Νέα

Στέλλα Μπεζαντάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 397K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

darco7

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
6
πηγαινε στο κεντρο που τραγουδαει...
μου αρεσει που πιστευεις οτι ειναι call girl...

Οι προλαλησαντες αυτο υποστηριζουν...... Απιθανο ειναι???? Να τον παιρνει που και που....... οικονομικη κριση εχουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
είναι... όχι στο δικό μου κύκλο... αλλά σε συγκεκριμένο κύκλο το δίνει έναντι αμοιβής... αν βρεις το κατάλληλο τηλέφωνο την έχεις...

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

darco7

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
6
Πραγματικό τρίμπαζο.Η γιαγιά του αβαταρ μου είναι πιο όμορφη.

Ωστόσο ξέρω ένα πραγματικό γεγονός που είναι εντυπωσιακότατο.Το έτος 2000 περίπου το συγκεκριμένο μπάζο ,σε μια απο τις  αρπαχτές της στις επαρχειακές πόλεις,έκανε "booking" (και κατά συνέπεια τσibooking) σε μπουζουξίδικο φίλου μου.Ξέρετε τι ταρίφα είχε τότε???200 ευρώ έκαστος με ξενοδοχείο πληρωμένο απο τον πελάτη.Τελικα πήγε 2 μέρες,πηδήχτηκε όσο πρόλαβε και καβάτζωσε και τον φραγκάτο μεγαλοεπιχειρηματία της πόλης για κανένα 3μηνο που την είχε μουρλάνει στα δώρα.
Τώρα ..το πως και γιατί εδιναν τέτοια ποσά να γαμάνε σάπιες είναι απορίας άξιον.

Φιλε μου, οπως λεει κ ο λαος¨" ΜΑθε τεχνη και αστηνε και αμα πεινασεις πιαστηνε"  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Με τετοια κριση ολες αυτες οι καριολες που το παιζαν καποιες ουρα θα κανουν για easy money.....Κ για την συγκεκριμενη νομιζω οτι για πουτανα προοριζοταν αρχικα αλλα καταλαβε την κλιση της αργα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Φιλε μου, οπως λεει κ ο λαος¨" ΜΑθε τεχνη και αστηνε και αμα πεινασεις πιαστηνε"  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Με τετοια κριση ολες αυτες οι καριολες που το παιζαν καποιες ουρα θα κανουν για easy money.....Κ για την συγκεκριμενη νομιζω οτι για πουτανα προοριζοταν αρχικα αλλα καταλαβε την κλιση της αργα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτό είναι που λέμε επαγγελματικός προσανατολισμός :grin: :grin: :grin:

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
και καλά αυτή... από μικρή ήξερε τι θα γινόταν όταν θα μεγάλωνε.... το άλλο το λαγωνικο, ο Τριανταφυλλόπουλος, που της είχε κάνει ολόκληρη εκπομπή για δήθεν σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό όταν ήταν ακόμη άγνωστη;;;;;;;  μπάτσες που τις θέλουν όλοι....

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και καλά αυτή... από μικρή ήξερε τι θα γινόταν όταν θα μεγάλωνε.... το άλλο το λαγωνικο, ο Τριανταφυλλόπουλος, που της είχε κάνει ολόκληρη εκπομπή για δήθεν σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό όταν ήταν ακόμη άγνωστη;;;;;;;  μπάτσες που τις θέλουν όλοι....

Μπορεί να τσίμπησε και αυτός μεζεδάκι...

Το ιστορικό του δε δείχνει ότι είναι "φρόνιμος"!  Δικός μας είναι!

VALVERDE

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αληθεια που τραγουδαει το κοριτσι;

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
πρεπει να εκανε προσφατα και πλαστικη στη μαπα γιατι φαινεται νεωτερη...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Χωνί τις το έχουν κάνει το γκροβερ :2funny: :2funny: :2funny:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.