ο πανος είχε ανοίξει κουβέντα με τους πιτσιρικάδες δίνοντας συμβουλές ´οτι πρεπει να κοιτάνε τα μαθήματα τους και να αφήσουν προς το παρόν τα κορίτσια.τοτε ο ένας που της χαιδευε και της χουφτωνει τα μπούτια κάτω απ' το τραπέζι ειπε
-Ποια κορίτσια όλη την ενέργεια μας την... βάζουμε ...στο μάθημα ..στη δασκάλα μας. Ενώ όπως μιλούσε είχε περάσει κι αυτός το χέρι του στο άλλο της κωλομερι που ήταν ελεύθερο και άρχισε να το χουφτωνει προσεκτικά και αργά ώστε να μην φαίνεται κάτι απ' τη μεριά του Πάνου ενώ πρόσθεσε -Βέβαια ειναι πολυ ικανή δασκάλα .εν τω μεταξύ όπως συζητούσαν η Λένα που εδώ και ώρα είχε τελειώσει το φαγητό αφού έφαγε πιο λίγο απ' ολους είχε απλώσει τα χέρια της κι αυτή κάτω απ' το τραπέζι και είχε αρχίσει αργά και βασανιστικά να χαϊδεύει τα φουσκώματα που είχαν οι δύο πιτσιρικάδες στο καβάλο τους και μετά από λίγο αυτοί ξεκουμπωσαν τα φερμουάρ τους και της πέταξαν έξω τις ψωλες τους ενώ η Λένα δεν άργησε να τους πιάσει τις ψωλες με τα χέρια της και να αρχισει να της χαϊδεύει και να τις παίζει αργά κάτω απ' το τραπέζι ,ενώ ο άλλος είπε - δυστηχως πιο πριν είχαμε δασκάλα που δεν έδινε σημασία στην πρόοδο μας , ενώ... η κυρία λενα... ξεκωλιαζεται ...
στην... δουλειά.τοτε Ο πανος ξερόβηξε, του φάνηκε περίεργο και άσχημο αυτο που άκουσε . Ενώ ακόμα και η Λένα ξαφνιάστηκε με το θράσος του πιτσιρικά και γουρλωσε τα μάτια λίγο ενώ αμέσως ψηλό χαμογέλασε στον άντρα της και αφήνοντας την πουτσα του πιτσιρικά που το ξεστωμησε άπλωσε το χέρι της πάνω απ' το τραπέζι και έπιασε το χέρι του άντρα της τρυφερά και του είπε αφού κατάλαβε ότι ενωχλειθηκε απ' τη βωμολοχία είπε στον πιτσιρικά κωστακι τι λόγια είν' αυτά πρόσεχε τις εκφράσεις σου ενώ μετά είπε στον άντρα της συγχωρεσε τον μωρό μου ,ξέρεις πως είναι η τα νέα παιδιά σήμερα χρησιμοποιούν πολύ διαφορετική διαλέκτων από εμάς .ενώ τον ηρέμησε λίγο πήρε το χέρι της ξανά και το βάλε κάτω απ' το τραπέζι .ο Πάνος καθυσηχαστικε αρκετά απ' τα λόγια της γυναίκας του που να ξέρει ότι αυτη η μικρή ταραχή δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που θα πάθαινε εαν έβλεπε κατω απο το τραπέζι,οπου θα διαπίστωνε ´οτι οι πιτσιρικάδες χουφτωναν τα μπούτια και τον κωλο της λενας.ενω αυτή έπιασε ξανά την πουτσα του κωστακι και του την εσφηξε πολύ δυνατά σε σημείο που ο πιτσιρικάς ένιωσε λίγο άβολα ενώ αυτή του είπε κάτι στα γερμανικά ενώ αυτός της απάντησε στα γερμανικά επισης .τότε ο Πάνος ρώτησε τι είπαν ,και η Λένα είπε -του είπα ότι για τιμωρία για αυτό που είπε δε θα έρθει για μάθημα την επόμενη φορά . Ο πιτσιρικάς μόλις το άκουσε πετάχτηκε -οχι ,όχι αυτό κυρία Λένα σας παρακαλώ αφού ζήτησα συγγνώμη . Ενώ ο Πάνος συμπλήρωσε ποτέ ζήτησες και δεν το άκουσα ενώ η Λένα είπε -μου το είπε στα γερμανικά μωρό μου . -α οκ ενώ η Λένα συνεχησε - ΜΜΜ δεν ξέρω νομίζω ότι ξεφύγεις λίγο σήμερα. -σας παρακαλώ όχι αυτό ότι άλλο θέλετε αλλά μη μου στερήσετε το ..μάθημα ξαιρεται πόσο μου αρέσει ...το...μάθημα σας ενώ ο Πάνος είπε -πω πάντως πρέπει να έχεις πολλά κενά πρέπει να είσαι πολύ αδύναμος στα γερμανικά για να θέλεις τοσο να κάνεις μάθημα .τότε η Λένα άρχισε να παίζει πάλι την ψωλή του ενώ είπε - όχι αδύναμος μαθητής δεν είναι αντίθετα θα έλεγα ότι είναι πολύ ...μεγάλο ..το..επίπεδο του ,απλώς εχει λίγο πρόβλημα στη ..συγκέντρωση και συνεχώς του αρέσει ..να... πηδάει..από το ένα θέμα ..στο ..άλλο.καλα ίσως σε τιμωρήσω αλλιώς.τοτε ο πιτσιρικάς ειπε-το βρήκα!τι θα λέγατε να έρθω στο μάθημα αλλά να κάτσω μια ώρα παραπάνω και να κάνουμε.. για τιμωρία μερικές ..ασκήσεις... παραπάνω; Η Λένα -μμμ θα το σκεφτώ δεν είναι καλή ιδέα μετά αφού ο Πάνος και η πιτσιρικάδες συνεχησα το φαγητο
Ενα απο τα άλλα πιάτα ηταν χωριάτικο λουκάνικο. Σε καποια φάση ένας πιτσιρικάς λέει θα ήθελα μια κόκα κολά ακόμη.η Λένα - Α δεν έχουμε άλλη. Η λενα λέει μισό λεπτό ,αχ μωρό μου μπορείς να πεταχτεί εσύ μισό λεπτό στην καβα του κυρ ανδρεα να φέρεις ;γιατί εγώ πρέπει να βγάλω το γλυκό ..μέχρι να σερβίρω θα έχεις ερθει
ο Πάνος είπε έγινε
Οι πιτσιρικάδες δεν έχασαν ευκαιρία με το που έφυγε ο Πάνος. Έβγαλαν έξω τις πουτσες τους και αφού έβαλαν τη Λένα και πάλι στα γόνατα κάτω απ' το τραπέζι αρχισαν και τις έδιναν τις πουτσες τους;με τη σειρα στο στομα της λενας. Ο ενας είπε Ελα ρούφα. Τι λέτε παιδια να βάλουμε τη λενα να φάει λουκάνικα αλλα κρεμ μπροστα στον αντρουλη της. Η λενα έβγαλε τον πουτσο απο το στομα της και ειπε. -Ούτε να το συζητάτε δε πρόκειται να σας κάνω πιπες μπροστα στον πανο θα γίνει μεγάλο επεισόδιο. Ο πιτσιρικάς έπιασε τον πουτσο του , τον σήκωσε προς τα πάνω και έφερε τα αρχιδια του στο στομα της λενας και της ειπε εςυ γλύφε και μη μιλάς. Η λενα έβγαλε τη γλωσσα της και άρχισε το γλύψιμο. Οι πιτσιρικάδες κοιτάχτηκαν. Ο ένας έπιασε με ύφος σεφ και έβαλε τρία λουκάνικα στο πιάτο της λενας. Οι πιτσιρικάδες πήγαν γύρω απο το πιάτο και έπαιξαν τις πουτσες αδειάζοντας μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος πάνω στο λουκάνικα που τα κάλυψαν τελειως ενώ λίγα σπέρματα πετάχτηκαν στο τραπέζι της κουζίνας και άλλα στο πάτωμα . Βου α λα λουκάνικα αλά κρεμ. Κρατήσου μη τα φας ακόμη περίμενε να ερθει ο ...κερατας ...ενώ ο Κωστάκης δεν σταμάτησε εκεί πλησίασε το τραπέζι στη θέση κοντά στο πιάτο του κερατά και άρχισε να σκουπίζει την ψωλαρα του πάνω στο τραπεζομάντηλο ,ενώ η Λένα του είπε -μα τι κάνεις εκεί παλιόπαιδο είναι καινούριο . Ενώ εκείνος την πλησίασε πάλι και της έριξε μερικές ψωλιες και πουτσο σκαμπιλα στο πρόσωπο
Και της είπε -χα αυτό σε πήρανε μωρη καριολα εδώ πριν από λίγες ώρες σε γαμουσαμε πάνω σ' αυτό το τραπέζι και μας παρακαλαγες να συνεχίσουμε .το ξέχασες που άργησα να βγω απ' το μουνακι σου και βγήκα τελευταία στιγμή και άρχισα να χύνω όπου να ναι και γέμισα το τραπέζι χυσια . Εν. Η Λένα του είπε-οχι δεν έζησες όπου να ναι επιτειδες έχυσε στο τραπέζι και συγκεκριμένα εκεί στη μεριά που κάθεται συνήθως ο κε...ΕΕ ο άντρας μου -χα ΧΑ καλά πηγές να το πεις ο κερατάς τι το διόρθωσες ;αφού δεν είδες πως χτυπάει στο κασωμα της πόρτας όταν περνάει .και όλοι γέλασαν ενώ ο Κωστάκης είπε -ναι η αλήθεια είναι ότι επίτηδες έχυσα εκεί και σου είπα να μην το καθαρίσεις αλλά δεν με άκουσες πουτανιτσα .της είπε και συνεχησε τα πουτσοσκαμπιλα ενώ η Λένα-τι να κάνω δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον ...πηρασμο αφού ξέρεις πόσο μου αρέσουν τα λουκάνικα αλά ..κρεμ..είπε και άρχισε να του περνει πίπα ενώ μια στάμπα από λίγες σταγονες χυσια του Κωστάκη εμεινε έτσι στο τραπεζομάντηλο και έμοιαζε σαν λάδια αφού το τραπέζι αντηλο ποτησε πλέον .