Νέα

stefi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SATYROS09
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.....ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ.....ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ Π.Μ. ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΣΤΕΡΙ......ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
καλησπέρα στα φιλαράκια...αρρώστησα γαμώτο έχω ένα κρυολόγημα άστα..τρέχει k η μυτούλα σαν καταρράκτης.. κρατάτε απόστασης μην σας πάρο στο λαιμό μου.. :headbang:
Αχ δανάη με έκαψες με τα γιαούρτια k τα κυδώνια σου :2funny:

Μωρό ερχομαι αμέσως να σου κάνω μια εντριβούλα.  :zfuck:

TS-Stefi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.....ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ.....ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ Π.Μ. ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΣΤΕΡΙ......ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....
πολλοί έχουν παράπονα με το συγκεκριμένο θέμα ..προσπαθώ να απαντάω σε όσες περισσότερες κλήσης μπορώ ..τώρα δυο χερια έχω k αν έχω δουλειά μπαίνει και στο αθόρυβο ..ίσος προσλάβω καμια γραμματέα να μου τα βγάζει πέρα χάχα :2funny:
όσο για τα sms..το γράφω καθαρά στα sites μου ότι εκεί δεν απαντάω ..ούτε τα διαβάζω καν ..φιλάκια :cheesy: και ο επιμένων νικα..  :dancing:

TS-Stefi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
k μια που είπα κότα ...κοιτάτε τι θυμήθηκα ..  :huh:
Τρέχει η κότα στο κοτέτσι, τρέχει και ο κόκορας από πίσω της για να την κουτουπώσει. Σκέφτεται η κότα, «Τι να κάνω τώρα; Αν τρέξω κι άλλο, θα βαρεθεί ο κόκορας και θα χάσω το πήδημα. Αν σταματήσω για να με πιάσει, θα με πούνε οι άλλες πουτάνα. Το βρήκα! Θα σκοντάψω! :2funny: :2funny:

TS-Stefi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μόλις έφτασα θεσσαλονίκη..
θα είμαι εδώ έως τις 22 απριλίου..
φιλάκια στις μουτσούνες σας.. :smitten:

Stories