You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stefi
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SATYROS09
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
;) ;)όταν σε καλοπιάνουν ..εκεί είναι που πρέπει να αρχίζεις να ανησυχείς..
k εγώ σε παο αλλα με 180!! μην σπάσουμε k τα κοντέρ ..
τώρα ανήσυχο διπλα ..
σταματα να σκέφτεσαι και κανε μου κάνα καφεδάκι..
μόλις ξύπνησα..
καλημέρα κόσμε!!
σταματα να σκέφτεσαι και κανε μου κάνα καφεδάκι..
μόλις ξύπνησα..
καλημέρα κόσμε!!
΄
Οτι θέλει ο κοριτσάρός μας!!!
Πώς τον παίρνεις?
Τον καφέ θέλω να πώ!
αν και άργησες χαρακτηριστικά..΄
Οτι θέλει ο κοριτσάρός μας!!!
Πώς τον παίρνεις?
Τον καφέ θέλω να πώ!
τον περνώ αφρώδες πάντα ..χτυπητό (όπως ξέρουμε k οι 2) με μπόλικο αφρόγαλα k λίγη κανελλίτσα για ντεκόρ..
στο επόμενο post να τον έχεις έτοιμο e? αλλιώς θα λάβω μετρα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εισαι συνεπης....
αν και λίπη η κανελλίτσα..ομόλογο πως με εντυπωσίασες... εύγε
δανάη εσύ βάλε μπροστά την ομελέτα και το μπέικον ..μην ξεχαστείς eεισαι συνεπης....
τι κανεις κουκλίτσα?
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ετσι - ετσι στην κουζινα της αυτη ...γρηγορααααααααααααδανάη εσύ βάλε μπροστά την ομελέτα και το μπέικον ..μην ξεχαστείς e
καλημερα στεφη
CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ετσι - ετσι στην κουζινα της αυτη ...γρηγοραααααααααααα
καλημερα στεφη
Καλημερα αννα βλεπω οτι αρχισες να μοιραζεις αρμοδιοτητες την δαναη στην κουζινα για αυγα και μπεικον την στεφι για αφρωδες καφε...και εσυ να ασχολεισαι με τα κρεβατια του ποθου... Επισης καλημερα στεφι..
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλως την ομαδα διασωσης πληθησμου.... Εγω Κυρια μου μπορει να παω στην κουζινα αλλα ειμαι ικανη να το κανω και με την κατσαρολα...
Γεια σου Στεφη... τσαχπινα
Γεια σου Στεφη... τσαχπινα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
φερε βρε εδω ενα κοψιδι στη λαδοκολα να το γλυψω.... ναχει και ζουμακη σε παρακαλω μην το πολυψησηςδανάη εσύ βάλε μπροστά την ομελέτα και το μπέικον ..μην ξεχαστείς e
τι κανεις κουκλίτσα?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Χοτ τον εχεις χτυπηση πολυ τον αφρογαλο... σου αρεση να μας βλεπεις να μας κολαη στα χειλακια εεεε?????
Στο χτύπημα έχει τέχνη ...Χοτ τον εχεις χτυπηση πολυ τον αφρογαλο... σου αρεση να μας βλεπεις να μας κολαη στα χειλακια εεεε?????
καλησπέρα σε όλη την τρελοπαρέα την ανωμαλίας
μόλις ξύπνησα κάνα brownies παίζει?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ολο γλυκα τρως.... προσεχε θα σου παχυνη ο αστραγαλος.... Λοιπον... βαλε κανενα κυδωνη σε κανενα γιαουρτακη και παιξε με την γλωσσαΣτο χτύπημα έχει τέχνη ...
καλησπέρα σε όλη την τρελοπαρέα την ανωμαλίας
μόλις ξύπνησα κάνα brownies παίζει?
Ο χοτ ξερει απο τεχνη.....
Χοτ τον εχεις χτυπηση πολυ τον αφρογαλο... σου αρεση να μας βλεπεις να μας κολαη στα χειλακια εεεε?????
Μμμμμμμμμ.....
Αά!! ;)ολο γλυκα τρως.... προσεχε θα σου παχυνη ο αστραγαλος.... Λοιπον... βαλε κανενα κυδωνη σε κανενα γιαουρτακη και παιξε με την γλωσσα
Ο χοτ ξερει απο τεχνη.....
καλησπέρα στα φιλαράκια...αρρώστησα γαμώτο έχω ένα κρυολόγημα άστα..τρέχει k η μυτούλα σαν καταρράκτης.. κρατάτε απόστασης μην σας πάρο στο λαιμό μου..Μμμμμμμμμ.....
Αά!! ;)
Αχ δανάη με έκαψες με τα γιαούρτια k τα κυδώνια σου
[flash=200,200]http://<object width="1024" height="295" type="application/x-shockwave-flash" classid="clsid27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="" ><param name="allowNetworking" value="all"/> <param name="allowScriptAccess" value="always"/><param name="base" value="><param name="movie" value="" /><param name="quality" value="high" /><param name="allowFullScreen" value="true"/><param name="FlashVars" value="pageId=QOgnsBKWjDw-a&embedFormat=normal&embedID=jmLt0Xb_OqnE16iUXWHopFLRT2ybgexVIyBU681VixdTM8WnmI4nNNX5tA3iDWRsa&partner_id=WMGs4POB1ko-a" /><param name="scale" value="noScale" /><param name="salign" value="tl" />
<embed src="" quality="high" allowFullScreen="true" allowNetworking="all" allowScriptAccess="always" FlashVars="pageId=QOgnsBKWjDw-a&embedFormat=normal&embedID=jmLt0Xb_OqnE16iUXWHopFLRT2ybgexVIyBU681VixdTM8WnmI4nNNX5tA3iDWRsa&partner_id=WMGs4POB1ko-a" type="application/x-shockwave-flash" width="1024" height="295" base="" scale="noscale" salign="tl" ></embed></object><br/><a href=""><b>Free website</b></a> - <a href="" ><b>Wix.com</b></a>[/flash]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 245
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 490