Νέα

Στη φυλακή οι κλέφτες!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antifa69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πώς θα σταματήσουμε τους κλέφτες που θέλουν να φάνε τα λεφτά του ΔΝΤ

• Μπούκα στη βουλή ζωσμένοι με εκρηκτικά

Ψήφοι: 7 25,0%
  • Μπούκα στα 2-3στρατόπαιδα και καβάλα στα τανκς γκρεμίζουμε τα κτήρια

Ψήφοι: 14 50,0%
  • Δεν είναι κλέφτες-απλά άχρηστοι

Ψήφοι: 1 3,6%
  • Δεν είναι κλέφτες-απλά σωτήρες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν με νοιάζει.Τα λεφτά μου τα έχω "έξω"

Ψήφοι: 6 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    28

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ανοίγω ένα θέμα που δεν είναι το ίδιο με το "χρεωκοπεί η Ελλάδα" μια και είναι πολύ πιο συγκεκριμένο!
Παρακαλώ λοιπον τους διαχειρηστές να μην το συγχωνεύσουν!

Ρε μάγκες πάρτε το χαμπάρι!

Το κόλπο ειναι πολύ απλό και απορω πώς δεν βγαίνει κανενας να ξεμπροστιάσει τα λαμόγια που πάνε να φάνε τα λεφτά!

Όταν το ΄81 είχε βγει ο ψεύτης ο Ανδρέας, δεν είχε τίποτα άλλο να κλεψει, μια και οι φασιστες της χούντας και του "εθνάρχη" είχαν αδειάσει τα πάντα, και του ήρθε σαν μάνα εξ ουρανού τα χοντρά πακέτα της ΕΕ (τότε ΕΟΚ).
έτσι λοιπόν όλοι αυτοί οι κλεφτοκοτάδες που αρπάζοντας την ψηφο της αριστεράς, πήραν την εξουσία, μετατράπηκαν σε μεγαλοαπατεώνες, εξασφαλίζοντας τα εγγόνια τους με καταθέσεις στην Ελβετία,πολυκατοικιες,επιχειρήσεις δις, δημιουργίας τραπεζων-μαϊμου (βλ Κοσκωτάς-τράπεζα κρήτης) και δε συμμαζεύεται!
Η αμοιβή όλων αυτών που τον υποστήριζαν ήταν μια θεσούλα να μην φωνάζουν! :uglystupid:

Ο γκαντέμης οταν με το ζόρι βγήκε δεν βρήκε τίποτα (ή μάλλον, άγαρμπα έφαγε όσα αποφάγια του ειχε αφήσει ο...ερωτιάρης)

Ο κινέζος, σαν παμπόνηρη μαϊμού βρήκε άλλο τρόπο να κλέψει!
εκτός όλων των άλλων, προσθεσε στο παντελώνιασμα τα δημόσια έργα, αλλά και τα σούπερ δις του χρηματηστηρίου!
Ποιος κισιγκερ και πράσινα άλογα? :booty: :booty:
Πρασινη λαίλαπα! :headbang: :headbang:

Ο χοντρός, ειδε κι αυτός άδεια ταμεία και αφού δεν είχε τίποτα να φάει, πήρε μερικά δανειάκια, ίσα για τις μοσχαροκεφαλές πο κατεβαζε!
Όταν ειδε ότι δεν έχει τίποτα άλλο, το σκέφτηκε-το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να μην ασχοληθεί άλλο, μια και πήρε αρκετά για τις υπόλοιπες μπριζόλες του....δεν έβρισκε και άλλο τρόπο βλέπετε....

Οπότε ήρθε ο ΓΑΠΠΠΠΠΠΠΠ!

τι θα κλέψει αυτός?
το παιδί της Μάργαρετ δεν έβλεπε, δί-ευρω στα ταμία!
τι να κανει λοιπόν, έπρεπε να πάρει κανα δανειάκι!
Όχι προσωπικό ρε σεις!
σιγά μην το αποπληρώσει αυτός!
Τα υπόλοιπα που πήρε ο ντάντι και ο κινέζος, αυτοι τα πλήρωσαν?

Πώς όμως θα αφηνε ιστορία ως [size=16pt]ο μεγαλύτερος κλέφτης του πλανήτη όλων των εποχών?[/size]

Μα αν θα έπαιρνε δανεικά απο δεκαδες χρηματοδότες, θα τα έπαιρνε χοντρά!
τώρα, όχι απλά μίζες απ τα πακέτα ντελόρ και από φουσκες του χρηματιστηρίου! :tickedoff: :jerking:

Εδώ μιλάμε για χοντρά δις, που θα έρθουν με τη μία!

Δουλειά λίγων μηνών, παντελονιάζουμε το χρήμα, διαβεβαιώνουμε ΕΕ,ΔΝΤ και λαό ότι έκαναν κακοδιαχείρηση  και....δεν τα κατάφεραν και  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

Και φυσικά ερωτηματικά προκαλεί η στάση της αντιπολίτευσης!
  Ο...μπουχέσας έφυγε πολύ ήρεμα και...ύποπτα!
μάλλον θα του διασφάλισε τις μπριζόλες για το υπολοιπο της ζωής του!
  Ο Αντωνάκης που δίνει συναίνεση ε, σίγουρα κάτι θα παίρνει!
  Το ίδιο και ο έταιρος της φασιστικής παράταξης ο Καρατζαφύρερ!

Η αριστερά, κοιμάται ως συνήθως τον ύπνο του δικαίου! :sleeping:

Και οι 100-200 μεγαλοκαρχαρίες (εργολάβοι πάσης φύσεως) είναι αυτοί που σίγουρα οργάνωσαν όλο αυτό, μια και το παιντί δεν το κόβω να του κόβει και τόσο! :uglystupid:

τώρα που διαβάσατε τις σκέψεις μου, υπάρχει καποιος που να διαφωνεί με όλα αυτα?
(τα κομματόσκυλα βγαίνουν απ την ψηφοφορία)

Πείτε μου λοιπόν τις αποψεις σας!

Πείτε μου τι πρέπει να γινει ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ! :new_shocked: :new_shocked:

γιατί αν έρθει, δεν θα προλλει κανένας άλλος να το παρει ματι!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ? :hmm:

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ? :hmm:

ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ? :hmm:
            ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 :happy:

ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και αν συνεχίσουμε να κοιμόμαστε θα κανιβαλλίζουμε για να ζήσουμε από δω και πέρα! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης

Ορίστε:

%CE%B1%CE%B3%CF%87%CF%8C%CE%BD%CE%B7+1.jpg

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ανοίγω ένα θέμα που δεν είναι το ίδιο με το "χρεωκοπεί η Ελλάδα" μια και είναι πολύ πιο συγκεκριμένο!
Παρακαλώ λοιπον τους διαχειρηστές να μην το συγχωνεύσουν!

Ρε μάγκες πάρτε το χαμπάρι!

Το κόλπο ειναι πολύ απλό και απορω πώς δεν βγαίνει κανενας να ξεμπροστιάσει τα λαμόγια που πάνε να φάνε τα λεφτά!

Όταν το ΄81 είχε βγει ο ψεύτης ο Ανδρέας, δεν είχε τίποτα άλλο να κλεψει, μια και οι φασιστες της χούντας και του "εθνάρχη" είχαν αδειάσει τα πάντα, και του ήρθε σαν μάνα εξ ουρανού τα χοντρά πακέτα της ΕΕ (τότε ΕΟΚ).
έτσι λοιπόν όλοι αυτοί οι κλεφτοκοτάδες που αρπάζοντας την ψηφο της αριστεράς, πήραν την εξουσία, μετατράπηκαν σε μεγαλοαπατεώνες, εξασφαλίζοντας τα εγγόνια τους με καταθέσεις στην Ελβετία,πολυκατοικιες,επιχειρήσεις δις, δημιουργίας τραπεζων-μαϊμου (βλ Κοσκωτάς-τράπεζα κρήτης) και δε συμμαζεύεται!
Η αμοιβή όλων αυτών που τον υποστήριζαν ήταν μια θεσούλα να μην φωνάζουν! :uglystupid:

Ο γκαντέμης οταν με το ζόρι βγήκε δεν βρήκε τίποτα (ή μάλλον, άγαρμπα έφαγε όσα αποφάγια του ειχε αφήσει ο...ερωτιάρης)

Ο κινέζος, σαν παμπόνηρη μαϊμού βρήκε άλλο τρόπο να κλέψει!
εκτός όλων των άλλων, προσθεσε στο παντελώνιασμα τα δημόσια έργα, αλλά και τα σούπερ δις του χρηματηστηρίου!
Ποιος κισιγκερ και πράσινα άλογα? :booty: :booty:
Πρασινη λαίλαπα! :headbang: :headbang:

Ο χοντρός, ειδε κι αυτός άδεια ταμεία και αφού δεν είχε τίποτα να φάει, πήρε μερικά δανειάκια, ίσα για τις μοσχαροκεφαλές πο κατεβαζε!
Όταν ειδε ότι δεν έχει τίποτα άλλο, το σκέφτηκε-το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να μην ασχοληθεί άλλο, μια και πήρε αρκετά για τις υπόλοιπες μπριζόλες του....δεν έβρισκε και άλλο τρόπο βλέπετε....

Οπότε ήρθε ο ΓΑΠΠΠΠΠΠΠΠ!

τι θα κλέψει αυτός?
το παιδί της Μάργαρετ δεν έβλεπε, δί-ευρω στα ταμία!
τι να κανει λοιπόν, έπρεπε να πάρει κανα δανειάκι!
Όχι προσωπικό ρε σεις!
σιγά μην το αποπληρώσει αυτός!
Τα υπόλοιπα που πήρε ο ντάντι και ο κινέζος, αυτοι τα πλήρωσαν?

Πώς όμως θα αφηνε ιστορία ως [size=16pt]ο μεγαλύτερος κλέφτης του πλανήτη όλων των εποχών?[/size]

Μα αν θα έπαιρνε δανεικά απο δεκαδες χρηματοδότες, θα τα έπαιρνε χοντρά!
τώρα, όχι απλά μίζες απ τα πακέτα ντελόρ και από φουσκες του χρηματιστηρίου! :tickedoff: :jerking:

Εδώ μιλάμε για χοντρά δις, που θα έρθουν με τη μία!

Δουλειά λίγων μηνών, παντελονιάζουμε το χρήμα, διαβεβαιώνουμε ΕΕ,ΔΝΤ και λαό ότι έκαναν κακοδιαχείρηση  και....δεν τα κατάφεραν και  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

Και φυσικά ερωτηματικά προκαλεί η στάση της αντιπολίτευσης!
  Ο...μπουχέσας έφυγε πολύ ήρεμα και...ύποπτα!
μάλλον θα του διασφάλισε τις μπριζόλες για το υπολοιπο της ζωής του!
  Ο Αντωνάκης που δίνει συναίνεση ε, σίγουρα κάτι θα παίρνει!
  Το ίδιο και ο έταιρος της φασιστικής παράταξης ο Καρατζαφύρερ!

Η αριστερά, κοιμάται ως συνήθως τον ύπνο του δικαίου! :sleeping:

Και οι 100-200 μεγαλοκαρχαρίες (εργολάβοι πάσης φύσεως) είναι αυτοί που σίγουρα οργάνωσαν όλο αυτό, μια και το παιντί δεν το κόβω να του κόβει και τόσο! :uglystupid:

τώρα που διαβάσατε τις σκέψεις μου, υπάρχει καποιος που να διαφωνεί με όλα αυτα?
(τα κομματόσκυλα βγαίνουν απ την ψηφοφορία)

Πείτε μου λοιπόν τις αποψεις σας!

Πείτε μου τι πρέπει να γινει ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ! :new_shocked: :new_shocked:

γιατί αν έρθει, δεν θα προλλει κανένας άλλος να το παρει ματι!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ? :hmm:

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ? :hmm:

ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ? :hmm:
             ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 :happy:

ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και αν συνεχίσουμε να κοιμόμαστε θα κανιβαλλίζουμε για να ζήσουμε από δω και πέρα! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

εντ'ξει , γράφεις χοντράδες , αλλά είναι τόσο χοντρά τα πράγματα που κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα !!!
Πάντως ένα απο τα δυο θα γίνει : ή θα μας φάνε ή θα τους φάμε εμείς ...

OP
OP
A

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εντ'ξει , γράφεις χοντράδες , αλλά είναι τόσο χοντρά τα πράγματα που κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα !!!
Πάντως ένα απο τα δυο θα γίνει : ή θα μας φάνε ή θα τους φάμε εμείς ...
πού το στηρίζεις ότι είναι χοντραδες?
Ποιος μου λέει εμένα, τον απλό πολίτη, ότι δεν θα πάρουν το χρήμα ζεστο-ζεστό απ το ΔΝΤ και την ΕΕ και δε θα το βάλουν στη τζέπη τους, όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια?

Επισκέπτης
Ποιος μου λέει εμένα, τον απλό πολίτη, ότι δεν θα πάρουν το χρήμα ζεστο-ζεστό απ το ΔΝΤ και την ΕΕ και δε θα το βάλουν στη τζέπη τους, όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια?

Γιατί? Τι νομίζεις ότι έχουν σκοπό να κάνουν??

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δηλαδη φιλε αντιφα, μας λες με λιγα λογια...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!!!

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

:rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αιντεεε αιντεεεεεεε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Κοίταξε , συμφωνούμε στο απλό : Πρέπει να φύγουν .
Πρόταση : Να ανοίξουμε ένα άλλο θέμα με ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ 1909 , ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ...

OP
OP
A

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί? Τι νομίζεις ότι έχουν σκοπό να κάνουν??
Εγώ αυτό νομίζω ότι θα κάνπυν φίλε!
γι αυτό φωνάζω ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ

απλά απάντησα στο φίλο που λέει ότι είναι χοντράδες!

εγώ να στο πω κι αλλιώς!
δεν βλέπω "αφέλεια" ή αυτό που συνηθίζεται να λέμε:"όποιος έχει το δαχτυλο στο μέλι, δε θα γλείψει λίγο"?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
οι άνθρωποι το ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ για να φάνε ξένα λεφτά!

ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Γιατί τώρα θα υπάρχει τρελός έλεγχος από έξω, γιατί μας έχουν δέσει τα αρχίδια με σκουριασμένο σύρμα και κατάλαβε κάτι δεν κυβερνάει ο Γιωργάκης ούτε το συνάφι του, απλοί διαβιβαστές είναι

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πάει χαζεψαμε και εδω μέσα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και μ αυτό ένας-ένας ψωφάει!
το θέμα είναι να μου βρεις τρόπο μαζικής εξόντωσης, όπως μαζική ήταν και η εκταμίευση στα ταμεια τους των πακέτων!

Ένας-ένας να βλέπει ο καθένας την εκτέλεση του προηγούμενου..
Το κονσερβοκούτι μου φαίνεται επίσης καλή ιδέα..

OP
OP
A

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη φιλε αντιφα, μας λες με λιγα λογια...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!!!

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

:rockon:
Λέω ΘΑΝΑΤΟΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ!

Αλλά ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ σ΄ αυτούς που ετοιμάζονται να μας ξανακλέψουν χοντρά!

Ίσως πολύ πιο χοντρά από οποιαδήποτε άλλη φορά!

Το χρήμα που έρχεται είναι μακράν, το περισσότερο που θα μπορούσε ποτέ να έρθει στη χώρα!

ΓΑΜΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!

αυτό λέω.

(την αριστερά άστην ήσυχη!κοιμάται όπως είπα!)

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
αυτος ειχε πολλα αρχιδια παντως....!!!!!!!! :rockon:

Συνημμένα

• 3_12.jpg
    3_12.jpg
    22,7 KB · Εμφανίσεις: 18

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Λέω ΘΑΝΑΤΟΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ!

Αλλά ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ σ΄ αυτούς που ετοιμάζονται να μας ξανακλέψουν χοντρά!

Ίσως πολύ πιο χοντρά από οποιαδήποτε άλλη φορά!
ολοι αυτοι που λες, αριστεροι ειναι!

OP
OP
A

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί τώρα θα υπάρχει τρελός έλεγχος από έξω, γιατί μας έχουν δέσει τα αρχίδια με σκουριασμένο σύρμα και κατάλαβε κάτι δεν κυβερνάει ο Γιωργάκης ούτε το συνάφι του, απλοί διαβιβαστές είναι
Αλήθεια το πιστεύεις αυτό? :think: :think: :think:
Μόνο για το λαό ισχύει το δέσιμο αρχιδιών,με σκουριασμένο σύρμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom