Νέα

Στέλιος καζαντζίδης......ο θρύλος!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paravatis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokerhellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ σταματάω εδώ. Ζητώ συγγνώμη αν αποκάλεσα κάποιους ανιστόρητους κτλ κτλ κτλ... Αν κάποιος θίχτηκε συγγνώμη και πάλι.Απλά έχω βαρεθεί να ακούω ασυνάρτησίες....

ΑΚούστε ότι θέλετε αλλά ανοίξτε άλλο θέμα. Εδώ έχει τίτλο... Μάλλον εσείς έχετε το πρόβλημα και είστε άτοποι...

Συγγνώμη ειλικρινά αν παραφέρθηκα και "εβρισα" (γιατί δεν έβρισα, πονηρά μυαλά υπάρχουν και το μαλάκας πλέον έχει γίνει ψωμοτύρι)

άλλοι βρίσανε και ειρωνεύτηκαν χωρίς να έχουν εν τέλει άποψη...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Εγώ σταματάω εδώ. Ζητώ συγγνώμη αν αποκάλεσα κάποιους ανιστόρητους κτλ κτλ κτλ... Αν κάποιος θίχτηκε συγγνώμη και πάλι.Απλά έχω βαρεθεί να ακούω ασυνάρτησίες....

ΑΚούστε ότι θέλετε αλλά ανοίξτε άλλο θέμα. Εδώ έχει τίτλο... Μάλλον εσείς έχετε το πρόβλημα και είστε άτοποι...

Συγγνώμη ειλικρινά αν παραφέρθηκα και "εβρισα" (γιατί δεν έβρισα, πονηρά μυαλά υπάρχουν και το μαλάκας πλέον έχει γίνει ψωμοτύρι)

μου αρέσεις γιατι τελικά διδάσκεις πολιτισμο  :2funny:
σαν τον καζαντζίδη ενα πράγμα  :2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Τυπε, δεν ειναι αυτο.
Τον θυμαμαι σε ενα ανοιχτο χωρο να δειχνει τα πραγματα για πλειστηριασμο.
Βιδεακι δε βρισκω, επομενως δε μπορω να σε πεισω. :grin:

τι να με πεισεις ρ τυπε  :grin:

και στο βινετακι για vacheron λεει και αμα δειτε και την συνεχεια λεει πως εχασε τα λεφτα του (εκτος τζογου βεβαια...)
παντως ο Στελαρας τη μησι ζωη του στα δικαστηρια τη περασε
columbia - ματσα - νικολοπουλο - βασιλικο και πολλα πολλα αλλα.

Συνημμένα

• CEE508FC4067BAFAFF3069EC75AAD1BD.jpg
    CEE508FC4067BAFAFF3069EC75AAD1BD.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 39

pokerhellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πσσσσσσσσσ ΠΝΕΥΜΑ.... τσ τσ τσ με τέτοιο χιουμορ... πως περιμένεις αντίλογο

Επισκέπτης

Που πας ρε άντρα και φεύγεις;
Που πας ρε παλικαρά;
Κάτσε να βρίσεις λίγο ακόμα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν είμαι ούτε Καζαντζιδικός, ούτε Διονυσιακός, ούτες Στελιος ούτε Στράτος. Μου αρέσουν και οι 2, χαλαρά θα κάτσω να ακούσω τραγούδια και των 2 (αν και τα τραγούδια της ξενιτιάς με μεγαλύτερη δυσκολία, σε αντίθεση με τον πατέρα μου που τα γουστάρει πιο πολύ, άλλα βιώματα βλέπετε). Εγώ προτιμώ τον συνονόματό μου Μπιθικώτση. Ίσως έχει να κάνει ότι γνώρισα το ρεμπέτικο από τις επανεκτελέσεις των τραγουδιών του Μάρκου κάπου στις αρχές του 60, που έκανε ο "σερ". Δε θα κάτσω να μπω σε αναλύσεις γιατί μου αρέσει ο "σερ", αλλά δε μπορώ να μη πω κάτι που είχε πει ο ίδιος για τον Καζαντίδη. Είχε πει κάπου το 1982 σε μια συνέντευξη στην Ελληνική τηλεόραση πως ο Καζαντίδης είναι ο Παρθενώνας (ή κάτι τέτοιο) της Ελληνικης λαικής μουσικής. Και πως όταν ακούει στο αυτοκίνητο κάποιους να προσπαθούν να τον μιμηθούν θέλει να ξηλώσει το ράδιο. Για μένα όταν λέει κάτι τέτοιο ο "σερ" όλα οι άλλες συγκρίσεις πάνε περίπατο.
Για μένα πάντως πρώτα έρχεται ο σερ και μετά ο Στέλιος, με τρίτον τον Κάβουρα (έτυχε να ακούσω 2-3 τραγούδια του ρεμπέτικα και έμεινα μαλάκας). Και μιλάμε εκτελέσεις του 35 που όλοι ξέρουμε ότι τεχνολογικά δε συγκρίνονται με αυτές που ηχογράφησαν οι άλλοι. Μάλιστα για τα τραγούδια που τραγούδησε ο Κάβουρας ΚΑΝΕΝΑΣ δε τόλμησε να τα κάνει επανεκτελέσεις και ο μεγάλος Μάρκος έγραψε και τραγούδι γι αυτόν. (παρεπιπτώντος ψάχνω να βρω τραγούδια του Κάβουρα και δε μπορώ. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ο Στράτος έρχεται 4ος για μένα (Αγγελόπουλο γενικά δεν έχω ακούσει)

pokerhellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φεύγω γιατί βαρέθηκα να μ' αγκαλιάζεις ψεύτικα...

Εγώ τα προσβλητικά για σένα σχόλια τα έσβησα.. δείγμα καλής θέλησης. Περιμένω να συμβεί το αντίστοιχο και από άλλους. Τώρα να κάτσω να πείσω κάποιον για τον Καζαντζίδη δεν έχει νόημα ειδικά όταν δεν έχουμε τις ίδιες γνώσεις επί του θέματος... Να κάτσω να δέχομαι συμβουλές από ποιον; Έθεσα δύο στοιχεία και δύο παραπομπές και κάποιοι - μικρόμυαλοι - το εξέλαβαν ως επιθετικότητα. Μπορεί...

ΥΓ: Φίλε που έγραψες για αυτα και για τον Σερ κτλ κτλ... Ο τραγουδιστής πάει με το είδος και την εποχή. Αν θες να σου πω έγω ποιον θεωρώ τον πλέον καλλίφωνο θα σου πω τον Τάκη Καρναβα και τον Δημοσθένη Βλαχαγγέλη.. Αλλά δεν θα ακούς δημοτικά, και δεν έχω την απαίτηση να ακούς... Αν μου πεις ποια είναι τα μεγέθη θα σου πω τον Μάρκο (δεν είναι τραγουδιστής) θα σου πω τον Καζαντζίδη. Αν μου πεις με ποιον πινω ουίσκι θα σου πω με το Διονυσίου θα σου πω με το Γονίδη.. Άλλο τι μας αρέσει, άλλο η διάθεση της στιγμής και άλλο το τι αξιολογούμε ώς μεγάλο και σπουδαίο....

pokerhellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Έχω κάβουρα... Αυτοί οι τραγουδιστές της σμυέικης σχολής (Ρούκουνας, Κάβουρας κτλ) αλλά και ο Παγιουμτζής (η αδυναμία μου από τους προπολεμικούς) και ο Νταλκάς κι ο Χατζηχρήστος και άλλοι... είναι φοβεροί. Κι όπως το είπες, με λειψά τεχνικά μέσα...

Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε... Πάντως τη δισκογραφία του κάβουρα την έχω. Και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα να τα βρεις...

Για τους φίλους του στράτου...

pokerhellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δάκρυσε με τον Στράτο που έβαλα... είναι πολλά για κλάματα (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
χαχαχααχαχαχχααχ!!!!!!!
εχω ενα βιτσιο ομως δεν τραγουδαω ποτε εκτος μπανιου γιαυτο δεν με εχετε δει ποτε σε πιστα η δισκο μια φορα ειχα προταση απο τον κακετση να τραγουδισω στην νεραιδα και μου υποσχεθηκε μεχρι και μπανιο επι σκηνης του ειπα αν αλλαξω μπανιο χανω και την φωνη μου ετσι με απολαμβανει ο ακαλυπτος της πολυκατοικιας οπου μενω στην καλλιθεα!!!! μετα απο τοσες συγκηνησεις που τους εχω χαρισει με βλεπουν στο δρομο και μου ζητουν παραγγελιες πραγμα που ποτε δεν κανω γιατι το τραγουδι που λεω καθε φορα ειναι της στιγμης και αναλογα της διαθεσης μου!!!
Αμμμμ εγω τι να πω που οποτε βγαινω απο το μπανιο, η μανα μου με λεει ΔΟΛΟΦΟΝΟ !!!!!  :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τραγουδιστης του μπανιου κι εγω !!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Φεύγω γιατί βαρέθηκα να μ' αγκαλιάζεις ψεύτικα...

Εγώ τα προσβλητικά για σένα σχόλια τα έσβησα.. δείγμα καλής θέλησης. Περιμένω να συμβεί το αντίστοιχο και από άλλους. Τώρα να κάτσω να πείσω κάποιον για τον Καζαντζίδη δεν έχει νόημα ειδικά όταν δεν έχουμε τις ίδιες γνώσεις επί του θέματος... Να κάτσω να δέχομαι συμβουλές από ποιον; Έθεσα δύο στοιχεία και δύο παραπομπές και κάποιοι - μικρόμυαλοι - το εξέλαβαν ως επιθετικότητα. Μπορεί...

ΥΓ: Φίλε που έγραψες για αυτα και για τον Σερ κτλ κτλ... Ο τραγουδιστής πάει με το είδος και την εποχή. Αν θες να σου πω έγω ποιον θεωρώ τον πλέον καλλίφωνο θα σου πω τον Τάκη Καρναβα και τον Δημοσθένη Βλαχαγγέλη.. Αλλά δεν θα ακούς δημοτικά, και δεν έχω την απαίτηση να ακούς... Αν μου πεις ποια είναι τα μεγέθη θα σου πω τον Μάρκο (δεν είναι τραγουδιστής) θα σου πω τον Καζαντζίδη. Αν μου πεις με ποιον πινω ουίσκι θα σου πω με το Διονυσίου θα σου πω με το Γονίδη.. Άλλο τι μας αρέσει, άλλο η διάθεση της στιγμής και άλλο το τι αξιολογούμε ώς μεγάλο και σπουδαίο....
Αυτό που είπα είναι πως προσωπικά θεωρώ τον Μπιθικώτση καλύτερο, σα φωνή (καθαρότητα φωνής, καλύτερο πάτημα στο τραγούδι, σωστό χρονισμό κτλπ) απο τον Στέλλιο. Είναι καθαρά προσωπική μου άποψη. Από την άλλη όταν ο άνθρωπος που εγώ θεωρώ κορυφαίο έχει πει ότι ο Στέλλιος ήταν ο Παρθενώνας της ελληνικης μουσικής ότι και να λέω εγώ πάει περίπατο.
Και ναι και εγώ όταν θέλω να ακούσω Στράτο μπορεί να βάλω και κάτι να πιω (σόρρυ αλλά Γονίδη μπαααα). Όταν τύχει να ακούσω Καζαντίδη μπορεί να σταματήσω για λίγο αυτό που κάνω για να ακούσω μια τεράστια φωνή. Αλλά όταν πχ τύχει να ακούσω το "ένα όμορφο αμάξι με 2 άλογα" σταματάω τα πάντα. Όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου ναι. Αλλά για μένα (προσωπικα) πιο μεγάλος είναι ο "σερ"...Ή μάλλον για να το διατυπωσω καλύτερα ο "σερ" είναι πρώτος μεταξύ ίσων στη δυαρχιό Στέλλιος/Γρηγόρης.
Υ.Γ Ο Μάρκος ήταν τραγουδιστής...Απλά η φωνή του παραείναι μάγκικη. Τόσο μάγκικη που ο μάγκας Στράτος είναι παιδάκι μπροστά του (χωρίς να υποτίμησω τον Στράτο). Πως να το κάνουμε. Ακούς τον Μάρκο να λέει "Αν έχω κάνει χασίς; Στρεεεεεεεεεεεεεεεματα" και καταλαβαίνεις πως έχει τόση μαγκια (με τη σωστή έννοια του όρου και όχι με αυτή που έχει φτάσει να εννοείτε) που έχει να μοιράσει πολλές οκάδες σε όλους τους άλλους.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μα ουτουσιαλως εκεινα τα χρονια την πινανε καργα: ποιο το προβλημα μερικων! επειδη τα παιζανε στα αλογα και πηγαινανε με πολλες γυναικες? Ε ΚΑΙ?? 3/4 εδω μεσα αυτο δεν κανουν? οι σημερινοι καλλιτεχνες δεν κανουν οργια? αν οι περισσοτεροι απο δω μεσα βγαζαν χιλιαρικα σε μια  βραδυα τα ιδια και χειροτερα δεν θα καναν?
αρκετοι τραγουδηστες δεν μ αρεσουν σαν χαρακτηρες! ΜΟΝΟ σαν φωνη! και στην τελικη ουτε παρεα θα κανω μαζι τους ουτε θα τους/τις παντρευτω στα @@@@@@@@@ μου κιολας!

pokerhellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Βέβαια, για την ιστορία, αυτό το είπε ο Ζαμπέτας και μάλιστα απαντώντας "Χασίς εγώ; Λιβάδιααααα..."

Ο Μάρκος δεν δηλώνει τραγουδιστής, απλά λέει τα τραγούδια του. Τώρα κάποιοι ρεμπετολόγοι (ρεμπετολάγνοι) τον έχρισαν μόνοι τους τραγουδιστή και μάλιστα διαμετρήματος. Τα τραγούδια που έγραψε ο ίδιος τα λέει καλά (κάτι που δεν μπορούμε να πούμε πως συμβαίνει πάντα, με όλους τους δημιουργούς δηλαδή). Έχει πει και τραγούδια άλλων βέβαια. Σου έιπα πως ο μάρκος έιναι μέγεθος γιατί θεμελίωσε κάτι. Όπως και ο Καζαντζίδης. Και σε κάθε πράγμα  υπάρχει ο μεγαλύτερος και ο καλύτερος. Ο Χιώτης καλύτερος ο Μάρκος Μεγαλύτερος. Μόνο στο θέμα του Καζαντζίδη οι δύο έννοιες βρίσκουν απάντηση στο ίδιο πρόσωπο. Ο Μπιθικώτσης καλός. Και συνθέτης καλός. Έχει γράψει και για τον Καζαντζίδη. Δεν πιστεύω πως τραγουδώντας ποιητές έδωσε κάτι καινούργιο... Καλός όμως. Αλλά η συνεργασία του με τη χούντα στα 67 - 69, (είναι γνωστό και υπάρχουν δημοσιεύματα στα χέρια μου άλλωστε) πως τραγούδησε για την "επανάσταση" τον ύμνο της.... Τέλος πάντων. Η ιστορία είναι για την ιστορία. Τα πάντα έχουν να κάνουν με το πως αντιλαμβάνεσαι την τέχνη. Και αν η τέχνη έχει κοινωνικό ρόλο, τότε, οι καλλιτέχνες που και προτείνουν και πείθουν και ζουν ανάλογα είναι ελάχιστοι. Οι άλλοι κάνουν καλά τη δουλειά τους...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έχω κάβουρα... Αυτοί οι τραγουδιστές της σμυέικης σχολής (Ρούκουνας, Κάβουρας κτλ) αλλά και ο Παγιουμτζής (η αδυναμία μου από τους προπολεμικούς) και ο Νταλκάς κι ο Χατζηχρήστος και άλλοι... είναι φοβεροί. Κι όπως το είπες, με λειψά τεχνικά μέσα...

Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε... Πάντως τη δισκογραφία του κάβουρα την έχω. Και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα να τα βρεις...

Για τους φίλους του στράτου...

Το τι έχει τραγουδήσει το έχω βρει. Το να βρω τα τραγούδια του και να τ ακούσω είναι δύσκολο. Υπάρχουν 3-4 στη συλλογή ρεμπέτικο σεργιάνη. Αλλά μπροστά στα σχεδόν 80 που έχει τραγουδήσει, σε μόλις 10χρόνια καριέρας, τα 3-4 είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΑ.

Υ.Γ Πάντως αν είναι σε καμιά μεριά ο Γρηγόρης ο Στέλλιος και ο Στράτος σίγουρα θα γελάνε με εμάς που καθόμαστε και μπαίνουμε σε τέτοιες αντιπαραθέσεις

Υ.Γ Στο τραγούδι "βράχο βράχο τον καημό μου" που τραγουδάει ο Μπιθικώτσης υπάρχει μια 2η αντρική φωνή. Κάποιος μου είχε πει πως είναι ο Στέλλιος, αλλά το έκοβα δύσκολο να κάνει 2η φωνή. Ξέρω ότι το έχει τραγουδήσει και ο Στέλιος το συγκεκριμένο τραγούδι. Μήπως γνωρίζει κανένας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom