Επισκέπτης
Χθες το βραδυ στο γνωστο bar του Κολωνακιου ηρθε ενα απο τα CT που βρισκονται στην Αθηνα συνοδευομενη απο δυο "νεαρους". Την κοπελ ατην αναγνωρισα απο τη φωτο. Τους κυριους δεν τους ξερω. Παντως φαινεται πως ειχαν ηδη περασει καλα
δεν υπαρχουν ελληναρες νταβατζηδες δηλαδη?Ξεχασα να γραψω ότι τα παιδια που τη συνοδευαν ηταν ελληναρες και ουχι νταβατζηδες.
δεν υπαρχουν ελληναρες νταβατζηδες δηλαδη?
παλι λαθος κανεις αλλα καπως καλυτεραΕχεις δικιο δωρητη, μαλλον δεν ημουν σαφης... Εννουσα οτι ηταν Ελληνες και δεν ηταν νταβατζηδες. Ηταν προφανες οτι απλα ειχαν βγαλει εξω την κοπελα
μπραβο ιουλια !!!!Χθες το βραδυ στο γνωστο bar του Κολωνακιου ηρθε ενα απο τα CT που βρισκονται στην Αθηνα συνοδευομενη απο δυο "νεαρους". Την κοπελ ατην αναγνωρισα απο τη φωτο. Τους κυριους δεν τους ξερω. Παντως φαινεται πως ειχαν ηδη περασει καλα
Το οτι ηταν πελατες νομιζα οτι το εκανα σαφες πιο πανω, που εγραψα οτι ειχαν περασει καλα πριν... Anyway, το στρατηγο δεν τον ειδα, τουλαχιστον εκει που βολταρα εγω ;)παλι λαθος κανεις αλλα καπως καλυτερα
ηταν πελατες και οχι νταβατζηδες το σωστο
μηπως ειδες και τον φιλο μου το βερυκιο στο κολωνακι?
ναιιιιιιιιιιιιι,με τον καλο της δονητη!!!!!!!!με τον ''καλο σου'' ειχες παει στο sea satin ????
μπραβο ιουλια !!!!
ωραιο report !!!!
με τον ''καλο σου'' ειχες παει στο sea satin ????
υ.γ. αυτες ειναι ενημερωσεις βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
Κουτσομπολιο θα ηταν εαν εγραφα το ονομα της κοπελας η εγραφα περιγραφη για το πως ηταν οι κυριοι που τη συνοδευαν.οπου υπαρχει γυναικα,υπαρχει κ κουτσομπολιο ???
τωρα χρειαζοταν αυτο το θρεντ για να μας πεις την μαλακια σου ???
ημαρτον που λεει κ ο φαφουτης,οχι αλλα πλυντηρια ρε πουστη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.
Το οτι ηταν πελατες νομιζα οτι το εκανα σαφες πιο πανω, που εγραψα οτι ειχαν περασει καλα πριν... Anyway, το στρατηγο δεν τον ειδα, τουλαχιστον εκει που βολταρα εγω ;)
αλλη φορα να μας το λες απο πριν να ερχομαστε και εμειςΟχι, με μια φιλη. Εχω και γω τα ρεπο μου, όπως και καλος μου
Οχι, με μια φιλη. Εχω και γω τα ρεπο μου, όπως και καλος μου
Δονητη; Υποκαταστατα ποτε, οπως εχω δηλωσει κατ επαναληψη.ναιιιιιιιιιιιιι,με τον καλο της δονητη!!!!!!!!
καλααααααααααααααααααααααααα.Κουτσομπολιο θα ηταν εαν εγραφα το ονομα της κοπελας η εγραφα περιγραφη για το πως ηταν οι κυριοι που τη συνοδευαν.
Δονητη; Υποκαταστατα ποτε, οπως εχω δηλωσει κατ επαναληψη.
Γιατι καλε να το ματιασουμε το κοριτσι; Μια χαρα ηταν και αυτη και τα παιδια.ειδες που στα λεγα πατερ μου..................????????????///
την ευλογια σου.
*****φαντασου ματιαγμα οι κ@ριολες που θα καναν στα παληκαρια κ την τουριστρια!!!!
κατι απο διαφημιση προιόντος πολυεθνικης μου θυμιζεις..Οχι, με μια φιλη. Εχω και γω τα ρεπο μου, όπως και καλος μου