Νέα

stefi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SATYROS09
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Ωραια ολα αυτα αλλα λιγο ακριβη

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
όταν σε καλοπιάνουν ..εκεί είναι που πρέπει να αρχίζεις να ανησυχείς..
k εγώ σε παο αλλα με 180!! μην σπάσουμε k τα κοντέρ .. :tits2:
;) ;)

:smitten: :smitten:

:2funny: :2funny:

TS-Stefi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
΄
Οτι θέλει ο κοριτσάρός μας!!!   :rockon:
Πώς τον παίρνεις?  :think:

Τον καφέ θέλω να πώ!  :birdman: :2funny:
αν και άργησες χαρακτηριστικά..
τον περνώ αφρώδες πάντα ..χτυπητό  (όπως ξέρουμε k οι 2) με μπόλικο αφρόγαλα k λίγη κανελλίτσα για ντεκόρ.. :2funny:
στο επόμενο post να τον έχεις έτοιμο e? αλλιώς θα λάβω μετρα :s&m_3:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ετσι - ετσι στην κουζινα της αυτη ...γρηγοραααααααααααα
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
καλημερα στεφη

Καλημερα αννα βλεπω οτι αρχισες να μοιραζεις αρμοδιοτητες την δαναη στην κουζινα για αυγα και μπεικον την στεφι για αφρωδες καφε...και εσυ να ασχολεισαι με τα κρεβατια του ποθου... :knockinb: :knockinb:  Επισης καλημερα στεφι..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλως την ομαδα διασωσης πληθησμου....  Εγω Κυρια μου μπορει να παω στην κουζινα αλλα ειμαι ικανη να το κανω και με την κατσαρολα...

Γεια  σου  Στεφη...  τσαχπινα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
δανάη εσύ βάλε μπροστά την ομελέτα και το μπέικον ..μην ξεχαστείς e :2funny:
τι κανεις κουκλίτσα?
φερε βρε εδω ενα κοψιδι στη λαδοκολα να το γλυψω.... ναχει και ζουμακη σε παρακαλω μην το πολυψησης

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Χοτ τον εχεις χτυπηση πολυ τον αφρογαλο... σου αρεση να μας βλεπεις να μας κολαη στα χειλακια εεεε?????

TS-Stefi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χοτ τον εχεις χτυπηση πολυ τον αφρογαλο... σου αρεση να μας βλεπεις να μας κολαη στα χειλακια εεεε?????
Στο χτύπημα έχει τέχνη ... :2funny:
καλησπέρα σε όλη την τρελοπαρέα την ανωμαλίας  :dancing:
μόλις ξύπνησα  κάνα brownies παίζει?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Στο χτύπημα έχει τέχνη ... :2funny:
καλησπέρα σε όλη την τρελοπαρέα την ανωμαλίας  :dancing:
μόλις ξύπνησα  κάνα brownies παίζει?
ολο γλυκα τρως.... προσεχε θα σου παχυνη ο αστραγαλος....  Λοιπον... βαλε κανενα κυδωνη σε κανενα γιαουρτακη και παιξε με την γλωσσα

Ο χοτ ξερει απο τεχνη.....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057

:pipa2:Μμμμμμμμμ.....

ολο γλυκα τρως.... προσεχε θα σου παχυνη ο αστραγαλος....  Λοιπον... βαλε κανενα κυδωνη σε κανενα γιαουρτακη και παιξε με την γλωσσα

Ο χοτ ξερει απο τεχνη.....
Αά!!  ;)  :kissass:

TS-Stefi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
  :pipa2:Μμμμμμμμμ.....
Αά!!  ;)  :kissass:
καλησπέρα στα φιλαράκια...αρρώστησα γαμώτο έχω ένα κρυολόγημα άστα..τρέχει k η μυτούλα σαν καταρράκτης.. κρατάτε απόστασης μην σας πάρο στο λαιμό μου.. :headbang:
Αχ δανάη με έκαψες με τα γιαούρτια k τα κυδώνια σου :2funny:
[flash=200,200]http://<object width="1024" height="295" type="application/x-shockwave-flash" classid="clsid:cheesy:27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="" ><param name="allowNetworking" value="all"/> <param name="allowScriptAccess" value="always"/><param name="base" value="><param name="movie" value="" /><param name="quality" value="high" /><param name="allowFullScreen" value="true"/><param name="FlashVars" value="pageId=QOgnsBKWjDw-a&embedFormat=normal&embedID=jmLt0Xb_OqnE16iUXWHopFLRT2ybgexVIyBU681VixdTM8WnmI4nNNX5tA3iDWRsa&partner_id=WMGs4POB1ko-a" /><param name="scale" value="noScale" /><param name="salign" value="tl" />

<embed src="" quality="high" allowFullScreen="true" allowNetworking="all" allowScriptAccess="always"  FlashVars="pageId=QOgnsBKWjDw-a&embedFormat=normal&embedID=jmLt0Xb_OqnE16iUXWHopFLRT2ybgexVIyBU681VixdTM8WnmI4nNNX5tA3iDWRsa&partner_id=WMGs4POB1ko-a" type="application/x-shockwave-flash" width="1024" height="295" base="" scale="noscale" salign="tl" ></embed></object><br/><a href=""><b>Free website</b></a> - <a href="" ><b>Wix.com</b></a>[/flash]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom