- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.492
- Πόντοι
- 42.697
γλιτώνει όποιος δεν ξέρει ρωσικά πολωνικά και κάνει την πάπια.
και αυτος!
γλιτώνει όποιος δεν ξέρει ρωσικά πολωνικά και κάνει την πάπια.
Και αυτος...και αυτος!
Γενικά το πρόβλημα με αυτά τα μαγαζιά είναι οτι επειδή μερικές γκόμενες είναι πολύ εύκολες όλο το παιχνίδι γίνεται μεταξύ αντρών δηλαδή ποιος θα πλακώσει ποιον.Επίσης οτι μερικές παντρεμένες και με γκόμενους μεθάνε και γαμιούνται οπότε αν ο άντρας ή ο γκόμενος το μάθει από κάποιο θαμώνα μπορεί να την πουτσίσεις.Στις σλαβικές χώρες δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί η προσφορά από γκόμενες είναι τεράστια οπότε δύσκολα μαθαίνει κάποιος τι έκανε η δικιά του το βράδυ στο κλαμπ.
Δηλαδη ρε μεγαλε εσυ θες να βρεις ενα club που να την πεσεις στις ρωσσιδες να νευριασεις τους Ρωσσους αντρες, και να σε γαμησουν στο ξυλο!
Ελα φιλε πες την αληθεια δεν θα πας για να την πεσεις στις ρωσσιδες.
Πού είναι αυτά τα μαγαζία; Δε μας λες. Όλο τζεημς μποντ μας λες
Δεν μπορώ να πω.Αφού γράφω τι έκανα.Αλλά γενικά η Αθήνα είναι τίγκα στη Ρωσίδα.Η Αγίου Κωνσταντίνου και η Πειραιώς σφύζουν από Ρωσίδες.Η Γλυφάδα έχει αρκετές.Σε όλες τις συνοικίες μεταναστών κυκλοφορούν συνέχεια Σλάβες οι μόνες γκόμενες ανάμεσα σε εκατοντάδες πάκια,μαύρους κτλ.
Το πρόβλημα είναι το περιβάλλον.Οταν όλοι γύρω είναι ναρκομανείς και ζητιάνοι άντε να σταθεί η γκόμενα για καμάκι.Το ίδιο και όταν γύρω παίζουν Αλγερινοί,Μαροκινοί πάκια και αράπηδες που σφυράνε όταν περνάει καμιά γκόμενα ή κάνουν φιλιά στον αέρα με τα χείλια.Τόσο υλικό στην αθήνα και να πάει χαμένο λόγω του περιβάλλοντος.Και στα μαγαζιά με τις Σλάβες παίζουν Αραβες Αράπηδες και μερικοί Αλβανοί και Ρωσοπόντιοι αλλά δεν είναι ανταγωνισμός για τον Ελληνα μόνο οι Σλάβοι δε φοβούνται να ρίξουν ξύλο σε αυτά τα μέρη αφού η πόρτα είναι Σλάβοι.
Τόσο low profile και cool μουνιά είναι τα ανατολίκια? Σουλατσάρουν ανάμεσα σε πάκια κλπ σαν να μην τρέχει τίποτα?
την πιθανοτητα να πας στο νοσοκομειο και να θες βοηθεια ακομα και για κατουρημα τη σκεφτηκες?
εκτως αν γουσταρεις να κανεις καμακι σε νοσοκομες
Με ποιό nickname αγάπη μου?άσχετα με το τι είπα μετά εδώ μέσα.
Με ποιό nickname αγάπη μου?
Γιατί απ'ότι είδα γράφτηκες χθες!
Καλός πουστάκος ο slavomaniac.Τελικά έχει χαζέψει ο κόσμος μου φαίνεται.Εχω παρατηρήσει ένα στυλ από την Αμερική να προσπαθούν να πατήσουν στον κάλο σου στα σημεία που θεωρούν αδύνατα ενώ η μαλακία που τους δέρνει είναι τέτοια ώστε να τους γαμάει η ψωλή του κόκορα.Ο βλάκας πάντα πιάνεται στις λεπτομέρειες δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγει αφού δεν προσέχει.