πηγαινε στο κεντρο που τραγουδαει...
μου αρεσει που πιστευεις οτι ειναι call girl...
Οι προλαλησαντες αυτο υποστηριζουν...... Απιθανο ειναι???? Να τον παιρνει που και που....... οικονομικη κριση εχουμε
πηγαινε στο κεντρο που τραγουδαει...
μου αρεσει που πιστευεις οτι ειναι call girl...
αμα ανακαλυψετε τπτ πειτε τουΟι προλαλησαντες αυτο υποστηριζουν...... Απιθανο ειναι???? Να τον παιρνει που και που....... οικονομικη κριση εχουμε
απαπαπα υπάρχουν τέτοια πράγματα???είναι... όχι στο δικό μου κύκλο... αλλά σε συγκεκριμένο κύκλο το δίνει έναντι αμοιβής... αν βρεις το κατάλληλο τηλέφωνο την έχεις...
Πραγματικό τρίμπαζο.Η γιαγιά του αβαταρ μου είναι πιο όμορφη.
Ωστόσο ξέρω ένα πραγματικό γεγονός που είναι εντυπωσιακότατο.Το έτος 2000 περίπου το συγκεκριμένο μπάζο ,σε μια απο τις αρπαχτές της στις επαρχειακές πόλεις,έκανε "booking" (και κατά συνέπεια τσibooking) σε μπουζουξίδικο φίλου μου.Ξέρετε τι ταρίφα είχε τότε???200 ευρώ έκαστος με ξενοδοχείο πληρωμένο απο τον πελάτη.Τελικα πήγε 2 μέρες,πηδήχτηκε όσο πρόλαβε και καβάτζωσε και τον φραγκάτο μεγαλοεπιχειρηματία της πόλης για κανένα 3μηνο που την είχε μουρλάνει στα δώρα.
Τώρα ..το πως και γιατί εδιναν τέτοια ποσά να γαμάνε σάπιες είναι απορίας άξιον.
αυτό είναι που λέμε επαγγελματικός προσανατολισμόςΦιλε μου, οπως λεει κ ο λαος¨" ΜΑθε τεχνη και αστηνε και αμα πεινασεις πιαστηνε" ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Με τετοια κριση ολες αυτες οι καριολες που το παιζαν καποιες ουρα θα κανουν για easy money.....Κ για την συγκεκριμενη νομιζω οτι για πουτανα προοριζοταν αρχικα αλλα καταλαβε την κλιση της αργα......
και καλά αυτή... από μικρή ήξερε τι θα γινόταν όταν θα μεγάλωνε.... το άλλο το λαγωνικο, ο Τριανταφυλλόπουλος, που της είχε κάνει ολόκληρη εκπομπή για δήθεν σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό όταν ήταν ακόμη άγνωστη;;;;;;; μπάτσες που τις θέλουν όλοι....
σχολικος...'η πουριτανικοςαυτό είναι που λέμε επαγγελματικός προσανατολισμός
πρεπει να εκανε προσφατα και πλαστικη στη μαπα γιατι φαινεται νεωτερη...
πρεπει να εκανε προσφατα και πλαστικη στη μαπα γιατι φαινεται νεωτερη...
Χωνί τις το έχουν κάνει το γκροβερ