Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.018

Psahnosex111

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
115
Πόντοι
0
Ζεστές καλησπέρεεεες!
IMG_20241205_172501.jpg
Το ίδιο σύνολο μπότες το έχεις σκεφτεί; Θα είσαι μεγάλη καύλα

nkoros10

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
590
Πόντοι
81
Καιρο εχουμε να δουμε βιντεο.. ε παιδια???

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.360
Πόντοι
206
η κοπελα θα ειναι κουκλα ακομα και με κελεμπια

papakos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
293
Πόντοι
21
Με αφορμή μία από τις υπηρεσίες που προσφέρει, το edging, θέλω να κάνω μία γενική αναφορά.

Μακροπροσθεσμα βοηθάει μόνιμα στο πρόβλημα της προωρης εκσπερματωσης. Όταν οι λύσεις που προσφέρουν οι αδιάφοροι ουρολόγοι είναι χάπια όπως το prilligy, χρήση αναισθητικών κρεμών ή και συνδυασμός αυτών, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ, απλά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα προσωρινά τότε η εναλλακτική διαχείριση του προβλήματος είναι μονόδρομος. Για όποιον αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα ή αντιμετωπίσει μελλοντικά ας βρει έναν ουρολόγο-ανδρολόγο που δεν περιορίζεται στα κλασσικά προβλήματα της ουρολογίας και ας συζητήσει μαζί του για τα οφέλη...

Η Στεφανία και η κάθε Στεφανία προσφέρουν κάτι περισσότερο από ερωτικές υπηρεσίες...

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.018
Με αφορμή μία από τις υπηρεσίες που προσφέρει, το edging, θέλω να κάνω μία γενική αναφορά.

Μακροπροσθεσμα βοηθάει μόνιμα στο πρόβλημα της προωρης εκσπερματωσης. Όταν οι λύσεις που προσφέρουν οι αδιάφοροι ουρολόγοι είναι χάπια όπως το prilligy, χρήση αναισθητικών κρεμών ή και συνδυασμός αυτών, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ, απλά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα προσωρινά τότε η εναλλακτική διαχείριση του προβλήματος είναι μονόδρομος. Για όποιον αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα ή αντιμετωπίσει μελλοντικά ας βρει έναν ουρολόγο-ανδρολόγο που δεν περιορίζεται στα κλασσικά προβλήματα της ουρολογίας και ας συζητήσει μαζί του για τα οφέλη...

Η Στεφανία και η κάθε Στεφανία προσφέρουν κάτι περισσότερο από ερωτικές υπηρεσίες...
Χαίρομαι πάρα πολύ που το αναφέρεις!
Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει σε αρκετές περιπτώσεις πώς μπορώ να συμβάλλω στο πρόβλημα της πρόωρης.. και ειλικρινά με κάνει πολύ χαρούμενη να βελτιώνεται η διάρκεια και η απόλαυση με τ θαυματουργά μ χεράκια!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.509
Πόντοι
11.146
Χαίρομαι πάρα πολύ που το αναφέρεις!
Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει σε αρκετές περιπτώσεις πώς μπορώ να συμβάλλω στο πρόβλημα της πρόωρης.. και ειλικρινά με κάνει πολύ χαρούμενη να βελτιώνεται η διάρκεια και η απόλαυση με τ θαυματουργά μ χεράκια!
....αντε κ εγχειρηση ανοιχτης καρδιας :confused: :confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom