1) Για να χεις παιδια πρεπει να γαμεις. Μαλιστα, συνηθως, πρεπει να γαμεις μια γυναικα που να σε γουσταρει πολυ. Στη δικη σου περιπτωση αυτο δεν φαινεται να ειναι εφικτο. Ειναι προφανες απο τα νευρα που χεις ότι αν πας τωρα να γαμησεις δε θα βγαλεις τιποτε άλλο παρα σκουριά. Οσο για το σκυλο, ουτε και αυτος θα μπορουσε να σε ανεχτει.
2) Το αν ειμαι μικρη η οχι ειναι προφανες οτι δε μπορεις να το γνωριζεις. Μην προτρεχεις και μη βγαζεις συμπερασματα που σε βολευουν στο να εκτονωσεις τα συγκεντρωμενα νευρακια σου (η σκουριασμενα σπερματακια σου)
3) Για το "κυρακατινα": Συνηθισμενος χαρακτηρισμος απο πολλους εδω μεσα που νομιζουν ότι μονο αντρες δικαιουνται να ποσταρουν σ αυτοτο Site. Περαστικα.
4) Εθελοντης; Υπάρχουν πολλοι, διαλεξα εναν.
5) Η φυσικη θεση του καθενα δεν φαινεται και δεν αναμετραται σε ενα μπουρδελο site που ολοι μπαινουμε για πλακα. Η ζωη ειναι αλλου (αλλα που να το ξερεις...)
6) Αν ξερεις να διαβαζεις, δεν παρακαλεσα κανεναν -ποσο μαλλον μια σκουριασμενη πουτσα- να με γαμησει.
PS: Κοιτα να ξεχαρμανιασεις γιατι η σκουρια ανεβαζει την πιεση. Μη μας παθεις και κανα εγκεφαλικο και χασει το site εναν μαλακα παραπανω
Θα σου απαντουσα κατι πολυ ωραιο περι παιδιων αλλα λογω των κανονισμων δεν θα στο πω,επιφυλασσομαι για οταν θα σε γιαρτωσω real-time!(μην το παρεις προσωπικα,μιλαω για ολες τις καριολες,κυρα-κατινες που συναντω στην καθημερινη μου ζωη)!
Επαναλαμβανω πως δεν εχω γαμησει ακομη,αφου βολευομαι μια χαρα κ με την αυτο-ικανοποιηση,παντως απο σκουρια δεν το βλεπω πιθανο καθως το πρωινο μου ειναι ενα ποτηρι γαλα με αντισκουριακο (πως λεμε γαλα με κακαο,εγω το πινω με αντισκουριακο).Οσο για το σκυλο,οποτε γουσταρεις ελα να δεις τα 3 "παιδια" μου κ μετα μας γραφεις τις πιπες σου για ανεκτικοτητα κλπ.
Το αν εισαι μικρη ή οχι ηλικιακα δεν με ενδιαφερει βρε κουτο αλλα που να καταλαβεις οτι δεν μιλουσα για την ηλικια σου αλλα για το καρβουνο που καις.
Οσο για νευρακια,σου απανταω σε χαλαρους ρυθμους.Μπροστα στα αρχιδια που μου ζαλιζουν τον ερωτα καθημερινα,πρωι κ βραδυ,εσυ εισαι μια οπτασια.Οπως καταλαβαινεις βεβαια,δεν προκειται να σε γαμησω ποτε,οσο κ να με παρακαλας,οποτε κοψε τις πιπες περι σκουριασμενων σπερματοζωαριων γιατι τουλαχιστον τα δικα μου δεν πεθαινουν κ δεν βρωμανε οπως τα δικα σου ωαρια. ;) ;) ;)(ξερεις,για εκεινες τις δυσκολες μερες λεω..εκεινες που ουτε στον καθρεπτη δεν κοιτας)!
Κυρακατινα εισαι μωρη λινατσα στην πραγματικη ζωη,ποιος το γαμαει το site ? την πλακα σου κανεις,την πλακα μου κανω κ ζησατε καλα κ εγω καλυτερα.
Μια δευτερατζα που ξεφυγε απ'τον παγκο με τους μπακαλιαρους εισαι που νομιζεις οτι κατι εγινες.Σου θυμιζω οτι δεν φτανεις ουτε την τριχα απ'το μεσαιο μου αρχιδι.
Εθελοντες μαλακες δεν ξερω πολλους,που πουλανε ? Πες μου,γιατι ψαχνω κοροιδα στην δουλεια μου.
Στο 5ο τι να σου απαντησω,οτι εισαι για φαπες ή χλεμπονια ? Για κανενα απ'τα δυο δεν αξιζεις.Μιλας κ ειναι στα αφτια μου σα να κλανεις,σε παρακαλω σταματα.Στο λεω ξανα,εισαι πολυυυυυυυυυυυυυυυ μικρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη για να μιλας για ζωη..Μπορει να μη με βλεπεις αλλα στοιχηματιζω οτι εισαι δευτερατζα ως εκει που δεν παιρνει.
Ρε παρακαλας σου λεω και δεν το ξερεις.Ακομη κ στη δουλεια μπορει να σε γαμησε κανενας κ να σε πηρε στη δουλεψη του.Ναι,υπαρχουν μεγαλοι μαλακες που δεν τους φτανει η ζαλιζαρχιδια στο σπιτι,την θελουν κ στη δουλεια.
Τεσπα,εγω ειμαι μαλακας..μεγαλος μαλακας για την ακριβεια.Εσυ θα μας πεις τι εισαι ? Κακογαμημενη ή αγαμητη ??? Παρατημενη ή κερατωμενη ?
***Οσο κ να με παρακαλας,δεν θα σε γαμησω.