Νέα

Στο Caprice χθες το βραδυ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για το πρωτο δεν μπορω ν'απαντησω δηλαδη αν εισαι ή οχι ηλιθια!
αλλα σκεψου οτι αν τα καταλαβαινες ολα δεν θα ησουν 14:50 μεσα σ'ενα "μπουρδελο-site" ψαχνοντας λυση στο αιωνιο προβλημα - πως διωχνω γιατρε μου τις αραχνες ???? :P :P :P

Elvis, τελικα φαινεται οτι τραβας μεγαλο ζορι...Anyway, επειδη πρεπει να την κανω απο το γραφειο θα γραψω μονο ενα τελευταιο σχολιακι: Το γιατι ειμαι εδω μεσα την ωρα που ενδεχομενως θα πρεπε να δουλευω, αφορα τον εργοδοτη μου και όχι εσενα. Οσο για τις αραχνες, τις εχω ξεχασει απο τα 17 μου. Εσυ που ξερεις πως ειναι, καθως τις εχεις και στο πουλι και στο μυαλο σου, καλο θα ηταν να πας να ριξεις ενα σε κανα μπουρδελο, γιατι για παραπανω δε σ εχω. Αυτα και καλο Σαββατοκυριακο σε όλους.
Πατερ μου σας ευχαριστω ξανα για το σκιτσο, ειναι ηδη τυπωμενο.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ιουλια, αν θελεις την αποψη μου (αν δεν την θελεις, σε αφοριζω επιτόπου :grin:), στο συγκεκριμενο σαιτ θα βρεις ισως το υψηλοτερο επιπεδο ανθρωπων (σε αναλογη ποσόστοση βεβαια), που μπορεις να συναντησεις σε ελληνικο portal. υπαρχουν πολλοι λογοι που συντελουν σ αυτο, που δεν ειναι της παρουσης.

δεν εχω δει απο ποτε εισαι μελος, αλλα αν καταλαβεις καλα το κλιμα και μπεις στο νοημα θα διαπιστωσεις κι αλλα, πολυ ευχαριστα πραγματα..

μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα. καθησε αναπαυτικα στον καναπε/καρεκλα γραφειου/πουτσα ''καλού'' και απολαυσε τη βολτα..  :-* :-*
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εγραψες,ακου εκει καλός  :uglystupid: μετα το κανουν κάλος :tickedoff:η πιο σπαστικη εκφραση των γυναικων μακραν
ο καλος μου
ουστ

Επισκέπτης
Elvis, τελικα φαινεται οτι τραβας μεγαλο ζορι...Anyway, επειδη πρεπει να την κανω απο το γραφειο θα γραψω μονο ενα τελευταιο σχολιακι: Το γιατι ειμαι εδω μεσα την ωρα που ενδεχομενως θα πρεπε να δουλευω, αφορα τον εργοδοτη μου και όχι εσενα. Οσο για τις αραχνες, τις εχω ξεχασει απο τα 17 μου. Εσυ που ξερεις πως ειναι, καθως τις εχεις και στο πουλι και στο μυαλο σου, καλο θα ηταν να πας να ριξεις ενα σε κανα μπουρδελο, γιατι για παραπανω δε σ εχω. Αυτα και καλο Σαββατοκυριακο σε όλους.
Πατερ μου σας ευχαριστω ξανα για το σκιτσο, ειναι ηδη τυπωμενο.
Τι ζορι να τραβαω ? Λες να εχω να ταισω τα παιδια ή το σκυλο ? Μπααααααααααααααααααα. Χαλαρουιτα κ αγιος ο θεος!!!!
Στα παπαρια μου τι κανεις την ωρα της δουλειας σου,στα παπαρια μου κ για τον εργοδοτη σου,στα παπαρια μου κ για τη ζωη σου!
Εισαι πολυ μικρη για να την πεις σ'εμενα. Εκτος του οτι εισαι κυρακατινα που ξεφυγε κατα λαθος (λογω εποχης) απ'το πλυσιμο των πιατων,νομιζεις οτι εχεις πιασει τον παπα (πάπα) απ'τ'αρχιδια κ κατι εγινε. Τα παπαρια μου τα δυό που μοιαζουν με καμπαναριο εν τελει!Μπορει να γαμηθηκες στα 17 (θεωρητικα,πλατωνικα ή με καποιον αλλο τροπο ? ),αυτο δεν σημαινει οτι οι αραχνες πεθαναν ή δεν ξαναμαζευτηκαν.Εδω ειναι που φωναζω : ΚΑΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ???????????????????????
Επισης να σου πω οτι η φυσικη θεση ειναι πολυ κατω απο μενα,οποτε οσο κ να προσπαθεις,οσο κ να κλανεις δεν πετας για να με φτασεις.
Επαναλαμβανω,εισαι πολυ πισω για να με προλαβεις,εχω ξεφυγει λεεεεεεεεεεεμεεεεεεεεεεεε.
Στο πουλι δεν μαζευονται αραχνες,αυτο στο γραφω για να το ξερεις αλλα ετσι κ αλλιως σου ειπα οτι το δουλευω το εργαλειο.
Παντως οσο κ να με παρακαλας δεν σε γαμαω.
Αντε γεια κ καλο 4ημερο..(λογω 25ης Μαρτιου!)!

Αααα,σκεψου κ κατι ακομη: το παιζεις (παρουσιαζεσαι) εξυπνη κ πονηρη κ τελικα δεν καταλαβες οτι ενας πιτσιρικας καθεται κ σε δουλευει εδω κ 3 σελιδες.
Εγινες θεαμα με το θεμα-κατινια που ανοιξες.Εγινες κ ρομπα με τις μαλακιες που απαντησες.Τραβα τωρα να κλαφτεις σε κανενα πουτσο που σε ανεχεται κ οταν στρωσεις τα λεμε!

Επισκέπτης
1) Για να χεις παιδια πρεπει να γαμεις. Μαλιστα, συνηθως, πρεπει να γαμεις μια γυναικα που να σε γουσταρει πολυ. Στη δικη σου περιπτωση αυτο δεν φαινεται να ειναι εφικτο. Ειναι προφανες απο τα νευρα που χεις ότι αν πας τωρα να γαμησεις δε θα βγαλεις τιποτε άλλο παρα σκουριά. Οσο για το σκυλο, ουτε και αυτος θα μπορουσε να σε ανεχτει.
2) Το αν ειμαι μικρη η οχι ειναι προφανες οτι δε μπορεις να το γνωριζεις. Μην προτρεχεις και μη βγαζεις συμπερασματα που σε βολευουν στο να εκτονωσεις τα συγκεντρωμενα νευρακια σου (η σκουριασμενα σπερματακια σου)
3) Για το "κυρακατινα": Συνηθισμενος χαρακτηρισμος απο πολλους εδω μεσα που νομιζουν ότι μονο αντρες δικαιουνται να ποσταρουν σ αυτοτο Site. Περαστικα.
4) Εθελοντης; Υπάρχουν πολλοι, διαλεξα εναν.
5) Η φυσικη θεση του καθενα δεν φαινεται και δεν αναμετραται σε ενα μπουρδελο site που ολοι μπαινουμε για πλακα. Η ζωη ειναι αλλου (αλλα που να το ξερεις...)
6) Αν ξερεις να διαβαζεις, δεν παρακαλεσα κανεναν -ποσο μαλλον μια σκουριασμενη πουτσα- να με γαμησει.

PS: Κοιτα να ξεχαρμανιασεις γιατι η σκουρια ανεβαζει την πιεση. Μη μας παθεις και κανα εγκεφαλικο και χασει το site εναν μαλακα παραπανω

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δε μπορω να καταλαβω της σας πειραζει η κοπελα που γραφει εδω??? :dunno:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.830
Πόντοι
12.056
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανοιξε αυτο το Θρεντ... :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γιατι το λες αυτο? εχει απιστευτο νοημα το τοπικ... *P

Επισκέπτης
παιδια σας παρακαλω ας κρατησουμε ενα επιπεδο στο θρεαντ...λοιπον ιουλια τουλαχιστον τους ρωτησες εαν περασανε καλα κ γιατι αφου το θεωρεις τοσο σημαντικο γεγονος που σου κεντρισε τοσο το ενδιαφερον δεν τους προτεινες να κανετε παρεα ολοι μαζι...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
παιδια σας παρακαλω ας κρατησουμε ενα επιπεδο στο θρεαντ...λοιπον ιουλια τουλαχιστον τους ρωτησες εαν περασανε καλα κ γιατι αφου το θεωρεις τοσο σημαντικο γεγονος που σου κεντρισε τοσο το ενδιαφερον δεν τους προτεινες να κανετε παρεα ολοι μαζι...
πάμε πάλι;
ξέρεις εσύ;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
3) Για το "κυρακατινα": Συνηθισμενος χαρακτηρισμος απο πολλους εδω μεσα που νομιζουν ότι μονο αντρες δικαιουνται να ποσταρουν σ αυτοτο Site. Περαστικα.
Ας πω και γω κάτι να συνεισφέρω σε αυτό το θεματάκι......Σωστά είναι δικαίωμά σου να μπαίνεις όπου θέλεις.....να πηγαίνεις όπου θέλεις....να μιλας με όποιον θελεις και για ότι θέλεις......το ζητούμενο είναι αν πραγματικά σε εκφράζει....Και εγώ μπορώ να πάω για ΠΛΑΚΑ σε ένα gay bar και να περνάω την ώρα μου χαζεύοντας τις πουστάρες.....να σπάω πλάκα μαζί τους....ακόμα και να τους κάνω τα γλυκά μάτια.....αλλά δεν με εκφράζει....και το να χαζεύω ή να σπάω πλάκα με κάτι που κάποιους τους εκφράζει(ως τρόπο και άποψη ζωης)δεν είναι και το καλύτερο.....Αυτό το site απευθύνεται σε λάτρεις του πληρωμένου Ερωτα(είτε απο επιλογή είτε αναγκαστικά)και προσωπικα εμένα δεν μου αρέσει να έρχονται άσχετοι και να ΣΠΑΝΕ πλάκα με κάτι που για μένα ειναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!!!!!!!Βέβαια δεν θα έφτανα στο σημείο να βρίσω αλλά δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο.Οσο για το στερεότυπο που υπάρχει οτι στα μπουρδέλα πάνε οσοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.......απλά ΑΠΟΡΡΙΨΕ ΤΟ!  

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Γιατί μπήκε όλο μέσα σε πλαίσιο ρε γαμώτο; :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.