Νέα

Στέλλα Μπεζαντάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 397K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
- Θα την πηδαγα ? ΝΑι

- Θα την ειχα γκομενα ? ΟΧΙ

Η φατσα ειδικα ειναι αστα να πανε,μαλλον οχι , ειναι τραβελοφατσα , που δεν μου αρεσει. Ισως μετα απο 3/4 του μπουκαλιου Τζωνυ να ειναι ΟΚ και σε φατσα. Σε νορμαλ καταστασεις θα με χαλουσε να κυκλοφορω με γκομενα με τετοια φατσα. Παρομοια φατσα εχει και η Σκορδου, σε πολυ χειροτερο βαθμο και παρα τα λιφτινγκ και τα μαλλια που κρυβουν τη μιση μαπα επιτηδες.

Απο σωμα δεν ξερω πως ειναι τελευταια, παντως οι ποζες ειναι τρελλο Photoshop, οπως ειπαν και οι υπολοιποι, εχει φυγει κυταρριτιδα , εχουν λεπτυνει τα ποδια, εχουν βγαλει ρυτιδες, εχουν μεγαλωσει το λαιμο, εχουν λεπτυνει τη μεση και διαφορα αλλα που για να τα δω πρεπει να εξετασω τη φωτο απο κοντα που βαριεμαι.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
- Θα την πηδαγα ? ΝΑι

- Θα την ειχα γκομενα ? ΟΧΙ

Η φατσα ειδικα ειναι αστα να πανε,μαλλον οχι , ειναι τραβελοφατσα , που δεν μου αρεσει. Ισως μετα απο 3/4 του μπουκαλιου Τζωνυ να ειναι ΟΚ και σε φατσα. Σε νορμαλ καταστασεις θα με χαλουσε να κυκλοφορω με γκομενα με τετοια φατσα. Παρομοια φατσα εχει και η Σκορδου, σε πολυ χειροτερο βαθμο και παρα τα λιφτινγκ και τα μαλλια που κρυβουν τη μιση μαπα επιτηδες.

Απο σωμα δεν ξερω πως ειναι τελευταια, παντως οι ποζες ειναι τρελλο Photoshop, οπως ειπαν και οι υπολοιποι, εχει φυγει κυταρριτιδα , εχουν λεπτυνει τα ποδια, εχουν βγαλει ρυτιδες, εχουν μεγαλωσει το λαιμο, εχουν λεπτυνει τη μεση και διαφορα αλλα που για να τα δω πρεπει να εξετασω τη φωτο απο κοντα που βαριεμαι.

σωστός ο τύπος  :grin: :grin: :grin:

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα.... θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Μπεζαντάκου και πως θα μπορούσα να κλείσω μια βραδιά μαζί της.....  Ξέρω.. ξέρω οι πιο πολλοί θα αρχίσετε τα ¨το μπάζο¨ και ¨πως είναι έτσι¨ και τα λοιπά αλλά βίτσια είναι αυτά.....!!

ας μου στείλει κάποιος με pm οποιαδήποτε σχετική πληροφορία....

Thanks!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Καλησπέρα.... θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Μπεζαντάκου και πως θα μπορούσα να κλείσω μια βραδιά μαζί της.....  Ξέρω.. ξέρω οι πιο πολλοί θα αρχίσετε τα ¨το μπάζο¨ και ¨πως είναι έτσι¨ και τα λοιπά αλλά βίτσια είναι αυτά.....!!

Thanks!

εγω θελω με την αλεξανδρατου..ποιος μπορει να με βοηθησει?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Thanks!

δε νομιζω να υπαρχει καν...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

Thanks!
το μπάζo???????? :headbang: :headbang:
πως είναι έτσι  :priest: :piss: :shit:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
ότι και να λέτε, είναι για πολλές πούτσες! Μπαζοφέρνει, αλλά είναι τρελό σκυλί!

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
είναι για να βγάλεις τρελά γούστα.....  :s&m_1:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ενταξει ειναι λιγο μπαζο αλλα κανει τρελλα γαμησια :knockinb: :knockinb: απο οτι πηρε τ αυτακι μου..οποτε μην λεμε μαλακιες..εχουμε σπρωξει και πιο μπαζα ολοι μας πιστευω... :)

darco7

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
6
ενταξει ειναι λιγο μπαζο αλλα κανει τρελλα γαμησια :knockinb: :knockinb: απο οτι πηρε τ αυτακι μου..οποτε μην λεμε μαλακιες..εχουμε σπρωξει και πιο μπαζα ολοι μας πιστευω... :)

Συνγαυρε για πες και αλλα.... Οντως παιζει να την παρουμε ???? Αν ξερεις επι του θεματος πες πως το κανουμε και ποσα θα χρειαστουμε και θα την  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
o αλλος το τηλεφωνει θελει...
ε ρε κατι  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:  που χου νε πεσει :2funny: :2funny: :2funny:

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
θα γυρίσω τον κόσμό ανάποδα αλλα θα της τον σφυρίξω.... δεν υπάρχει περίπτωση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom