alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Εγω ξερω για εναν ανθυπολοχαγο νεκρο σιγουρα, δεν διεκδικω ομως και την ακριβεστερη πληροφορησηΤο δημοσίευμα λέει για 5 τούρκους νεκρούς
Εγω ξερω για εναν ανθυπολοχαγο νεκρο σιγουρα, δεν διεκδικω ομως και την ακριβεστερη πληροφορησηΤο δημοσίευμα λέει για 5 τούρκους νεκρούς
Γιατί αύριο σ αυτές της μονάδες μπορεί να υπηρετεί ο γιος μου η ο γιος σου κτλΓιατι να στηριξουμε ;
Παραπλευρες απωλειεσ ειναι τυποι
Αυτοί δεν είναι βύσματα ο ένας είναι ΕΠΟΠ και ο άλλος μπήκε με πανελλήνιες προφανώς στη ΣΜΥ οπότε την έχουν άσχημα.Θα σαπίσουν για τα καλά.Αμα ήταν βύσματα,θα τους είχαν ήδη αφήσει ούτε θα μάθαινε κανένας τίποτα.Αμα ήταν απλοί φαντάροι επίσης θα τους άφηναν ως ασήμαντους.
Οι τύποι την πούτσισαν.
Οι Τούρκοι σπάνε το ηθικό των Ελλήνων εκ του ασφαλούς.
Δεν καταλαβαινω ρε τύποι, "στηριξτε" και "στηριξτε" λενε καποιοι, τι να κανουμε δηλαδη?
Να πηδάμε ακα τυπε τουρκάλες ιερόδουλεςΔεν καταλαβαινω ρε τύποι, "στηριξτε" και "στηριξτε" λενε καποιοι, τι να κανουμε δηλαδη?
Δεν τους πηγαν οι μαμαδες τους πραγματα? Γελαγαν και οι πετρες, οι αιχμαλωτοι των τουρκων ειχαν επισκεπτηριο με τις μαμαδες τους για ρουχαλακια και σπιτικο φαγακινα τους παμε κρουασαν
ο μπουχεσας θα εχει χασει πολλα κιλα
Υπαρχουν? Εγω μονο την Ελενα απο το θησεως 40 θυμαμαιΝα πηδάμε ακα τυπε τουρκάλες ιερόδουλες
Οτι χειροτερο. Οι μεγαλυτερες ξεπετες του πλανητη.Να πηδάμε ακα τυπε τουρκάλες ιερόδουλες
Πες τα ρε τύπε, κι εγω δεν το καταλαβα αυτο. Τι φοβηθηκαν δηλαδη και κρυβονταν? Κεφαλι ψηλα ρε. Ελεος. Η φωτογραφια σου θα παιξει παντου, τι κρυβεσαι ?Αυτό που με κάνει εξω φρενων είναι ότι και οι δύο κατά την μεταγωγή τους καλύπτουν τα πρόσωπα τους και περπατούν σκυφτά σαν κατσαρίδες λες και είναι εγκληματίες. Δεν νομίζω να αρμόζη τέτοια συμπεριφορά από στρατιωτικούς
Ανοίγω το θέμα για να γράφονται μόνο σχετικά νέα, μιας που χάνονται στο άλλο νήμα του πιθανού πολέμου.
Οπως καναμε για το 19χρονο μοντελο στο Χονγκ Κονγκ?τυπε ετσι οπως διαβασα τον τιτλο νομιζα οτι θα ελεγες να κανουμε ερανο στο μπου για τους δυο στρατιωτικους :S :S :S
απο ποτε νομιμοποιουνται να ανοιξουν τριτο παγκοσμιο πολεμο εβω βρισκονται σε ξενο εδαφος?
Οπως καναμε για το 19χρονο μοντελο στο Χονγκ Κονγκ?
Το θρεντ το ανοιξε μεν ο νηματοθετης για να τρολαρει, αλλα μια και υπαρχει ας πουμε και μεις το τσιτατο μαςΔεν πληρώνονται για να είναι λογικοί. Πληρώνονται για να φερουν σε πέρας την αποστολή που τους ανατίθεται. Αν τα εθνόσημα - λογότυπα του εργοδοτη τους - τους έπεφταν βαριά, ας μην τα φόραγαν.
Τύπε με τον βαγόνια μιλας, ολα τα γνωριζει αυτος
..εδώ ξέρουμε οτι τους πήγαν οι μαμάδες τους ταπεράκια με κεφτέδες ρε τύπετυπε που το ξερεις οτι ηταν σε ξενο εδαφος,μπροστα ησουν; :S :S :S
τυπε που το ξερεις οτι ηταν σε ξενο εδαφος,μπροστα ησουν; :S :S :S
Αλλα οπως ειπα, δεν ειναι γνωστες οι συνθηκες κατω απο τις οποιες εγινε το συμβαν.