giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
οοοοοοοοοχι.. λευτεριά στο βόρειο μύκονο..αντε,λεφτερια στη Σαντορινη.
οοοοοοοοοχι.. λευτεριά στο βόρειο μύκονο..αντε,λεφτερια στη Σαντορινη.
Ας ελευθερωθει η Σαντορινη για αρχη κ βλεπουμε για Μυκονο!!!!οοοοοοοοοχι.. λευτεριά στο βόρειο μύκονο..
για το πρωτο δεν μπορω ν'απαντησω δηλαδη αν εισαι ή οχι ηλιθια!
αλλα σκεψου οτι αν τα καταλαβαινες ολα δεν θα ησουν 14:50 μεσα σ'ενα "μπουρδελο-site" ψαχνοντας λυση στο αιωνιο προβλημα - πως διωχνω γιατρε μου τις αραχνες ????
ιουλια, αν θελεις την αποψη μου (αν δεν την θελεις, σε αφοριζω επιτόπου ), στο συγκεκριμενο σαιτ θα βρεις ισως το υψηλοτερο επιπεδο ανθρωπων (σε αναλογη ποσόστοση βεβαια), που μπορεις να συναντησεις σε ελληνικο portal. υπαρχουν πολλοι λογοι που συντελουν σ αυτο, που δεν ειναι της παρουσης.
δεν εχω δει απο ποτε εισαι μελος, αλλα αν καταλαβεις καλα το κλιμα και μπεις στο νοημα θα διαπιστωσεις κι αλλα, πολυ ευχαριστα πραγματα..
μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα. καθησε αναπαυτικα στον καναπε/καρεκλα γραφειου/πουτσα ''καλού'' και απολαυσε τη βολτα.. :-* :-*
Τι ζορι να τραβαω ? Λες να εχω να ταισω τα παιδια ή το σκυλο ? Μπααααααααααααααααααα. Χαλαρουιτα κ αγιος ο θεος!!!!Elvis, τελικα φαινεται οτι τραβας μεγαλο ζορι...Anyway, επειδη πρεπει να την κανω απο το γραφειο θα γραψω μονο ενα τελευταιο σχολιακι: Το γιατι ειμαι εδω μεσα την ωρα που ενδεχομενως θα πρεπε να δουλευω, αφορα τον εργοδοτη μου και όχι εσενα. Οσο για τις αραχνες, τις εχω ξεχασει απο τα 17 μου. Εσυ που ξερεις πως ειναι, καθως τις εχεις και στο πουλι και στο μυαλο σου, καλο θα ηταν να πας να ριξεις ενα σε κανα μπουρδελο, γιατι για παραπανω δε σ εχω. Αυτα και καλο Σαββατοκυριακο σε όλους.
Πατερ μου σας ευχαριστω ξανα για το σκιτσο, ειναι ηδη τυπωμενο.
καλα,εσυ τρεις μερες προετοιμαζες μια απαντηση?1) Για...
καλα,εσυ τρεις μερες προετοιμαζες μια απαντηση?
πάμε πάλι;παιδια σας παρακαλω ας κρατησουμε ενα επιπεδο στο θρεαντ...λοιπον ιουλια τουλαχιστον τους ρωτησες εαν περασανε καλα κ γιατι αφου το θεωρεις τοσο σημαντικο γεγονος που σου κεντρισε τοσο το ενδιαφερον δεν τους προτεινες να κανετε παρεα ολοι μαζι...
πάμε πάλι;
ξέρεις εσύ;
3) Για το "κυρακατινα": Συνηθισμενος χαρακτηρισμος απο πολλους εδω μεσα που νομιζουν ότι μονο αντρες δικαιουνται να ποσταρουν σ αυτοτο Site. Περαστικα.
Ας πω και γω κάτι να συνεισφέρω σε αυτό το θεματάκι......Σωστά είναι δικαίωμά σου να μπαίνεις όπου θέλεις.....να πηγαίνεις όπου θέλεις....να μιλας με όποιον θελεις και για ότι θέλεις......το ζητούμενο είναι αν πραγματικά σε εκφράζει....Και εγώ μπορώ να πάω για ΠΛΑΚΑ σε ένα gay bar και να περνάω την ώρα μου χαζεύοντας τις πουστάρες.....να σπάω πλάκα μαζί τους....ακόμα και να τους κάνω τα γλυκά μάτια.....αλλά δεν με εκφράζει....και το να χαζεύω ή να σπάω πλάκα με κάτι που κάποιους τους εκφράζει(ως τρόπο και άποψη ζωης)δεν είναι και το καλύτερο.....Αυτό το site απευθύνεται σε λάτρεις του πληρωμένου Ερωτα(είτε απο επιλογή είτε αναγκαστικά)και προσωπικα εμένα δεν μου αρέσει να έρχονται άσχετοι και να ΣΠΑΝΕ πλάκα με κάτι που για μένα ειναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!!!!!!!Βέβαια δεν θα έφτανα στο σημείο να βρίσω αλλά δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο.Οσο για το στερεότυπο που υπάρχει οτι στα μπουρδέλα πάνε οσοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.......απλά ΑΠΟΡΡΙΨΕ ΤΟ!
Να το διαλύσουμε και αυτό;τι να ξερω πατερα εγω ολη μερα υπολογιστη
Να το διαλύσουμε και αυτό;