Νέα

Στη φυλακή οι κλέφτες!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antifa69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πώς θα σταματήσουμε τους κλέφτες που θέλουν να φάνε τα λεφτά του ΔΝΤ

• Μπούκα στη βουλή ζωσμένοι με εκρηκτικά

Ψήφοι: 7 25,0%
  • Μπούκα στα 2-3στρατόπαιδα και καβάλα στα τανκς γκρεμίζουμε τα κτήρια

Ψήφοι: 14 50,0%
  • Δεν είναι κλέφτες-απλά άχρηστοι

Ψήφοι: 1 3,6%
  • Δεν είναι κλέφτες-απλά σωτήρες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν με νοιάζει.Τα λεφτά μου τα έχω "έξω"

Ψήφοι: 6 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    28

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Για δείτε αυτό:

"Βιαστηκε να προσφυγει στο μηχανισμο στηριξης της ΕΕ και ΔΝΤ επειδη στο τελος του μηνα...

...θα ερχοταν προταση βοηθειας απο την ΡΩΣΙΑ υψους 50 δις ΕΥΡΩ με σταθερο επιτοκιο 4% για παντα και χωρις ανταλλαγματα.Επισης υπαρχει πακετο 60 δις απο την ΚΙΝΑ για επενδυσεις στην Ευρωπη και ενδιαφερον για εξαγοΡα του ΟΣΕ."

τα υπόλοιπα εδω: 
Τι μου λέτε μετά για διαχειρηστές και μαλακίες!
και ότι δεν θα μπορεί να κλέψει?

Απ τους Ρώσους κι απ τους κινέζους δεν θα μπορούσε να κλέψει!
Απ αυτούς.....?

Δεν ξέρω για Ρωσία αλλά νομίζω πως οι Κινέζοι δάνεισαν τους Σέρβους με 3%

Επισκέπτης
φτάνει η ώρα για όλους σας φασιστάκια!

θυμηθείτε....

του χρόνου την πρωτομαγιά, πώς ήταν η Ελλάδα το 2011........
Αδερφέ και εγώ μαζί σας!!! :rockon:

Μέχρι πάντως να μου εξηγήσει κάποις το σχέδιο αλλαγής της αναρχίας λέω να μείνω στα αριστερά!!! :P

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
antifa τα έχουμε ξαναπεί και μέχρι ενός σημείου συμφωνούμε..απο εκεί και πέρα εσύ μου λες πως η λύση είναι να τα σπάσουμε ενώ εγώ σου απαντάω πως η λύση είναι κυβέρνηση εθνικής ενότητας και τα κεφάλια κάτω να διορθώσουμε τα λάθη..όλες οι κυβερνήσεις δεν βγήκαν μ.ονες τους, ούτε μας τις επέβαλε κανένας..απλώς όταν ο καθένας έχει απο ένα συγγενή στο δημόσιο το πράγμα δεν βγαίνει ρε φίλε..εάν σε αυτό προσθέσεις τις λανθασμένες θέσεις των ακραίων καταλήγουμε στην σημερινή εικόνα..

μακάρι το δντ να μείνει 10 χρόνια γιατί αλλιώς αυτοί θα ξανακλέψουν στην πρώτη ευκαιρία

Επισκέπτης
antifa τα έχουμε ξαναπεί και μέχρι ενός σημείου συμφωνούμε..απο εκεί και πέρα εσύ μου λες πως η λύση είναι να τα σπάσουμε ενώ εγώ σου απαντάω πως η λύση είναι κυβέρνηση εθνικής ενότητας και τα κεφάλια κάτω να διορθώσουμε τα λάθη..όλες οι κυβερνήσεις δεν βγήκαν μ.ονες τους, ούτε μας τις επέβαλε κανένας..απλώς όταν ο καθένας έχει απο ένα συγγενή στο δημόσιο το πράγμα δεν βγαίνει ρε φίλε..εάν σε αυτό προσθέσεις τις λανθασμένες θέσεις των ακραίων καταλήγουμε στην σημερινή εικόνα..

μακάρι το δντ να μείνει 10 χρόνια γιατί αλλιώς αυτοί θα ξανακλέψουν στην πρώτη ευκαιρία
Αυτό δεν γίνεται,πιο πιθανό είναι η αναρχία!!! :cheesy:

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις ΛάΟΣ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ να τα βρίσκουν και πορεύονται μαζί ούτε τώρα!!! :rolleyes:

OP
OP
A

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

ερώτηση:
1η.γιατί όλοι το εχουν βουλωμένο?
και μη μου πεςι ότι κάνει αντιπολιτευση ο Σαμαράς?
2η.τι θα γίνει αν μείνει εδώ το ΔΝΤ?
ποιον θα μπορέσουν να ελεγξουν?
ο υπουργός θα είναι ο ίδιος! Θα τους δινει στοιχεία:να τα έξοδα-να οι (φτιαχτές-δικές μας) αποδείξεις!

και μετά 2-3 χρόνια, αφου θα τα αρμέξουν όλα, θα κάτσουν και θα πουν οι του ΔΝΤ:

καλά ρε σεις! αυτά που μας λέγατε δεν βγαίνουν!
ότι λένε και τωρα δηλ για το φιάσκο του ευρω απ τον κινέζο και το 13%% που ήταν 6,5% του Παπαθανασίου!

και? ποιος πήγε μέσα?
πήγε κανείς?

ΟΠότε σε 2-3 χρονια (δεν προκειται να φτάσουμε εκεί-για να καταλάβεις στο λέω) θα βρεθούμε πάλι σε αδυναμία πληρωμης και σε ανάγκη νέου δανεισμού!
και αντί για 350 δις που χρωστάμε τωρα, θα χρωστάμε 550.

πού νομίζεις ότι δεν θα γίνουν ετσι τα πράγματα!

Επισκέπτης
ερώτηση:
1η.γιατί όλοι το εχουν βουλωμένο?
και μη μου πεςι ότι κάνει αντιπολιτευση ο Σαμαράς?
2η.τι θα γίνει αν μείνει εδώ το ΔΝΤ?
ποιον θα μπορέσουν να ελεγξουν?
ο υπουργός θα είναι ο ίδιος! Θα τους δινει στοιχεία:να τα έξοδα-να οι (φτιαχτές-δικές μας) αποδείξεις!

και μετά 2-3 χρόνια, αφου θα τα αρμέξουν όλα, θα κάτσουν και θα πουν οι του ΔΝΤ:

καλά ρε σεις! αυτά που μας λέγατε δεν βγαίνουν!
ότι λένε και τωρα δηλ για το φιάσκο του ευρω απ τον κινέζο και το 13%% που ήταν 6,5% του Παπαθανασίου!

και? ποιος πήγε μέσα?
πήγε κανείς?

ΟΠότε σε 2-3 χρονια (δεν προκειται να φτάσουμε εκεί-για να καταλάβεις στο λέω) θα βρεθούμε πάλι σε αδυναμία πληρωμης και σε ανάγκη νέου δανεισμού!
και αντί για 350 δις που χρωστάμε τωρα, θα χρωστάμε 550.

πού νομίζεις ότι δεν θα γίνουν ετσι τα πράγματα!
Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί σε άλλες χώρες είναι ''καλός'' ο Καπιταλισμός και στο Ελλάντα όχι;! :think:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
1. Όλοι έχουν λερωμένοι την φωλιά τους
2. δεν παίζει να ξεγελάσεις το δντ βλέπε ρουμανία,αργεντινή κλπ.

απλώς η μαλακία είναι πως οι πλούσιοι δεν παθαίνουν τίποτα ενώ οι φτωχοί πληρώνουν πάλι τα σπασμένα

προσωπική εκτίμηση είναι πως το δντ ήρθε για να μείνει πολλά χρόνια

εκτός εάν βρεθεί πολιτικός ηγέτης με αρχίδια και μας κάνει ξανά εθνικά ανεξάρτητούς με μια απο τις πολλές λύσεις που υπάρχουν (κίνα λιμάνια, ρωσία αγωγοί, άραβες παλιό αεροδρόμιο και λιμάνια κλπ κλπ)

η κατάσταση θέλει αρχίδια και όχι αμερικάνους πράκτορες πρωθυπουργούς που ενώ γαμιόμαστε απο όλες τις πάντες ανοίγουν συνομιλίες με τους μογγόλους..

got it ?

Επισκέπτης

απλώς η μαλακία είναι πως οι πλούσιοι δεν παθαίνουν τίποτα ενώ οι φτωχοί πληρώνουν πάλι τα σπασμένα

εκτός εάν βρεθεί πολιτικός ηγέτης με αρχίδια και μας κάνει ξανά εθνικά ανεξάρτητούς με μια απο τις πολλές λύσεις που υπάρχουν (κίνα λιμάνια, ρωσία αγωγοί, άραβες παλιό αεροδρόμιο και λιμάνια κλπ κλπ)

η κατάσταση θέλει αρχίδια και όχι αμερικάνους πράκτορες πρωθυπουργούς που ενώ γαμιόμαστε απο όλες τις πάντες ανοίγουν συνομιλίες με τους μογγόλους..

got it ?
Δεν σε πείθει εεεε;! :grin: :think:

Συνημμένα

• gap.jpg
    gap.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
A

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

got it ?
εστω ότι συμφωνώ σε όλα αυτά!
βλέπεις να έχει κανένας την πολιτική βούληση να τα πραγματοπποιήσει?

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
antifa 69 η απάντηση είναι ξεκάθαρη

ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

γιαυτό σου λέω προτιμώ δντ γιατί με τα ζώα πάμε καρφωτοί για φούντο

Επισκέπτης
Oπότε τί;;; :think:

Αναρχία η λύση;;; :huh:

Δεν νομίζω!!! :P

Οι αναρχικοι καλα τα λενε να βγουμε στους δρομους να τα κανουμε πουτανα, αλλα δεν εχουν προταση για το μετα. Εκτος αν οραματιζοντε μια κοινωνια ζουγκλα που θα επιβιωνει ο πιο δυνατος. Ετσι ειναι και τωρα μονο που τωρα ειναι πιο συγκαλημενη ζουγκλα. Εγω πιστευω οτι μονη λυση ειναι οι αριστεροι να βαλουν στην ακρη της διαφορες τους και μαζι με καποιους τιμιους απο το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να κανουν μια κυβερνηση εθνικης ενοτητας που θα παρει μετρα τα οποια δεν θα γαμανε τον κοσμακη, αλλα αυτους που εχουν τα φραγκα. Γιατι καποιοι εχουν τα λεφτα. Και να βγουν να πουν την αληθεια στον κοσμο ποιοι και γιατι ευθυνονται για τα χαλια της οικονομιας. Αυτοι που ευθυνονται ή θα πανε φυλακη ή θα αναλαβουν με καποιο τροπο να φερουν πισω αυτα που κλεψανε.

Επισκέπτης
Οι αναρχικοι καλα τα λενε να βγουμε στους δρομους να τα κανουμε πουτανα, αλλα δεν εχουν προταση για το μετα. Εκτος αν οραματιζοντε μια κοινωνια ζουγκλα που θα επιβιωνει ο πιο δυνατος. Ετσι ειναι και τωρα μονο που τωρα ειναι πιο συγκαλημενη ζουγκλα. Εγω πιστευω οτι μονη λυση ειναι οι αριστεροι να βαλουν στην ακρη της διαφορες τους και μαζι με καποιους τιμιους απο το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να κανουν μια κυβερνηση εθνικης ενοτητας που θα παρει μετρα τα οποια δεν θα γαμανε τον κοσμακη, αλλα αυτους που εχουν τα φραγκα. Γιατι καποιοι εχουν τα λεφτα. Και να βγουν να πουν την αληθεια στον κοσμο ποιοι και γιατι ευθυνονται για τα χαλια της οικονομιας. Αυτοι που ευθυνονται ή θα πανε φυλακη ή θα αναλαβουν με καποιο τροπο να φερουν πισω αυτα που κλεψανε.
Σωστός,συμφωνώ!!! :thumbsup:

OP
OP
A

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ναι καλά!
αφού το ξέρεις και συ και γω και όλοι εδώ μέσα ότι και αν ακόμα συνεργαστούν, δεν θα συνεργαστούν οι καλοί και τίμιοι του κάθε κόμματος, αλλά τα λαμ΄για, παραγκωνίζοντας όποιον "χαλαει την πιάτσα"

οπότε η λύση του ΔΝΤ όπωςκαι της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, δεν τραβάει.
Άρα, αφού μπαίνει κάποιος στο σπίτι σου να σε κλέψει-σκοτώσει, ο νόμος της φύσης λέειότι ορμάς πανω του, να υπερασπιστείς με τη ζωή σου, την ατομική σου ακεραιότητα, όπως και των δικών σου!
Αλλιώς θα σε φάει.

Αν του πεις κάτσε ρε φιλάρα, αλλά με το συνεργό σου μπορείτε να συνεργαστείτε και να μη μας σκοτωσετε, αλλά να μας κόψετε απλά τα ποδια-και ανάπηροι θα επιβιώσουμε, τι λέτε θα γίνει?

Καλά το μαντέψατε! θα καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με μαλάκες!

καμιά απορία-ένσταση?
μη γράφω σα μαλάκας......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom