giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
σε ποιό καναλι/εφημεριδα/περιοδικο ????Δονητη; Υποκαταστατα ποτε, οπως εχω δηλωσει κατ επαναληψη.
σε ποιό καναλι/εφημεριδα/περιοδικο ????Δονητη; Υποκαταστατα ποτε, οπως εχω δηλωσει κατ επαναληψη.
μην τρελαινεσαι ρε συ..καλααααααααααααααααααααααααα.
και μονο που σας φανταζομαι εσενα κ τη φιλη σου,να απορειτε γιατι δεν γαμουσαν εσας τα παληκαρια κ οχι την τουριστρια.......
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
καλααααααααααααααααααααααααα.
και μονο που σας φανταζομαι εσενα κ τη φιλη σου,να απορειτε γιατι δεν γαμουσαν εσας τα παληκαρια κ οχι την τουριστρια.......
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
το ερωτημα ειναι αλλο ή μηπως ειναι απορια (στο στυλ του ΝΙΤΡΟ) ?μην τρελαινεσαι ρε συ..
εσυ γαμας.. ;)
κατι απο διαφημιση προιόντος πολυεθνικης μου θυμιζεις..
μηπως το γραφειο σου βρισκεται σε καποιον ουρανο-ξύστη στην κηφισιας και ειναι μεγαλο, γωνιακο και απ εξω υπαρχουν και 2-3 γραμματεις που σου υπενθυμιζουν διαρκως τις ωρες που εχεις meetings καθως και businnes lunches ????
σε ποιό καναλι/εφημεριδα/περιοδικο ????
βρε ιουλια, μαρτυρας χωρις ξυλο..Καταρχην τα παλληκαρια ηταν κατω απο τα standarts μου, οποτε δεν ειχα -τουλαχιστον εγω- τετοια θεματα. Δευτερον γιατι να αναρωτηθω, αφου ειμαι ουτως η άλλως μονογαμικη; Θα πρεπε να αναρωτηθω για 4 εκατομμυρια αντρες
standarts ? οπως stan (o eminem) κ darts (τα βελακια) ??????Καταρχην τα παλληκαρια ηταν κατω απο τα standarts μου, οποτε δεν ειχα -τουλαχιστον εγω- τετοια θεματα. Δευτερον γιατι να αναρωτηθω, αφου ειμαι ουτως η άλλως μονογαμικη; Θα πρεπε να αναρωτηθω για 4 εκατομμυρια αντρες
κανεις λαθος τεκνον μου. εγω βασει των κανονων του κληρου ΔΕΝ εχω περιουσια, αρα ουτε site.Στο site σας πατερ μου
το ερωτημα ειναι αλλο ή μηπως ειναι απορια (στο στυλ του ΝΙΤΡΟ) ?
ΤΗΝ Ioulia ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΑΕΙ,ΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ??????????
Τι να πληρωσω βρε ? Αφου ακομη δεν εχω γαμησει. Δεν εχεις ακουσει το εξαιρετικο : τυφλα να χει το γαμησι,αν πετυχει η μαλακια ?Τελικα φαινεται ότι φαινεται πολυ παραξενο σε καποιος εδω μεσα οτι υπαρχουν αντρες και γυναικες που γαμιουνται -και μαλιστα εξαιρετικα- χωρις να πληρωνονται ή χωρις να πληρωνουν. Ειναι μια επιλογη-τροπος ζωης που μαλλον ο φιλος μας ο Elvis δεν εχει ζησει
βρε ιουλια, μαρτυρας χωρις ξυλο..
αστο, μην μαρφωνεσαι. λες ενα και καταλαβαινουμε πεντε. προφυλαξου..
τωρα βγαζεις κακιες..Τελικα φαινεται ότι φαινεται πολυ παραξενο σε καποιος εδω μεσα οτι υπαρχουν αντρες και γυναικες που γαμιουνται -και μαλιστα εξαιρετικα- χωρις να πληρωνονται ή χωρις να πληρωνουν. Ειναι μια επιλογη-τροπος ζωης που μαλλον ο φιλος μας ο Elvis δεν εχει ζησει
standarts ? οπως stan (o eminem) κ darts (τα βελακια) ??????
H δευτερη προταση ειναι που σε προδωσε.Οταν καταλαβεις το γιατι,τα ξαναλεμε!!!!! ;)
*****Με προλαβες πατερ μου.Αυτα γινονται κυριοι κ κυριες οταν ο ανθρωπος ειναι ευλογημενος απ'το Θεο!!!!
αν υπαρχουν λεει....απο τι να προφυλαχτω πατερ μου; Υπαρχουν δαιμονια;
τωρα βγαζεις κακιες..
και πως το συμπερανες αυτο ????
και ποιος σου ειπε οτι γαμιεσαι εξαιρετικα ????
για το πρωτο δεν μπορω ν'απαντησω δηλαδη αν εισαι ή οχι ηλιθια!Sorry, μπορει να ειμαι ηλιθια, αλλα οντως δεν καταλαβαινω. Και βαριεμαι και να προσπαθησω δηλαδη μεσημεριατικα
ιουλια, αν θελεις την αποψη μου (αν δεν την θελεις, σε αφοριζω επιτόπου ), στο συγκεκριμενο σαιτ θα βρεις ισως το υψηλοτερο επιπεδο ανθρωπων (σε αναλογη ποσόστοση βεβαια), που μπορεις να συναντησεις σε ελληνικο portal. υπαρχουν πολλοι λογοι που συντελουν σ αυτο, που δεν ειναι της παρουσης.Εγω το κρινω εξαιρετικα, για μενα. Εγω αισθανομαι εξαιρετικα. Για παρτη μου μιλαω. Και δεν ειναι κακια. Καθε φορα που ποσταρω κατι, βγαινουν ασχετοι τυποι (οχι εσεις πατερ μου) οι οποιοι ανευ λογου και αιτιας αρχιζουν τα μπινελικια. Μαλλον περι κομπλεξικών προκειται
ποιος σου ειπε μπινελικια ?Εγω το κρινω εξαιρετικα, για μενα. Εγω αισθανομαι εξαιρετικα. Για παρτη μου μιλαω. Και δεν ειναι κακια. Καθε φορα που ποσταρω κατι, βγαινουν ασχετοι τυποι (οχι εσεις πατερ μου) οι οποιοι ανευ λογου και αιτιας αρχιζουν τα μπινελικια. Μαλλον περι κομπλεξικών προκειται