Νέα

Στέκι με Σλάβες στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697
γλιτώνει όποιος δεν ξέρει ρωσικά πολωνικά και κάνει την πάπια.

και αυτος!
chuck-norris.jpg

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δηλαδη ρε μεγαλε εσυ θες να βρεις ενα club που να την πεσεις στις ρωσσιδες να νευριασεις τους Ρωσσους αντρες, και να σε γαμησουν στο ξυλο!
Ελα φιλε πες την αληθεια δεν θα πας για να την πεσεις στις ρωσσιδες.  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά το πρόβλημα με αυτά τα μαγαζιά είναι οτι επειδή μερικές γκόμενες είναι πολύ εύκολες όλο το παιχνίδι γίνεται μεταξύ αντρών δηλαδή ποιος θα πλακώσει ποιον.Επίσης οτι μερικές παντρεμένες και με γκόμενους μεθάνε και γαμιούνται οπότε αν ο άντρας ή ο γκόμενος το μάθει από κάποιο θαμώνα μπορεί να την πουτσίσεις.Στις σλαβικές χώρες δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί η προσφορά από γκόμενες είναι τεράστια οπότε δύσκολα μαθαίνει κάποιος τι έκανε η δικιά του το βράδυ στο κλαμπ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γενικά το πρόβλημα με αυτά τα μαγαζιά είναι οτι επειδή μερικές γκόμενες είναι πολύ εύκολες όλο το παιχνίδι γίνεται μεταξύ αντρών δηλαδή ποιος θα πλακώσει ποιον.Επίσης οτι μερικές παντρεμένες και με γκόμενους μεθάνε και γαμιούνται οπότε αν ο άντρας ή ο γκόμενος το μάθει από κάποιο θαμώνα μπορεί να την πουτσίσεις.Στις σλαβικές χώρες δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί η προσφορά από γκόμενες είναι τεράστια οπότε δύσκολα μαθαίνει κάποιος τι έκανε η δικιά του το βράδυ στο κλαμπ.

Πού είναι αυτά τα μαγαζία; Δε μας λες. Όλο τζεημς μποντ μας λες

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
καλέ μας φίλε ,κάτι φίλοι απο Σαλόνικα ειχαν ανέβει τα Χριστούγεννα Μπρατισλάβα κ Κόσιτσε ,εχουν γνωρίσει δυό  κοπέλες κ του φιλοξένισαν .
ειναι αλήθεια οτι γίνεται του μουνιού το πανηγύρι στα μαγαζιά κ στα κλάμπ?
μουνοθύελλα ποιότης τότης που ψάχνεται για καβλοιστορίες ?
Σχετικά με κατάστημα  ανατολικών μουνιών παίζει ενα εστιατόριο στο Μοσχάτο που μαζεύονται μεσημέρια κυριακής τρώνε ,χορεύουν με πλειοψηφία ροσσιντων ...
Ισως υπάρχει ακόμη ........κ@βκ@ζ........κ δουλεύει ........

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Δηλαδη ρε μεγαλε εσυ θες να βρεις ενα club που να την πεσεις στις ρωσσιδες να νευριασεις τους Ρωσσους αντρες, και να σε γαμησουν στο ξυλο!
Ελα φιλε πες την αληθεια δεν θα πας για να την πεσεις στις ρωσσιδες.  :2funny:
:2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πού είναι αυτά τα μαγαζία; Δε μας λες. Όλο τζεημς μποντ μας λες

Δεν μπορώ να πω.Αφού γράφω τι έκανα.Αλλά γενικά η Αθήνα είναι τίγκα στη Ρωσίδα.Η Αγίου Κωνσταντίνου και η Πειραιώς σφύζουν από Ρωσίδες.Η Γλυφάδα έχει αρκετές.Σε όλες τις συνοικίες μεταναστών κυκλοφορούν συνέχεια Σλάβες οι μόνες γκόμενες ανάμεσα σε εκατοντάδες πάκια,μαύρους κτλ.
Το πρόβλημα είναι το περιβάλλον.Οταν όλοι γύρω είναι ναρκομανείς και ζητιάνοι άντε να σταθεί η γκόμενα για καμάκι.Το ίδιο και όταν γύρω παίζουν Αλγερινοί,Μαροκινοί πάκια και αράπηδες που σφυράνε όταν περνάει καμιά γκόμενα ή κάνουν φιλιά στον αέρα με τα χείλια.Τόσο υλικό στην αθήνα και να πάει χαμένο λόγω του περιβάλλοντος.Και στα μαγαζιά με τις Σλάβες παίζουν Αραβες Αράπηδες και μερικοί Αλβανοί και Ρωσοπόντιοι αλλά δεν είναι ανταγωνισμός για τον Ελληνα μόνο οι Σλάβοι δε φοβούνται να ρίξουν ξύλο σε αυτά τα μέρη αφού η πόρτα είναι Σλάβοι.

Επισκέπτης
Τις σφαίρες από τοκάρεβ κτλ τις φοβάσαι ;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν μπορώ να πω.Αφού γράφω τι έκανα.Αλλά γενικά η Αθήνα είναι τίγκα στη Ρωσίδα.Η Αγίου Κωνσταντίνου και η Πειραιώς σφύζουν από Ρωσίδες.Η Γλυφάδα έχει αρκετές.Σε όλες τις συνοικίες μεταναστών κυκλοφορούν συνέχεια Σλάβες οι μόνες γκόμενες ανάμεσα σε εκατοντάδες πάκια,μαύρους κτλ.
Το πρόβλημα είναι το περιβάλλον.Οταν όλοι γύρω είναι ναρκομανείς και ζητιάνοι άντε να σταθεί η γκόμενα για καμάκι.Το ίδιο και όταν γύρω παίζουν Αλγερινοί,Μαροκινοί πάκια και αράπηδες που σφυράνε όταν περνάει καμιά γκόμενα ή κάνουν φιλιά στον αέρα με τα χείλια.Τόσο υλικό στην αθήνα και να πάει χαμένο λόγω του περιβάλλοντος.Και στα μαγαζιά με τις Σλάβες παίζουν Αραβες Αράπηδες και μερικοί Αλβανοί και Ρωσοπόντιοι αλλά δεν είναι ανταγωνισμός για τον Ελληνα μόνο οι Σλάβοι δε φοβούνται να ρίξουν ξύλο σε αυτά τα μέρη αφού η πόρτα είναι Σλάβοι.

Τόσο low profile και cool μουνιά είναι τα ανατολίκια? Σουλατσάρουν ανάμεσα σε πάκια κλπ σαν να μην τρέχει τίποτα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τόσο low profile και cool μουνιά είναι τα ανατολίκια? Σουλατσάρουν ανάμεσα σε πάκια κλπ σαν να μην τρέχει τίποτα?

Δε σουλατσάρουν ακριβώς.Κατεβάζουν τα μάτια και προχωράνε όσο πιο γρήγορα γίνεται.Αλλά από παντού πέφτουν τα σφυρίγματα τα φιλιά και οι χούφτοι.Είναι και αυτές ντυμένες σαν ξέκωλα έχουν και τις τακουνάρες λίγο θέλει ο πάκης? βασικά όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι είναι συνέχεια καυλωμένοι ελλείψει γυναικών.Το κακό είναι οτι μερικές Ανατολικές πάνε με Αραβες πάκηδες και Αλβανούς.Οι Αλβανοί τις βγάζουν στο κλαρί οι Αραβες τις κάνουν χρυσές και οι πάκηδες,Αφγανοί τις πληρώνουν για να τις παντρευτούνε και να πάρουν τη βίζα.Υπάρχει απίστευτη ξεφτίλα.
Πιστεύω οτι μόνο ο αθάνατος Βαλκάνιος τσοπάνης μπορεί να παρέμβει και να ξεβρωμίσει την κατάσταση από τους βρωμύλους.Εχω κουφαθεί πόσες Σλάβες κυκλοφοράνε με τσαντόρ και πόσες τραβιούνται με Αλβανούς.Και αυτά μέσα στην Αθήνα όταν υπάρχουν τόσοι Ελληνες πουτσαράδες.

Επισκέπτης
την πιθανοτητα να πας στο νοσοκομειο και να θες βοηθεια ακομα και για κατουρημα τη σκεφτηκες?
εκτως αν γουσταρεις να κανεις καμακι σε νοσοκομες :grin:

Η αλήθεια είναι ότι έχω κινδυνέψει πολλές φορες να μπω σε νοσοκομείο μιας και σε όλες τις Σλαβικές χώρες που έχω πάει
έχω φάει πολύ ξύλο και δεν έχω δώσει καθόλου.
Δυστυχώς είμαι Kοντοστούπης στο 1,74 και ούτε σε καυγά αλλα ούτε και στις γυναίκες τα καταφέρνω.
Τελευταίο ταξίδι είχα πάει Λευκορωσία τον περασμένο Ιούνιο όπου κι εκεί έφαγα ξύλο
και πλήρωσα για να γαμήσω - άσχετα με το τι είπα μετά εδώ μέσα.
Από τα τόσα ψέματα που έχω πει, στο τέλος κάτι θα πιστέψω κι εγώ ο ίδιος. Ήδη μερικές φορες έχω παραισθήσεις.
Νομίζω ότι κάνω καμάκι επειδή όταν πάω Ουκρανία, οι κοπέλες που δουλεύουν στις ντίσκο με αφήνουν λίγο να τους βάλω κάνα δάχτυλο αφού πρώτα έχω πληρώσει ένα σωρό λεφτά για τα ποτά τους (σαν Μαλάκας γιατρός που είμαι).
Αυτό που λες με τις νοσοκόμες πάντως δεν το είχα σκεφτεί...Καλο μου ακούγεται !

Επισκέπτης
Με ποιό nickname αγάπη μου?
Γιατί απ'ότι είδα γράφτηκες χθες!

Αυτό δεν μπορώ να το πω.

Έχω πάρει πεισματικά κάποια πράγματα και θέλω κι εγώ να κάνω το κομμάτι μου σε αυτό το forum
επειδή στην έξω ζωή είμαι 100% αποτυχημένος.
Θα ήθελα να ήμουνα αλλιώς.
Θα ήθελα να έμοιαζα με Σλάβο αλλα δυστυχώς μοιάζω με Αλβανό. Είμαι όπως είπα Κοντούλης στο 1,74
με στρογγυλό πρόσωπο, μαλλί λαδωμένου ποντικού σκούρο καστανό, ματια καστανα και χερια πιθήκου (πολύ τρίχα).
Που με χάνεις που με βρίσκεις... είτε στο forum θα είμαι είτε στο νοσοκομείο ευημερία.
Προσωπική ζωή μονο σε κάνα ταξιδάκι στο οποιο θα κάνω κάτι επί πληρωμής.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλός πουστάκος ο slavomaniac.Τελικά έχει χαζέψει ο κόσμος μου φαίνεται.Εχω παρατηρήσει ένα στυλ από την Αμερική να προσπαθούν να πατήσουν στον κάλο σου στα σημεία που θεωρούν αδύνατα ενώ η μαλακία που τους δέρνει είναι τέτοια ώστε να τους γαμάει η ψωλή του κόκορα.Ο βλάκας πάντα πιάνεται στις λεπτομέρειες δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγει αφού δεν προσέχει.

isidoro_froccio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλός πουστάκος ο slavomaniac.Τελικά έχει χαζέψει ο κόσμος μου φαίνεται.Εχω παρατηρήσει ένα στυλ από την Αμερική να προσπαθούν να πατήσουν στον κάλο σου στα σημεία που θεωρούν αδύνατα ενώ η μαλακία που τους δέρνει είναι τέτοια ώστε να τους γαμάει η ψωλή του κόκορα.Ο βλάκας πάντα πιάνεται στις λεπτομέρειες δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγει αφού δεν προσέχει.

Μην τον παρεξηγείς φιλαράκο...

Tον έχει βαρέσει η αγαμία, τον έχει αποβλακώσει το ακτινολογικό (με τα μαγνητικά εκεί μέσα έχει χαζέψει εντελώς)
κι επίσης έχει λυσσάξει να διαβάζει τόσες ώρες εδώ μέσα τα επιτεύγματα του Δημητράκη ...

Oποτε λογικό είναι να λέει τόσα υπερβολικά ψέματα ο γιατρουλης ο ανικανουλης ο λούλης ο κοντοπίθαρος (1,74)
με το Turkish Look που τάχα λέει πως τον περνάνε για Πολωνό, Ουκρανό, Ρώσο, Τσέχο κτλ.

Θέλει και Chicks 1,90m ΤΡΟΜAΡΑ του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(στον ύπνο του)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom