ποιον κυρ Κώστα ρε φίλε;Με χαρα βλεπω οτι το επος του Πανοφανη ,εστω και μετα απο αρκετα χρονια συνεχιζεται.
Μακη, για τον κυρ Κωστα ομως που σε ειχε ξαφτιλισει στην παρτουζα δεν μας ειπες....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 680K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
ξυπνησες η ακομα κοιμασε?ποιον κυρ Κώστα ρε φίλε;
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 7.023
- Πόντοι
- 6.030
Έλα ρε Μάκη τώρα. Είχε παιχτεί παρτούζα με τον κυρ Κώστα κι εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου.ποιον κυρ Κώστα ρε φίλε;
Αφού λοιπόν ξεκινήσαμε με τη Λένα απ' την παραλία για τη σκηνή τους φυσικά σαν κυρίως που είμαι αφυσα την Λένα επειδή είναι γυναίκα από ευγένεια να περάσει μπροστά μου, έτσι εγώ πίσω της χαζευα το υπερθέαμα της κωλαρας της που δυστηχως περιόριζε το σχετικά συντηρητικό μπικίνι της που έκριβαν αρκετά μεγάλο μέρος απ' τον κωλο της και Μ έκανε να αναρωτιέμαι πώς να ήταν η κωλαρα της αν φορούσε Στρινγκ η έστω μπραζιλ.αν και για το από πάνω δεν είχα παράπονο μιας και το κλασικό σουτιέν για τις βυζάρες της ήταν ότι έπρεπε .οι μισες βυζάρες έξω .πάντα με τρέλανε αυτός ο συνδυασμός της αδύνατης γυναίκας με τα μεγάλα βυζιά οπω;ς και πολλούς από μας.οπως χαζευα τον κωλο της αυτή σε μια στιγμή γύρισε και με ρώτησε - πως είναι σε πονάει ακόμα..το ...πόδι σου ενώ με κοίταξε λίγο πονηρά Μ ένα βλέμμα που πρώτη φορά την έβλεπα να περνει ενώ με κοίταξε φευγαλέα στο καβαλο.η πουτανα κατάλαβε αμέσως ότι την επερνα μάτι και αντί να ενοχληθεί όπως άλλες φορές τώρα έμοιαζε να το απολαμβάνει και φάνηκε σαν να άρχισε επητιδες να κουνάει τον κωλο της ακόμα πιο προκλητικά από πριν .εγω της ειπα- άστα με έχει τρελάνει ήδη έχει αρχίσει και πριζετε . Ενω εκείνη απάντησε ενώ χαμήλωσε το Ρυθμό απ' το περπάτημα της και Μ άφησε να τη φτάσω ενώ συνεχησε να περπατάει δίπλα μου λεγωντας ενώ κοίταξε και καλά το πόδι μου ,ενώ στην πραγματικότητα κοίταζε δίπλα τον καυλωμένο πουτσο μου -πω πω
δεν το πιστεύω κοίτα πως πρήστηκε ! Σου πρήστηκε πολυ! Για αυτό δεν μπορείς να περπατήσεις γρήγορα ε; -ναι απ' το πρηξημο. Μετά από λίγο λίγο πριν φτάσουμε στη σκηνή τους μου ειπε - σε παραδέχομαι για το... μαγιο δεν περίμενα να το φορέσεις περίμενα να κολλώσεις με το στοίχημα -σιγα μην κολωσω δεν είμαι άτομο που κάνει πίσω εύκολα ,και γενικά έχω πολύ μεγαλη.
αυτοπεποίθηση. μετά από λίγο φτάσαμε και άνοιξε τη σκηνή και μου είπε αφού μπήκε πρωτη να περάσω μέσα .αφού μπήκα η σκηνή τους ήταν αρκετά μεγάλη για δύο άτομα μικρότερη απ' τη δική μας άλλα γενικά ευρύχωρη μπορούσα να κάτσω όρθιος αυτή αφού μπηκαμε πήγε στην άκρη της σκηνή και άνοιξε μια τσάντα και έσκυψε αρχίζοντας να ψάχνει μέσα ενώ όπως έσκυψε γυρίζοντας μου την πλάτη έστησε την κωλαρα της με τέτοιο τρόπο που τουρλωθηκε απίστευτα .ο πουτσος μου σκλήρυνε τέρμα κι άρχισε να με νοχλει προσπαθώντας να βγει απ' το μαγιό ενώ αυτό τον περιόριζε και πονούσαν απ' την καύλα αυτή έμεινε έτσι για λίγο τότε είπα θα το κάνω κι ότι γίνει δεν αντεχα άλλο .όπως πλησίασα αυτή γονατησε κάτω κρύβοντας τον κωλο της και συνεχησε να ψάχνει κάνοντας ότι δε βρίσκει την αλοιφή ενώ σε μια φάση την είδα να σχιαζει το σουτιέν της και τις βυζάρες της και συνεχησε να ψάχνει μετά από λίγο γύρισε προς τα μένα ενώ έμεινε στα γονατα έφερε την τσάντα μπροστα τότε κατάλαβα γιατί εσιαχνε τις βυζάρες της μόλις γύρισε είδα έκπληκτος ότι τα είχε βγάλει κι άλλο έξω τόσο πολύ σε σημείο να κρίβονται μόνο οι ρίγες της και συνεχησε να ψάχνει ενώ μου είπε
-παντως Μάκη για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα - ποιο; -να έχεις τόσο ...μεγάλο..... Εγώ έκανα πως δεν καταλαβαίνω λεγωντας - ποιο έχω μεγάλο ; Της είπα ενώ πλησίασα το καβάλο μου κι άλλο κοντά στο πρόσωπο της ,ενώ αυτή μου απάντησε ενώ με κοίταζε στον πουτσο -το ...θάρρος!δεν περίμενα να έχεις τόσο μεγάλο ...θάρρος και να φορέσεις το μαγιό .ενώ μετά με κοίταξε χαμογελαστή στο πρόσωπο.μετα της είπα μπορείς να με βοηθήσεις λίγο να βάλω γιατί τα χέρια μου έχουν πολύ σκληρούς καλούς και αν το αλοιψω εγώ θα ερεθησω το πρηξημο πιο πολύ. -εε οκ απλά μήνες ακίνητος.τοτε προς μεγάλη μου έκπληξη περίμενα ακόμα και γω να σταματήσει εδώ αλλά πήρε την αλοιφή την άνοιξε και άρχισε να βάζει στο χέρι της ο πουτσος μου κόντευε να εκραγεί .τότε άρχισε με το χερακι της να απλώνει την αλοιφή πάνω στο πόδι μου σαν να το χαϊδεύει μετά από λίγο -καλα το κάνω; -ωχχ τέλεια το κάνεις κούκλα μου .σχεδόν πέρασε .αλλά έχω και ένα ακόμα σημείο που με τσίμπησε η μέδουσα και μου πρήστηκε ακομα περισσοτερο και θέλει αλοιφή -που; με ρώτησε ενώ με κοίταξε
σηκώνοντας το κεφάλι της πάνω με κοίταξε στα μάτια εγώ τότε κατέβασα λίγο το μαγιό κάτω και πετάχτηκε μπροστά στο πρόσωπο της η καυλωμένη ψωλαρα μου.η Λένα άνοιξε το στόμα τρομαγμένη και καλά βάζοντας το χέρι της στο στομα λεγωντας
-αχ !πω πω κοίτα πόσο πολύ σου πρήστηκε εδώ αυτό είναι πολύ πιο πρησμένο...
δεν το πιστεύω κοίτα πως πρήστηκε ! Σου πρήστηκε πολυ! Για αυτό δεν μπορείς να περπατήσεις γρήγορα ε; -ναι απ' το πρηξημο. Μετά από λίγο λίγο πριν φτάσουμε στη σκηνή τους μου ειπε - σε παραδέχομαι για το... μαγιο δεν περίμενα να το φορέσεις περίμενα να κολλώσεις με το στοίχημα -σιγα μην κολωσω δεν είμαι άτομο που κάνει πίσω εύκολα ,και γενικά έχω πολύ μεγαλη.
αυτοπεποίθηση. μετά από λίγο φτάσαμε και άνοιξε τη σκηνή και μου είπε αφού μπήκε πρωτη να περάσω μέσα .αφού μπήκα η σκηνή τους ήταν αρκετά μεγάλη για δύο άτομα μικρότερη απ' τη δική μας άλλα γενικά ευρύχωρη μπορούσα να κάτσω όρθιος αυτή αφού μπηκαμε πήγε στην άκρη της σκηνή και άνοιξε μια τσάντα και έσκυψε αρχίζοντας να ψάχνει μέσα ενώ όπως έσκυψε γυρίζοντας μου την πλάτη έστησε την κωλαρα της με τέτοιο τρόπο που τουρλωθηκε απίστευτα .ο πουτσος μου σκλήρυνε τέρμα κι άρχισε να με νοχλει προσπαθώντας να βγει απ' το μαγιό ενώ αυτό τον περιόριζε και πονούσαν απ' την καύλα αυτή έμεινε έτσι για λίγο τότε είπα θα το κάνω κι ότι γίνει δεν αντεχα άλλο .όπως πλησίασα αυτή γονατησε κάτω κρύβοντας τον κωλο της και συνεχησε να ψάχνει κάνοντας ότι δε βρίσκει την αλοιφή ενώ σε μια φάση την είδα να σχιαζει το σουτιέν της και τις βυζάρες της και συνεχησε να ψάχνει μετά από λίγο γύρισε προς τα μένα ενώ έμεινε στα γονατα έφερε την τσάντα μπροστα τότε κατάλαβα γιατί εσιαχνε τις βυζάρες της μόλις γύρισε είδα έκπληκτος ότι τα είχε βγάλει κι άλλο έξω τόσο πολύ σε σημείο να κρίβονται μόνο οι ρίγες της και συνεχησε να ψάχνει ενώ μου είπε
-παντως Μάκη για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα - ποιο; -να έχεις τόσο ...μεγάλο..... Εγώ έκανα πως δεν καταλαβαίνω λεγωντας - ποιο έχω μεγάλο ; Της είπα ενώ πλησίασα το καβάλο μου κι άλλο κοντά στο πρόσωπο της ,ενώ αυτή μου απάντησε ενώ με κοίταζε στον πουτσο -το ...θάρρος!δεν περίμενα να έχεις τόσο μεγάλο ...θάρρος και να φορέσεις το μαγιό .ενώ μετά με κοίταξε χαμογελαστή στο πρόσωπο.μετα της είπα μπορείς να με βοηθήσεις λίγο να βάλω γιατί τα χέρια μου έχουν πολύ σκληρούς καλούς και αν το αλοιψω εγώ θα ερεθησω το πρηξημο πιο πολύ. -εε οκ απλά μήνες ακίνητος.τοτε προς μεγάλη μου έκπληξη περίμενα ακόμα και γω να σταματήσει εδώ αλλά πήρε την αλοιφή την άνοιξε και άρχισε να βάζει στο χέρι της ο πουτσος μου κόντευε να εκραγεί .τότε άρχισε με το χερακι της να απλώνει την αλοιφή πάνω στο πόδι μου σαν να το χαϊδεύει μετά από λίγο -καλα το κάνω; -ωχχ τέλεια το κάνεις κούκλα μου .σχεδόν πέρασε .αλλά έχω και ένα ακόμα σημείο που με τσίμπησε η μέδουσα και μου πρήστηκε ακομα περισσοτερο και θέλει αλοιφή -που; με ρώτησε ενώ με κοίταξε
σηκώνοντας το κεφάλι της πάνω με κοίταξε στα μάτια εγώ τότε κατέβασα λίγο το μαγιό κάτω και πετάχτηκε μπροστά στο πρόσωπο της η καυλωμένη ψωλαρα μου.η Λένα άνοιξε το στόμα τρομαγμένη και καλά βάζοντας το χέρι της στο στομα λεγωντας
. Δεν ξέρω για ποιον Κώστα λες ότι παρτουζωσε τη Λένα εκτός αν εννοείς τον Ντίνο.με τον Ντίνο την έχουμε παρτουζωσει τη Λένα πολλές φορές πραγματιΈλα ρε Μάκη τώρα. Είχε παιχτεί παρτούζα με τον κυρ Κώστα κι εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου.
πω ρε φίλε ελπίζω να κάνεις πλάκα γιατί αν πιστεύεις και συ ότι και ο Πάνος κοιμασε ορθιοςο μακης ειναι γουρουνι βιαστης
διάβασε τη συνέχεια που έγραψα και γράφω και θα καταλάβεις την αλήθειαο μακης ειναι γουρουνι βιαστης
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.624
- Πόντοι
- 5.506
εισαι σκουπιδι βιαστης....γαμησες αδικα την γυναικα του φανηδιάβασε τη συνέχεια που έγραψα και γράφω και θα καταλάβεις την αλήθεια
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.073
- Πόντοι
- 2.606
εισαι σκουπιδι βιαστης....γαμησες αδικα την γυναικα του φανη
κάτσε ρε θείο να μας εξηγήσει, μη τον παίρνεις από τα μούτρα.
μπορεί να υπάρχει λόγος...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.624
- Πόντοι
- 5.506
θειο εχεις δικιο αλλα εχασα την ψυχραιμια μου με τα γουρουνια....κάτσε ρε θείο να μας εξηγήσει, μη τον παίρνεις από τα μούτρα.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.779
- Πόντοι
- 606
μα χωρις να ακουσει το στορυ τον εβγαλε παπαχρονη τον ανθρωπο..κάτσε ρε θείο να μας εξηγήσει, μη τον παίρνεις από τα μούτρα.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.624
- Πόντοι
- 5.506
θειο εχεις δικιο αλλα εχασα την ψυχραιμια μου με τα γουρουνια....μα χωρις να ακουσει το στορυ τον εβγαλε παπαχρονη τον ανθρωπο..
χανουμε χρονο ομως.....ξαναανοιγει τα καμπιγκ ο χαρδαλιας και μπορει να θρηνησουμε νεα θυματα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.178
- Πόντοι
- 19.795
Ελπιζω να μην εχει αραπηδες αυτο εδω το καμπινγκ. :S
ΧΑ ΧΑ τι άδικα ρε φίλε πλάκα κάνεις έτσι ;δεν βίασα καμία ,η γυναίκα του Φάνη ήθελε να γαμμηθει μαζί μας δεν διαβασες τι έγραψα στο τέλος;εισαι σκουπιδι βιαστης....γαμησες αδικα την γυναικα του φανη
μετα της είπα μπορείς να με βοηθήσεις λίγο να βάλω γιατί τα χέρια μου έχουν πολύ σκληρούς καλούς και αν το αλοιψω εγώ θα ερεθησω το πρηξημο πιο πολύ. -εε οκ απλά μήνες ακίνητος.τοτε προς μεγάλη μου έκπληξη περίμενα ακόμα και γω να σταματήσει εδώ αλλά πήρε την αλοιφή την άνοιξε και άρχισε να βάζει στο χέρι της ο πουτσος μου κόντευε να εκραγεί .τότε άρχισε με το χερακι της να απλώνει την αλοιφή πάνω στο πόδι μου σαν να το χαϊδεύει μετά από λίγο -καλα το κάνω; -ωχχ τέλεια το κάνεις κούκλα μου .σχεδόν πέρασε .αλλά έχω και ένα ακόμα σημείο που με τσίμπησε η μέδουσα και μου πρήστηκε ακομα περισσοτερο και θέλει αλοιφή -που; με ρώτησε ενώ με κοίταξε
-ναι κούκλα μου είδες πόσο μου πρήστηκε ;έχεις δει εσύ ποτέ τόσο πρησμένο; -αχ όχι !όχι βέβαια ποτέ δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγαλο ..... πρηξημο. -η μέδουσα με τσιμπισε και δω αλλά δεν το κατάλαβα στην αρχή ,πρήστηκε στο πόδι και μετά εδώ ,πριν πονουσα στο πόδι πιο πολύ αλλά μόλις μου αλοιψες την αλοιφή στο πόδι μετά από λίγο πέρασε και έμεινε μόνο ο πόνος εδώ ,τώρα αν με βοηθήσεις και μου αλοιψεις και δω λίγο θα περάσει αν και δω πονάει περισσότερο όσο περνάει η ώρα.τι λες μπορείς να βάλεις λίγο αλοιφή και σ αυτό το μεγάλο μου πρηξημο.
-μμμμ αχ δεν ξέρω ,να βλέπεις ευχαρίστως να σε βοηθούσα αλλά μήπως δεν πρέπει γιατί είμαι παντρεμένη;ίσως θα μπορούσε να σε βοηθούσε κάποιος φίλος σου η γιατρός,. -να με τίποτα κούκλα μου οι φίλοι μου έχουν πολύ σκληρά χέρια κι αυτοί και θα μου κάνουν ζημιά ,τώρα όσο για το ότι είσαι παντρεμένη μην ανησυχείς δεν παίζει κανένα ρόλο ,αφού εδώ δε μιλάμε για κάτι παρεξηγησημο μιλάμε για.βοηθεια σ ένα συνάνθρωπο. -μμ μάλλον έχεις δίκιο. Είπε η Λένα και με κοίταξε πονηρά και μου χαμογέλασε ενώ άπλωσε το χεράκι της και μου έπιασε τον καυλωμένο μου πουτσο και άρχισε να μου τον παίζει αργά ενώ μετά έριξε λίγο αλοιφή στα χέρια της και άρχισε να την απλώνει πάνω στον πουτσο μου κάνοντας του μασαζ
-ναι κούκλα μου είδες πόσο μου πρήστηκε ;έχεις δει εσύ ποτέ τόσο πρησμένο; -αχ όχι !όχι βέβαια ποτέ δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγαλο ..... πρηξημο. -η μέδουσα με τσιμπισε και δω αλλά δεν το κατάλαβα στην αρχή ,πρήστηκε στο πόδι και μετά εδώ ,πριν πονουσα στο πόδι πιο πολύ αλλά μόλις μου αλοιψες την αλοιφή στο πόδι μετά από λίγο πέρασε και έμεινε μόνο ο πόνος εδώ ,τώρα αν με βοηθήσεις και μου αλοιψεις και δω λίγο θα περάσει αν και δω πονάει περισσότερο όσο περνάει η ώρα.τι λες μπορείς να βάλεις λίγο αλοιφή και σ αυτό το μεγάλο μου πρηξημο.
-μμμμ αχ δεν ξέρω ,να βλέπεις ευχαρίστως να σε βοηθούσα αλλά μήπως δεν πρέπει γιατί είμαι παντρεμένη;ίσως θα μπορούσε να σε βοηθούσε κάποιος φίλος σου η γιατρός,. -να με τίποτα κούκλα μου οι φίλοι μου έχουν πολύ σκληρά χέρια κι αυτοί και θα μου κάνουν ζημιά ,τώρα όσο για το ότι είσαι παντρεμένη μην ανησυχείς δεν παίζει κανένα ρόλο ,αφού εδώ δε μιλάμε για κάτι παρεξηγησημο μιλάμε για.βοηθεια σ ένα συνάνθρωπο. -μμ μάλλον έχεις δίκιο. Είπε η Λένα και με κοίταξε πονηρά και μου χαμογέλασε ενώ άπλωσε το χεράκι της και μου έπιασε τον καυλωμένο μου πουτσο και άρχισε να μου τον παίζει αργά ενώ μετά έριξε λίγο αλοιφή στα χέρια της και άρχισε να την απλώνει πάνω στον πουτσο μου κάνοντας του μασαζ
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 7.023
- Πόντοι
- 6.030
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις