Νέα

Στήριξη των δύο ηρώων αξιωματικών, θυμάτων της Τουρκικής εισβολής

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Το θρεντ το ανοιξε μεν ο νηματοθετης για να τρολαρει, αλλα μια και υπαρχει ας πουμε και μεις το τσιτατο μας :grin:
Σωστο αυτο που λες αλλα δεν ειναι γνωστες και οι συνθηκες κατω απο τις οποιες συνεληφθησαν.
Σιγουρα σε αυτο το επαγγελμα δεν δρας με τον συνηθη τροπο, αλλα αναμενεται να εχεις μια διαφορετικη αντιμετωπιση.
Οτι σα πολιτης που πληρωνεις το στρατευμα, εχεις την απαιτηση να δρασει αψογα ( το πληρωνεις για να διατηρησει τη θεση του και να μη παραχωρησει εδαφος, ποσο μαλλον να συλληφθει) και να εχει την απαραιτητη εκπαιδευση και ετοιμοτητα.
Αλλα οπως ειπα, δεν ειναι γνωστες οι συνθηκες κατω απο τις οποιες εγινε το συμβαν.

τυπε καλυτερα να μην σκεφτομαστε τι πληρωνεις στην ελλαδα και που πανε τα λεφτα σου     :S :S :S

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Πες τα ρε τύπε, κι εγω δεν το καταλαβα αυτο. Τι φοβηθηκαν δηλαδη και κρυβονταν? Κεφαλι ψηλα ρε. Ελεος. Η φωτογραφια σου θα παιξει παντου, τι κρυβεσαι ?
Τους βάφτισαν και ηρωες τους κλασομπανιερες

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
τυπε ετσι οπως διαβασα τον τιτλο νομιζα οτι θα ελεγες να κανουμε ερανο στο μπου για τους δυο στρατιωτικους      :S :S :S  
αυτό ήταν το point. Ερανο με ταπεράκια

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Το θρεντ το ανοιξε μεν ο νηματοθετης για να τρολαρει, αλλα μια και υπαρχει ας πουμε και μεις το τσιτατο μας :grin:
Σωστο αυτο που λες αλλα δεν ειναι γνωστες και οι συνθηκες κατω απο τις οποιες συνεληφθησαν.
Σιγουρα σε αυτο το επαγγελμα δεν δρας με τον συνηθη τροπο, αλλα αναμενεται να εχεις μια διαφορετικη αντιμετωπιση.
Οτι σα πολιτης που πληρωνεις το στρατευμα, εχεις την απαιτηση να δρασει αψογα ( το πληρωνεις για να διατηρησει τη θεση του και να μη παραχωρησει εδαφος, ποσο μαλλον να συλληφθει) και να εχει την απαραιτητη εκπαιδευση και ετοιμοτητα.
Αλλα οπως ειπα, δεν ειναι γνωστες οι συνθηκες κατω απο τις οποιες εγινε το συμβαν.
γιατί με κατηγορείς τύπε;

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Υπηρέτησα κι εγώ στον Έβρο, προ αμνημονεύτων ετών, στην Δ' ΕΑΝ, Καρωτή Διδυμοτείχου.
Οι οδηγίες που είχαμε από τους αξκους, ήταν ότι δεν πυροβολούμε ΠΟΤΕ πρώτοι.
Πυροβολούμε μόνο αν δεχθούμε πυρά  :S

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ πάντως εν έτη 2018 δεν βλέπω τίποτα ηρωικό σε μια πολεμική διαμάχη ανάμεσα σε δύο γειτονικές χώρες. Αν πραγματοποιηθεί το ενδεχόμενο ενός πολέμου πείτε μου που είναι ο ηρωισμός του να πεθάνεις για τα πετρέλαια του Ερντογάν και της μαμάς Αμέρικα?

Mηπως για να υπερασπιστεις τη ζωη σου, την οικογενεια σου, τα παιδια/ γονεις, το σπιτι σου? Λεω εγω τωρα. Μπορει και να μη σε ενδιαφερει φυσικα, οποτε δε τρεχει κατι , yolo.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Υπηρέτησα κι εγώ στον Έβρο, προ αμνημονεύτων ετών, στην Δ' ΕΑΝ, Καρωτή Διδυμοτείχου.

τυπε παλι καλα που δεν σας ειπαν να πυροβολειτε μονο αμα σας σκοτωσουν     :S :S :S

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Αν δεχτείς πυρά μπορεί και να μην μπορέσεις να τα ανταποδώσεις

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
τυπε τι να στελνουμε ταπερακια;      :S :S :S
στη φυλακη ειναι οι τυποι δεν ειναι στο μαστερ σεφ     :S :S :S
όλα περνάν απ το στομάχι τύπε και αν το χουν γεμάτο δεν θα στενοχωριουνται

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Mηπως για να υπερασπιστεις τη ζωη σου, την οικογενεια σου, τα παιδια/ γονεις, το σπιτι σου? Λεω εγω τωρα. Μπορει και να μη σε ενδιαφερει φυσικα, οποτε δε τρεχει κατι , yolo.

τυπε το σπιτι δεν υπαρχει λογος να το υπερασπιστεις,ετσι κι αλλιως θα το χασεις στον πλειστηριασμο     :S :S :S

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
τυπε παλι καλα που δεν σας ειπαν να πυροβολειτε μονο αμα σας σκοτωσουν     :S :S :S
Το χειρότερο από όλα, ήταν όταν μια Κυριακή ο διοικητής μας εξήγησε ότι οι Τούρκοι είχαν απέναντί μας πολύ καλύτερα τεθωρακισμένα (οι Τούρκοι Leopard ενώ εμείς στη Δ' ΕΑΝ είχαμε Μ48, 30ετίας) και ότι σε περίπτωση αρματομαχίας θα είχαμε εκπληρώσει την αποστολή μας και το καθήκον μας εάν προλαβαίναμε να ρίξουμε με το πυροβόλο 3 βολές  :S

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
αυτά που λες δεν συνάδουν με τον λόγο ανοίγματος του νήματος τύπε

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
δλδ εσένα αν σ ρθει επιστρατευσοχαρτο να πας να παρουσιαστεις στη μονάδα σου, στην διαδρομή θα έχεις στο μυαλό σου ότι το κάνεις για το σπίτι, οικογένεια, πατρίδα; Ξέρεις πόσα στελέχη θα χουν φύγει τύπε για Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία ...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Το χειρότερο από όλα, ήταν όταν μια Κυριακή ο διοικητής μας εξήγησε ότι οι Τούρκοι είχαν απέναντί μας πολύ καλύτερα τεθωρακισμένα (οι Τούρκοι Leopard ενώ εμείς στη Δ' ΕΑΝ είχαμε Μ48, 30ετίας) και ότι σε περίπτωση αρματομαχίας θα είχαμε εκπληρώσει την αποστολή μας και το καθήκον μας εάν προλαβαίναμε να ρίξουμε με το πυροβόλο 3 βολές  :S

τυπε βλεπω ειχατε πολυ υψηλο ηθικο      :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom