Θυμησε μου, νομίζω Πολωνη ήταν πριν λίγα χρόνια με βυζαρες 4αρες νομίζω και αν δεν κάνω λάθος επειδή δυσκολεύοταν στο παιχνίδι τα μίκρυνε... Πως την έλεγαν έχω κολλήσειCaroline Wozniacki
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέφανος Τσιτσιπάς fans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 100K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Όχι μόλις θυμήθηκα!!!!!Ρουμάνα ήταν, η Σιμόνα Χάλεπ.
Τσιμπουλκοβα!!!!!!! Έτσι την έλεγαν
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Πρόσφατα έγινε μανούλα.Όχι μόλις θυμήθηκα!!!!!
μήπως αυτή τύπε μου ;Θυμησε μου, νομίζω Πολωνη ήταν πριν λίγα χρόνια με βυζαρες 4αρες νομίζω και αν δεν κάνω λάθος επειδή δυσκολεύοταν στο παιχνίδι τα μίκρυνε... Πως την έλεγαν έχω κολλήσει
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Όχι μόλις θυμήθηκα!!!!!
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.511
- Πόντοι
- 46.423
Ποια είναι η εντυπωσιακή Ντάνιελ Κόλινς που προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open
Η 28χρονη Αμερικανίδα Ντανιέλ Κόλινς ζει το όνειρο της στη Μελβούρνη αφού διεκδικεί τον πρώτο Major τίτλο της καριέρας της - Η μάχη με την ενδομητρίωση, οι σπουδές της, το παιδί φαινόμενο και ο πρώην ποδοσφαιριστής που την έχει μαγέψει
www.protothema.gr
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
1.37 έως 1.43 η νίκη Τσιτσιπά στις στοιχηματικές. Βάλτε κάτι παραπάνω ρε καρμοίρηδες...
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.511
- Πόντοι
- 46.423
1.37 έως 1.43 η νίκη Τσιτσιπά στις στοιχηματικές. Βάλτε κάτι παραπάνω ρε καρμοίρηδες...
Λοιπόν έχω ένα προαίσθημα τώρα ότι αύριο ο Τσιτσιπάς θα κερδίσει.
Για να δούμε ...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Πού να ξέρεις; Απλά οι αποδόσεις μου φαίνονται λανθασμένες. Ο Στεφ προέρχεται από ανετότατη νίκη κόντρα σε έναν φορμαρισμένο παίχτη (είχε καν 2 μπρέικ πόιντς ο Σίνερ; δεν θυμάμαι) κι ο Ρώσος έφτυσε αίμα.Λοιπόν έχω ένα προαίσθημα τώρα ότι αύριο ο Τσιτσιπάς θα κερδίσει.
Για να δούμε ...
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.511
- Πόντοι
- 46.423
Πού να ξέρεις; Απλά οι αποδόσεις μου φαίνονται λανθασμένες. Ο Στεφ προέρχεται από ανετότατη νίκη κόντρα σε έναν φορμαρισμένο παίχτη (είχε καν 2 μπρέικ πόιντς ο Σίνερ; δεν θυμάμαι) κι ο Ρώσος έφτυσε αίμα.
Ναι αλλά η ιστορία είναι 6 - 2 υπέρ του Μεντβέντεφ ο οποίος είναι και τοίχος και σκύλαρος.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
no problem! Δεν είπα να δώσουν φαβορί τον Τσιτσιπά. Αλλά κάτι κοντά στο 1.60 το αξίζει, νομίζωΝαι αλλά η ιστορία είναι 6 - 2 υπέρ του Μεντβέντεφ ο οποίος είναι και τοίχος και σκύλαρος.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.511
- Πόντοι
- 46.423
no problem! Δεν είπα να δώσουν φαβορί τον Τσιτσιπά. Αλλά κάτι κοντά στο 1.60 το αξίζει, νομίζω
Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ λογικό το 1.40
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Ο Μεντβέντεφ μου έγινε πολύ πιο συμπαθής, διαβάζοντας κάπου ότι προέρχεται από μή εύπορη οικογένειααντιπαθητική φιγούρα, πανύψηλος αδύνατος με το γλοιώδες υφάκι και το μόνιμα λαδωμένο μαλλί
κάτι σαν καλόγερος Ρασπούτιν μου θυμίζει.
Πάντως τον λένε καλό παιδί (σε αντίθεση με τον Τσιτσι) και έχει εξαιρετική ψυχραιμία και αυτοκυριαρχία.
και οικογένεια άσχετη με το άθλημα (σε αντίθεση με το δικό μας, το κακομαθημένο) και έφτασε εδώ που έφτασε με μεγάλες θυσίες. Ξεκίνησε, όπως διάβαζα, το άθλημα με ρακέτα της πλάκας αγορασμένη από σούπερ μάρκετ και με δανεικά αθλητικά ροζ παπούτσια της αδελφής του. Επιπλέον είχε να αντιμετωπίσει και σοβαρό καρδιακό πρόβλημα όταν ήταν μικρός, ενώ όταν μεγάλωσε και φάνηκε το ταλέντο του οι γονείς του πούλησαν ό,τι είχαν και δεν είχαν στη Ρωσία για να μπορέσει να εκπαιδευτεί σωστά στη Γαλλία. Ίσως αυτό το δυσάρεστο υφάκι να προέρχεται κι από τα γενικά του βιώματα. Μου φαίνεται κι εμένα καλό παιδί, εκτός από καλός παίκτης. Πιστεύω ότι με μια τέτοια παλικαρίσια ανατροπή που έκανε, θα έχει και το ανάλογο ψυχικό αβαντάζ. Το θεωρώ πολύ πιθανό αύριο να κερδίσει, εφόσον έχει και τα απαραίτητα φυσικά αποθέματα.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.511
- Πόντοι
- 46.423
Ο Μεντβέντεφ μου έγινε πολύ πιο συμπαθής, διαβάζοντας κάπου ότι προέρχεται από μή εύπορη οικογένεια
και οικογένεια άσχετη με το άθλημα (σε αντίθεση με το δικό μας, το κακομαθημένο) και έφτασε εδώ που έφτασε με μεγάλες θυσίες. Ξεκίνησε, όπως διάβαζα, το άθλημα με ρακέτα της πλάκας αγορασμένη από σούπερ μάρκετ και με δανεικά αθλητικά ροζ παπούτσια της αδελφής του. Επιπλέον είχε να αντιμετωπίσει και σοβαρό καρδιακό πρόβλημα όταν ήταν μικρός, ενώ όταν μεγάλωσε και φάνηκε το ταλέντο του οι γονείς του πούλησαν ό,τι είχαν και δεν είχαν στη Ρωσία για να μπορέσει να εκπαιδευτεί σωστά στη Γαλλία. Ίσως αυτό το δυσάρεστο υφάκι να προέρχεται κι από τα γενικά του βιώματα. Μου φαίνεται κι εμένα καλό παιδί, εκτός από καλός παίκτης. Πιστεύω ότι με μια τέτοια παλικαρίσια ανατροπή που έκανε, θα έχει και το ανάλογο ψυχικό αβαντάζ. Το θεωρώ πολύ πιθανό αύριο να κερδίσει, εφόσον έχει και τα απαραίτητα φυσικά αποθέματα.
Προσωπικά μου είναι πολύ συμπαθής φυσιογνωμία άσχετα με το παρουσιαστικό του.
Απλώς το τέννις του δεν είναι εντυπωσιακό.
To drive του είναι πολύ άτεχνο.
Αλλά και ο Τσιτσιπάς προέρχεται από φτωχή οικογένεια.
Ίσως όμως όχι τόσο φτωχή οικογένεια όσο του Μεντβέντεφ.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.227
- Πόντοι
- 3.786
Στην πρώτη φωτό είναι η κοντούλα (για τενις) Χάλεπ.Αυτή έκανε μείωση στήθους.Δικαιώθηκε,γιατί έτσι κατάφερε να κερδίσει και Roland Garros και Wimbledon.Παρόλα αυτά αν ήμουν γυναίκα,δε θα τα μείωνα αν ήμουν στη θέση της
Όσο για τον Τσιτσιπά,είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος,γιατί είναι σε καλύτερη φόρμα.Αλλά και πάλι ελαφρώς φαβορί δίνω τον Medvedev.Στη σκληρή επιφάνεια δύσκολα παίζεται
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις