που καθόταν και άκουγε τις βλακείες του πιτσιρικά
Οι πιτσιρικάδες γέλαγαν μεταξυ τους. ο πανος ειπε πάω να αλλάξω. Μολις βγήκε απο το δωμάτιο η Λένα πηρε γρήγορα χαρτί να σκουπίσει το σπερμα απο το τραπεζάκι. Ενα πιτσιρικάς της έπιασε το χέρι. Την έπιασε απο την αλογοουρά και την πίεσε προς το τραπεζάκι. Της ειπε με τη γλωσσα κούκλα μου.
Την ωρα που η λενα καθαριζε με τη γλωσσα ο πανος φώναξε λενα δε λες στα παιδια να κάτσουν για φαγητό...

menios27

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Την ωρα που η λενα καθαριζε με τη γλωσσα ο πανος φώναξε λενα δε λες στα παιδια να κάτσουν για φαγητό... Η Λένα  αφού εγλυψε τα χυσια του πιτσιρικά απ' το τραπεζάκι και τα κατάπιε ειπε ενώ ο πιτσιρικάς την άφησε να σηκωθεί-μην ανησυχείς μωρό μου τους το έχω πει ήδη.ενω πήγε προς την κουζίνα ενώ οι τρεις μαθητές και γαμιαδες της Λένας την ακολούθησαν στην κουζίνα φανερως ξελαφρωμενοι απ' το άδειασμα που έκαναν πριν λίγο στο πρόσωπο της ενώ ο ένας είπε ενώ στρογγυλό κάθησε σε μια καρέκλα της κουζίνας -ευχαριστουμε για την πρόσκληση και χω μια ...πείνα είπε ενώ άπλωσε το χέρι του και χουφτωσε τον κωλο της Λένας πάνω απ' την κολλητή μαύρη φούστα όπως αυτή είχε γυρισμένη την πλάτη και έσβηνε το φούρνο .ενώ μετά η Λένα έσκυψε να βγάλει το ταψί απ' το φούρνο στήνοντας την κωλαρα της και ένας απ' τους άλλους δύο πιτσιρικάδες πλησίασε τη Λένα και χουφτωνωντας των κωλο της κι αυτός ειπε-ναι η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσο πολύ και σκληρό..διάβασμα που κάναμε με την δασκάλα μας έχουμε εξαντληθεί πολύ και λίγο καλό φαγητό είναι απαραίτητο,ενώ συνέχισε να της χαϊδεύει ξεδιάντροπα τον κωλο αυτή του κάνε νόημα να σταματήσει ενώ αυτός συνεχησε λεγωντας-αλλωστε η κυρία Λένα είναι πολύ πολύ καλή στο ...μαγείρεμα .μετά άκουσαν βήματα και ο πιτσιρικάς τράβηξε το χέρι του απ' τον κωλο της ενώ η Λένα σηκώθηκε και άφησε το ταψί στο φούρνο.ενω μετά από λίγα δεύτερα μπήκε και ο Πάνος στην κουζίνα ενώ οι πιτσιρικάδες τόσο πονηρά τσογλανια που είναι δεν έκατσε κάνεις δίπλα στον άλλον έκατσαν όλοι εναλλάξ αφήνοντας όλοι μια ξένη θέση ανάμεσα τους ,ώστε να μην αφήσουν τον κέρατα να κάτσει δίπλα στη γυναίκα του και να κάτσει σίγουρα ανάμεσα σε δύο από τους τρεις τους.η Λένα σέρβιρε σε όλους και έκατσε,όλοι άρχισαν να τρώνε κάπου στα μισά του φαγητού ο ένας πιτσιρικάς που έτρωγε απ' το μπούτι του κοτόπουλου είπε -συγχαρητηρια κυρία Λένα το μπούτι είναι πεντανόστιμο,είπε ενώ άπλωσε το χέρι του κάτω απ' το τραπέζι και όπως ήταν η Λένα δίπλα του άρχισε να της χαϊδεύει το μπούτι ενώ η Λένα αμέσως έκανε σταυροπόδι σηκώνοντας λίγο τη φούστα ώστε να μπορεί να χουφτωσει λίγο πιο ψηλά το μπούτι της αλλά όχι το μουνι της.ενω αυτή ακούμπησε το χέρι της με τη σειρά της στο γόνατο του πιτσιρικά λεγωντας-σ ευχαριστώ πολύ κωστακι μου .
Ενώ ο άλλος συμπλήρωσε ενώ για μια στιγμή χαζεύει τις βυζάρες της που οι μισές ήταν έξω απ' την μπλούζα σε κοινή θέα ειπε-που να δεις και το στήθος ...άμα δοκιμάσεις θα ξετρελαθεις δεν παίζεται αλλά έτσι όπως βλέπω και τα μπούτια νομίζω έχεις δίκιο φαίνονται κι αυτά πεντανόστιμα κάτσε να δοκιμάσω και γω .ενω ο άλλος έπαιρνε ένα  απ' τα κοπανια άπλωσε κι αυτός το χέρι του και άρχισε να της χουφτωνει το άλλο μπούτι ενώ ο Πάνος είπε. -πραγματι αγάπη μου το φαγητό και σήμερα είναι πεντανόστιμο. Οπως της χουφτωναν τα μπούτια ο ένας έβαλε τη χερουκλα του πιο πίσω στην καρέκλα και άρχισε να χαϊδεύει το πάνω μέρος του κώλου της Λένας ενώ προσπαθούσε να σφηνώσει τα δάχτυλα του όσο μπορούσε πιο κάτω και να τα βάλει ανάμεσα στην καρέκλα και τον κωλο κάτι που σχεδόν κατάφερε αφού η καρέκλες είχαν μαλακό μαξιλάρι στο κάθισμα και έτσι τα δάχτυλα του γλιστρούσαν κι άλλο πάνω στον κωλο της Λένας η οποία με το ένα κωλομερι τώρα καθόταν πάνω στην καρέκλα και με το άλλο σχεδόν καθόλου αφού ακουμπούσε όλο πάνω στη χερουκλα του πιτσιρικά.ο οποίος ποτέ το ανέβαζε πιο πάνω προς τη μέση της και πότε το κατέβαζε πιο κάτω προς το κάτω μέρος του κώλου .και όπως έτρωγε το κοπανια είπε -πω ειδικά αυτό το πάνω μέρος απ' το μπούτι είναι το καλύτερο έχει όλο το ψάχνω ,είπε ενώ συνεχησε να της χαϊδεύει ξεδιάντροπα το κωλομερι στα μουλοχτα .

menios27

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Ενω σε μια φάση όπως μιλούσαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα ο Πάνος ούτε που του πέρναγε απτό μυαλό ότι οι δύο πιτσιρικάδες όπως έτρωγαν καιχαν τη γυναίκα του ανάμεσα τους της χουφτωναν τον κωλο και τα μπούτια ,η αλήθεια είναι πως παρόλο το νεαρό της ηλικίας οι καυλές τους τους έδιναν πολύ θράσος. Σε μια φάση όπως ο Πάνος τους μιλούσε άρχισε να τους λέει για τα μαθήματα.

menios27

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
20
Πόντοι
0
ο πανος είχε ανοίξει κουβέντα με τους πιτσιρικάδες δίνοντας συμβουλές ´οτι πρεπει να κοιτάνε τα μαθήματα τους και να αφήσουν προς το παρόν τα κορίτσια.τοτε ο ένας που της χαιδευε και της χουφτωνει τα μπούτια κάτω απ' το τραπέζι ειπε
-Ποια κορίτσια όλη την ενέργεια μας την... βάζουμε ...στο μάθημα ..στη δασκάλα μας. Ενώ όπως μιλούσε είχε περάσει κι αυτός το χέρι του στο άλλο της κωλομερι που ήταν ελεύθερο και άρχισε να το χουφτωνει προσεκτικά και αργά ώστε να μην φαίνεται κάτι απ' τη μεριά του Πάνου ενώ πρόσθεσε -Βέβαια ειναι πολυ ικανή δασκάλα .εν τω μεταξύ όπως συζητούσαν η Λένα που εδώ και ώρα είχε τελειώσει το φαγητό αφού έφαγε πιο λίγο απ' ολους είχε απλώσει τα χέρια της κι αυτή κάτω απ' το τραπέζι και είχε αρχίσει αργά και βασανιστικά να χαϊδεύει τα φουσκώματα που είχαν οι δύο πιτσιρικάδες στο καβάλο τους και μετά από λίγο αυτοί ξεκουμπωσαν τα φερμουάρ τους και της πέταξαν έξω τις ψωλες τους ενώ η Λένα δεν άργησε να τους πιάσει τις ψωλες με τα χέρια της και να αρχισει να της χαϊδεύει και να τις παίζει αργά κάτω απ' το τραπέζι ,ενώ ο άλλος είπε - δυστηχως πιο πριν είχαμε δασκάλα που δεν έδινε σημασία στην πρόοδο μας , ενώ... η κυρία λενα... ξεκωλιαζεται  ...
στην... δουλειά.τοτε Ο πανος ξερόβηξε, του φάνηκε περίεργο και άσχημο αυτο που άκουσε . Ενώ ακόμα και η Λένα ξαφνιάστηκε με το θράσος του πιτσιρικά και γουρλωσε τα μάτια λίγο ενώ αμέσως ψηλό χαμογέλασε στον άντρα της και αφήνοντας την πουτσα του πιτσιρικά που το ξεστωμησε  άπλωσε το χέρι της πάνω απ' το τραπέζι και έπιασε το χέρι του άντρα της τρυφερά και του είπε αφού κατάλαβε ότι ενωχλειθηκε απ' τη βωμολοχία είπε στον πιτσιρικά κωστακι τι λόγια είν' αυτά πρόσεχε τις εκφράσεις σου ενώ μετά  είπε στον άντρα της συγχωρεσε τον μωρό μου ,ξέρεις πως είναι η τα νέα παιδιά σήμερα χρησιμοποιούν πολύ διαφορετική διαλέκτων από εμάς .ενώ τον ηρέμησε λίγο πήρε το χέρι της ξανά και το βάλε κάτω απ' το τραπέζι .ο Πάνος καθυσηχαστικε αρκετά απ' τα λόγια της γυναίκας του που να ξέρει ότι αυτη η μικρή ταραχή  δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που θα πάθαινε  εαν έβλεπε κατω απο το τραπέζι,οπου θα διαπίστωνε ´οτι οι πιτσιρικάδες χουφτωναν τα μπούτια και τον κωλο  της λενας.ενω αυτή έπιασε ξανά την πουτσα του κωστακι και του την εσφηξε πολύ δυνατά σε σημείο που ο πιτσιρικάς ένιωσε λίγο άβολα ενώ αυτή του είπε κάτι στα γερμανικά ενώ αυτός της απάντησε στα γερμανικά επισης .τότε ο Πάνος ρώτησε τι είπαν ,και η Λένα είπε -του είπα ότι για τιμωρία για αυτό που είπε δε θα έρθει για μάθημα την επόμενη φορά . Ο πιτσιρικάς μόλις το άκουσε πετάχτηκε -οχι ,όχι αυτό κυρία Λένα σας παρακαλώ αφού ζήτησα συγγνώμη . Ενώ ο Πάνος συμπλήρωσε ποτέ ζήτησες και δεν το άκουσα ενώ η Λένα είπε -μου το είπε στα γερμανικά μωρό μου . -α οκ  ενώ η Λένα συνεχησε - ΜΜΜ δεν ξέρω νομίζω ότι ξεφύγεις λίγο σήμερα. -σας παρακαλώ όχι αυτό ότι άλλο θέλετε αλλά μη μου στερήσετε το ..μάθημα ξαιρεται πόσο μου αρέσει ...το...μάθημα σας ενώ ο Πάνος είπε -πω πάντως πρέπει να έχεις πολλά κενά πρέπει να είσαι πολύ αδύναμος στα γερμανικά για να θέλεις τοσο να κάνεις μάθημα .τότε η Λένα άρχισε να παίζει πάλι την ψωλή του ενώ είπε - όχι αδύναμος μαθητής δεν είναι αντίθετα θα έλεγα ότι είναι πολύ ...μεγάλο ..το..επίπεδο του ,απλώς εχει λίγο πρόβλημα στη ..συγκέντρωση και συνεχώς του αρέσει ..να... πηδάει..από το ένα θέμα ..στο ..άλλο.καλα ίσως σε τιμωρήσω αλλιώς.τοτε ο πιτσιρικάς ειπε-το βρήκα!τι θα λέγατε να έρθω στο μάθημα αλλά να κάτσω μια ώρα παραπάνω και να κάνουμε.. για τιμωρία μερικές ..ασκήσεις... παραπάνω; Η Λένα -μμμ θα το σκεφτώ δεν είναι καλή ιδέα μετά αφού ο Πάνος και η πιτσιρικάδες συνεχησα το φαγητο
Ενα απο τα άλλα πιάτα ηταν χωριάτικο λουκάνικο. Σε καποια φάση ένας πιτσιρικάς λέει θα ήθελα μια κόκα κολά ακόμη.η Λένα - Α δεν έχουμε άλλη. Η λενα λέει μισό λεπτό ,αχ μωρό μου μπορείς να πεταχτεί εσύ μισό λεπτό στην καβα του κυρ ανδρεα να φέρεις ;γιατί εγώ πρέπει να βγάλω το γλυκό ..μέχρι να σερβίρω θα έχεις ερθει
ο Πάνος είπε έγινε
Οι πιτσιρικάδες δεν έχασαν ευκαιρία με το που έφυγε ο Πάνος. Έβγαλαν έξω τις πουτσες τους και αφού έβαλαν τη Λένα και πάλι στα γόνατα κάτω απ' το τραπέζι αρχισαν και τις έδιναν τις πουτσες τους;με τη σειρα στο στομα της λενας. Ο ενας είπε Ελα ρούφα. Τι λέτε παιδια να βάλουμε τη λενα να φάει λουκάνικα αλλα κρεμ μπροστα στον αντρουλη της. Η λενα έβγαλε τον πουτσο απο το στομα της και ειπε. -Ούτε να το συζητάτε δε πρόκειται να σας κάνω πιπες μπροστα στον πανο θα γίνει μεγάλο επεισόδιο. Ο πιτσιρικάς έπιασε τον πουτσο του , τον σήκωσε προς τα πάνω και έφερε τα αρχιδια του στο στομα της λενας και της ειπε εςυ γλύφε και μη μιλάς. Η λενα έβγαλε τη γλωσσα της και άρχισε το γλύψιμο. Οι πιτσιρικάδες κοιτάχτηκαν. Ο ένας έπιασε με ύφος σεφ και έβαλε τρία λουκάνικα στο πιάτο της λενας. Οι πιτσιρικάδες πήγαν γύρω απο το πιάτο και έπαιξαν τις πουτσες αδειάζοντας μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος πάνω στο λουκάνικα που τα κάλυψαν τελειως ενώ λίγα σπέρματα πετάχτηκαν στο τραπέζι της κουζίνας και άλλα στο πάτωμα . Βου α λα λουκάνικα αλά κρεμ. Κρατήσου μη τα φας ακόμη περίμενε να ερθει ο ...κερατας ...ενώ ο Κωστάκης δεν σταμάτησε εκεί πλησίασε το τραπέζι στη θέση κοντά στο πιάτο του κερατά και άρχισε να σκουπίζει την ψωλαρα του πάνω στο τραπεζομάντηλο ,ενώ η Λένα του είπε -μα τι κάνεις εκεί παλιόπαιδο είναι καινούριο . Ενώ εκείνος την πλησίασε πάλι και της έριξε μερικές ψωλιες και πουτσο σκαμπιλα στο πρόσωπο
Και της είπε -χα αυτό σε πήρανε μωρη καριολα εδώ πριν από λίγες ώρες σε γαμουσαμε πάνω σ' αυτό το τραπέζι και μας παρακαλαγες να συνεχίσουμε .το ξέχασες που άργησα να βγω απ' το μουνακι σου και βγήκα τελευταία στιγμή και άρχισα να χύνω όπου να ναι και γέμισα το τραπέζι χυσια . Εν. Η Λένα του είπε-οχι δεν έζησες όπου να ναι επιτειδες έχυσε στο τραπέζι και συγκεκριμένα εκεί στη μεριά που κάθεται συνήθως ο κε...ΕΕ ο άντρας μου -χα ΧΑ καλά πηγές να το πεις ο κερατάς τι το διόρθωσες ;αφού δεν είδες πως χτυπάει στο κασωμα της πόρτας όταν περνάει .και όλοι γέλασαν ενώ ο Κωστάκης είπε -ναι η αλήθεια είναι ότι επίτηδες έχυσα εκεί και σου είπα να μην το καθαρίσεις αλλά δεν με άκουσες πουτανιτσα .της είπε και συνεχησε τα πουτσοσκαμπιλα ενώ η Λένα-τι να κάνω δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον ...πηρασμο αφού ξέρεις πόσο μου αρέσουν τα λουκάνικα αλά ..κρεμ..είπε και άρχισε να του περνει πίπα ενώ μια στάμπα από λίγες σταγονες χυσια του Κωστάκη εμεινε έτσι στο τραπεζομάντηλο και έμοιαζε σαν λάδια αφού το τραπέζι αντηλο ποτησε πλέον .

menios27

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Μετά από λίγο αφού τους καθάρισε τις πουτσες σηκώθηκε και είδε το πιάτο με τα λουκάνικα που είχαν γεμίσει σπέρμα πάνω στο τραπέζι ενώ τους είχε πει να το πετάξουν έμεινε και είπε  -αχ  δεν το πιστευω πόσο βρώμικο μυαλό έχετε πια, τι αλλο θα σκέφτειται  για να κάνετε τον πανο να φαίνεται χαζός και κερατας. Εμείς έχουμε βρώμικο μυαλό κούκλα μου. Εσυ τρως πουτσο αβέρτα...

menios27

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Αχ αφού ξέρετε Δε φταίω εγω,είπε και έπιασε τις ψωλες τον δύο και άρχισε να τις παίζει στο όρθιο ενώ συνεχησε λεγωντας- έχετε τροπο... να θέτετε ..τα ...πραγματα έτσι.. που .. δεν μπορώ.. να ...αντισταθώ.
Γέλασαν , μονο εμείς. Εαν ο αντρουλης σου κανει μια βόλτα απο εδώ μέχρι το σούπερ μάρκετ πάνω απο τους μίσους που θα συναντήσει σε έχουν πάρει παρτουζα. Και ο κυρ ανδρεας ειναι πολυ μάγκας , μπορει να ειναι σαν ιπποπόταμος και να του εκανες τη δυσκολη στην αρχή , αλλα
μετα σου έδωσε και κατάλαβες, και τ´ωρα σε  ξεκωλιαζει συνέχεια.
Ακούστηκαν τα κλειδιά στην πορτα. Τα παιδια κάθισαν αμέσως χωρις να βάλουν τις πουτσες τους μεσα. Ο πανος ειπε να. Οι κόκα κόλες.
Έδωσε τα μπουκάλια στα παιδια χωρις να αντιληφθεί ´οτι είχαν τα παλαμάρια τους έξω.μιας και το τραπεζομάντηλο ήταν αρκετά μακρι και έκρυβε τις ψωλαρες τους
Όταν η αρχική ανυσηχια πέρασε , αρχισαν να λενε ελάτε κυρία λενα δοκιμάστε λουκάνικο με κρέμα που φέραμε ειδικά για εσάς. Μα τι ειναι αυτο?  Ρώτησε ο κερατάς.μια κρέμα που μας έδωσαν οι γονείς μας να δώσουμε στη δασκάλα μας, ειναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Η δασκάλα μας ξεκωλιαζεται ..ΕΕ συγγνώμη η συνήθεια ,βλέπετε στο σχολείο που πήγαινα καθόμουν Μ ένα παιδί που έβρισε συνέχεια πολύ άσχημα χωρίς λόγο και άθελά μου συνηθησα ..ξεσκίζεται  στη δουλειά ήθελα να πω . Και ειναι σωστό να της κάνουμε.. κάποιο ..δώρο.
Ο πανος έμεινε και ηταν αμήχανος. Δεν ήθελε να δείξει ´οτι ενοχλήθηκε, άκου ξεκωλιαζεται . Αυτα τα μαλακισμενα μιλούσαν ετσι για τη γυναικα του. Τον καθυσηχαζε ομως η ιδέα ´οτι την έβλεπαν μονο και δεν μπορούσαν να της κάνουν κάτι άλλο αυτός ο βλάκας νόμιζε ότι  μονο την έβλεπαν και μετά πήγαιναν σπίτι και την έπαιζαν για πάρτι της.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Την επομενη φορα ρε τυπε νοικιασε δωματιο....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν το κλειδώνετε το θέμα να γλυτώσουμε απο τις μαλακίες που γράφει ο μαλάκας;

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Ρεε φωναξτε τον πουτσοκαγγελο να παρει ματι να ξεχαρμανιασει που μας εχει ζαλισει τ αρχιδια απο το πρωι!!!Αν τον αφησετε να πιασει και τις ψωλες σας θα ηρεμησει για κανα μηνα!

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Δεν το κλειδώνετε το θέμα να γλυτώσουμε απο τις μαλακίες που γράφει ο μαλάκας;
. Άμα δε σε αρέσει μην μπένεις στο θέμα.εγω δεν είπα να κλειδώσουν κάποιο από τα δικά σου θέματα ,και ούτε έχω ιδέα αν έχεις δικά σου και ποια είναι .

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Ρεε φωναξτε τον πουτσοκαγγελο να παρει ματι να ξεχαρμανιασει που μας εχει ζαλισει τ αρχιδια απο το πρωι!!!Αν τον αφησετε να πιασει και τις ψωλες σας θα ηρεμησει για κανα μηνα!
. Δεν ονειρεύομαι εγώ πουτσες η Λένα ο ονειρευεται.και γιατί σας ζαλισα δεν κατάλαβα;τόσα θέματα έχει το σάιτ μπες άλλου και μην μπένεις εδώ άμα δε σε αρέσει .εγώ γιατί δεν ασχολούμαι με θέματα που δε Μ ενδιαφέρουν .

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
. Άμα δε σε αρέσει μην μπένεις στο θέμα.εγω δεν είπα να κλειδώσουν κάποιο από τα δικά σου θέματα ,και ούτε έχω ιδέα αν έχεις δικά σου και ποια είναι .
Oύτε καν αστειος δεν είσαι.Γελοίος ναι,μαλάκας ναι.
Τράβα παίξε με το πουλάκι σου τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom