Νέα

Στέκι με Σλάβες στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο,τι και να πεις τα αρχίδια σου θα πιάσεις.Εγώ έχω ποστάρει και φωτό από τις γκόμενες κάτι που έχουν κάνει πολύ λίγοι.Τώρα βέβαια με το facebook κτλ είναι λίγο επικίνδυνο να βγάζεις φωτό γιατί πάρα πολλές γκόμενες είναι στο facebook.
Οσο και να επαναλαμβάνεις τις πίπες σου η μαλακία δεν κρύβεται.Αυτά που γράφω είναι όλα αληθινά και επιβεβαιωμένα και απόλυτα σωστά στη λεπτομέρεια.Ετσι κι αλλιώς με ενδιαφέρει η αντιληπτική ικανότητα όσων κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος και αυτοί καταλαβαίνουν.Τις προσωπικές επιθέσεις χώστες στα τρυφερά σου οπίσθια.Πουστάκο κάνε γαργάρα το ψωλόχυμά σου μπας και ξελαμπικάρεις και μη διστάσεις να διαμαρτυρηθείς στους mods.Εδώ δεν είναι χώρος για αδερφές και επικρατεί πάντα η εξουσία του Βαλκάνιου.Γύφτο κρύψου και κάνε την ψωλή σου μπαστούνι.Χέσου κιόλας για να σε μυρίσουμε.Παπάρι.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δε σουλατσάρουν ακριβώς.Κατεβάζουν τα μάτια και προχωράνε όσο πιο γρήγορα γίνεται.Αλλά από παντού πέφτουν τα σφυρίγματα τα φιλιά και οι χούφτοι.Είναι και αυτές ντυμένες σαν ξέκωλα έχουν και τις τακουνάρες λίγο θέλει ο πάκης? βασικά όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι είναι συνέχεια καυλωμένοι ελλείψει γυναικών.Το κακό είναι οτι μερικές Ανατολικές πάνε με Αραβες πάκηδες και Αλβανούς.Οι Αλβανοί τις βγάζουν στο κλαρί οι Αραβες τις κάνουν χρυσές και οι πάκηδες,Αφγανοί τις πληρώνουν για να τις παντρευτούνε και να πάρουν τη βίζα.Υπάρχει απίστευτη ξεφτίλα.
Πιστεύω οτι μόνο ο αθάνατος Βαλκάνιος τσοπάνης μπορεί να παρέμβει και να ξεβρωμίσει την κατάσταση από τους βρωμύλους.Εχω κουφαθεί πόσες Σλάβες κυκλοφοράνε με τσαντόρ και πόσες τραβιούνται με Αλβανούς.Και αυτά μέσα στην Αθήνα όταν υπάρχουν τόσοι Ελληνες πουτσαράδες.
δεν υπαρχει αυτο το θρεντ.επικ!!! :2funny: :2funny:.εδω πρεπει να παρεμβει καποιος απο τους γραφικους ψυχιατρους που βγαινουν στα πρωινα καφενεια της τηλεορασης. :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί μένεις στην Αθήνα?Εχεις ιδέα πόσες Ανατολικές τραβιούνται με Αλβανούς?Τι θες τώρα?Να βγάλω λογαριασμούς που έχουν στο facebook με ουρά τους Αλβανούς?Αλλά εσύ τι να πεις.Ολο ονειρεύεσαι να πας αλλά δεν πας.Για να κρατήσεις την εσωτερική σου ισορροπία που δεν πας λες οτι όσοι πάνε είναι μαλάκες και τους τρώνε τα λεφτά.Ακριβώς έτσι είναι.Πέτυχες την ισορροπία.
Εντωμεταξύ γύρω σου ο Αλβανός το παίζει μάγκας γαμάει τις Ανατολικές και χύνει στη μάπα των ντόπιων.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Γιατί βρίζεστε ρε παιδιά εδω μεσα πρωί-πρωί;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Tο καλύτερο φάρμακο δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν ειναι αυτό που έχει η δίδα ανάμεσα στα μπούτια της  :grin:

794_1000.jpg

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Το τέλειο γιατρικό.....! Δίνεις λύσεις! :thumbsup:

respect-051.gif

υγ.περάστε και απο το θρεντ της simony diamοnd που μόλις ανέβασα μερικές photos παρακαλώ για να μην αρρωστήσετε ποτε  :cheesy: :cheesy:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Λοιπόν ανοίγω αυτό το θρεντ για να μου πείτε εάν γνωρίζετε που μπορώ να βρω στην Αθηνα αυτό που ζητάω.
Τον τελευταίο καιρό τα οικονομικά μου δεν είναι και πολύ καλά, οποτε κάποιο ταξιδάκι σε Ουκρανία, Ρωσία, Λευκορωσία, Πολωνια, Τσεχία δεν είναι εφικτό(προς το παρόν).
Στις προαναφερθείσες χώρες έχω πάει επανειλημμένες φορες και αυτήν την στιγμή μάλιστα στη Ρωσία με περιμένουν 20-30 γκόμενες, Ουκρανία έχω 5 σίγουρες, Τσεχία ότι ώρα θέλω έχω 7-8 μόνιμες,Λευκορωσία διατηρώ γνωριμίες με πάνω από 10 και Πολωνια έχω από 15-20 διαφορετικές σε Poznan, Worclaw, Βαρσοβία και Κατοβίτσε.
Το θέμα είναι τι γίνεται εν Ελλάδι. Γνωρίζει λοιπόν κανεις κάποιο Σλαβικό στέκι (στο κέντρο η οπουδήποτε αλλου)
στο οποιο το sex ratio να είναι αντιστρόφως ανάλογο από αυτό που βλέπουμε στα δικά μας clubs ?
Επίσης, Θα ήθελα εάν γίνεται να μου συστήσει οποιος γνωρίζει το στέκι εκείνο στο οποιο η κατάσταση είναι κάπως πιο ανεξέλεγκτη έτσι ώστε να γίνονται και μικροφασαρίες.
Γενικά μου αρέσει ο κίνδυνος και δεν φοβάμαι καθόλου τον πόνο!
Αντιθέτως! Μια γροθιά στο στομάχι, μια σφαλιάρα στο μάγουλο, ένα κεφαλοκλείδωμα, light πνιγμός, λίγο τράβηγμα από τα ρούχα και ταρακούνημα, κάποια κλωτσιά, μια μπουνια στην πλάτη ή στην μέση κτλ. λειτουργεί πάνω μου σαν τονωτική ένεση και μου δίνει θάρρος και δύναμη (και ερεθισμό) για πολύ καμάκι!
Οποιος λοιπόν γνωρίζει κάποιο μέρος με Σλαβικά άλογα (μουναρες άνω του 1,75) και Σλάβους που να μην φοβούνται να κάνουν μικροσυμπλοκή, ας γράψουν όνομα και περιοχή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΤΟΝΑΧΕΡΙΝΙΒΕΙΤΑΛΟΚΑΙΤΑΔΥΟΤΟΠΡΟΣΩΠΟ!!!

ΗΙΣΧΥΣΕΝΤΗΕΝΩΣΕΙ!!!!

Ακου φίλε!!
Βόηθαμενασεβοηθώνανεβούμεστοβουνό!!

Επειδή πρόκειται να πάω Ρωσίες Ουκρανίες Μολδαβίες Σλαβίες και δε συμαζεύομαι στείλε μου με π.μ. πλήρη στοιχεία απαυτές πουλές πως εχεις να μην μείνουν παραπονούμενες ανικανοποίητες και εκτεθείς και εσύ που δεν θα πάς.
Θα τους πάω και πρέσεντς απο εσένα. :cheesy:

Όσο δε για το άλλο θα σε βοηθήσω και εγώ.
Καταρχάς πρέπει να πάς σε κάποια μίστρες να σε προπονήσει για λίγο καιρό.
Θα σου ξηγηθεί μαστιγιά  :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1:και στραπονιά  :pipa3: :fuck2: :lheel:που οι ψιλοκαυγάδες στα σλάβικα στέκια θα σου φαίνονται μετά της πλάκας!
:fuck2: :fuck2: :fuck1: :lheel:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί μένεις στην Αθήνα?Εχεις ιδέα πόσες Ανατολικές τραβιούνται με Αλβανούς?Τι θες τώρα?Να βγάλω λογαριασμούς που έχουν στο facebook με ουρά τους Αλβανούς?Αλλά εσύ τι να πεις.Ολο ονειρεύεσαι να πας αλλά δεν πας.Για να κρατήσεις την εσωτερική σου ισορροπία που δεν πας λες οτι όσοι πάνε είναι μαλάκες και τους τρώνε τα λεφτά.Ακριβώς έτσι είναι.Πέτυχες την ισορροπία.
Εντωμεταξύ γύρω σου ο Αλβανός το παίζει μάγκας γαμάει τις Ανατολικές και χύνει στη μάπα των ντόπιων.
τουλαχισοτν εγω δεν ειμαι αρχιπαραμυθας ενω εσυ τρισαθλιε παπαροψευτη καραγκιοζη που δεν στεκεις καλα και λες ολο φαντασιοπληκτες μαλακιες(μην αρχισω να απαριθμω τωρα) πηγαινε να κοιταχτεις στο δρομοκαιτειο και ασε τις παπαριες.η καλυτερα πηγαινε να σε κανουν σαπακι στο ξυλο που γουσταρεις κιολας. :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αφού εσύ ρε παπαροζουμη δεν έχεις πάει πουθενά ενώ μια λες ότι θα πας Λευκορωσία,μια Λετονία και μια Ταϊλάνδη.Και τελικά κάθεσαι στο σπίτι σου και τον παίζεις.Σε έχουν πάρει χαμπάρι σε όλα τα θρεντ.Εντωμεταξυ μένεις στη Ρόδο που είναι τίγκα στις τουρίστριες και εσύ παίζεις το πουλάκι  σου ενώ τις γκόμενες τις γαμάνε Αλβανοί όπως λέει o Glock Perfection.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οταν το ειδα το θεμα νομιζα οτι εγραφε στεκι με σκλαβες στην αθηνα :jerking:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αφού εσύ ρε παπαροζουμη δεν έχεις πάει πουθενά ενώ μια λες ότι θα πας Λευκορωσία,μια Λετονία και μια Ταϊλάνδη.Και τελικά κάθεσαι στο σπίτι σου και τον παίζεις.Σε έχουν πάρει χαμπάρι σε όλα τα θρεντ.Εντωμεταξυ μένεις στη Ρόδο που είναι τίγκα στις τουρίστριες και εσύ παίζεις το πουλάκι  σου ενώ τις γκόμενες τις γαμάνε Αλβανοί όπως λέει o Glock Perfection.
πρωτον ψυχοπαθη μυθομανη με το τι συναναστρεφομαι αστο καλυτερα.δευτερον το ποιον εχουν παρει χαμπαρι εδω και αυτο αστο καλυτερα τριτον εσυ ρε βλημα τοσες φορες σε εχουν ξεχεσει που γραφεις παραμυθια για πραγματα που δεν εχεις κανει ποτε.μαλλον εισαι καποιο ελειινο πουτσοφτυμα που γλυφει καμια αλβανικη πουτσα(τετοιος εισαι) και θελεις να τους μοιασεις κιολας.απο οτι φαινεται δεν μπορεις να γαμησεις ουτε την κεραμιδογατα του γειτονα και την βρισκεις να γραφεις παπαρολογιες εδω.τωρα ποιος ειναι ο τελευταιος που αναφερεις δεν ξερω ουτε με ενδιαφερει.μαλλον εχεις χασει τα ηδη χαμενα μυαλα σου.βγες εξω μπας και γνωρισεις καμια κοπελιστα εφοσον χαμηλωσεις την δοσολογια που παιρνεις σε προζακ και βατορ πραγμα που ουτε αυτο βλεπω να γινεται... :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελα μαλάκα ζορίστηκες που τα γράφουνε όπως είναι.Γιατί δεν καλείς κανένα Ρόδιο φίλο σου να σε βοηθήσει?Πού είναι το τσιφλίκι σου?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ελα μαλάκα ζορίστηκες που τα γράφουνε όπως είναι.Γιατί δεν καλείς κανένα Ρόδιο φίλο σου να σε βοηθήσει?Πού είναι το τσιφλίκι σου?
ποιο τσιφλικι και ποιο ροδιο φιλο ρε καθυστερημενε?τι συμβαινει στον εγκεφαλο σου παλι? :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom