Η Λένα είχε τελειώσει με την αλοιφή και άρχισε να μου παίζει τον πουτσο πάνω κάτω αργά ενώ τον περιεργαζωτανε και σε μια φάση όπως μου έπαιζε την ψωλαρα μου έπιασε το ψωλοκεφαλο και κατέβασε δυνατά και σταθερά το χέρι της προς τη βάση της πουτσας μου και τον πίεσε στη βάση με αποτέλεσμα να σκληρύνει και να τεντωθεί κι άλλο και βλέπωντας το αυτό η Λένα ειπε-αχ όχι δε το πιστεύω πω πω .κοίτα αντί να σου τον κάνω καλύτερα στο χειροτερεψα το ...πρηξημο κοίτα μεγάλωσε κι άλλο το ....πρηξημο .και μου άφησε τον πουτσο. -οχι κούκλα μου τι λες καλύτερα είναι ο πόνος πέρασε σχεδόν συνεχησε λίγο ακόμα και θα μου το έχεις γιατρέψει -αληθεια; Κοίτα όμως το πρηξημο έχει μεγαλώσει κι άλλο ,-δεν πηραζει λογικά θα χει μαζέψει πύον για αυτό τώρα πρηζετε κι άλλο γιατί είναι έτοιμο να βγάλει το πύον συνεχησε λίγο ακόμα και θα δεις που θα μου το ξεπρηξεις -οκ .είπε και μου έπιασε ξανά τον πουτσο αφού μου τον έπαιξε κάνα πεντάλεπτο σε μια δόση ο πουτσος μου άρχισε να βγάζει τα πρώτα προσπερματικα τότε αυτή ειπε-πω πω Μάκη είχες δίκιο τελικά ούτε γιατρός να ήσουν κοίτα το πύον αρχίζει να βγαίνει από δω πάνω απ' το πρηξημο . -πραγματι βγαίνει , εγώ εν τω μεταξύ είχα αρχίσει ήδη να της χαϊδεύω τις βυζάρες και της λέω ,-ωχ κούκλα μου πολύ καλή δουλειά κάνεις αλλά απ' ότι φαίνεται δεν μπορεί να βγει όλο το πύον έτσι,για αυτό νομίζω χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα ,. -δηλαδη ; -δηλαδη χρειάζεται κάτι ακόμα πιο απαλό για να μου κάνει μασαζ στο πρηξημο .πιο μαλακό κι απ' τα χεράκια σου ,. -πιο μαλακό; Όπως; -οπως αυτά . Της είπα και ανασηκωσα τις βυζάρες της τότε αυτή μου ειπε-αχ νομίζω πως έχεις δίκιο αυτά όντως είναι πιο απαλά, τότε αυτή πήρε τον πουτσο μου και τον εχωσε κατωαπ το μπικίνι της ανάμεσα στις βυζάρες ενώ έπιασε με τα δύο της χέρια από ένα βυζί και τα πίεσε μεταξύ τους πάνω στον πουτσο μου ώσπου μου έκρυψε σχεδόν όλο τον πουτσο μέσα στα βυζιά της και μόνο το ψωλοκεφαλο προέξηχε από αυτά αφού τα κράτησε σφυχτα ενωμένα άρχισε να τα ανέβω κατεβάζει πάνω στον πουτσο μου -αχ πως είναι τώρα το νιώθεις καλύτερα; Με ρώτησε μετά από δύο λεπτά ισπανικό -μια χαρά κούκλα μου όσο πάει μου τον γιατρευεις και καλύτερα,. -αχ αλήθεια;τότε γιατί εγώ το νιώθω τόσο επίμονα σκληρό ,έχω την εντύπωση ότι όσο πάει σου γίνεται πιο σκληρό και πιο μεγάλο το ...πρηξημο . Ενώ μετά της ειπα-δεν πηραζει συνεχησε είμαστε σε καλο δρόμο σε λίγο θα βγει το πύον . Μετά από λίγα λεπτά βγήκαν κι άλλα προσπερματικα απ' τον πουτσο μου και άρχισαν να πέφτουν και στις βυζάρες της Λένας μερικά όπως μου έκανε ισπανικό ,-αχ δεν το πιστεύω κοίτα το πύον βγαίνει πάλι περισσότερο αυτή τη φορά .-ειδες που σου έλεγα. Τώρα για να βγει όλο πρέπει να το ρουφήξεις με κάτι προς τα έξω . Όπως κάνουν με το δηλητήριο στις ταινίες που το ρουφάνε απ' την πληγή και μετά το φτηνουν - α ναι κατάλαβα νομίζω ,έχω δει μια τέτοια ταινία.κατσε να δω .η Λένα σταμάτησε το ισπανικό και έτσι όπως προτάσσονταν η ψωλαρα μου μπροστά της έσκυψε το κεφάλι της προς τον πουτσο μου και είπε .η ηθοποιός εκεί το ρουφάγε κάπως έτσι . Είπε και άνοιξε το στόμα και πήρε το ψωλοκεφαλο μέσα και εσφηξε τις χειλαρες πάνω στον πουτσο μου και τραβήχτηκε αργά έξω σέρνοντας τις χειλαρες της πάνω στον πουτσο μου ενώ τον έβγαλε απ' το στόμα της τον ξανά πήρε μέσα αυτή τη φορά πήρε τον μισό πουτσο μου και παραπάνω μέσ' στο στόμα της ενώ τον τράβηξε αργά προσ τα έξω και πάλι ενώ λίγο πριν βγει όλος απ' το στόμα της τον τράβηξε απότομα κάνοντας με τις χειλαρες της τον χαρακτηριστικό ήχο του φελλού που ανοιγει από ένα μπουκάλι χλαπ. -πως νιώθεις πονάει ακόμα το ...πρηξημο. -οχι σχεδόν καθόλου κούκλα,λίγο ακόμα και θα βγει όλο το πύον - ΜΜΜ ωραία . Είπε χαμογελαστή και άρχισε να μου περνει και πάλι πίπα ενώ έτσι όπως μου έκανε πίπες τώρα αύξησε το Ρυθμό πολύ ενώ μου ρουφάγε όλο και περισσότερο πουτσο περνώντας μου πίπα αυτό που με καυλωνε πολύ εκτός απ' τις χειλαρες της και την τεχνική της στην πίπα ήταν ότι δεν έβαζε καθόλου χέρια στον πουτσο μου όσο μου έκανε πίπες. Αυτό συνεχηστηκε για τουλάχιστον 5λεπτα ενώ εγώ έπαιζα με τις βυζάρες της συνεχώς η ποτέ ποτέ της εσπρωχνα το κεφάλι από πίσω πάνω στον πουτσο μου για να τον πάρει ακόμα πιο βαθιά μιας και είχε ήδη βάλει στο στόμα της τον περισσότερο απ' τον πουτσο μου αλλά ήθελε ακόμα 2 με 3 πόντους για να τον πάρει όλον.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 662K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
μετά το τελευταίο μήνυμα που έγραψα με τη συνέχεια πιστεύεις ακόμα ότι είμαι βιαστhς ;εισαι σκουπιδι βιαστης....γαμησες αδικα την γυναικα του φανη
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Μακη , ποτε θα κανονισεις να παρτουζωσουμε τη Λενα?
αυτόν τον καιρό είναι γεμάτο το πρόγραμμα της βλέπεις έχει να εξυπηρετήσει πολύ κόσμο όχι μόνο εμένα και την παρέα μου .έχει να εξυπηρετήσει και τους φίλους του Πάνου,έναν ξαδερφο του, τρεις πιτσιρικάδες απ' τη γειτονιά που τους κάνει ιδιαίτερα γερμανικών ....κ.λ. αν όμως βρεθεί κάποιο κενό ευχαρίστωςΜακη , ποτε θα κανονισεις να παρτουζωσουμε τη Λενα?
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Για κανονισε, γιατι μαλλον ψεμματακια λες
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Για κανονισε, γιατι μαλλον ψεμματακια λες
Νομίζω πρέπει να ανοίξει ο Σαββίδης ένα θέμα με τα απαξιωτικά γαμήσια που ρίχνει.
Φαντάσου πόσες αράδες θα είναι ο πρόλογος μόνο!
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Νομίζω πρέπει να ανοίξει ο Σαββίδης ένα θέμα με τα απαξιωτικά γαμήσια που ρίχνει.
Φαντάσου πόσες αράδες θα είναι ο πρόλογος μόνο!
μην ανησυχείς η Λένα έχει γίνε ι πλέον πολύ φιλότιμη κοπέλα κάπου θα σε βολεύει και σέναΓια κανονισε, γιατι μαλλον ψεμματακια λες
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.462
- Πόντοι
- 3.556
Στη λίστα που περιμένουν τη Λένα είναι ακόμα τρεις καπνεμποροι από το Αγρίνιο, ένας κουλούρας στη κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη, πέντε φαντάροι από την Αυλώνα, ένας βοσκός από τη Θεσσαλία, δύο ναυτεργατες από το Πέραμα και ένας ψαράς από την ιχθυόσκαλα Κερατσινίου!!αυτόν τον καιρό είναι γεμάτο το πρόγραμμα της βλέπεις έχει να εξυπηρετήσει πολύ κόσμο όχι μόνο εμένα και την παρέα μου .έχει να εξυπηρετήσει και τους φίλους του Πάνου,έναν ξαδερφο του, τρεις πιτσιρικάδες απ' τη γειτονιά που τους κάνει ιδιαίτερα γερμανικών ....κ.λ. αν όμως βρεθεί κάποιο κενό ευχαρίστως
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Για ποτε το βλεπεις? Σε καμια δεκαρια μερες θα γινει τιποτα?μην ανησυχείς η Λένα έχει γίνε ι πλέον πολύ φιλότιμη κοπέλα κάπου θα σε βολεύει και σένα
σε δέκα δύσκολο σε καμία εικοσαρια μέρες μπορείΓια ποτε το βλεπεις? Σε καμια δεκαρια μερες θα γινει τιποτα?
. ΧΑ ΧΑ ,ναι κάπως έτσι είναι η φασηΣτη λίστα που περιμένουν τη Λένα είναι ακόμα τρεις καπνεμποροι από το Αγρίνιο, ένας κουλούρας στη κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη, πέντε φαντάροι από την Αυλώνα, ένας βοσκός από τη Θεσσαλία, δύο ναυτεργατες από το Πέραμα και ένας ψαράς από την ιχθυόσκαλα Κερατσινίου!!
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Οκ κατα τις 15 θα σου πω αμα ειναι,αλλα μην την κουρασετε πολυ. Μην τη χυνετε ολοι μαζι στη μουρη κλπσε δέκα δύσκολο σε καμία εικοσαρια μέρες μπορεί
φίλε αυτό που ζητάς είναι αδύνατον το χύσιμο στη μούρη και στις βυζάρες της είναι απ' τα αγαπημένα μαςΟκ κατα τις 15 θα σου πω αμα ειναι,αλλα μην την κουρασετε πολυ. Μην τη χυνετε ολοι μαζι στη μουρη κλπ
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Ποτε θα κανονισετε παλι ρε φιλε? Εγω μονο να τη χ5σω στη μουρη θελω για αρχηφίλε αυτό που ζητάς είναι αδύνατον το χύσιμο στη μούρη και στις βυζάρες της είναι απ' τα αγαπημένα μας
. Πίστεψε με άμα την δεις από κοντά θα θες σίγουρα και να την περάσεις ένα χέρι από παντού.και εμεις μη νομίζεις ότι τη γαμαμε κάθε μέρα βδομάδα παρά βδομάδα γαμαμε τελευταία με τα ωράρια που έχειΠοτε θα κανονισετε παλι ρε φιλε? Εγω μονο να τη χ5σω στη μουρη θελω για αρχη
Για εμάς γενικά είναι πιο δύσκολο να την βλέπουμε συχνά γιατί δεν είμαστε φίλοι με τον Πάνο οπότε πρέπει να κανονίζουμε να πηγαίνουμε σπίτι τους όταν ο Πάνος είναι δουλειά,και γενικά όταν λείπει,ενώ για τους φίλους του η τον ξεδερφο του είναι πιο εύκολο μπορούν να είναι εκεί σχεδόν όποτε θέλουν .
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Σε ποια περιοχη μενουν?Για εμάς γενικά είναι πιο δύσκολο να την βλέπουμε συχνά γιατί δεν είμαστε φίλοι με τον Πάνο οπότε πρέπει να κανονίζουμε να πηγαίνουμε σπίτι τους όταν ο Πάνος είναι δουλειά,και γενικά όταν λείπει,ενώ για τους φίλους του η τον ξεδερφο του είναι πιο εύκολο μπορούν να είναι εκεί σχεδόν όποτε θέλουν .