Νέα

Στο Caprice χθες το βραδυ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
καλααααααααααααααααααααααααα.

και μονο που σας φανταζομαι εσενα κ τη φιλη σου,να απορειτε γιατι δεν γαμουσαν εσας τα παληκαρια κ οχι την τουριστρια.......

ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
μην τρελαινεσαι ρε συ..

εσυ γαμας..  ;) :grin:

Επισκέπτης
καλααααααααααααααααααααααααα.

και μονο που σας φανταζομαι εσενα κ τη φιλη σου,να απορειτε γιατι δεν γαμουσαν εσας τα παληκαρια κ οχι την τουριστρια.......

ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Καταρχην τα παλληκαρια ηταν κατω απο τα standarts μου, οποτε δεν ειχα -τουλαχιστον εγω- τετοια θεματα. Δευτερον γιατι να αναρωτηθω, αφου ειμαι ουτως η άλλως μονογαμικη; Θα πρεπε να αναρωτηθω για 4 εκατομμυρια αντρες

Επισκέπτης
κατι απο διαφημιση προιόντος πολυεθνικης μου θυμιζεις..

μηπως το γραφειο σου βρισκεται σε καποιον ουρανο-ξύστη στην κηφισιας και ειναι μεγαλο, γωνιακο και απ εξω υπαρχουν και 2-3 γραμματεις που σου υπενθυμιζουν διαρκως τις ωρες που εχεις meetings καθως και businnes lunches ????  :P

Πατερ μου, με συγχωρειτε, ξεχασα να ζητησω την ευλογια σας :). Το γραφειο μου βρισκεται σε ουρανοξυστη αλλα οχι στην Κηφισιας και δεν εχω γραμματεα, παρα μονο κλητηρα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Καταρχην τα παλληκαρια ηταν κατω απο τα standarts μου, οποτε δεν ειχα -τουλαχιστον εγω- τετοια θεματα. Δευτερον γιατι να αναρωτηθω, αφου ειμαι ουτως η άλλως μονογαμικη; Θα πρεπε να αναρωτηθω για 4 εκατομμυρια αντρες
βρε ιουλια, μαρτυρας χωρις ξυλο..  :new_shocked: :new_shocked:

αστο, μην μαρφωνεσαι. λες ενα και καταλαβαινουμε πεντε. προφυλαξου..  :P

Επισκέπτης
standarts ? οπως stan (o eminem) κ darts (τα βελακια) ??????  :P :P :P :P

H δευτερη προταση ειναι που σε προδωσε.Οταν καταλαβεις το γιατι,τα ξαναλεμε!!!!! ;)

*****Με προλαβες πατερ μου.Αυτα γινονται κυριοι κ κυριες οταν ο ανθρωπος ειναι ευλογημενος απ'το Θεο!!!!  :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Στο site σας πατερ μου
κανεις λαθος τεκνον μου. εγω βασει των κανονων του κληρου ΔΕΝ εχω περιουσια, αρα ουτε site.

κατι ψιλα απ το παγκαρι παιρνω για τις βιζιτες..

Επισκέπτης
το ερωτημα ειναι αλλο ή μηπως ειναι απορια (στο στυλ του ΝΙΤΡΟ) ?

ΤΗΝ Ioulia ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΑΕΙ,ΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ??????????

Τελικα φαινεται ότι φαινεται πολυ παραξενο σε καποιος εδω μεσα οτι υπαρχουν αντρες και γυναικες που γαμιουνται -και μαλιστα εξαιρετικα- χωρις να πληρωνονται ή χωρις να πληρωνουν. Ειναι μια επιλογη-τροπος ζωης που μαλλον ο φιλος μας ο Elvis δεν εχει ζησει

Επισκέπτης
Τελικα φαινεται ότι φαινεται πολυ παραξενο σε καποιος εδω μεσα οτι υπαρχουν αντρες και γυναικες που γαμιουνται -και μαλιστα εξαιρετικα- χωρις να πληρωνονται ή χωρις να πληρωνουν. Ειναι μια επιλογη-τροπος ζωης που μαλλον ο φιλος μας ο Elvis δεν εχει ζησει
Τι να πληρωσω βρε ? Αφου ακομη δεν εχω γαμησει. Δεν εχεις ακουσει το εξαιρετικο : τυφλα να χει το γαμησι,αν πετυχει η μαλακια ?
Ε,εγω το εχω κανει το "μοτο" της ζωης μου!!!!

Φτιαξε ενα nickname για τον γκομενο κ πες του να μας γραψει καμια ενημερωση ή ιστορια απ'τα εξαιρετικα γαμησια σας.
Μπορει να βγει κ στις καλυτερες η ιστοριουλα κ να μπει πρωτη σελιδα.
Τςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς. :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
τωρα βγαζεις κακιες..

και πως το συμπερανες αυτο ????

και ποιος σου ειπε οτι γαμιεσαι εξαιρετικα ????

Επισκέπτης
standarts ? οπως stan (o eminem) κ darts (τα βελακια) ??????  :P :P :P :P

H δευτερη προταση ειναι που σε προδωσε.Οταν καταλαβεις το γιατι,τα ξαναλεμε!!!!! ;)

*****Με προλαβες πατερ μου.Αυτα γινονται κυριοι κ κυριες οταν ο ανθρωπος ειναι ευλογημενος απ'το Θεο!!!!  :2funny: :2funny:

Sorry, μπορει να ειμαι ηλιθια, αλλα οντως δεν καταλαβαινω. Και βαριεμαι και να προσπαθησω δηλαδη μεσημεριατικα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

Συνημμένα

• tademoniatisioulias.gif
    tademoniatisioulias.gif
    237,4 KB · Εμφανίσεις: 36

Επισκέπτης
τωρα βγαζεις κακιες..

και πως το συμπερανες αυτο ????

και ποιος σου ειπε οτι γαμιεσαι εξαιρετικα ????

Εγω το κρινω εξαιρετικα, για μενα. Εγω αισθανομαι εξαιρετικα. Για παρτη μου μιλαω. Και δεν ειναι κακια. Καθε φορα που ποσταρω κατι, βγαινουν ασχετοι τυποι (οχι εσεις πατερ μου) οι οποιοι ανευ λογου και αιτιας αρχιζουν τα μπινελικια. Μαλλον περι κομπλεξικών προκειται

Επισκέπτης
ΚΟΡΥΦΑΙΟ Πατερ μου! θα το τυπωσω και θα το βαλω στο γραφειο μου :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Sorry, μπορει να ειμαι ηλιθια, αλλα οντως δεν καταλαβαινω. Και βαριεμαι και να προσπαθησω δηλαδη μεσημεριατικα
για το πρωτο δεν μπορω ν'απαντησω δηλαδη αν εισαι ή οχι ηλιθια!
αλλα σκεψου οτι αν τα καταλαβαινες ολα δεν θα ησουν 14:50 μεσα σ'ενα "μπουρδελο-site" ψαχνοντας λυση στο αιωνιο προβλημα - πως διωχνω γιατρε μου τις αραχνες ???? :P :P :P

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Εγω το κρινω εξαιρετικα, για μενα. Εγω αισθανομαι εξαιρετικα. Για παρτη μου μιλαω. Και δεν ειναι κακια. Καθε φορα που ποσταρω κατι, βγαινουν ασχετοι τυποι (οχι εσεις πατερ μου) οι οποιοι ανευ λογου και αιτιας αρχιζουν τα μπινελικια. Μαλλον περι κομπλεξικών προκειται
ιουλια, αν θελεις την αποψη μου (αν δεν την θελεις, σε αφοριζω επιτόπου :grin:), στο συγκεκριμενο σαιτ θα βρεις ισως το υψηλοτερο επιπεδο ανθρωπων (σε αναλογη ποσόστοση βεβαια), που μπορεις να συναντησεις σε ελληνικο portal. υπαρχουν πολλοι λογοι που συντελουν σ αυτο, που δεν ειναι της παρουσης.

δεν εχω δει απο ποτε εισαι μελος, αλλα αν καταλαβεις καλα το κλιμα και μπεις στο νοημα θα διαπιστωσεις κι αλλα, πολυ ευχαριστα πραγματα..

μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα. καθησε αναπαυτικα στον καναπε/καρεκλα γραφειου/πουτσα ''καλού'' και απολαυσε τη βολτα..  :-* :-*

Επισκέπτης
ποιος σου ειπε μπινελικια ?
εισαι αρρωστη ? ε,οταν γινεις καλα περνα να μας κερασεις.

σιγουρα ειναι κομπλεξικοι,εσυ τι εισαι δεν μας ειπες.

αντε,λευτερια στη Σαντορινη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom