Νέα

Στέλλα Μπεζαντάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 397K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγω ρε μλκ δεν ειμαι ο χθες..ειμαι το τωρα το παρον και το μελλον...μην μπερδευεσαι..μλκ αντε γαμησου εχασα κ στοιχημα μην με μπριζωνεις κιαλλο..και ναι θα την καταγαμουσα την στελλιτσα..προβλημα????σαλτα κ γαμησου
εδώ κοίτα τσούξιμο ο σαβουρογάμης...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
εγω ρε μλκ δεν ειμαι ο χθες..ειμαι το τωρα το παρον και το μελλον...μην μπερδευεσαι..μλκ αντε γαμησου εχασα κ στοιχημα μην με μπριζωνεις κιαλλο..και ναι θα την καταγαμουσα την στελλιτσα..προβλημα????σαλτα κ γαμησου

Ευγενέστατος!!
ΚΑΙ μέσα σε ένα μπουρδελοσάιτ μπορεί κάλλιστα κάποιος να δείξει το επίπεδό του!

Το έδειξες βρίζοντας με ενώ εγώ ΔΕΝ σε είχα, δεν είχα καν αναφερθεί σε σένα ειδικά.

Κάνε το ξανά! Εσύ εκτίθεσαι...

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ευγενέστατος!!
ΚΑΙ μέσα σε ένα μπουρδελοσάιτ μπορεί κάλλιστα κάποιος να δείξει το επίπεδό του!

Το έδειξες βρίζοντας με ενώ εγώ ΔΕΝ σε είχα, δεν είχα καν αναφερθεί σε σένα ειδικά.

Κάνε το ξανά! Εσύ εκτίθεσαι...
δλδ εσυ δεν θα την πηδουσες αν σου στηνοταν??

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό θα ΗΤΑΝ σωστή απάντηση στο ποστάρισμά μου αλλά τώρα ΔΕΝ έχω όρεξη ΠΛΕΟΝ να ανοίξουμε κουβέντα...
δεν μενδιαφερει...εγω εξεφρασα την προσωπικη μου αποψη και συ βαλθηκες εναντιον μου λεγοντας και υπονοωντας 1000 δυο παπαριες..οτι και καλα με αλλο nick  ελεγα αλλα χθες προχθες.. στα παπαρια μ τι λες.την γνωμη μου ειπα.θα την καταξεσκιζα την κωλουμπα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
...άστα παίχτη μιλάμε είχα πετύχει μεσημεριαναδικο που έκανε και καλα αφιέρωμα στη Στελλιτσα και την εβαζε να δείξει το σπιτι της.Όλο το ρεπορταζ τεσπα ήταν η στιγμη που η Στελλιτσα ανεβαίνει τις σκάλες αφήνει να ξεπρόβαλουν αργά και περιπαιχτικά τα θαυμάσια κωλομέρια της υποβασταζόμενα απο μαυρό στρίγκο. :rockon:
Μιλάμε για πολλές κωλομπατσες η Στέλλιτσα η διανοούμενη :2funny: :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
...άστα παίχτη μιλάμε είχα πετύχει μεσημεριαναδικο που έκανε και καλα αφιέρωμα στη Στελλιτσα και την εβαζε να δείξει το σπιτι της.Όλο το ρεπορταζ τεσπα ήταν η στιγμη που η Στελλιτσα ανεβαίνει τις σκάλες αφήνει να ξεπρόβαλουν αργά και περιπαιχτικά τα θαυμάσια κωλομέρια της υποβασταζόμενα απο μαυρό στρίγκο. :rockon:
Μιλάμε για πολλές κωλομπατσες η Στέλλιτσα η διανοούμενη :2funny: :2funny:
ε ναι ρε φιλε...μιλαμε για πορνιδιο πολυτελειας..τι να μου πουν τα βλαχαδερα τωρα...λογω του οτι εξεφρασα την προσωπικη μου αποψη..λεγοντας πως ναι θα την καταγαμουσα..τα βρομωκομπλεξικα δλδ...που το μονο που ξερουν ειναι να τον παιζουν...και τους εχει βαρεσει στο κεφαλι

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ε ναι ρε φιλε...μιλαμε για πορνιδιο πολυτελειας..τι να μου πουν τα βλαχαδερα τωρα...λογω του οτι εξεφρασα την προσωπικη μου αποψη..λεγοντας πως ναι θα την καταγαμουσα..τα βρομωκομπλεξικα δλδ...που το μονο που ξερουν ειναι να τον παιζουν...και τους εχει βαρεσει στο κεφαλι
και οι πυροβολημένες έχουν δικαίωμα στο σεξ.
άμα δεν την είχε δείξει η τηλεόραση δεν θα ήθελες ούτε να σου τον δει

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και οι πυροβολημένες έχουν δικαίωμα στο σεξ.
άμα δεν την είχε δείξει η τηλεόραση δεν θα ήθελες ούτε να σου τον δει
εισαι μλκς????? με εξιταρει ρε μλκ...ειναι πληθωρηκη...και θα γουσταρα να την εριχνα μια ψωλια δυνατη..δλδ ποιο ειναι το ζορι????γουστα ειν αυτα

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειναι real ποτανα...αυτο δεν εχεις πιασει μαλλον.....ειναι γκομενα για γερα γουστα :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εισαι μλκς????? με εξιταρει ρε μλκ...ειναι πληθωρηκη...και θα γουσταρα να την εριχνα μια ψωλια δυνατη..δλδ ποιο ειναι το ζορι????γουστα ειν αυτα
φυσικά είμαι μαλάκας... ποιος άλλοστε δεν θα ήθελε να πηδήξει μια γυναίκα που τρέχει από το 98' σε εκπομπές και λέει για βιασμούς και παπαριές, έχει παίξει σε τηλεπαιχνίδι, είναι τραγουδίστρια με ασύληπτη φωνή, έχει τραγούδι τραλαλο-τραλαλά και έχει και περίεργα ξεσπάσματα επειδή δεν έχει συνηθίσει το προσωνύμιο "πουτάνα" που της προσάπτουν.

από ένα δημόσιο πρόσωπο σε εξιτάρει επειδή έχει κάτι ιδιαίτερο ... αυτή δεν έχει τίποτα.
αν δεν ήταν έτσι ξεβγαλμένη σε κάθε κανάλι θα ήταν μια απλή πουτάνα που θα διάβαζες άθλιες κριτικές για πάρτυ της.

περι ορέξεως όμως... παστουρμάς... άλλοστε υπάρχουν άνθρωποι με χειρότερες ανωμαλίες εκεί έξω

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.298
Πόντοι
7.885
φυσικά είμαι μαλάκας... ποιος άλλοστε δεν θα ήθελε να πηδήξει μια γυναίκα που τρέχει από το 98' σε εκπομπές και λέει για βιασμούς και παπαριές, έχει παίξει σε τηλεπαιχνίδι, είναι τραγουδίστρια με ασύληπτη φωνή, έχει τραγούδι τραλαλο-τραλαλά και έχει και περίεργα ξεσπάσματα επειδή δεν έχει συνηθίσει το προσωνύμιο "πουτάνα" που της προσάπτουν.

από ένα δημόσιο πρόσωπο σε εξιτάρει επειδή έχει κάτι ιδιαίτερο ... αυτή δεν έχει τίποτα.
αν δεν ήταν έτσι ξεβγαλμένη σε κάθε κανάλι θα ήταν μια απλή πουτάνα που θα διάβαζες άθλιες κριτικές για πάρτυ της.

περι ορέξεως όμως... παστουρμάς... άλλοστε υπάρχουν άνθρωποι με χειρότερες ανωμαλίες εκεί έξω

Συνάδελφε Tsolias.Psolias μπορεί σαν πουτάνα όμως να ήταν καλή :knockinb:,ή μήπως ξέρεις ότι ούτε και κει είναι καλή???

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

Oh yes, πάντα τα δημόσια πρόσωπα (μάς) εξιτάρουν. Αυτή είναι άλλωστε και η βάση ύπαρξης των κουτσομπολίστικων περιοδικών, των μεσημεριανών εκπομπών κλπ. Το λέω αυτό για να πω ότι δεν είναι "προνόμιο" μόνο όσων γράφουν σ' αυτό το σάιτ.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.298
Πόντοι
7.885
τυπε στη φωτογραφια εσυ εισαι?

Φίλε πιστεύω ότι μου κάνεις πλάκα με αυτό που μου έγραψες,αλλά για να το διευκρινήσω στη φωτογραφία είναι ο Γιώργος ο Σαϊτιώτης,ο πιο πιστός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ  :dancing:,και φυσικά έχει συμβολικό χαρακτήρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom